Πανσέληνος Οκτωβρίου 2018: Προβλέψεις για ζώδια – Μία σελήνη γεμάτη αισθησιασμό

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2018: Προβλέψεις για ζώδια – Μία σελήνη γεμάτη αισθησιασμό
Πανσέληνος Οκτωβρίου 2018: Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 24 Οκτωβρίου, είναι μια σελήνη γεμάτη γήινο αισθησιασμό.

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2018:  Στον Ταύρο – Στο Δείπνο Των Απολαύσεων

Πανσέληνος στον Ταύρο

Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 24 Οκτωβρίου, είναι μια σελήνη γεμάτη γήινo αισθησιασμό !

Αυτή η πανσέληνος φέρνει ένα πραγματικό δείπνο απολαύσεων! Ώρα να απολαύσετε! Γιορτάστε τις αισθήσεις σας! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να απολαύσετε τον εαυτό σας! Ο Ταύρος είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο, έτσι ώστε τα τρόφιμα, το ποτό, η μουσική και ο χορός, τα ακριβά πράγματα και ό, τι δελεάζει τις αισθήσεις, είναι όλα στο μενού!

Γι’αυτό, φάτε, πιείτε και γλεντήστε! Ο Ταύρος ακολουθεί τον Κριό. Ο Κριός, έχει να κάνει με συναρπαστικές αρχές, καινούργια έμπνευση, φανταστικές ιδέες. Ο Ταύρος ακολουθεί και λέει: «Εντάξει, τώρα πώς θα το αντέξουμε? Ας βρούμε ένα σχέδιο, για να ξεκινήσουμε αυτό το πράγμα, έτσι ώστε να μπορούμε να βγάλουμε κάποιο κέρδος, από αυτό!

Χρησιμοποιήστε αυτήν την πανσέληνο για να καθαρίσετε τον παρελθόντα πόνο και να αφήσετε την ομορφιά, την αγάπη και την απόλαυση να απαλύνει τις αισθήσεις σας!

Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Ταύρο, αναρωτηθείτε : Τί με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής? Όλες οι πανσέληνοι, πάντα λάμπουν φωτεινά από την πλευρά του χάρτη που εμπίπτουν (δείτε τους 12 οίκους στην αστρολογία).

Για παράδειγμα, αν πέσει στον 4ο οίκο -του σπιτιού και της οικογένειάς σας-, ίσως να αναρωτιέστε για τη ζωή σας. Θέλεις να μείνεις εκεί που είσαι τώρα. Μήπως θα ήθελες να μετακομίσεις σε άλλη πόλη, ίσως και σε άλλη χώρα.

Πανσέληνος στον Ταύρο

Ετοιμαστείτε για μια υπερπολυτελή και σούπερ-ρομαντική πανσέληνο στον Ταύρο!

Η πανσέληνος στον Ταύρο είναι μια ευημερούσα Σελήνη. Ο Ταύρος κυβερνά τα χρήματα και τα υλικά περιουσιακά στοιχεία και θέλει να έχει τον έλεγχο, του πεπρωμένου του. Αυτό το μήνα, με την πανσέληνο στον Ταύρο, ήρθε η ώρα να γειώσετε όλες αυτές τις ιδέες που είχατε. Σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε και κάντε συγκεκριμένα βήματα, για να τα πραγματοποιήσετε.

Ο Ταύρος είναι γήινος. Του αρέσει να κατέχει τα πράγματα για να νιώθει ασφαλής.

Θέλει εξασφάλιση της ζωής του και ένα δέλεαρ, για το μέλλον.

Του αρέσει οτιδήποτε είναι απτό.

Είναι μια υπέροχη στιγμή, για να δείξετε ευγνωμοσύνη για τα πάντα στη ζωή σας, ειδικά για τα απλά πράγματα που πολλοί θεωρούμε δεδομένα. Τι λέτε να γιορτάσουμε την ανατολή, τη βροχή, το φαγητό που τρώμε.

Αυτή την περίοδο, θα συνειδητοποιήσετε το περιβάλλον σας, θα εκτιμήσετε τί έχετε. Δείτε τα θαύματα γύρω σας στην καθημερινή σας ζωή. Ακόμα και κοιτάζοντας τον ουρανό, τα δέντρα, τα λουλούδια θα σας δώσουν μια διαφορετική προοπτική αν προσπαθήσετε να τα κοιτάξετε μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, σαν να μην τα έχετε δει ποτέ πριν.

Ο Ταύρος είναι παραδοσιακά το ζώδιο των χρημάτων, οπότε αυτή η πανσέληνος θα πρέπει επίσης να είναι πολύ θετική για τις επιχειρήσεις, τα κέρδη και τις πολυτελείς αγορές. Μπορεί να αισθάνεστε, μεγάλη επιβάρυνση ή υπερβολή …

Αν ναι, επιλέξτε την ποιότητα! Τότε θα νιώσετε ότι έχετε περάσει υπέροχες στιγμές και ότι άξιζε τον κόπο.

Ο Ταύρος είναι επίσης ένα εξαιρετικά καλλιτεχνικό ζώδιο, οπότε είναι πολύ ωραίο να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό χόμπι, να ζωγραφίσετε ή να παίξετε μουσική – ένα άλλο αγαπημένο του Ταύρου.

Τι μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, στον Ταύρο.

Τι θα έκανα με ένα εκατομμύριο λίρες;

Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή μου;

Τι σημαίνει η ζωή μου;

Ποια είναι τα πραγματικά μου ταλέντα;

Τι θέλει η καρδιά μου;

Τι πρέπει να αφήσω;

Που παίζω με πολύ ασφάλεια;

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την πανσέληνο.

Αφήστε το πορτοφόλι ή το τσεκ των επιταγών σας ανοικτό, για να επιτρέψετε να έρθει σε σας, η αφθονία.

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play