Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018 ανά δεκαήμερο των ζωδίων – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018 ανά δεκαήμερο των ζωδίων – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του Ιουνίου 2018 για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο!

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, αν και θεωρητικά εγκαινιάζει την εποχή της χαλαρότητας, της ανεμελιάς, της διασκέδασης, δεν θα είναι ένα ήσυχο, άνευ σημαντικών γεγονότων διάστημα στη διάρκεια του οποίου απλά θα προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας.. Ο Ιούνιος έρχεται με δύο σημαντικούς πλανήτες (Άρη & Ποσειδώνα) να ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους και να φέρνουν αναθεωρήσεις ακόμη και καθσυτερήσεις στόχων, σχεδίων αλλά και ενεργειών έστω και αν η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο των Διδύμων αγαπά τα νέα ξεκινήματα, την ανάλαφρη διάθεση, τους πειραματισμούς..

Οι σημαντικότερες όψεις του μήνα:

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 05.06 (στον Καρκίνο και τον Αιγόκερω αντίστοιχα) δεν θα είναι δύσκολο να φέρει συγκρούσεις σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικά ζητήματα, γι’ αυτό καλό είναι να μην προσπαθούμε να ασκήσουμε έλεγχο στους γύρω μας, αλλά να μην δεχτούμε ούτε αυτοί να μας ασκήσουν, κάνοντας ειλικρινείς και ήρεμους διαλόγους.

Το τετράγωνο Ερμή-Ήλιου στις 6-7.6 από (στους Διδύμους και τους Ιχθύες αντίστοιχα) δεν θα μας αφήσει να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και κρίση για πρόσωπα και καταστάσεις λόγω έντονου συναισθηματισμού, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγουμε αποφάσεις και τυχόν υπογραφές σε συμφωνίες.

Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και μας οπλίζει με κατανόηση και ευαισθησία σε ότι αφορά τις οικογενειακές μας σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06, σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα, μας καλεί να κάνουμε δυναμικά αλλαγή στο επικοινωνιακό πεδίο, αφήνοντας πίσω μας στερεότυπα κοινωνικά που υποσυνείδητα λειτουργούν μέσα μας και μας επηρεάζουν.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 μας βάζει σε διάθεση καλοκαιρινών διακοπών, καθώς είναι έντονη η ανάγκη για διασκέδαση, απόλαυση της πολυτέλειας, των διακοπών αλλά και του έρωτα που παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα στις 23.6 (σε Καρκίνο και Αιγόκερω αντίστοιχα) μπορεί να φέρει έντονους διαλόγους και να καταλήξουμε να πούμε σκληρά λόγια, δημιουργώντας σφοδρές αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα αλλά και ανωτέρους μας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 28.06, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μας γεμίζει ευθύνες που μπορεί να μας αγχώνουν, να μας κάνουν κατηφείς αλλά και σκληρούς σε ότι αφορά την καριέρα μας.

Πηγή: astrologos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play