Άστρα Weekend – Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 9 έως 10/6/2018

Άστρα Weekend – Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 9 έως 10/6/2018
Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 9 έως 10/6/2018.

Οι όψεις που θα μας απασχολήσουν στα αισθηματικά μας το Σαββατοκύριακο αρχίζουν όπως πάντα με την θέση της Σελήνης, που αυτή η Παρασκευή την βρίσκει στον Κριό, όπου μπήκε από την Πέμπτη 7/6 και θα επιδρά και το επόμενο διήμερο. Η παρουσία της εκεί, υποδηλώνει ότι σπρωχνόμαστε από παρορμήσεις, μας πιάνει βιασύνη να εκμεταλευθούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται, να ξεκινήσουμε νέα πράγματα, είμαστε δυναμικοί, με κίνδυνο να κάνουμε και λάθη. Χρειαζόμαστε να ενεργούμε συνετά και με λογική αφού σταθμίσουμε τα υπέρ και τα κατά. Οι ευνοημένοι από αυτήν την θέση είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και ακολουθούν οι Δίδυμοι και Υδροχόοι, που μπορούν να κάνουν με επιτυχία κάθε είδους ξεκινήματα ακόμη και παθιασμένα αισθηματικά. Επίσης σχηματίζεται τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, που μας προβάλει τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να δημιουργεί άγχος από τις ανησυχίες για την εκπλήρωση τους.

Το Σάββατο η Σελήνη που θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει αφ’ ενός τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φέρνει αισθηματικές εκκρεμότητες στην μνήμη μας και στενοχώρια γιατί οι πόθοι μας δεν εκπληρώθηκαν. Αφ’ ετέρου η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους, που συντελεί στο να γαληνέψουμε και να εναρμονιστούμε με την πραγματικότητα και να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους άλλους.

Την Κυριακή η Σελήνη εισέρχεται στον χώρο του Ταύρου και επιβάλλει την ανάγκη και την επιδίωξη για σταθερότητα, με το να εξασφαλίσουμε τα κεκτημένα, να τα βάλουμε σε τάξη, να εξασφαλίσουμε την ηρεμία που θα επιτρέψει την διατήρηση τους και να αποτρέψουμε αλλαγές που θα τα θέσουν σε κίνδυνο. Ενεργούμε συντηρητικά, απλώς κάνουμε ανοίγματα μόνο σε καλλιτεχνικούς τομείς ή για να αποκτήσουμε υλικά αποκτήματα που μας αρέσουν και να κάνουμε σχέσεις με προοπτική. Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού, δημιουργεί παρορμήσεις και το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σχετίζεται με την σχέση μας με προϊσταμένους και εξεύρεση λύσεων πρακτικών ζητημάτων.

Είναι όμως ώρα για να δούμε ζωδιάκια μου τι προορίζουν τα άστρα για σας το Σαββατοκύριακο. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 9 έως 10 Ιουνίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό και ακάθεκτο Κριαράκι, αισθάνεσαι κάπως περίεργα με την Σελήνη στο ζώδιο σου από την μια μεριά να σε σπρώχνει την Παρασκευή να βγάλεις όλη την ενέργεια που έτσι κι’ αλλιώς έχεις αλλά και που αυτή σου φόρτωσε, αλλά το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου κόβει τα φτερά και μαζεύεσαι. Το ταίρι σου ίσως σκεφτεί ότι το θεωρείς υπεύθυνο για κάτι και ψυχρανθείτε χωρίς λόγο.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σου, ξυπνά ο εγωκεντρισμός σου, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα σου βγάζει καχύποπτες σκέψεις, και το μόνο που σώζει την κατάσταση και την σχέση σου, είναι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα έχει περάσει στον χώρο του Ταύρου, στρέφεσαι προς τις οικονομικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Εκεί βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό και από το απόγευμα και σε τρίγωνο με τον λογικό και δίκαιο Κρόνο από τον Αιγόκερω, που σε βοηθούν στην έκφραση στο ταίρι σου των αναγκών σου, που συμβάλουν με τις ιδιότητες τους στην βελτίωση της σχέσεως σας.

Αν δεν έχεις ταίρι, θα δυσκολευτείς να βρεις χρόνο να το αναζητήσεις την Παρασκευή εξ αιτίας των επαγγελματικών σου. Το Σάββατο για να πιάσει τόπο η προσέγγιση σου, συγκράτησε την τάση σου για χειριστικότητα προς το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σου. Την Κυριακή, μπορεί να σε να σε εκπλήξει το αντισυμβατικό πρόσωπο που θα εισβάλλει στην ζωή σου, όμως θα έχει πολύ ευοίωνες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερό μου Ταυράκι, που πάει η παροιμιώδης ψυχραιμία και ο ρεαλισμός σου την Παρασκευή, όταν η Σελήνη από τον Κριό σου βγάζει καχυποψία και απωθημένα, βλέπεις παντού κρυφούς εχθρούς και η συμπεριφορά σου δημιουργεί απόσταση με το ταίρι σου. Μήπως να το δεις;

Το ίδιο ισχύει και για το Σάββατο αφού η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό, με την διάθεση σου βαριά, με το κλείσιμο στον εαυτό σου. Όταν λάβεις υπ’ όψιν σου και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω καταλαβαίνεις γιατί η κατάσταση επιδεινώνεται. Για καλή σου τύχη, υπάρχει από το απόγευμα το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή από τους Διδύμους, που σου επιτρέπει να εκφραστείς στο ταίρι σου και να καταλάβει την ανησυχία σου και να σε ηρεμήσει.

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, σου βγάζει εγωκεντρισμό και εκνευρισμούς που οδηγούν σε τσακωμούς με το ταίρι σου. Αυτοί καταλαγιάζουν από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, και με την βοήθεια την καλής επικοινωνίας αποκαθίσταται η καλή ατμόσφαιρα στην σχέση σας.

Αν δεν έχεις ταίρι, δεν θα το αποκτήσεις αν εκφράσεις την Παρασκευή επιθετικότητα και καχυποψία σε νέα γνωριμία, το δε Σάββατο οι προσπάθειες σου θα είναι άκαρπες αν βγάλεις τα απωθημένα σου. Την Κυριακή, ίσως απροσδόκητα προκύψει νέα ελπιδοφόρα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλοκε και επικοινωνιακέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή, θα σε σπρώξει να επιδιώξεις με το ταίρι σου την συντροφιά των φίλων σου για να περάσετε καλά όλοι. Αφού αυτή είναι η πρόθεση σου, μην το χαλάσεις με το να εκδηλώσεις επιθετική και χειριστική συμπεριφορά από το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου από τον Αιγόκερω.

Το Σάββατο με την Σελήνη και πάλι να βρίσκεται στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι εκνευρισμοί δεν είναι αυτό που πρέπει να σε χαρακτηρίζει, προκειμένου να αποφύγεις καυγάδες με το ταίρι σου. Την κατάσταση θα βελτιώσει το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή από το ζώδιο σου, που θα σε κάνει να βάλλεις νερό στο κρασί σου και να ηρεμήσεις.

Την Κυριακή που θα περάσει στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σε κάνει εσωστρεφή και κακόκεφο/η, επαναφέροντας στο προσκήνιο καταστάσεις από το παρελθόν, δυσαρεστώντας το ταίρι σου. Την διαύγεια στην σκέψη σου επαναφέρει από το απόγευμα το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή από τον Αιγόκερω που βελτιώνει το κλίμα στην σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε την Παρασκευή να φερθείς με ευγένεια σε νέα γνωριμία για να μην χαρακτηριστείς αγενής. Το Σάββατο μπορείς να κάνεις θαύματα στο φλερτ με την επικοινωνία σου στο φόρτε της, ενώ την Κυριακή ίσως έχεις επιστροφή από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικό Καρκινάκι, την Παρασκευή θα σε πιέζουν τα επαγγελματικά σου και θα ασχολείσαι με αυτά, όπως σου επιβάλλει η παρουσία της Σελήνης στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Θα ωφελήσει την σχέση σου, αν δεν παραμελήσεις το ταίρι σου, έστω και αν πιέζεσαι.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Κριό τα ίδια και χειρότερα και το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω τα πάει ακόμη παρά πέρα. Μόνο το εξάγωνο της με τον Ερμή από τους Διδύμους, που αποκαθιστά την καλή επικοινωνία με το ταίρι σου διορθώνει την κατάσταση και σου επιτρέπει να του αφιερώσεις χρόνο και εκείνο να σε συμμεριστεί.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, θέλεις να βρεθείς με φίλους και ομοϊδεάτες που συνυπάρχετε σε ομάδες, οπότε πάρε το ταίρι σου μαζί, και αυτό και θα χαρεί και θα σε βοηθήσει σε ό,τι κάνετε από κοινού.

Αν είσαι μόνος/η, δεν θα βρεις χρόνο την Παρασκευή να ψάξεις για ταίρι, και το Σάββατο αν κάνεις κάποια γνωριμία, μην προσπαθήσεις να επιβληθείς. Την Κυριακή ίσως σε εκπλήξει κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον αν σε πλησιάσει ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές και επιβλητικό Λιοντάρι, πως επιτρέπεις την Παρασκευή σε μιά Σελήνη στον Κριό να σου φέρνει τάσεις φυγής, και το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σε κάνει να ψειρίζεις τα πάντα και να τα κριτικάρεις; Γιά χαλάρωσε λιγάκι παρέα με το ταίρι σου σε κάποια βόλτα ή καλύτερα σε ταξιδάκι για να μην καταλήξετε να τσακώνεστε!

Το Σάββατο με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δεν είναι η ιδανική στιγμή να θέλεις να δείξεις ποιος είναι ο αρχηγός επιβάλλοντας στο ταίρι σου τις απόψεις σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κλωτσήσει και μόνο το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή από το απόγευμα, με καλή συνεννόηση θα στρώσει τα πράγματα.

Την Κυριακή όταν η Σελήνη θα μετακινηθεί στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα φορτωθείς διάφορες υποχρεώσεις δικές σου και ξένες, που δεν θα σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο, το ταίρι σου δίκαια θα διαμαρτυρηθεί και καλύτερα να κάνεις κάτι για να το προλάβεις.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις την Παρασκευή κάποια γνωριμία, η γκρίνια και η κριτική διάθεση που θα έχεις δεν θα αφήσουν να προχωρήσει. Το Σάββατο, φρόντισε να ενεργήσεις έτσι ώστε επωφεληθείς από το ευνοϊκό εξάγωνο που θα βοηθήσει στην διπλωματικότητα σου. Την Κυριακή τέλος, αν κάνεις κάποια νέα γνωριμία, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, συμπεριφέρσου σοβαρά και λογικά όπως ο Κρόνος επιτάσσει και να αποφασίσεις μετά από ώριμη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκροτημένε και νοικοκύρη Παρθένε, η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Παρασκευή, σε κάνει εσωστρεφή και σου αναδύει δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος και σου χαλά την διάθεση. Όμως, αυτός δεν είναι λόγος να θεωρήσεις υπεύθυνο το ταίρι σου για πράγματα που είναι αμέτοχο. Που είναι η λογική σου;

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε καταλαμβάνουν έμμονες ιδέες σχετικά με κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί σε βαθμό ψυχαναγκασμού. Μην αφήσεις να επηρεαστεί η σχέση σου και επωφελήσου να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου σωστά αφού σε ευνοεί το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή.

Την Κυριακή που η Σελήνη πλέον περνά στον Ταύρο ευρισκόμενη σε σύνοδο με τον Ουρανό και από το απόγευμα σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σε κάνει να διψάς για γνώση και επιμόρφωση. Θα είναι καλή επιλογή να παρακολουθήσεις με το ταίρι σου κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο που το αντικείμενο του ενδιαφέρει και τους δύο σας.

Αν είσαι μόνος/η, για να αποκτήσεις ταίρι θα πρέπει να μην είσαι εσωστρεφής την Παρασκευή, για να έχεις επιτυχημένη προσέγγιση, ενώ το Σάββατο θα έχεις βοηθό το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή. Την Κυριακή ο Ουρανός ίσως σου φέρνει επιστροφή από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ και κοκέτη Ζυγέ, την Παρασκευή η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό και που σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φέρνουν στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με αποτέλεσμα, αν δεν προσέξεις, η συμπεριφορά σου να ενοχλήσει το ταίρι σου, καθώς ίσως με την επίδραση του Κρόνου του ασκήσεις αυστηρή κριτική στο ταίρι σου και διαταραχθούν οι σχέσεις σας.

Το Σάββατο με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στον Κριό και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου φέρνει εσωστρέφεια και καχυποψία και χρειάζεται το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή από τους Διδύμους για να σε βγάλει από το καβούκι σου και να αποκαταστήσεις την επαφή με το ταίρι σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό σχηματίζοντας παράλληλα τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φέρνεις στην μνήμη σου περιστατικά που σε στενοχώρησε το ταίρι σου. Θα είναι καλύτερα και για τους δύο σας να τα αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε.

Αν είσαι μόνος/η, δεν θα ασχοληθείς την Παρασκευή με αναζητήσεις, επειδή θα σε απορροφήσουν υποθέσεις της πατρικής σου οικογένειας, που θα τις θεωρήσεις σημαντικότερες. Το Σάββατο επίσης, αλλά λόγω της εσωστρέφειας και της καχυποψίας που θα σε διακατέχουν, ενώ την Κυριακή, με την βοήθεια Κρόνου και Ουρανού, κάποια γνωριμία που ίσως κάνεις, έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός, μυστικοπαθή Σκορπιέ με την έντονη προσωπικότητα, ότι η Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου φέρουν πρόσθετες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σου καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια, θα σε κουράσουν και θα σε πιέσουν. Όμως μην παραβλέψεις ότι υπάρχει και ένα ταίρι που πρέπει να ασχοληθείς και με αυτό.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυτόν, με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να τρέχουν και να συνεχίζουν να σε ζορίζουν, φορτώνεσαι εκνευρισμούς που δεν πρέπει να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους από το απόγευμα, θα σε απαλλάξει από αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα και θα βελτιώσει την επικοινωνία σας.

Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Ταύρο δίνοντας προβάδισμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ η Σελήνη θα βρίσκεται και σε σύνοδο με τον Ουρανό, πράγμα που σου προκαλεί παρορμητικές αντιδράσεις που είναι και απρόβλεπτες και ξαφνικές. Αν προσπαθήσεις να τις θέσεις υπό έλεγχο και με την επίδραση του τριγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από την στενόχωρη αυτή κατάσταση χωρίς να βλάψεις την σχέση σου με την συμπεριφορά σου.

Αν είσαι χωρίς ταίρι, την Παρασκευή δεν θα βρεις χρόνο να το αναζητήσεις, ενώ το Σάββατο, αν κάνεις κάποια γνωριμία, εμπιστεύσου το ισχυρό ένστικτο σου χωρίς να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Την Κυριακή να μην ενεργήσεις παρορμητικά και βιαστείς να αποφασίσεις την απόρριψη ή την αποδοχή κάποιου προσώπου που θα γνωρίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, θα είναι μιά ωραία ημέρα για σένα η Παρασκευή, αφού η Σελήνη από τον Κριό σου επιτρέπει να διασκεδάσετε και να χαρείτε με το ταίρι σου. Μόνο η επίδραση του τετραγώνου της με τον Κρόνο θα προσπαθήσει να σε γειώσει και να σοβαρέψει τα πράγματα και είναι στο χέρι σου πως θα το διαχειριστείς.

Το Σάββατο, επίσης έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αφού η Σελήνη είναι και πάλι στον Κριό, αν δεν σε πιάσει η κτητικότητα που θα σου φέρει το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Σε ¨ξελασπώνει¨ κυριολεκτικά το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους που σου δίνει επικοινωνιακές δυνατότητες και διπλωματικότητα που σου επιτρέπει να ¨σώσεις την παρτίδα¨.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, έρχονται επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ η σύνοδος της φέρνει πρόσθετες και απροσδόκητες αγγαρείες. Το απόγευμα με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σε σοβαρεύει, σε οργανώνει και σε βοηθά να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου και να έχεις χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι σου.

Αν δεν έχεις ταίρι, η Παρασκευή προσφέρεται για αναζητήσεις μόνο αν διαθέτεις σοβαρότητα και μετράς τα βήματα σου, το Σάββατο μόνο μέχρι το φλέρτ χωρίς εγγυημένη εξέλιξη και την Κυριακή καλύτερα να την χρησιμοποιήσεις για ανάπαυση και ανάκτηση δυνάμεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεθοδικέ και συγκροτημένε Αιγόκερε, η Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή, σε καλεί να ασχοληθείς με οικογενειακά προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο από το ζώδιο σου, απαιτεί από σένα να αφήσεις τυχόν παρορμήσεις και να επιδείξεις αυτοέλεγχο που σου δημιουργεί εντάσεις. Μέγιστο σφάλμα σου και αδικία να τις ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

Tο Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, τα προβλήματα της πατρικής σου οικογενείας συνεχίζονται και εξακολουθούν να σε πιέζουν. Την κατάσταση σου βελτιώνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους που κάνει την επικοινωνία με το ταίρι σου ευκολότερη και καλύτερη, αν και εφ’ όσον το κρατήσεις έξω από τα οικογενειακά σου.

Tην Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον φιλικό για το ζώδιο σου Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, αλλάζει το σκηνικό προς το καλύτερο, η διάθεση σου φτιάχνει, οι εκδηλώσεις σου προς το ταίρι σου δημιουργούν κλίμα χαράς και ψυχικής αρμονίας και διευρύνετε τους ορίζοντες σας ανακαλύπτοντας νέα ευχάριστα κοινά ενδιαφέροντα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, απόφυγε τις παρορμητικές εκδηλώσεις αν θέλεις αίσιο πέρας των προσπαθειών σου, όπως και το Σάββατο με την σοβαρότητα και τον αυτοέλεγχο θα κάνεις καλή εντύπωση. Το Σάββατο ο συνδυασμός της Σελήνης, του Ταύρου, του Κρόνου και του ζωδίου σου, δεν μπορεί παρά να βάζει στο κάδρο την λογική σε ό,τι αφορά την εκτίμηση των συν και πλην μιάς νέας γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε Υδροχόε, ενώ την Παρασκευή η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό σου ανοίγει την διάθεση για επικοινωνίες, το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σε κάνει να γίνεσαι φιλύποπτος/η, και να ανακαλύπτεις παντού κρυφούς εχθρούς. Μην μεταφέρεις στην σχέση σου αυτήν την ατμόσφαιρα.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Κριό, και πάλι έχεις διάθεση για επικοινωνία με τους αγαπημένους σου. αν κάνεις μια επίσκεψη σε συγγενείς σου θα καλύψεις αυτήν ανάγκη σου. αν το ταίρι σου διαφωνεί εξ αιτίας του τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, το εξάγωνο της με τον Ερμή από τους Διδύμους θα επενεργήσει ώστε να το μεταπείσεις.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον χώρο του Ταύρου και σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια προβλήματα με το σπίτι και να σου δημιουργήσουν διάθεση για ξεσπάσματα στο ταίρι σου. Ηρέμησε, συγκρατήσου και αντιμετώπισε τα ψύχραιμα.

Αν είσαι μόνος/η, και πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο για φλερτ την Παρασκευή, η κυκλοθυμία σου θα σου το χαλάσει. Το Σάββατο, πού να βρεις ταίρι αν δεν έχεις χρόνο και δεν προλαβαίνεις, ενώ την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει μόνο αν χρησιμοποιήσεις την υπομονή και την ψυχραιμία που σου προσφέρει για να κάνεις μια δύσκολη κατάκτηση.

ΙΧΘΥΣ

Παιχνιδιάρικο και ονειροπόλο Ψαράκι, με την Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή και το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, τι άλλο να σε απασχολεί εκτός από την αβεβαιότητα για τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου προκαλούν ανασφάλεια. Αυτό εκδηλώνεται με κριτική και αυστηρότητα προς το ταίρι σου και έτσι προκαλείς εντάσεις στην σχέση σας.

Το Σάββατο με την Σελήνη και πάλι στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η κατάσταση με τις ανασφάλειες σου γίνεται ακόμη χειρότερη και μόνο με την επίδραση του εξαγώνου της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους καταφέρνεις να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου πώς νοιώθεις και να ζητήσεις κάλυψη, βοήθεια και συμπαράσταση.

Την Κυριακή που περνά η Σελήνη στον Ταύρο, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, έχεις αυξημένη ανάγκη επικοινωνίας με τους δικούς και αγαπημένους σου, όμως βγάζεις και επιθετικότητα στους γύρω σου. Αν αυτό σε φορτίσει με ένταση, μην την στρέψεις άδικα στο ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην αρχίσεις να εκδηλώνεις τις ανασφάλειες σου. το δε Σάββατο, κάποιο πρόσωπο που θα συναντήσεις θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου παίζοντας με το μυαλό σου. Κάποια γνωριμία που θα κάνεις την Κυριακή θα είναι αξιόλογη και θα πρέπει να συγκρατήσεις τις υπερβολές σου και να μην είσαι αμετροεπής για να μην την χάσεις μέσα από τα χέρια σου από χαζομάρα.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play