Ταρώ: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10-16/09/18)

Ταρώ: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10-16/09/18)
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ. Είναι ιδανική εποχή για να συνεχίσετε τις σπουδές σας, να επεκτείνετε το σύνολο των προσόντων σας στη δουλειά ή να μάθετε εντελώς καινούριους τρόπους.

Ταρώ: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10-16/09/18). ζώδια Κριός: Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί έναν θετικό χρόνο για εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή σας που νιώθετε αυτοπεποίθηση και μπορείτε να βασιστείτε πάνω σας. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να κάνετε πράξη όλες αυτές τις μεγάλες ιδέες και τις απόψεις που ζύμωνε η φαντασία σας. Είναι καιρός να τις κάνετε πραγματικότητα! Είναι ιδανική εποχή για να συνεχίσετε τις σπουδές σας, να επεκτείνετε το σύνολο των προσόντων σας στη δουλειά ή να μάθετε εντελώς καινούριους τρόπους. Μην διστάσετε να μάθετε. Όσες περισσότερες ικανότητες έχετε στη διάθεσή σας, τόσους περισσότερους στόχους και όνειρα μπορείτε να πετύχετε. Καλά νέα φτάνουν και στον οικονομικό τομέα. Τυχερός αριθμός: 9 Τυχερό χρώμα: Πράσινο.

  • ζώδια Ταύρος: Αυτή η εβδομάδα φέρνει καλές στιγμές. Οι κάρτες δείχνουν καλοτυχία, αφθονία, επιτυχία και ικανοποίηση. Προβλέπεται επίσης μια οικογενειακή συνάντηση ή μια γιορτή. Μερικοί Ταύροι μπορεί να αρραβωνιαστούν, να παντρευτούν ή να κάνουν οικογένεια. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να αγοράσετε το δικό σας σπίτι ή να το ανακαινίσετε.

Επαγγελματικά, αν δουλεύατε πάνω σε ένα πρότζεκτ, θα φτάσετε σε ένα πολύ σημαντικό βήμα και θα έχετε λόγο να το γιορτάσετε. Έχετε ολοκληρώσει μια σημαντική φάση του έργου σας και μπορείτε να νιώσετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Τυχερός αριθμός: 4 Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο.

  • ζώδια Δίδυμοι: Αυτή την εβδομάδα κάτι θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας. Υπάρχει περίπτωση να καταστρέψει ό,τι πιστεύατε ότι είναι αληθινό και να σας αφήσει συγκλονισμένους και ασταθείς. Αλλά θα αφήσει πίσω του τον χώρο που ποτέ δεν ξέρατε ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να χτίζετε κάτι από την αρχή. Το ξέρω ότι ακούγεται τρομακτικό, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο απ’ το να κάθεστε και να βαλτώνετε και να σκέφτεστε ότι όλα είναι καλά. Αυτή η εμπειρία μπορεί να φέρει την επανάσταση στη ζωή σας, αν την αφήσετε.

Είναι επίσης ένας καιρός που τα συστήματα πεποίθησης σας προκαλούνται, αλλά αυτό θα φέρει τις αποκαλύψεις που είναι απαραίτητες για την προσωπικό σας ανάπτυξη. Τυχερός αριθμός: 16. Τυχερό χρώμα: Μπλε.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09

  • ζώδια Καρκίνος: Αυτή την εβδομάδα είστε ατρόμητοι και θαρραλέοι. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε όλους τους φόβους σας, να τους κατακτήσετε και μαζί μ’ αυτούς και όλο τον κόσμο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις, προσέξτε τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας τραβήξουν κάτω, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε άχρηστα προβλήματα. Ωστόσο, με αποφασιστικότητα και σθένος, θα βγείτε νικητές.

Πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας και να υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε. Βεβαιωθείτε ότι παλεύετε για έναν σκοπό που αξίζει. Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει λόγος να παλέψετε, μην παλέψετε. Γιατί αυτός που ξέρει πότε δεν πρέπει να παλέψει βγαίνει πολλές φορές νικητής. Τυχερός αριθμός: 7. Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο.

  • ζώδια Λέων: Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι προσπαθείτε να ξεπεράσετε παλιές εμπειρίες τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που έχετε αμφιβολίες για το αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση για το να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι η απόφασή σας είναι σωστή και βαδίζετε προς ένα λαμπρό μέλλον.

Οι Λέοντες σε σχέση πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν κουβαλούν στις σχέσεις τους φορτία από το παρελθόν. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ να τα αφήσετε πίσω σας, αλλιώς θα συνεχίσετε να μολύνετε όλες τις μελλοντικές σχέσεις σας. Τυχερός αριθμός: 6. Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09

  • ζώδια Παρθένος: Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σας ξυπνά από νέες προκλήσεις. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι νιώθετε πιο οξυδερκείς και τα πράγματα φαίνονται πιο καθαρά. Θα έρθετε αντιμέτωποι με νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Είναι καιρός να εισπνεύσετε την ανάσα της ζωής και να δείτε με νέα μάτια τον εαυτό σας και τον κόσμο. Θα δεσμευτείτε στην αλήθεια και τη σοφία και θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να προχωρήσετε μπροστά προς την κατεύθυνση που θέλετε, δημιουργώντας ένα δυνατό, αληθινό μονοπάτι.

Οι κάρτες αντιπροσωπεύουν την επανασύνδεση με τη σοφία. Είναι η κατάλληλη εποχή να μιλήσετε με άλλους, να συζητήσετε νέες ιδέες ή να γράψετε σημαντικά άρθρα ή σενάρια. Καλή εποχή για εξετάσεις και συνεντεύξεις. Τυχερός αριθμός: 1. Τυχερό χρώμα: Ασημί.

  • ζώδια Ζυγός: Είστε ελεύθερο πνεύμα, δεν σας βαραίνουν τα φορτία του υλικού κόσμου. Αυτή η κάρτα προμηνύει καλά νέα, όπως την αρχή μιας δημιουργικής ιδέας ή προσπάθειας ή την γέννηση ενός παιδιού. Με την νέα σας ιδέα, έχετε τη δύναμη να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο του πεπρωμένου σας. Είναι καιρός να διαχειριστείτε τους φόβους σας αντιμετωπίζοντας τους και βλέποντάς τους για αυτό που είναι.

Μόλις καταλάβετε ότι οι φόβοι σας δεν είναι τίποτα άλλο από κομμάτια σας, μπορείτε να τους ενσωματώσετε στον εαυτό σας και να γίνετε πιο δυνατοί. Οι ερωτευμένοι μπορεί να ξεκινούν για μια περιπέτεια ή μια νέα δραστηριότητα με τους αγαπημένους τους. Τυχερός αριθμός: 2. Τυχερό χρώμα: Μοβ της λεβάντας.

  • ζώδια Σκορπιός: Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δηλώνουν ότι νιώθετε πλήξη ή απογοήτευση με τη ζωή σας. Μπορεί να επικεντρώνεστε στα αρνητικά ή να νιώθετε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα στην άλλη πλευρά. Φαίνεται πως έχετε χάσει το πάθος και το κίνητρό σας για ζωή. Οι κάρτες σας προειδοποιούν να προσέχετε τις ευκαιρίες ή τις προσφορές που είναι διαθέσιμες.

Μπορεί να έχετε την τάση να τις απορρίπτετε ως ασήμαντες ή άνευ νοήματος τώρα, αλλά θα καταλάβετε μετά ότι θα μπορούσαν να φέρουν σημαντική βελτίωση στη ζωή σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να νιώθετε νοσταλγία ή να ονειροπολείτε και να φαντασιώνεστε. Τυχερός αριθμός: 4. Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09

  • ζώδια Τοξότης: Αυτή την εβδομάδα η λογική και ο ορθολογισμός είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας. Επαγγελματικά, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε όλα τα γεγονότα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Πρέπει να κατανοήσετε ότι το να έχετε περισσότερη δομή και ρουτίνα θα σας φέρει περισσότερη επιτυχία, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Αν είχατε κάποιο τραυματισμό στο παρελθόν, θα μπορέσετε να βρείτε τον σωστό γιατρό που θα σας θεραπεύσει. Οι ερωτευμένοι θα μπορέσουν να συνδεθούν με τους αγαπημένους τους σε νοητικό, σε σωματικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τυχερός αριθμός: 10. Τυχερό χρώμα: Ασημί.

  • ζώδια Αιγόκερως: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να επικεντρώνεστε στις απόψεις των άλλων αντί στις δικές σας. Οι κάρτες δείχνουν ότι αγνοείτε τις δικές σας ανάγκες για να φροντίσετε τους άλλους. Πρέπει να πάρετε τον χρόνο για να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας. Οι ελεύθεροι θα είναι εξαιρετικά επιθυμητοί, αλλά μπορεί να αμφισβητούν τα κίνητρα των θαυμαστών τους.

Αν είστε σε σχέση, περιμένετε ανεξέλεγκτες συναισθηματικές εκρήξεις και μεγάλη σεξουαλική ένταση. Αν νιώθετε ότι χάνετε την υπομονή σας με το ταίρι σας, είναι καλύτερο να κάνετε ένα διάλειμμα. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός για εσάς.. Τυχερός αριθμός: 2. Τυχερό χρώμα: Χρυσό.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09

  • ζώδια Υδροχόος: Αυτή την εβδομάδα είστε παντού. Οι κάρτες δείχνουν ότι καταπιάνεστε με περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Μπορεί να προσπαθείτε να κρατήσετε όλες τις μπάλες στον αέρα και να σας είναι αδύνατον να διατηρήσετε την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά, υπάρχουν ευκαιρίες για να μειώσετε τον φόρτο εργασίας σας ή να κάνετε τη δουλειά σας περισσότερο διαχειρίσιμη, αλλά θα πρέπει να τις αναζητήσετε.

Είναι καλό να οργανωθείτε λίγο περισσότερο και να φέρεστε πιο έξυπνα. Φροντίστε την υγεία σας, καθώς μπορεί να υποφέρετε από στρες, άγχος ή κάποιον σωματικό τραυματισμό. Τυχερός αριθμός: 2. Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο.

  • ζώδια Ιχθύες: Αυτή είναι μια εβδομάδα αντιφάσεων, μια εβδομάδα που μπορεί να χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα ακολουθώντας μια σκοτεινή λύση. Τα χαρτιά μας υπενθυμίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος να ελέγξουμε κάτι είναι να το αφήσουμε. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσουμε είναι να παραδοθούμε, να θυσιάσουμε και να γίνουμε μάρτυρες. Αυτή είναι η εποχή που πρέπει να αφήσετε κάτι να φύγει, να παραδοθείτε, να δεχτείτε τις αλλαγές που σας φέρνει το σύμπαν και να εγκρίνετε τη θεία θέληση.

Στο χώρο εργασίας, πρέπει να συντονιστείτε με την ομάδα σας και να βάλετε το εγώ σας στην άκρη. Η ερωτική ζωή είναι καλή, ακούστε το ταίρι σας, κάντε τον ή την να νιώσουν ξεχωριστοί, προχωρήστε σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Τυχερός αριθμός: 12. Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play