Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 12/10 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 12/10 – Αναλυτικές προβλέψεις
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 12/10 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ωροσκόπιο Κριός

Εσείς οι δύο δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για να βάλετε το σεξαπίλ στη σχέση σας. Ποτέ δεν το χάσατε!

Μια ευχάριστη, παιχνιδιάρικη αστρική ενέργεια επικεντρώνει την προσοχή σας στη σχέση σας – με άλλα λόγια, ακριβώς εκεί που πρέπει.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το να αμβλύνετε λίγο τα όρια, θα δώσει σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας περισσότερο χώρο για να σπρώξετε ο ένας τον άλλον σε ύψη στα οποία δεν γνωρίζατε καν ότι θα μπορούσατε να φτάσετε. Με άλλα λόγια, συμπεριφερθείτε με επιείκεια στους εαυτούς σας – τα λάθη είναι για τους ανθρώπους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η αίσθηση του χιούμορ σας είναι ένα από τα σημαντικότερα σας προτερήματα. Ξέρετε ότι κάθε περίσταση στη ζωή έχει μια αστεία πλευρά. Αυτή η περίεργη προοπτική να βλέπετε τα πράγματα κάνει τον/τη σύντροφό σας να σας αγαπά περισσότερο από ποτέ (αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο).

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Να είστε απόλυτα παρόντες στη σχέση σας. Σίγουρα, κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια και δυσκολίες – αλλά μπορεί επίσης να απολαύσετε περιόδους χαλάρωσης, απόλυτης ικανοποίησης και ευτυχίας. Φαίνεται πως αξίζει τον κόπο!

Ωροσκόπιο Λέων

Κάνετε στην άκρη; Πώς μπορέσατε; Εσείς έλκετε από μόνοι σας την προσοχή – ειδικά τώρα. Ωστόσο, ο/η σύντροφός σας μπορεί να είναι απασχολημένος/η με σημαντικότερα πράγματα. Να είστε προσεκτικοί και να προσπαθήσετε να τους συμπαρασταθείτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι υπέροχο το ότι σκέφτεστε σοβαρά τρόπους για να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά να θυμάστε ότι οι περίοδοι χαλάρωσης είναι εξίσου σημαντικές. Λίγη επιπολαιότητα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θα σας «βοηθήσει» στην ερωτική σας σχέση με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Να είστε ευγνώμονες για την οικογένειά σας. Σας έδειξαν το νόημα της αγάπης (ή πώς δεν θέλατε να είναι). Κατά κάποιο τρόπο, σας οδήγησαν στον/στη σύντροφό σας. Είστε ευτυχείς για την καθοδήγησή τους και για όσα έχετε μάθει από αυτούς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Καινούργιοι φίλοι και επαγγελματικές επαφές σας προσφέρουν νέες προοπτικές. Ο/Η σύντροφός σας καταλαβαίνει ότι πρέπει να βγαίνετε και να συναναστρέφεστε με κόσμο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι αναγκάζεστε να μπείτε σε ασυνήθιστες καταστάσεις.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μερικές φορές φαίνεται σαν η ζωή να περνά αστραπιαία, ειδικά όταν το μόνο που θέλετε εσείς και ο/η σύντροφος σας είναι λίγος χρόνος μαζί. Εάν φανείτε δημιουργικοί, μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο και να φέρετε εις πέρας αυτά που πρέπει να γίνουν και να είστε μαζί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αυξήστε τα αποθέματα του καλού σας κάρμα και να είστε έτοιμοι να επέμβετε όπου σας χρειαστεί ο/η σύντροφός σας – ακόμα και πριν σας το ζητήσει. Παρόλο που αρχικά μπορεί να μην σας αρέσει, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να αποδέχεστε την πραγματικότητα της σχέσης σας αντί για αυτό που φαντάζεστε μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, ιδιαίτερα εάν η πραγματικότητα είναι πολύ πιο ικανοποιητική από τη φαντασία σας. Τυχεροί!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ο/Η σύντροφός σας λατρεύει το πόσο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι είστε, αλλά ακόμη και αυτοί μπορεί να εκπλαγούν από την υπερβολική σας αντίδραση. Μάθετε να διακρίνετε ανάμεσα σε αυτά που αξίζει τον κόπο να διεκδικήσετε και σε αυτά για τα οποία καλύτερα να μην κάνετε τίποτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play