Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 18 ως 20 Μαΐου 2018 με την Αφροδίτη να περνά στον Καρκίνο

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 18 ως 20 Μαΐου 2018 με την Αφροδίτη να περνά στον Καρκίνο
Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων για το διάστημα 18 ως 20 Μαϊου 2018.

Το τριήμερο 18-20 Μαϊου 2018 είναι ένα διάστημα που από τη μια πλευρά μας βοηθά να κλείσουμε εκρεμμότητες, να ασχοληθούμε με επιτυχία με τα πρακτικά θέματά μας και από την άλλη με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Καρκίνο θέλουμε στη ζωή μας ρομαντισμό και τρυφερότητα και όμορφες, γλυκές εκπλήξεις που το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί και να μας τα φέρει..

Ο Ερμής σε τρίγωνο με ΚρόνοΤην Παρασκευή το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο έρχεται να μας επιβάλλει να ασχοληθούμε με την οργάνωση και μεθόδευση των όποιων θεμάτων μας απασχολούν ώστε να τακτοποιήσουμε θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Όμως, για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινάμε, οργανώνουμε ή συζητάμε, είναι σημαντικό να έχουμε προηγουμένως σχεδιάσει κι επεξεργαστεί κάθε λεπτομέρεια.

Οι ημέρες είναι κατάλληλες για κάθε είδους συζήτηση ή διαπραγμάτευση που γίνεται σε σοβαρό επίπεδο και που πραγματικά μπορεί να δώσει θετικά αποτελέσματα. Σημαντικό είναι να μην χάνουμε χρόνο και να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο μας. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξελίξουμε τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν. Επίσης, μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί στις πληροφορίες που έρχονται στ’ αυτιά σας τις ημέρες αυτές, γιατί με κάποιο τρόπο μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες.

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν και θέματα του παρελθόντος, κυρίως επαγγελματικά. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και, κατά συνέπεια, τις ημέρες αυτές θα μπορέσουμε να τα επαναδιαπραγματευθούμε σε μια καλύτερη βάση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου;Από την όψη των δύο πλανητών ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες που ενδεχομένως σας ταλαιπωρούν ή να επαναδιαπραγματευθείτε σε καλύτερη βάση τα σχέδια σας!

Η Αφροδίτη στον ΚαρκίνοΤο Σάββατο η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει έως τις 14 Ιουνίου. Η Αφροδίτη επηρεάζει άμεσα την ερωτική μας ζωή και στο ζώδιο του Καρκίνου χρειάζεται να νιώσει την αγάπη των άλλων, αφού μόνο τότε μπορεί να λειτουργήσει και να εκφραστεί.Το ιδιαίτερο προσόν της είναι ότι ακούει προσεκτικά, κατανοεί και χαρακτηρίζεται από διαλλακτικότητα. Έχει την ανάγκη να διακοσμεί με το προσωπικό της γούστο το χώρο της και δίνει μεγάλη σημασία στο περιβάλλον όπου κινείται.

Ιδιαίτερα δεμένη με το σπίτι και την οικογένεια, κουβαλά τις παιδικές της αναμνήσεις σαν πολύτιμο θησαυρό της κι αυτός είναι ο λόγος που στο αυτό το διάστημα νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στις ρίζες μας. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πρωταρχική μας ανάγκη και κατά συνέπεια προσπαθούμε να βελτιώσουμε των σχέσεις μας με τα οικεία μας πρόσωπα. Αλλά και σε ότι αφορά τα προσωπικά μας, δημιουργείται ένα όμορφο και τρυφερό κλίμα στις συντροφικές σχέσεις.

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του πλανήτη είναι ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, που βελτιώνει και ανανεώνει κατά πολύ το κλίμα της κοινωνικής μας ζωής το τριήμερο αυτό. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και εκπλήξεις, που αφορούν κυρίως την ερω τική μας ζωή κι ανανεώνουν το κλίμα της καθημερινότητας και τη διάθεση μας.Ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα που ανεβάζουν υψηλά τον δείκτη της αδρεναλίνης μας συμβαίνουν αυτές τις ημέρες και προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις!

Από την όψη Αφροδίτης-Ουρανού, επηρεάζονται τα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερούτων πρώτων ημερών που μπορεί να βρεθούν μπροστά σε ξαφνικές προσκλήσεις που κρύβουν εκπλήξεις! Ακολουθήστε όποια ευκαιρία σας δίνεται, γιατί ποτέ δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει!

Πηγή: astrologos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play