Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/12/18)
Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/12/18).

ζώδια κριός .

Θα έχεις πληθώρα πληροφοριών, ώστε να μπορέσεις να αξιολογήσεις τον εραστή σου. Ευτυχώς, δεν είσαι υποχρεωμένη να απορροφήσεις περισσότερες πληροφορίες ή συναισθηματικά δεδομένα, απ’ όσα είσαι σε θέση να διαχειριστείς αυτή τη στιγμή.

Θέλοντας να μετακινήσεις μια νέα ή μια υπάρχουσα ερωτική σχέση σε μια θετική κατεύθυνση, είναι πολύ καλό. Αλλά είναι σημαντικό να υπαγορεύσεις ένα λογικό και σταδιακό ρυθμό, για να το πετύχεις.

ζώδια ταύρος

Η ανάγκη σου να ρισκάρεις στην ερωτική σου ζωή, θα ενταθεί, ακόμα και αν νιώθεις, πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει μπερδέματα. Ωστόσο, τα συναισθήματά σου για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, είναι γεμάτα ελπίδα και ρεαλισμό.

Αντιμετωπίζοντας ό,τι σε κάνει να νιώθεις ευάλωτη, δε θα είναι εύκολο, αλλά θα ανταμειφθείς. Κάθε πρόκληση που ξεπερνάς, δες την σαν μια καινούργια ευκαιρία, που κινεί τα ερωτικά σου, προς τα εμπρός. Αυτό είναι το εισιτήριό σου, για βαθύτερα επίπεδα χαράς και ολοκλήρωσης.

ζώδια δίδυμοι

Με τον Δία να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις σχέσεις, θα μπορούσες να παρασυρθείς περισσότερο, ώστε ν’ αναλάβεις νέους, φιλόδοξους ρομαντικούς στόχους ή σχέσεις. Ωστόσο, προσπάθησε να παραμείνεις προσγειωμένη, και να θυμάσαι πως δε χρειάζεται βιασύνη για τίποτα. Θα μπορούσες να είσαι επιρρεπής στο να πιστεύεις, ότι μπορείς να κάνεις κάθε ερωτική σου επιθυμία, να συμβεί αμέσως. Τώρα λοιπόν, είναι η ιδανική στιγμή για να αξιοποιήσεις την αισιοδοξία σου, ρεαλιστικά και με τρόπο διαχειρίσιμο.

ζώδια καρκίνος

Θα μπορούσες τελικά να αρχίσεις να καταλαβαίνεις και να εκτιμάς τις λεπτές αποχρώσεις μέσα στη σχέση σου, τώρα. Θα καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο εκείνο, που θα καταλάβεις πως οι προσδοκίες σου, ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες της καρδιάς σου. Το να παραιτηθείς από τα ρομαντικά σου όνειρα, ή τα όνειρα που αφορούν μια σχέση, δεν είναι επιλογή. Θα συνειδητοποιήσεις μάλιστα, πως δεν είναι άπιαστα, όπως πίστευες.

ζώδια λέων

Η επιθυμία σου για αυτοβελτίωση, θα μπορούσε να ενταθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου…και η ερωτική σου ζωή, δεν αποτελεί εξαίρεση. Θέλεις να είσαι στα καλύτερά σου για ένα μελλοντικό ή υπάρχοντα εραστή και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να το καταφέρεις Μόνο καλό θα ήταν, να επιβραδύνεις, αν καταλάβεις πως καταβάλλεις περισσότερη ενέργεια, απ’ ότι έχεις. Το να είσαι η καλύτερη που μπορείς να είσαι, δεν σημαίνει πως πρέπει να εξουθενωθείς.

ζώδια παρθένος

Ένα νέο και ενδεχομένως φιλόδοξο επίπεδο ενέργειας, επηρεάζει τα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Το να αισθάνεσαι ότι κινείσαι πιο κοντά στον παθιασμένο προορισμό σου, μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις άλματα, εκεί που επιβάλλεται να κάνεις μόνο μικρά υπολογισμένα βήματα. Ξέρεις πως αυτά που επιθυμείς να πετύχεις συμβαδίζουν μ’ αυτά που θέλει κάποιος άλλος! Και η παθιασμένη ατζέντα σου είναι ανιδιοτελής, όπως θα έπρεπε να είναι!

ζώδια ζυγός

Η ρομαντική ένταση αρχίζει να διαχέεται, καθώς γνωρίζεις πόσο πρέπει να είσαι ευγνώμον κι ευχαριστημένη, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Βοήθησες ώστε να δεις τις ερωτικές σου υποθέσεις, με πιο περιπετειώδη και ανοιχτό τρόπο. Αυτή η νέα ή ανανεωμένη προοπτική μπορεί να σε ωθήσει μπροστά, για να ικανοποιήσεις την καρδιά σου με τις παθιασμένες δυνατότητες, που γνωρίζεις ότι είναι δυνατές και σου προσφέρονται!

ζώδια σκορπιός

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή, για να αγκαλιάσεις το καινούργιο ή το ασυνήθιστο, στα ερωτικά σου. Το σύμπαν σε υποστηρίζει και προσφέρει προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε πιθανή αιτία λύπης επειδή παρέκκλινες, από τον εύκολο δρόμο. Ο αυθορμητισμός ή ο πειραματισμός, δεν συνεπάγεται σοβαρό ρίσκο. Προχώρησε μπροστά με μια τολμηρή καρδιά και δες οποιαδήποτε ασάφεια, σαν κάτι το συναρπαστικό… κι όχι σαν κάτι που θα σε αποθαρρύνει.

ζώδια τοξότης

Προσπάθησε αν μπορέσεις σήμερα, να αποτρέψεις την προσοχή σου, από την εργασία ή την καριέρα σου, έναντι όμορφων και χαρούμενων απολαύσεων, στην ερωτική σου ζωή. Ελεύθερη ή σε σχέση, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για ερωτικές γεμάτες πάθος συνευρέσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα εμπνευστείς, για να εμβαθύνεις τη σχέση σου με τον εραστή σου. Είσαι ευλογημένη με την αφθονία του χαρούμενου και ένθερμου ενθουσιασμού τώρα και αυτή η θετική ενέργεια προσθέτει μόνο… στις πολλές ερωτικές σου ιδιότητες!

ζώδια αιγόκερως

Έχεις δεσμευτεί, να φέρεις περισσότερη ευτυχία, εκπλήρωση και ισορροπία στις ερωτικές σου υποθέσεις. Κι αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται, πως θα υιοθετήσεις μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση σ ένα ρομαντικό θέμα ή σε μια υπόθεση που αφορά τη σχέση σου. Ήρθε η ώρα να αποδεχθείς και να αγκαλιάσεις τη δύναμη της παθιασμένης σου ενέργειας και να βλέπεις τους φόβους σου, σαν κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στα ερωτικά σου, με τον τρόπο που ήθελες, εδώ και καιρό!

ζώδια υδροχόος

Αν αισθάνεσαι τυχερή στον έρωτα, τότε είναι καιρός να πάρεις ένα υπολογισμένο ρίσκο, για να πετύχεις κάτι θετικό στα ερωτικά σου. Έχεις μια χρήσιμη αναλαμπή, στο παθιασμένο δυναμικό που προσφέρεται στην ερωτική ζωή σου ή στη σχέση σου. Κάνε μια προσπάθεια να αναγνωρίσεις όλα αυτά που αποτελούν πηγή έμπνευσης, επειδή είναι καιρός να είσαι γενναία και να επωφεληθείς πλήρως απ’ αυτό!

ζώδια ιχθύες

Θα μπορούσε να είναι η στιγμή, που θα κοιτάξεις μέσα σου και θα ενωθείς μ’ αυτό που σε παρακινεί ερωτικά Το σύμπαν είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει να συνδεθείς περισσότερο με τον εσωτερικό σου κόσμο, ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρη, για το πού σε μεταφέρει ο σημερινός παθιασμένος σκοπός σου. Αν και οι καταστάσεις μπορεί να φαίνονται άγνωστες, ξέρεις πως η καρδιά σου, θέλει μια συναρπαστική περιπέτεια… και η αντιμετώπιση των φόβων σου, είναι μέρος, αυτού του συναρπαστικού και απαραίτητου ταξιδιού!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play