Ταρώ ερωτικές προβλέψεις Σαββάτου για όλα τα ζώδια

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις Σαββάτου για όλα τα ζώδια
Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-6-2018.

ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν κρυφοί τρόποι, για κανέναν για να αποδείξει την αγάπη του, στον άνθρωπο που έχει δίπλα του, εκτός από την μόνιμη αληθινή του προσπάθεια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Για τους δικούς σας λόγους, έχετε πραγματικά τεμπελιάσει μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και αυτό έχει ήδη αρχίσει και ενοχλεί έντονα το ταίρι σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Έχετε ανοίξει τον ταξιδιωτικό οδηγό, και ετοιμάζεστε να πάρετε τις καλοκαιρινές σας άδειες και να φύγετε τρέχοντας! Ο Ερμής πάνω σας, σας έχει απογειώσει.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό, από τα παλιά σας ερωτικά παιχνίδια που ακόμη δεν θέλετε να το πείτε στο άτομο που τώρα έχετε σχέση. Σίγουρα ρισκάρετε πολλά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μην αναλύετε στον υπέρτατο βαθμό, όσα σας λένε γύρω σας, για την σχέση σας και τον περίεργο σύντροφο σας. Αν αρέσει σε εσάς, σε όλους τους άλλους περισσεύει!

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Κάποια σχόλια και κουβέντες θα έρθουν στον δρόμο σας, για την μεγάλη αγάπη της ζωή σας, που έχει αποτύχει και πάλι να φτιάξει την προσωπική της ζωή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι καταστάσεις μέσα στην εργασία σας, με τους συνεργάτες σας έχουν γίνει λίγο δύσκολες και αυτό είναι και κάτι, που πρέπει μόνο μέσα από την επικοινωνία να το λύσετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Όσοι περνάει ο χρόνος, αντιλαμβάνεστε ότι με τον άνθρωπο σας, έχετε πάρα πολλά κοινά, που σε βάθος κάποιων μηνών, μπορούν μέχρι και σε γάμο να σας οδηγήσουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είσαστε χαμένοι, μέσα σε οικογενειακές υποθέσεις, απαιτήσεις των φίλων σας, τρέξιμο με το επάγγελμα σας αλλά και έναν σύντροφο που παραπονιέται.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μην ανοίγετε πολλές – πολλές συζητήσεις με άτομα, που ανήκουν στο παρελθόν σας, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάσει η διάθεση σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ο έρωτας είναι γύρω σας, και μάλλον από το επόμενο 10ήμερο του μήνα θα αρχίσει δειλά – δειλά να σας αποκαλύπτεται. Τα υπόλοιπα…δικά σας!

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε ξεκαθαρίσει στον άνθρωπο σας, αν θα κάνετε τελικά τις μεγάλες αλλαγές που σας έχει προτείνει η εργασία σας, που περιλαμβάνουν άμεση μετοίκηση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play