Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (29/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (29/11/18)
Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (29/11/18)

Ζώδια σήμερα Κριός

Ίσως χρειαστεί να είσαι λιγάκι πιο διορατική, σχετικά με τις πηγές, ορισμένων πληροφοριών.

Ειδικά αν αρχίσεις να νιώθεις ανήσυχη ή απογοητευμένη από τα νέα, με τη μορφή κουτσομπολιού.

Αυτό θα σε κάνει να αξιολογήσεις, αν μπορείς να εμπιστευτείς τον εραστή σου.

Μπορεί επίσης να πιστεύεις ότι κάποιος έχει ξεπεράσει τα όρια σχετικά με τις αποκαλύψεις που κάνει για σένα.

Προσπάθησε, όλο αυτό, να το δεις σαν ένα σύντομο εμπόδιο, που προφανώς είναι! Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό!

Ταύρος

Μπορεί να αγωνιστείς να δεις ή να αποδεχθείς αυτό που βλέπει ο εραστής σου, σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Ίσως επίσης να γνωρίζεις, πως δεν θα συμφωνήσεις με την άποψή του, για χάρη της ειρήνης.

Έτσι, θ’ ανοίξει ένα άλλο θέμα που θα περίμενε κάποιος από σας, την κατάλληλη στιγμή για να το θέσει.

Μπορεί να εκπλαγεί το ταίρι σου, αλλά μπορεί και να εξηγηθούν πολλά, για τον τρόπο που εσύ λειτουργείς όπως λειτουργείς.

δίδυμοι

Υπάρχουν πολλά οφέλη για να υποκύψεις στην αυθόρμητη πλευρά σου, ειδικά αν αυτό βγάλει τη σχέση σας, από το τέλμα. Οποιαδήποτε παρότρυνση για να το παίξεις εκ του ασφαλούς, ή για να πάρεις το χρόνο σου ώσπου να νιώσεις έτοιμη για ν’ αναλάβεις πρωτοβουλία, θα εξαφανιστεί. Ιδιαίτερα αν είναι σίγουρο, πως είναι απαραίτητη η διακοπή μιας συγκεκριμένης ζώνης άνεσης. Ενώ αν καθοδηγηθείς από τον αυθορμητισμό σου σήμερα, θα πετύχεις ένα νέο επίπεδο πάθους στη σχέση σου και μάλιστα νωρίτερα απ’ ότι περίμενες!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα πρέπει να είσαι όσο περισσότερο ήρεμη μπορείς. Θα δημιουργηθεί ένα θέμα που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, κι όχι παθιασμένες αντιδράσεις. Η ανυπομονησία σου, μπορεί να σε απομακρύνει από κάποιον με τον οποίο θα πρέπει να ενισχύσεις τη σχέση σου, χωρίς να την διαταράξεις. Κάνοντας μια προσπάθεια ν’ ακούσεις, χωρίς να προσπαθήσεις να έχεις την τελευταία λέξη, ίσως να είναι μια καλή αρχή.

λέων

Θα νιώσεις αποστραγγισμένη από τις απαιτήσεις του εραστή σου σήμερα. Και ιδιαίτερα αφού διαπιστώσεις, πόσο πολύ τρέχεις για να εκπληρώσεις τις δικές του ανάγκες και μόνο. Αν έχεις παραβλέψει τις δικές σου σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες κάνοντας έτσι, τότε έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία για να το λύσεις. Ίσως, να βρεις λίγο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει ν’ ανακτήσεις τη συγκέντρωσή σου, σ’ ένα στόχο, που είχες παραμερίσει πρόσφατα.

παρθένος

Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει ή να διαμορφωθεί μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο σήμερα. Ενδεχομένως είσαι σχεδόν πάντα παρατηρητής, όμως σήμερα μέσα από τις κοινωνικές συναντήσεις, είναι πιθανό κάποιο άτομο να δείξει έντονο ενδιαφέρον για σένα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να διαβεβαιώσεις τον αγαπημένο σου για τα συναισθήματά σου Το αντικείμενο του πόθου σου έχει αρχίσει να πιστεύει πως έχει πάψει να έχει την πρωτιά στις προτεραιότητές σου, έτσι εδώ η ευκαιρία σου, να του το αποδείξεις.

ζώδια σήμερα ζυγός

Προσπάθησε σήμερα να μην αφοσιωθείς στα θέματα τις σταδιοδρομίας σου και μόνο. Δεδομένου ότι είναι σημαντικά και χρονικά ευαίσθητα τα θέματα που αντιμετωπίζεις, κάτι πρέπει ν’ αλλάξει και μπορεί να είναι η σχέση σου. Γιατί, αυτή υποφέρει κυρίως από το βάρος των επαγγελματικών σου αναζητήσεων. Αν ιεραρχήσεις τα εργασιακά σου θέματα, θα έχεις πολύ χρόνο για πολύ πιο ενδιαφέρουσες και ευχάριστες αναζητήσεις!

Σκορπιός

Αν η καρδιά σου ανιχνεύσει ότι το πάθος, ο ενθουσιασμός, η περιπέτεια ή ο αυθορμητισμός έχουν μειωθεί ή έχουν εξαφανιστεί εντελώς από την ερωτική σου ζωή, τότε μην το αποδεχθείς. Πιθανότατα δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την παθιασμένη σου πλευρά, αλλά ίσως θέλεις να επικεντρωθείς, σε νέους, εξερευνητικούς τρόπους. Αν είσαι ελεύθερη τότε θα προσελκύσεις ανθρώπους, που απέχουν πολύ από τον συνηθισμένο τύπο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, θα ενθουσιαστεί από τις προτάσεις σου!

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν ξεκινήσεις μια έντονα κοινωνική ζωή, θα μπορέσεις να συναντήσεις εκεί, τον έρωτα της ζωής σου. Αν πρέπει να αποχωριστείς για λίγο έναν φίλο, που χρειάζεται να ασχοληθεί με κάποια προσωπικά του θέματα, ας γίνει έτσι. Αν είσαι ελεύθερη, ένας φίλος μπορεί να είναι πρόθυμος να παίξει το θεό έρωτα, για λογαριασμό σου. Μην απορρίψεις τις προσπάθειές του. Μπορεί να σου βρει μια ενδιαφέρουσα ερωτική ευκαιρία, που αξίζει να εξεταστεί!

Αιγόκερως

Πρέπει να έχεις αρκετούς λόγους για να νιώθεις αισιόδοξη, ακόμη κι ενθουσιασμένη για το μέλλον της σχέσης σου. Οπότε μην αφήσεις την αρνητική επιρροή κάποιου, να σου κόψει τη χαρά. Θ’ ανακαλύψεις πως κάποιος θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Θα ήταν σοφό να αρνηθείς να τσιμπήσεις το δόλωμα.

Υδροχόος

Θα νιώσεις απογοητευμένη σήμερα, γιατί θα πρέπει να εξηγήσεις ή να δικαιολογήσεις, κάτι που αφορά τα ερωτικά σου ή συγκεκριμένα τη σχέση σου. Ωστόσο, δεν είσαι υποχρεωμένη να εξηγήσεις τίποτα σε κανένα. Ιδιαίτερα αν μοναδικός του σκοπός είναι να κουτσομπολέψει. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθώσεις ή να τροποποιήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καλό είναι να το ξεκινήσεις άμεσα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σήμερα θα νιώσεις πολύ κουρασμένη κι απογοητευμένη επειδή πρέπει ν’ ακούσεις τη γνώμη της οικογένειάς σου και των στενών σου φίλων, για τη σχέση σου. Υπάρχει ένα ερωτικό θέμα και δεν χρειάζεται να ενθαρρύνεις το διάλογο. Απάντησε στις ερωτήσεις τους, μέχρις ενός σημείου. Μετά ξεκαθάρισέ τους, πως δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα όρια, ανεξάρτητα του πόσο χρήσιμες, μπορεί να είναι οι απόψεις τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play