Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (4/10/18)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (4/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (4/10/18).

ζώδια κριός

Να’σαι προετοιμασμένη, γιατί θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για να ξεκαθαρίσεις στον εραστή σου, πως ένα συγκεκριμένο θέμα, τό’χεις πάρει πολύ σοβαρά.

Είναι επίσης πιθανό, πως αυτός δε βλέπει να υπάρχει κάτι λάθος, στην κατάσταση που εσύ πιστεύεις, πως χρειάζεται αλλαγή.

Εντούτοις δε θα του αφήσεις καμία αμφιβολία για το πόσο δυνατά ή παθιασμένα αισθάνεσαι, για την όλη υπόθεση. Μόνο φρόντισε να το επισημάνεις σωστά και έξυπνα.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο κάνω μια χρήσιμη εισαγωγή, με το “αποφασίζω και διατάσσω” για το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα από δω και μπρός.

ζώδια ταύρος

Μια πρόκληση στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, ίσως νά’ναι απ’αυτές, που θα σηκώσεις τα μάτια σου και θα τη δεχτείς απρόθυμα.

Ωστόσο, μη σκεφτείς βιαστικά, ώστε ν’ αποκλείσεις την χρήσιμη και πολύ επίκαιρη αλλαγή που μπορεί να φέρει.

Ακόμα κι αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα και δεχτείς να κάνεις κάτι με το ζόρι, η σχέση σου μπορεί να δυναμώσει, αν δείξεις μια σχετική προθυμία.

Μην αρχίζεις να ψειρίζεις με τι έχει να κάνει αυτό το κάτι – και αν θα υπάρξει έντονη εξέλιξη στην προσφορά σου- εκτός αν προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση.

ζώδια δίδυμοι

Ένα ερωτικό σχέδιο μπορεί να καθυστερήσει ή να επιβραδυνθεί, αλλά υπάρχουν οφέλη γι’ αυτό.

Αν ένιωσες πως εσύ κι ο εραστής σου, δε βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, τότε θά’χεις την ευκαιρία να προσδιορίσεις πού υπάρχουν επικοινωνιακά εμπόδια.

Θα μπορέσεις επίσης, να ανακτήσεις το παλιό έδαφος και να ξεκαθαρίσεις όλες τις παρεξηγήσεις.

Το σύμπαν, φαίνεται να πιστεύει ότι χρειάζεσαι αυτό το «χρονοδιάγραμμα» στην ερωτική σου ζωή, ώστε να σιγουρευτείς πως προσφέρεται, για καλό λόγο.

ζώδια καρκίνος

Πιθανόν να έχεις αρκετούς λόγους για να θέλεις στα ερωτικά σου, να γίνει κάτι, με το δικό σου τρόπο.

Ωστόσο, όσο ισχυροί και νά’ναι αυτοί οι λόγοι, ίσως πρέπει να είσαι ειλικρινής, για το πόσοι από αυτούς είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα σου, περισσότερο από ό,τι στου εραστή σου.

Το ταίρι σου είναι μάλλον πρόθυμο να συμβιβαστεί, αλλά οι κανόνες που θέλεις να επιβάλλεις, θα τον κάνουν ν’αντισταθεί και να αμυνθεί. Μήπως υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, και χρειάζεται να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου;

ζώδια λέων

Έχεις άφθονη ευαισθησία αυτό το διάστημα, αλλά πού θα την διοχετεύσεις;

Ένα καλό μέρος για αρχή, μπορεί να περιλαμβάνει κάποιες ερωτικές συζητήσεις, που ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται από τα συναισθήματα.

Αυτά όμως, θα μπορούσαν να κλιμακωθούν αν αισθάνεσαι όλο και περισσότερο απογοητευμένη, από την ανάγκη σου, να ανακτήσεις το παλιό έδαφος με κάποιες από τις συζητήσεις.

Ευτυχώς, αν διατηρήσεις τη συζήτηση σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, θα μπορέσεις εύκολα να καταλάβεις, αν η ευαισθησία αντικαθιστά οποιονδήποτε υπαινιγμό αντιπαράθεσης.

ζώδια παρθένος

Μπορεί να είσαι πολύ ευτυχισμένη, που διατηρείς τα ερωτικά σου οράματα στη σφαίρα της φαντασίας… όμως κάποιος, μάλλον δεν είναι τόσο άπιαστος, όσο εσύ πιστεύεις.

Δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις πραγματικότητα, αλλά αν έχει κάποια πιθανότητα να γίνει, τότε ίσως αξίζει να εξετάσεις καλύτερα τι πρέπει να αναλύσεις.

Αν με την καρδιά σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και θέλετε λίγη μαγεία στην ερωτική σου ζωή, τότε αυτός είναι ο τρόπος για να το καταφέρεις.

ζώδια ζυγός

Η απόφασή σου να εξελιχθεί αργά και σταθερά η ερωτική σου ζωή, αντί να τρέξει με μεγάλη ταχύτητα μπροστά, θα σε κάνει να νιώσεις ευγνωμοσύνη που το έκανες.

Δεν μπορείς να βιάσεις κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου ή με μια ερωτική φιλοδοξία, ούτως ή άλλως.

Γι’αυτό λοιπόν έχεις δίκιο που θέλεις ν’ανακαλέσεις οποιαδήποτε ορμητικότητα. Μπορεί να πιστεύεις πως το καλό, θέλει χρόνο για να ωριμάσει. Και φυσικά, έχεις απόλυτο δίκιο.

ζώδια σκορπιός

Μια δυνατή αίσθηση προσοχής, θα κάνει την εμφάνισή της στην ερωτική σου ζωή, αλλά μη την συγχέεις με την υποψία.

Έχεις αποφασίσει να επιβραδύνεις και να έχεις κατάλληλα αποθέματα για ένα συγκεκριμένο ερωτικό σενάριο, επειδή θα μπορούσες να εντοπίσεις και να εφαρμόσεις, μια ευχάριστη βελτίωση.

Απλά επειδή πρέπει φρενάρεις τα ερωτικά σου, δε σημαίνει πως είναι λάθος. Αν μη τι άλλο, θα έχεις την ευκαιρία να τα καλυτερεύσεις.

ζώδια τοξότης

Κάποιες πιο φιλελεύθερες σκέψεις, είναι απαραίτητες σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου.

Ειδικά αν σκέφτεσαι νέους τρόπους για να πλησιάσεις ένα συγκεκριμένο άτομο ή για να δημιουργηθεί πρόοδος, στην υπάρχουσα σχέση σου.

Αξιοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου, μπορείς όχι μόνο να καταλήξεις σε νέες και εμπνευσμένες ιδέες για να ενισχύσεις τα ερωτικά σου, αλλά ταυτόχρονα θα ενισχύσεις και την αυτοπεποίθησή σου!

ζώδια αιγόκερως

Ίσως αποφασίσεις να εξετάσεις , τι ή ποιόν είχες απορρίψει το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, αν νιώσεις πως πρέπει να προσέξεις, ακούγοντας κάποια καμπανάκια στο κεφάλι σου, καλό θα ήταν να τα λάβεις υπόψιν σου.

Ευτυχώς, που ξέρεις, πως δεν χρειάζεται να βιαστείς σε τίποτα.

Άφησε να κυλήσουν ομαλά οι συζητήσεις, πριν συμφωνήσεις ή δεσμευτείς με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε.

Αυτό θυμίζει βέβαια την περίπτωση «καίγομαι στο χυλό, φυσάω και το γιαούρτι», αλλά αυτή τη φορά, αντιμετωπίζεις πολύ διαφορετικές καταστάσεις.

ζώδια υδροχόος

Το πάθος και ο ενθουσιασμός σου είναι σε μεγάλα επίπεδα, αλλά φρόντισε να διακρίνεις πού θα τα επικεντρώσεις.

Αν είσαι ελεύθερη,το να παγιδευτείς σε μια παρόρμηση της στιγμής, μπορεί να φέρει μόνο εφήμερη ανακούφιση και περισσότερο λαγνεία, παρά αγάπη.

Αν είσαι σε σχέση, μη μελαγχολήσεις αν ο εραστής σου δεν ταιριάζει με τα δικά σου υψηλά επίπεδα πάθους. Μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο για να σε καλύψει.

Αυτό είναι όλο!

ζώδια ιχθύες

Ο επαναστάτης μέσα σου, θα σε κάνει να δημιουργήσεις κάτι χαοτικό στην ερωτική σου ζωή ή να ταρακουνήσεις την ερωτική σου σχέση.

Αυτό σ’ένα επίπεδο μπορεί να είναι συναρπαστικό, αλλά μάλλον προβληματικό σ’ένα άλλο.

Τα συναισθήματα και οι προτροπές αυξάνονται, κι αυτό θα εκδηλωθεί σαν ανυπομονησία ή ορμητικότητα από την πλευρά σου. Αν αυτό που επιθυμείς είναι ο αυθορμητισμός στην σχέση σου, τότε δεν έχει καμία σχέση με το χάος.

Μια ξαφνική ερωτική κίνηση, θα μπορούσε να έχει πολύ πιο ισχυρό αποτέλεσμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play