Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (2/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (2/11/18)
Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (2/11/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Σε αυτή τη σχέση καλό θα ήταν να είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα ξαναβάλετε μπροστά τη δημιουργικότητα σας, αλλά θα μπορέσετε να μετατρέψετε μια δύσκολη κατάσταση σε μια μεγάλη ευκαιρία. Το κλειδί είναι η οργάνωση.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο κοσμικός τροχός της τύχης βρίσκεται πάντα σε κίνηση, οπότε αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν είστε και στην καλύτερη κατάσταση τώρα, ανακτήστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε να τελειώσει. Είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει κάτι, οπότε καλό θα ήταν να πείτε στο σύμπαν αυτό που θέλετε να συμβεί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Οι διαφορετικές καταστάσεις πυροδοτούν διαφορετικές αντιδράσεις από εσάς και τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε επειδή έχετε διαφορετικές απόψεις. Ήρθε η στιγμή να το αποδεχτείτε και να φερθείτε σαν ενήλικες.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην επιστρέψετε στην αυστηρά προγραμματισμένη καθημερινότητά σας. Αυτό που χρειάζεστε όσο τίποτε άλλο εσείς και ο/η σύντροφό σας είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή. Βρείτε κάποιον τρόπο να κάνετε διακοπές έστω και με τη φαντασία σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Ήρθε η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Οι προσπάθειες σας τώρα θα αποδώσουν στο μέγιστο. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε σε ετοιμότητα όλους τους πόρους και τις δυνατότητες σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το να διατηρείτε το θάρρος σας είναι το κλειδί για να επιτύχετε αυτό που θέλετε (και αξίζετε) από αυτή τη σχέση. Μπορεί να χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από ότι είχατε φανταστεί αλλά πάρτε κουράγιο. Εξάλλου, αυτά που αξίζουν στη ζωή απαιτούν κάποιες θυσίες.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν επιλέξετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αυτή τη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σας, θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάει καλά. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος την ώρα που μιλάτε και θα μάθετε πολλά.

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Όλοι δικαιούνται να έχουν ένα ξέσπασμα πότε-πότε αλλά το να είσαι ενήλικας σημαίνει ότι θα πρέπει και να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες μετά. Ωστόσο, δεν θα είχατε πρόβλημα να το ξεχάσετε αν ο/η σύντροφός σας κάνει κάτι που θα σας αποσπάσει την προσοχή – ή κάτι διασκεδαστικό.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να συγχωρέσετε τον άλλον δε δείχνει αδυναμία – μάλλον το αντίθετο. Ούτε σημαίνει ότι τους δίνετε την άδεια να ξανακάνουν το ίδιο – να το έχετε και αυτό υπόψη.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Νιώθετε ότι έχετε πολλά που πρέπει να αντιμετωπίσετε και είστε μόνοι; Μπορείτε να απελευθερώσετε την πίεση που αισθάνεστε. Να θυμάστε ότι υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον/την σύντροφό σας.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Οι καβγάδες είναι κάτι φυσικό σε μια σχέση. Αυτό που δεν είναι φυσικό είναι να προσπαθείτε να τις αντιμετωπίσετε με λογική και επιχειρήματα. Είστε ανθρώπινα πλάσματα. Και αυτό είναι μέρος της διασκέδασης (και ενίοτε των απογοητεύσεων).

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μια σχέση μπορεί κατά καιρούς να μετατραπεί σε πεδίο μάχης αλλά αν υψώσετε πρώτοι λευκή σημαία μπορεί να ακολουθήσει και ο αντίπαλος σας (το ταίρι σας). Χαλαρώστε την ένταση με διασκεδαστικές, αυθόρμητες δραστηριότητες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play