Ο Άρης στον Υδροχόο και οι προβλέψεις των ζωδίων ως 16 Νοεμβρίου 2018

Ο Άρης στον Υδροχόο και οι προβλέψεις των ζωδίων ως 16 Νοεμβρίου 2018
Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου ως 16 Νοεμβρίου 2018.

Ο Άρης έκανε σήμερα 16 Μαΐου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει ως τις 16 Νοεμβρίου, με μία μικρή οπισθοχώρηση στο ζώδιο του αιγόκερω το διάστημα από 26/6-12/8. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Ουρανός, εγκαινιάζει μία νέα σημαντική περίοδο εξελίξεων, δράσεων, αντιδράσεων και επαναστατικών αλλαγών τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στα δρώμενα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.

Σημαντικό είναι να έχουμε κατά νου, ότι ο Άρης από τον Υδροχόο επιζητά δράση η οποία και θα φέρει απελευθέρωση. Συσπειρώσεις ομάδων, νέες κοινωνικές εστίες, γνωριμίες, φιλίες και περισσότερο κυνήγι εμπειριών είναι μερικά από τα στοιχεία που θα επικρατήσουν στη ζωή μας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης από αυτή τη θέση.

ΚριόςΟ κυβερνήτης σου ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου σου δίνει την ώθηση να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τα προσωπικά σου σχέδια. Ξεκινάς νέες δραστηριότητες, κάνεις νέες φιλίες, δικτυώνεσαι, γνωρίζεις κόσμο, παίρνεις μέρος σε συλλόγους και ομάδες, ενώ πρωτοστατείς σε κάθε κάλεσμα και έξοδο. Οι προτάσεις πέφτουν «βροχή»! Το αρνητικό; Τα βάζεις κάποιες στιγμές με όλους και με όλα και τσακώνεσαι με φιλικά πρόσωπα.

ΤαύροςΜπρος ολοταχώς να σηκώσουμε μανίκια και να το ρίξουμε στην δουλειά … Έτσι ακριβώς θα είσαι εσύ φίλε μου Ταύρε με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Καριερίστας και κυνηγός ενός καλύτερου επαγγελματικού αύριο, δεν μασάς από δυσκολίες και προκλήσεις αλλά βάζεις όλη την δύναμή σου για να καταξιωθείς. Η συμπεριφορά σου ωστόσο θα παραείναι αντιδραστική και επαναστατική.

ΔίδυμοςΜε μία βαλίτσα ή και ένα βιβλίο στο χέρι, είσαι σε διαρκές κυνήγι αναζήτησης νέων εμπειριών αυτό το καλοκαίρι. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε παρασύρει να ταξιδέψεις, να κυνηγήσεις περισσότερο το σχέδιά σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, να κινητοποιηθείς για να εξελίξεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου. Βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση λοιπόν και αυτό σε βοηθά να εφαρμόσεις λύσεις. Προσοχή σε εντάσεις και ξεκαθαρίσματα για θέματα νομικής φύσεως.

ΚαρκίνοςΗ λίμπιντό σου χτυπάει κόκκινο με τον Άρη στον Υδροχόο, ο οποίος και έχει βάλει γινάτι να σε απελευθερώσει σεξουαλικά, αλλά και να σε κάνει να ζήσεις νέες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα. Οι πειραματισμοί αλλά και οι ερωτικές περιπέτειες δεν λείπουν υπάρχει όμως ένα μεγάλο «ΑΛΛΑ» που κάνει δύσκολα τα πράγματα … Τα έξοδα τρέχουν, οι υποχρεώσεις είναι πολλές, οι λογαριασμοί φουσκωμένοι και όλο αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία συνεχή υπερένταση

ΛέωνΈφτασε η μεγάλη στιγμή να γίνουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θα σε προκαλούν με την συμπεριφορά τους , γεγονός που θα σε κάνει να αντιδράς και να κουράζεσαι σημαντικά από την στάση τους. Δεν θα λείψουν λοιπόν τα καβγαδάκια και οι ρήξεις. Ωστόσο, είσαι σε φάση που θα πάρεις και πρωτοβουλίες, θα σφίξεις τα δόντια και θα εφαρμόσεις μία νέα τακτική στις σχέσεις σου, γεγονός που θα σε ευνοήσει. Σημαντική κινητικότητα θα υπάρξει στις σχέσεις σου.

ΠαρθένοςΜπαίνεις σε ένα διάστημα που το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ όλοι θα σου μεταθέτουν τις δικές τους εργασίες γεγονός που θα σε κουράζει σημαντικά στην καθημερινότητά σου! Εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό , προκειμένου να πας την εργασία σου ένα βήμα παρακάτω, όμως όλη αυτή η προσπάθεια που κάνεις σε εξαντλεί ψυχικά, σωματικά, πνευματικά! Κάνε έναν καλύτερο σχεδιασμό στο πρόγραμμά σου, θέσε προτεραιότητες και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

ΖυγόςΕπιτέλους ερωτική ΔΡΑΣΗ! Με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου η ερωτική σου ζωή θα θυμίζει ως και τις 16/11 σαν ένα «τρενάκι» το οποίο πηγαίνει σε ταχύτατους ρυθμούς, μέσα από πλαγιές, βουνοκορφές, βλέπει νέους τόπους, ηλιοβασιλέματα, έχει όμορφες εκπλήξεις αλλά έχει και δυσάρεστες… Σίγουρα αναμένεται ότι θα ζήσεις τις πιο ξέφρενες ερωτικές περιπέτειες της χρονιάς και ότι ως το φθινόπωρο θα είσαι διαρκώς σε ερωτική εγρήγορση. Νέα φλερτ, ερωτικά καβγαδάκια, χαρές αλλά και πίκρες είναι μέσα στο πρόγραμμα… Προσοχή αν είσαι γονιός γιατί θα έχεις και εντάσεις με τα παιδιά.

ΣκορπιόςΤροχίζεις τα νύχια σου και καβγά με τον Άρη από τον Υδροχόο αλλά … συμμαζέψου γιατί δεν θα γλιτώσεις την μουρμούρα, την γκρίνια και τα μπερδέματα με την οικογένεια και τους ανθρώπους που συμβιώνεις… Προσπαθώντας να βάλεις σε μία τάξη και σειρά όλα όσα πρέπει να τακτοποιήσεις, διαπιστώνεις ότι οι άνθρωποι που ζεις μαζί δεν συμμερίζονται τις δικές σου ανησυχίες και αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό. Μετακομίσεις, ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού, αναμπουμπούλα για τον ερχομό καλεσμένων, αλλά και μικροζημιές / αναποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα του καλοκαιριού.

ΤοξότηςΕτοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτη μου, τραγουδάς με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου και φυσικά δεν θα κάτσεις στα αβγά σου μέχρι και το φθινόπωρο, αλλά θα είσαι σε συνεχής κίνηση, δράση και πρωτοβουλία, κάνοντας σημαντικές ανανεώσεις! Θα πάρεις πρωτοβουλίες, αποφάσεις, θα μετακινηθείς, θα γνωρίσεις κόσμο, θα κάνεις συμφωνίες … πρόσεξε όμως, γιατί υπάρχει και η αρνητική πλευρά. Θα τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο γιατί θα παρεξηγιέσαι εύκολα, θα τρως τις τουμπίτσες σου γιατί θα βιάζεσαι … Η γλώσσα θα προτρέχει και θα σε βάζει σε μπελάδες με την αθυροστομία και τους απότομους τρόπους σου !Προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν..

ΑιγόκερωςΤι είναι αυτό που θέλει ένας Αιγόκερως για να είναι ευτυχισμένος; Περισσότερο Χρήμα για να μπορεί να κινηθεί! Έλα μου ντε όμως που με τον Άρη από τον Υδροχόο δεν μπορούν να σταθούν χρήματα στα χέρια σου, ενώ η παρορμητικότητά σου, η βιασύνη αλλά πολλές φορές και η επιπολαιότητα θα σου εξανεμίζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Μέχρι το φθινόπωρο λοιπόν είναι σημαντικό να έχεις χαρτί και μολύβι σημειώνοντας έσοδα- έξοδα και κάνοντας έναν καλό προϋπολογισμό. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι σπατάλες δεν θα αφορούν μόνο τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά σου!

ΥδροχόοςΟ Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και σε θέτει σε εγρήγορση ως και το φθινόπωρο… Είσαι το πρόσωπο που θα πρωτοστατήσει σε κάθε δραστηριότητα αλλά και η καθημερινότητά σου θα φαντάζει σαν ένα βαρύ , μεθυστικό κοκτέιλ … Στα θετικά στοιχεία είναι ότι μέχρι το φθινόπωρο θα πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω και θα ξεφύγεις από τις αναβολές, την ρουτίνα και την στασιμότητα. Στα αρνητικά στοιχεία είναι ότι έχεις να ρίξεις τα καβγαδάκια σου, θα λειτουργείς επαναστατικά, έντονα και αρκετά εκκεντρικά…

ΙχθύςΟ Άρης θα κινείται μέχρι και τον Νοέμβριο στον 12ο ηλιακό σου οίκο, γεγονός που θα σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία διαρκή ψυχολογική υπερένταση. Πολλές στιγμές θα χρειαστεί να «τρέξεις» για τα προβλήματα των άλλων, να προσπαθήσεις πολύ παραπάνω από ότι στο παρελθόν, να κυνηγήσεις πολύ παραπάνω πράγματα που κάποτε ήταν αυτονόητα… Φοβίες, ανασφάλειες, αδυναμίες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, προκειμένου να τα αναγνωρίσεις και να απελευθερωθείς από αυτά …

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play