Ερωτοσκόπιο 9-6-2018

Ερωτοσκόπιο 9-6-2018
Θα προκύψουν όμορφες και συμβατές αλλαγές .

Προσεχώς εισέρχεται το τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων, που είναι και η πιο δυναμική περίοδος των επικοινωνιών για όλα τα ζώδια και τις ανάγκες τους.

Θα προκύψουν όμορφες και συμβατές αλλαγές – εκπλήξεις για όλους, που θα διώξουν τις πικρές παρελθούσες μνήμες …και θα αφήσουν χώρο στο δημιουργικό μέλλον.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα βρεθούν μέσα σε καταστάσεις οικονομικές που θα τους βγάλουν στην επιφάνεια, όλα τα ταλέντα σας. Οι Κριοί, κάνουν πραγματικά έναν αγώνα δρόμου, για να βρουν λύσεις σε εργασιακά θέματα. Οι Ζυγοί δεν θα φύγουν έτσι απλά από σχέσεις, που δεν έχουν πάρει απαντήσεις. Οι Καρκίνοι, έχουν δύο αγάπες να ζητούν αποκλειστικότητα.

Οι Αιγόκεροι, έχουν άπειρα παράπονα από τον σύντροφο τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, δεν ξέρουν τι να κάνουν για μια πρόταση επανασύνδεσης, που τους έχει ξαφνιάσει. Οι Δίδυμοι, θα έχουν μια ξαφνική – απρόσμενη συνάντηση με έναν παλιό τους φίλο. Οι Τοξότες μάλλον έχουν πιέσει πολύ τον άνθρωπο τους, για απαντήσεις. Οι Παρθένοι, έχουν φτιάξει μια νέα σχέση, που πραγματικά τους κάνει ευτυχισμένους. Οι Ιχθείς, θέλουν αν δυνατόν να φύγουν και τώρα για διακοπές.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν έχουν ακόμη αποφασίσει για το αν θέλουν να ερωτευτούν πάλι ή να μείνουν, στην ασφάλεια της μοναξιάς τους. Οι Υδροχόοι, κρίνουν απαραίτητες κάποιες επικοινωνίες με το παρελθόν τους. Οι Ταύροι έχουν ξεφύγει, σε υποθέσεις ερωτικής ζήλιας. Οι Λέοντες, θα έχουν πολύ καλές ειδήσεις, για ένα νομικό – κληρονομικό τους θέμα. Οι Σκορπιοί έχουν πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Πηγή: oroskopos

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play