Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (3/10/18)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (3/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (3/10/18).

Κριός

Μήπως το περιβάλλον γύρω σας μοιάζει λιγότερο σαν πάρτι και περισσότερο σαν άγονη γη;

Ακόμη και αν τα εμπόδια μπλοκάρουν κάθε σας κίνηση, εσείς θα πρέπει να επιμείνετε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή.

Εάν το κάνετε, μπορεί να καταλήξετε με κάτι εκπληκτικό.

Ταύρος

Ένας στενός σας φίλος μπορεί να θέλει να πάει τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Εάν αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο, ακολουθήστε τον/την – αλλά αν προτιμάτε να κρατήσετε τα πράγματα πλατωνικά.

Θα πρέπει να πείτε κάτι πριν πληγωθούν τα συναισθήματα κάποιου.

Δίδυμοι

Οι ερωτικές απογοητεύσεις δεν είναι κάτι άγνωστο σε εσάς αλλά τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήστε κάτι καινούργιο.

Αντιμετωπίστε καλή τη πίστει αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα – δεν έχουν όλοι όσοι γνωρίζετε μια κρυφή ατζέντα, και το ξέρετε.

Καρκίνος

Όποιος σας καλέσει σήμερα στο πάρτι που θα κάνει, θα είναι τυχερός, καθώς η ικανότητά σας να γοητεύετε τα πλήθη είναι αναμφισβήτητη.

Επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια φλερτάροντας με αυτόν/αυτήν τον/την σούπερ σέξι τύπο/κοπέλα που έχετε βάλει στο μάτι.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (3/10/18)

Λέων

Μπορεί να συνηθίζετε να τα βλέπετε όλα άσπρα ή μαύρα, αλλά δεν σας βοηθάει σε τίποτα στην ερωτική σας ζωή.

Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες συγκρούσεις είναι πιο μπερδεμένες από άλλες!

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε την αδερφή-ψυχή σας. Επικοινωνήστε με τον εσώτερο εαυτό σας για να δείτε τι σας λείπει από την ερωτική σας ζωή.

Ίσως χρειάζεστε έναν μεγαλύτερο σκοπό για να αισθανθείτε ότι είστε μέρος κάποιου πράγματος στο οποίο συνυπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσάς.

Ζυγός

Θα πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερη αρμονία στις σχέσεις σας. Αν το τελευταίο σας φλερτ τείνει περισσότερο προς το δράμα παρά προς την ειρήνη, ίσως τελικά να προσελκύετε τους μπελάδες. Αποφασίστε εάν αυτό είναι το είδος του ατόμου με το οποίο θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο.

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να πάτε αυτή τη σχέση ένα βήμα πιο πέρα; Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν καταλήξετε σε κάποιο βιαστικό συμπέρασμα.

Μόλις ξέρετε ποιον τρόπο θα πρέπει να ακολουθήσετε, θα είναι εύκολο να προβλέψετε το αποτέλεσμα.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (3/10/18)

Τοξότης

Η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου σας κυριαρχεί σήμερα καθώς προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τη λογική για να αποκρυπτογραφήσετε μια μπερδεμένη ερωτική κατάσταση. Οι άνθρωποι, όμως, δεν κατανοούνται με τον ίδιο τρόπο που λύνονται οι μαθηματικές εξισώσεις, οπότε μπορεί να σας λείπουν κάποιες βασικές πληροφορίες που σας εμποδίζουν να πάρετε τις σωστές απαντήσεις.

Αιγόκερως

Το να είστε τόσο κοινωνικοί μπορεί να είναι εξοντωτικό αν δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας για ισορροπία. Δοκιμάστε ένα σπα για χαλάρωση και διαλογισμό – μόλις ανανεωθείτε, θα επιστρέψετε πίσω στη δράση και θα είστε έτοιμοι να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

Υδροχόος

Προετοιμαστείτε για μερικά εμπόδια που θα προκύψουν στο δρόμο σας. Ωστόσο, αν μπορέσετε να αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε στην αλλαγή, τα πράγματα θα είναι ευκολότερα για σας. Εάν είστε κολλημένοι στο να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, δεν θα προχωρήσετε, οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε και κανέναν άλλον να σας δείξει τη δική του προσέγγιση.

Ιχθύες

Τηλεφωνήστε στο φλερτ σας για μια εξόρμηση-έκπληξη. Μην ανησυχείτε για τη δουλειά σας – απλά επικεντρωθείτε στη διασκέδαση μαζί τους. Επίσης, καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας, βλέποντας μια ωραία ταινία ή τρώγοντας ένα υπέροχο γλυκό. Μην προσπερνάτε τις μικρές απολαύσεις της ζωής!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play