Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18) Κριός: Θα αναγνωρίζεις ολοένα και περισσότερο, πόσο σημαντικό είναι για σένα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το οποίο θα είναι παράλληλα και αναπόσπαστο μέρος της μελλοντικής σου ασφάλειας. Θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις κοινές σας ρυθμίσεις. Η ιδιοκτησία, το χρήμα ή οι επενδύσεις θα συζητηθούν με τρόπους, που δεν είχαν συζητηθεί προηγουμένως. Με τον τρόπο που ανοίγεστε πλέον ο ένας στον άλλον θα μπει σ’ εφαρμογή ένα σταθερό υπόβαθρο για το κοινό σας μέλλον!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18)

  • Ταύρος: Αυτό που κάνεις για κάποιον, και κάνει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και το πρόσωπό του να φωτίζεται, θα σου δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μια ανιδιοτελής κίνηση από μεριάς σου, θα μπορούσε να έχει ισχυρότερες, πιο γλυκές ή βαθύτερες συνέπειες, από ό, τι συνειδητοποιείς. Και να είσαι σίγουρη, πως οι αλτρουιστικές σου προθέσεις, όχι μόνο δεν θα περάσουν απαρατήρητες, αλλά θα εκτιμηθούν δεόντως!
  • Δίδυμοι: Ένα ρομαντικό θέμα, ένα ζήτημα στη σχέση σου ή ένα ερωτικό δίλημμα, θα μπορούσες να το εξαντλήσεις, αν συνεχίσεις να προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις μόνη σου. Αν αυτό που θέλεις είναι ένας υπέροχος ακροατής, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πολύ μακριά. Είναι ο σύντροφός σου. Αν είσαι μόνη και το θέμα αφορά μια φιλία που εξελίσσεται σε κάτι βαθύτερο, τότε ίσως χρειαστεί να ζυγίσεις τις καταστάσεις, για το αν είναι πραγματικά αυτό που θέλεις.
  • Καρκίνος:  Ακόμα κι αν αισθανθείς πως υπάρχει μια ενδεχομένως τεταμένη συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το αντικείμενο του πόθου σου, είσαι έτοιμη να μιλήσεις ανοιχτά και ήρεμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το ταίρι σου, να αποβάλει την επιφυλακτικότητά του, με τρόπο που θα διευκολύνει μια πολύ πιο ευχάριστη και χρήσιμη συζήτηση. Αν του δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου, τότε όλα θα επιλυθούν χωρίς καθυστέρηση.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18)

  • Λέων: Η επίτευξη των προσωπικών ή συναισθηματικών σου φιλοδοξιών, θα μπορούσε να βασιστεί στη διορατικότητα κάποιου, που έζησε αυτό που επιθυμείς να ζήσεις. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά τοποθετημένο, για να προσφέρει χρήσιμες και έγκαιρες συμβουλές για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενή σου κίνηση. Αυτό που θέλεις, μπορεί να απαιτεί μόνο μια μικρή καθοδήγηση, από κάποιον που καταλαβαίνει εσένα και τις ανάγκες σου.
  • Παρθένος: Θα γοητευτείς από την αίσθηση της περιπέτειας του εραστή σου, ειδικά αν έχει ιδέες που θα εξαφανίσουν την κούραση της ημέρας ή τη ρουτίνα στη σχέση σας, έστω και για λίγο. Μπορεί να υπάρχει κάτι απολαυστικά σέξι σ’ αυτό που προτείνει και στο πώς το συλλαμβάνει τη φαντασία σου. Αν είσαι μόνη και ψάχνεις για έρωτα και αγάπη, τότε μια ιδέα ενός φίλου που θα μπορούσε να ακούγεται ανορθόδοξη, θα σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, με ένα πιθανό ερωτικό σύντροφο!
  • Ζυγός: Ίσως είναι καιρός να αποδεχτείς ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με το παρελθόν στην προσωπική ή στην ερωτική σου ζωή και αφήσεις τα τελετουργικά να ξεπεραστούν. Όσο περισσότερο πιστεύεις ότι εξακολουθείς να έχεις βάσιμους λόγους για να μείνεις πιστή στις απόψεις σου, ίσως να είναι ξεπερασμένες ή άσχετες τώρα. Μην προχωράς, με την πεποίθηση που έχεις καλλιεργήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα. Αν δεν είναι ήδη τοξικό, τότε θα γίνει σύντομα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18)

  • Σκορπιός: Η απροθυμία σου να απομακρυνθείς από μια βαθιά εδραιωμένη ζώνη άνεσης θα μπορούσε να επηρεάσει τη σχέση σου σήμερα. Να είσαι ειλικρινής για τους λόγους που θέλεις να παραμείνεις προσκολλημένη σ’ αυτά που νιώθεις οικεία ή άνετα. Προσπάθησε να δεις, πώς αυτό μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι απόμακρη ή καθόλου ενδιαφέρουσα στα μάτια των άλλων. Η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από το αν είσαι πρόθυμη ν’ αντιμετωπίσεις ένα γεγονός και να αγκαλιάσεις μια αλλαγή. Θα νιώσεις αναζωογονημένη, αν το κάνεις!
  • Τοξότης: Μια εξέλιξη στην προσωπική ή συναισθηματική ζωή κάποιου άλλου, θα μπορούσε να σου δώσει πολλά για να εξετάσεις και ενδεχομένως να σε παρακινήσει ν’ αναλάβεις μια δράση που καθυστερούσες, στη δική σου σχέση. Ακόμα κι αν οι ενέργειες ή οι αποφάσεις αυτού του άλλου προσώπου είναι μακράν διαφορετικές απ’ αυτές που θα έκανες στη θέση του, σε συναρπάζει αυτό που βιώνει τώρα. Αν όμως «δουλέψει» γι’ αυτόν, τότε θα μπορούσε να λειτουργήσει και για σένα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18)

  • Αιγόκερως: Μια καινούργια μορφή οικειότητας θα γίνει αισθητή στην ερωτική σου σχέση σήμερα. Όσο κι αν θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερο αυθορμητισμό ή ενθουσιασμό, έχεις σοβαρούς λόγους να εκτιμήσεις τί είναι σταθερό, βάσιμο και προβλέψιμο. Είσαι αγκαλιά με την απόλαυση της σταθερότητας που προσφέρεται στην ερωτική σου ζωή! Κι έτσι μπορείς να εξετάσεις πλέον τις επιλογές για ένα κοινό μέλλον, που μπορεί να μην ήταν διαθέσιμες πριν από λίγο καιρό.
  • Υδροχόος: Ο σύντροφός σου μπορεί να αισθάνεται υπερευαίσθητος σήμερα και ίσως χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να συμφωνήσεις στην ανάγκη να μείνει μόνος του, αν καταλάβεις ότι την χρειάζεται. Η επιθυμία σου να κάνεις το σωστό, θα μπορούσε να γίνει λιγάκι ενοχλητική ή να τον πνίγει. Το να είσαι παρούσα γι’ αυτόν που αγαπάς, μπορεί μερικές φορές να σημαίνει, ότι δέχεσαι την ανάγκη του για κάποια απόσταση. Σήμερα, θα μπορούσε να είναι μια τέτοια στιγμή.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (6/11/18)

  • Ιχθύες: Η διαίσθησή σου δεν θα στείλει σήματα σύγχυσης, αν νιώσεις πως η ερωτική σου σχέση εμβαθύνει ψυχικά ή πνευματικά. Θα μπορούσε να είναι μια σχέση που ονειρευόσουν, καθώς και οι δυο σας μπορείτε να καταλάβετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα ο ένας του άλλου, χωρίς καν να μιλάτε. Άφησε αυτή τη σχέση να συνεχίσει να εμβαθύνει ή να δυναμώσει. με τους τρόπους που θέλει να το κάνει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play