Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-6-2018
Επανασυνδέσεις Ζωδίων!

Κριός : Είσαστε από τα πιο σωστά και δίκαια ζώδια, και αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχετε ακόμη πάρει αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

Ταύρος : Όλα όσα θέλετε να πετύχετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα τα καταφέρετε ακόμη και μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Οι έρωτες θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο.

Δίδυμοι : Μην δίνετε την αφορμή σε τρίτα στόματα να σχολιάσουν την άσχημη σας ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας ενός ακόμη χωρισμού με τον άνθρωπο σας.

Καρκίνος : Αυτά που έχετε κάνει για την οικογένεια σας, έχουν δώσει την αφορμή για ζήλιες και σχόλια από την μεριά του συντρόφου σας. Βάλτε τα όρια σας.

Λέων : Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, που όλα στην σχέση σας θα είναι πολύ καλύτερα, θα ήταν καλό να φτιάξετε και τα σχέδια σας για τις κοινές σας διακοπές.

Παρθένος : Αυτό που θέλετε και πρόκειται να το απαιτήσετε από τον άνθρωπο σας, είναι να δώσει κάποιες ειλικρινείς πια απαντήσεις, για το τι θέλει από αυτόν τον δεσμό.

Ζυγός : Με την Αφροδίτη να βοηθάει όλους τους ερωτευμένους από την θέση της μέσα στον ισχυρό Λέοντα, εσείς θα έχετε μια απρόσμενη είδηση, από το άτομο που θέλετε.

Σκορπιός : Μην γνωρίζοντας το πραγματικό παρελθόν, του καινούργιου σας ταιριού, ίσως και να έχετε ήδη μπει στην διαδικασία, να κάνετε πολλές και αδιάκριτες ερωτήσεις.

Τοξότης : Αυτό που κατά κύριο λόγο φοβάστε, είναι το γεγονός ότι ο σύντροφος σας, πιθανόν και κάποια στιγμή να γυρίσει πίσω στην κανονική του ζωή.

Αιγόκερως : Οι ευκαιρίες οι εργασιακές, που έχετε δημιουργήσει, θα σας κρατήσουν πολύ απασχολημένους μέσα στον Ιούλιο. Μάλλον κάποιος θα έχει παράπονα!

Υδροχόος : Αν έχετε την ευχέρεια χρόνου φέτος, προτιμείστε για τις διακοπές σας, κάτι διαφορετικό. Κάτι που μπορεί αν φέρει στην ζωή σας άλλες εικόνες, διαφορετικές.

Ιχθείς : Όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό μέσα στον δεσμό σας, δείχνουν και το μεγάλο γνωστό πρόβλημα, που υπάρχει από την μεριά του συντρόφου σας!

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play