Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (30/9/18)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (30/9/18)
Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 30/09.

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (30/9/18)

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης Να είστε προσεχτικοί στα λόγια σας, αυτό το διάστημα, που όλο και ενοχλούν περισσότερο τον άνθρωπο σας. Ίσως και να το κάνετε και επίτηδες … για να τον ενεργοποιήσετε προς εσάς. Λάθος τακτική. Με την Αφροδίτη προσεχώς να γυρίζει σε ανάδρομη φορά, όλα αυτά που σας έχουν λείψει, θα τα έχετε πια μόνιμα και γενναιόδωρα. Αυτό θα έχει την ισχύ του και στον οικονομικό σας τομέα. Ενεργοποιηθείτε!

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Οι συνθήκες … που υπάρχουν στην ζωή σας, αυτό το διάστημα, έχουν χώρο για έναν έρωτα ακόμη και για έναν γάμο. Αυτό που μόνο λείπει, είναι να βρείτε και το κατάλληλο άτομο, που μπορεί να σας ζεστάνει την πικραμένη σας καρδιά! Οι ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες, θα έρθουν στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα βρουν τις δικαιολογίες για επανασύνδεση. Όλα καλά λοιπόν.

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Αέρα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές

Οι συζητήσεις, μέχρι στιγμής με το πρόσωπο που αγαπάτε, δεν έχουν αποδώσει τα μέγιστα. Μάλλον υπάρχουν άλλες καταστάσεις, που δεν τις γνωρίζετε … και θα πρέπει να αναμένετε την εξέλιξη τους. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα Οκτωβρίου, θα ανοίξουν παραπάνω τα θέματα και όλα θα βρουν την μόνιμη τους λύση. Εσείς … μην αποσπάτε την προσοχή από τα επαγγελματικά σας δρώμενα. Έχουν και αυτά πολλά να σας αποδώσουν..

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Προσοχή σε ζήλιες και πάθη … αυτές τις ημέρες, που ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία 01 / 10. Υπάρχει μια διάσπαρτη υπερβολή στην ατμόσφαιρα, και δεν χρειάζεται … και πάλι να γίνει κάποιο λάθος. Εσείς που είστε σε μια παρατεταμένη προσπάθεια, για να δέσετε και πάλι ερωτικά μια σχέση … απλά δώστε χρόνο! Επίσης, όσοι είναι μπλεγμένοι μέσα σε διπλές –παράλληλες διαδρομές, έχει έρθει και η ώρα για μόνιμα ξεμπλέγματα.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Δεν είναι δυνατόν, να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Εσείς στις υποθέσεις τις δικές σας, έχετε μείνει πολύ πίσω. Αυτό θα πρέπει να το εξηγήσετε και στον άνθρωπο σας, που έχει την μόνιμη απαίτηση να τους προσφέρετε το 100% της προσοχής σας. Αυτό σε βάθος χρόνου, πιθανόν και να σας κάνει να χάσετε και τον ρομαντισμό σας. Κρατήστε το μυστήριο και μην γίνεστε αυτοκόλλητοι. Δεν είναι άλλωστε αυτή η ουσία … μιας σχέσης.

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Αέρα

ταρώ Παρθένος : Ο Τρελός

Εύνοια θα έχετε από την πρώτη κιόλας ημέρα του Οκτωβρίου, καθώς πλέον η ορθή πορεία του Πλούτωνα … θα επηρεάσει θετικότατα όλα τα ζώδια της Γης. Εσείς που έχετε ακόμη, προσπαθείτε να λύσετε οικονομικά και ερωτικά προβλήματα, το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα πια θα κυλήσουν, πολύ πιο ομαλά. Μέσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε, μην απομακρύνεστε … από τους φίλους και τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Αέρα

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Βλέπετε και εσείς οι ίδιοι, ότι δεν υπάρχει κάποιο κοινό σημείο αναφοράς, με το άτομο που θέλετε – αγαπάτε. Αυτό όσο τελικά και να το έχετε προσπαθήσει δεν λύνεται. Πιθανόν και κάποια στιγμή … να πρέπει να σκεφτείτε, ότι εσείς οι δύο μπορεί και να μην ταιριάζετε. Όσοι, είναι μόνοι τους από τον νέο μήνα, θα δουν κάποιες καλυμμένες ‘ ερωτοφιλίες ‘, να ξεδιπλώνονται! Μην κάνετε κάτι παρορμητικό, απλά ζυγίστε αυτή την φορά ώριμα τις προτάσεις.

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Η εποχή αυτή σας βρίσκει μέσα σε μια εσωτερική αναστάτωση, καθώς έχετε νέα ότι το πρώην αγαπημένο σας ταίρι, έχει χωρίσει. Μην κάνετε ακόμη κάποια επικοινωνιακή κίνηση. Από τα τέλη της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου, θα έχετε συναντήσεις. Σαφώς και δεν πρέπει να του δείξετε άμεσα το πράσινο φως. Υπάρχουν ακόμη πολλά πράματα … που δεν τα ξέρετε.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Αυτή η μέρα, έχει για εσάς τρέξιμο, πολλές και ουσιαστικές συναντήσεις αλλά και αποφάσεις που αφορούν … τον ερωτικό σας δεσμό. Εδώ και καιρό σκέφτεστε αυτά που τρέχουν με τον άνθρωπο τους, αλλά και οι δύο αδυνατείτε να δώσετε λύσεις. Από τους ελεύθερους, μερικοί θα δουν μια παραπάνω κινητικότητα από έναν συνεργάτη – συνάδελφο τους. Ο μήνας ο νέος, θα φέρει και κάποια καλύτερα οικονομικά δεδομένα.

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Αέρα

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Η κατάσταση, με τον άνθρωπο σας, έχει πια φτάσει στο απροχώρητο και μάλλον έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να συζητήσετε χωρίς περιστροφές και λοιπά υπονοούμενα. Από όλους εσάς, που έχετε και το ξέρετε προβληματικές σχέσεις, οι περισσότεροι θα αποφασίσουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, προκειμένου να σκεφτούν εναλλακτικές και λύσεις που έχουν ουσία.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Εσείς έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας … στα ερωτικά σας αυτήν την εποχή, και μάλλον έχετε μπερδέψει τα θέλω σας και τα πρόσωπα που σας πολιορκούν. Όσοι είστε εργένηδες, εννοείται ότι όλο αυτό πιθανόν και να σας φέρει μια νέα αγάπη. Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις, καλύτερα να κρατήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Μην κάνετε πειράματα … αντιθέτως βρείτε δραστηριότητες – χόμπι που θα σας ανανεώσουν σαν ζευγάρι.

Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Μπορεί για εσάς, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, να υπάρχει μια περισσή κούραση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – σπουδών – οικογενειακών υποθέσεων, αλλά από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και τα θετικά αποτελέσματα που θα σας δικαιώσουν. Καλύτερα θα είναι και οι διαπροσωπικές σχέσεις στα ζευγάρια – συζύγους, που προσπαθούν να σώσουν σχέσεις και γάμους. Για αρχή, αφήστε τους καλοθελητές και τους τρίτους συμβουλάτορες … μακριά σας.

Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play