Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (20/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (20/12/18)
Ζώδια και έρωτας: To ερωτοσκόπιο των ζωδίων για την Πέμπτη.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (20/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Μερικές φορές το «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο» είναι ένα σωστό απόφθεγμα.

Προσκαλέστε μερικούς φίλους για μια βραδιά με διπλά ραντεβού και όταν πέσει η νύχτα θα έχετε τον/την αγαπημένο/η σας μόνο για τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε να λάβετε μέρος σε μάχες επικράτησης. Αν δεν αισθάνεστε σίγουροι για κάποιο θέμα αφήστε το στον/στην σύντροφό σας. Μακροπρόθεσμα θα χαρείτε που κάνατε αυτό τον συμβιβασμό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επιτρέψτε στον/στη σύντροφό σας να είναι θετική επιρροή για εσάς. Αν οι διατροφικές τους συνήθειες ή το πρόγραμμα άσκησης που ακολουθούν είναι καλύτερα από τα δικά σας, ίσως μπορείτε να μάθετε κάτι από αυτούς. Το να μοιράζεστε τις δυνάμεις σας θα σας κάνει πιο ισχυρούς τόσο μαζί όσο και ξεχωριστά.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αυτό το Σαββατοκύριακο κρατήστε λογαριασμό για το πού ξοδεύετε τα χρήματα σας. Μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι ίσως θα ήταν καλύτερη επιλογή από ένα δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο. Επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον και κάντε τη βραδιά σας αξέχαστη!

Ωροσκόπιο Λέων

Μετά από μια κοπιαστική μέρα, έχετε όρεξη για ο,τιδήποτε αρκεί να περιλαμβάνει χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν τα αρχικά σας σχέδια δεν πάνε όπως τα θέλετε ακολουθήστε την εναλλακτική λύση. Το κλειδί είναι η ευελιξία.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ακόμη και αν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την ερωτική σας ζωή και πάλι μπορείτε να ωφεληθείτε αν δοκιμάσετε καινούργιες τεχνικές. Κρατήστε ανάλαφρη τη διάθεσή σας και μαζί μπορεί να ανακαλύψετε καινούργιους τρόπους για να περνάτε καλά με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κάντε την αποψινή βραδιά απόλυτα ρομαντική και κάντε έκπληξη στον αγαπημένο/η σας με δείπνο στο αγαπημένο τους μέρος. Όταν έρθει η ώρα για το επιδόρπιο πείτε τους ότι έχετε σχεδιάσει κάτι αποκλειστικά για αυτούς στο σπίτι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ένταση που υπήρχε στη σχέση σας τις τελευταίες μέρες έχει εξανεμιστεί, οπότε περάστε το βράδυ αναζωπυρώνοντας το πάθος σας. Λίγος ήσυχος χρόνος -μαζί- είναι στην ημερήσια διάταξη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν τα πράγματα είναι στάσιμα στην ερωτική σας ζωή, σκεφτείτε μήπως κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας. Μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν η αντίδραση του/της αγαπημένου/ης σας δεν είναι αυτή που θα θέλατε, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση. Όταν θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να τους πλησιάσετε, θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα αντιδράσουν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μήπως κάνουν κάτι διαφορετικό; Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα; Όποιος και αν είναι ο λόγος, ο/η αγαπημένος/η σας σας φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός/ή σήμερα. Φροντίστε να του/της δείξετε τον θαυμασμό και την εκτίμησή σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Να είστε ανοιχτόμυαλοι στις προτάσεις που θα κάνει ο/η αγαπημένος/η σας σήμερα. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι δύσκολες οι αλλαγές – ίσως μάλιστα βρείτε ότι οι καινούργιοι τρόποι λειτουργούν καλύτερα από τους παλιούς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play