Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια
Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 12 έως 13/5/2018.

Καλά μου ζωδιάκια γεια σας! Να που φτάνουμε και πάλι σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και εσείς και εμείς παρόντες και συνεπείς στο εβδομαδιαίο ραντεβού μας. Ο Μάιος πλησιάζει στη μέση του, διάφορα αστρολογικά φαινόμενα και όψεις μας περιμένουν, άλλα να έχουν ιδιαίτερα βαρύ ειδικό βάρος, άλλα όχι και τόσο, π.χ. στις 13 περνά ο Ερμής στον Ταύρο, στις 15 έχουμε νέα Σελήνη στον Ταύρο μια είσοδο του Ουρανού και πάλι στον Ταύρο κλπ. Όμως μην τρομάζετε ζωδιάκια μου, δεν μας επηρεάζουν σώνει και καλά στα αισθηματικά μας αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν θα έλθει η ώρα τους, θα δούμε…

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 12 έως 13/5/2018.

Σας έχω συνηθίσει να ξεκινάμε τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από την Παρασκευή, που άλλωστε είναι αναπόσπαστο τμήμα του, και θα αναφερθώ στην παρουσία της Σελήνης μέχρι νωρίς το απόγευμα στο ζώδιο των Ιχθύων, που μας κάνει ονειροπόλους και ρομαντικούς, ευαίσθητους και τρυφερούς, κυριαρχεί το συναίσθημα, και πιο ευάλωτοι σ’ αυτά είναι τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ενώ πιάνει κάπως Ταύρους και Αιγόκερους. Αργότερα την Παρασκευή, όπως είπαμε, περνά στον Κριό που ευνοεί τον δυναμισμό για νέα ξεκινήματα, ιδίως αν δεν έχουν σβήσει τα συναισθήματα που μας δημιούργησε η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες.

Η Σελήνη θα παραμείνει εκεί και το Σάββατο και μέχρι και μεγάλο μέρος της Κυριακής διατηρώντας αυτές τις ορμητικές και δημιουργικές τάσεις, ενώ την ίδια ημέρα θα περάσει στον Ταύρο, ένα κατ’ εξοχήν σταθερό ζώδιο που μας κάνει να επιζητούμε την σταθερότητα στις σχέσεις μας και την ασφάλεια γενικά σε ό,τι κάνουμε. Φυσικά, ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ενώ κάποιο μερίδιο παίρνουν οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες.

Παράλληλα η Σελήνη την Κυριακή το απόγευμα θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας μας αγκυλώσεις, δυσκολίες να αποκοπούμε και να αποτινάξουμε από επάνω μας πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που μας βαραίνουν, γεμίζοντας μας εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφατικά συναισθήματα.

Αυτές είναι, μεταξύ πολλών άλλων που σχηματίζονται αυτό το διάστημα, οι μόνες όψεις που επιδρούν αυστηρά στα αισθηματικά μας. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 12 έως 13 Μαΐου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκι μου ορμητικό, κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι να φύγει η Σελήνη την Παρασκευή από τους Ιχθύες που σε κάνει να χάνεις την συνηθισμένη σου ορμή και εξωστρέφεια . Όμως που θα πάει, θα περάσει η Σελήνη, θέλει δεν θέλει, και στο ζώδιο σου το απόγευμα και σου ξαναφέρνει το κέφι και την καλή σου διάθεση, όσο για την σχέση με το ταίρι σου, πάει μια χαρά πλέον.

Το Σάββατο με την Σελήνη στο ζώδιο σου ο εγωκεντρισμός σου που ¨φουσκώνει¨ μπορεί να χαλάσει το κλίμα με το ταίρι σου, καθώς δεν είναι και τίποτε δύσκολο να τεντωθούν νεύρα και να βγουν καυγάδες…

Την Κυριακή μια μερίδα από τα ίδια, Σελήνη στο ζώδιο σου, ο εγωισμός καλά κρατεί, βαλε στην εξίσωση την σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο της με τον Άρη από τον Αιγόκερω, πάει, έδεσε το γλυκό! Εσύ όλο παρόρμηση, νεύρα, εντάσεις. Κράτησε μακριά το ταίρι σου από τέτοιες εκδηλώσεις για να διαφυλάξεις την σχέση σου.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις την Παρασκευή, ξέχασε τους εγωισμούς, ειδ’ άλλως θα κάνεις παρέα μόνο με τον εαυτό σου. Το Σάββατο, αν φλερτάρεις με κάποια γνωριμία, για να πετύχεις ασχολήσου σοβαρά, προσπάθησε! Την Κυριακή, το φλερτ σε νέα γνωριμία θα πιάσει τόπο, μόνο αν συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μου Ταυράκι, απόλαυσε την Παρασκευή που σου χαρίζει ευκαιρίες για διασκέδαση με το ταίρι σου και φίλους που τους φέρνει κοντά σου η αυξημένη κοινωνικότητα σου που προκαλείται από την παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες. Όταν όμως αργότερα την ίδια ημέρα περάσει στον Κριό, η διάθεση σου αλλάζει, ¨κατεβάζεις ρολά¨ και απομονώνεσαι.

Το Σάββατο η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δημιουργεί τάσεις φιλυποψίας με το να βλέπεις παντού κρυφούς εχθρούς που σε επιβουλεύονται και υπάρχει η περίπτωση να θεωρήσεις άδικα, ότι και το ταίρι σου περιλαμβάνεται σ’ αυτούς, πράγμα που είναι λάθος αν το κάνεις.

Την Κυριακή, για όσο διάστημα, δηλαδή μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα παραμένει στον Κριό, θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω η κατάσταση σου επιδεινώνεται από τα απωθημένα που σου βγαίνουν, τα νεύρα που έχεις και τις εντάσεις που δημιουργείς. Συγκρατήσου και επωφελήσου από το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο σου για να περάσεις την βραδιά αγκαλιά με το ταίρι σου και να χαλαρώσεις επί τέλους!

Αν όμως δεν έχεις ταίρι και γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που σου αρέσει την Παρασκευή, κάτι μπορεί να γίνει αν δεν το ρίξεις στην εσωστρέφεια, ενώ το Σάββατο αν σε προσεγγίσει κάποιος/α που η παρουσία του θα σε βγάλει από την πεζή πραγματικότητα και θα ονειρευτείς, θα σε κατακτήσει. Την Κυριακή, μόνο αν αποβάλλεις την καχυποψία που θα σε διακατέχει θα μπορέσει να προχωρήσει κάποια γνωριμία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακέ μου Δίδυμε, μοιράζεται η Παρασκευή σου στα δύο. Το πρώτο μέρος που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, σου το γεμίζουν οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, ενώ όταν από το απόγευμα περάσει στον Κριό, σε πιάνουν οι επιθυμίες να βρεθείς με τους φίλους σου. Αν βάλλεις στο κάδρο και το ταίρι σου, όχι μόνο θα περάσετε καλά, θα γλυτώσεις γκρίνιες και παράπονα.

Το Σάββατο, ακριβώς η ίδια κατάσταση, Σελήνη στον Κριό και πάλι, φίλοι, ομαδικές δραστηριότητες, συλλογικά ενδιαφέροντα. Να περιλάβεις και το ταίρι σου στα σχέδια σου για να μην νοιώσει αποκομμένο.

Την Κυριακή το ίδιο σκηνικό, η Σελήνη στον Κριό μέχρι το απόγευμα, φίλοι, συναναστροφές, όμως και σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω. Διαφωνίες και κόντρες με τους φίλους σου και ίσως χοντραίνεις τα πράγματα με το ταίρι σου μέχρι και καυγά, εξ αιτίας τρίτων! Μήπως να προσπαθήσεις να το προλάβεις;

Αν είσαι μόνος/η και γνωρίσεις κάποιον/α την Παρασκευή, να βασιστείς στην δική σου γνώμη που θα σχηματίσεις και όχι τρίτων. το Σάββατο μπορείς να αποκτήσεις ταίρι μέσω παρέας φίλων ή τα βρείτε με κάποιο φιλικό πρόσωπο και κάνετε σχέση. Την Κυριακή, αν κάνεις σε φιλικό κύκλο κάποια γνωριμία που σε ενδιαφέρει, ίσως αποτελέσει την αιτία αντιζηλίας και έντασης αν υπάρχει και από αλλού διεκδίκηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι μου ευαίσθητο, η Σελήνη που θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στους Ιχθύες, θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις νοερά αυτά που θέλεις να κάνεις με το ταίρι σου στις διακοπές του καλοκαιριού, άλλωστε οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που η παρουσία της Σελήνης εκεί σε κάνει να ονειροπολείς. Από τα όνειρα σε ξυπνά και σε προσγειώνει το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό που στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου.

Το Σάββατο διατηρείται η ίδια κατάσταση, αφού και η Σελήνη είναι στον Κριό και τα επαγγελματικά παρόντα. Κάπου όμως βρίσκεται και το ταίρι σου και σε περιμένει. Άντε, τέλειωνε για να συναντηθείτε!

Την Κυριακή, πάλι τα ίδια με την Σελήνη, με τον Κριό, με τα επαγγελματικά. Όμως η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και θα προκαλούνται εντάσεις, νεύρα, ξεσπάσματα, και θα κινδυνεύουν οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου, οπότε οφείλεις να προστατεύσεις το ταίρι σου από αυτές τις επικίνδυνες συγκυρίες.

Αν είσαι μόνος/η, για να ασχοληθείς με την αναζήτηση συντρόφου την Παρασκευή, πρέπει πρώτα να εξοικονομήσεις τον χρόνο που απαιτείται, αφού ξεκολλήσεις από τα επαγγελματικά σου, ενώ το Σάββατο μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία στο επαγγελματικό σου χώρο, αφού έτσι κι’ αλλιώς εκεί θα βρίσκεσαι. Όμως με διακριτικότητα γιατί δεν είναι ανάγκη να εκτεθείτε! Την Κυριακή η ξεκούραση, η χαλάρωση και η ηρεμία θα σε βοηθήσουν να κάνεις επιτυχημένες αναζητήσεις για ταίρι.

ΛΕΩΝ

Καλό και μεγαλόθυμο Λιοντάρι μου, κάπως σε ξεσηκώνει η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες και σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έντονες εκδηλώσεις, έντονες αντιδράσεις, όλα μιά υπερβολή, ένα ξεπέρασμα ορίων. Ευτυχώς γιά σένα, το ταίρι σου και όλους τους άλλους, με το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό, ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό και γίνεσαι το Λιοντάρι που όλοι αγαπούμε και χαιρόμαστε την παρουσία του και πιο πολύ το ταίρι σου που το παίρνεις σε μια έξοδο και διασκεδάζετε.

Το Σάββατο με την Σελήνη και πάλι στον Κριό, μπαίνεις στην διαδικασία να αποφασίσεις για τις διακοπές σας με το ταίρι σου, αφού το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, όμως το ταίρι σου δεν συμμερίζεται τις επιλογές σου και η διαφωνία φέρνει συγκρούσεις.

Την Κυριακή που ακόμη η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και σε σύνοδο με τον Ουρανό σχηματίζοντας παράλληλα τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, σε χαρακτηρίζει μονολιθικότητα, ισχυρογνωμοσύνη, εκνευρισμός και απότομη συμπεριφορά προς όλους και το ταίρι σου επειδή δεν αποδέχεσαι άλλη γνώμη πλην της δικής σου. Μήπως να το προσέξεις;

Αν δεν έχεις ταίρι, η Παρασκευή προσφέρεται για να κάνεις πετυχημένες γνωριμίες σε εξόδους, ενώ η Κυριακή σε χώρους διαλέξεων, επιμορφώσεως, φιλοσοφικούς συλλόγους που θα βρεθείς. Την Κυριακή για να τα καταφέρεις πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου να είναι λεπτή, διακριτική και ευγενική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λογικέ και εργατικέ Παρθένε, όσο η Σελήνη μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής θα βρίσκεται στους Ιχθύες, κύριο μέλημα σου θα είναι το πώς θα ευχαριστήσεις το ταίρι σου, όμως αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον Κριό, ξαφνικά γίνεσαι εσωστρεφής και οι μεταπτώσεις στις διαθέσεις και τις εκδηλώσεις σου μπερδεύουν το ταίρι σου. Ίσως να φροντίσεις να μην είναι μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο η συμπεριφορά σου.

Το Σάββατο η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα κάνει τον συναισθηματισμό σου να χτυπάει κόκκινο, ενώ στην μνήμη σου έρχονται φοβίες και πληγές του παρελθόντος που αν τις παραμερίσεις, θα απολαύσεις την αγάπη σας με το ταίρι σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα είναι ακόμη στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, οι φοβίες σου εξακολουθούν να υπάρχουν ενώ προστίθενται νεύρα και επιθετικότητα με κίνδυνο να χαλάσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου από τις γκρίνιες σου, με απροσδόκητα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Τρυφερέ Ζυγέ μου, μπορεί την Παρασκευή που θα βρίσκεται η Σελήνη στους Ιχθύες να νοιώθεις το βάρος των κάθε είδους υποχρεώσεων στους ώμους σου που θα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια. Όμως, από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό το ταίρι σου θα προθυμοποιηθεί να σε βοηθήσει, κάνοντας σε να νοιώσεις ανακούφιση και χαρά για την συμπαράσταση του.

 Το Σάββατο με την Σελήνη στον Κριό και πάλι, την πρώτη θέση στις προτεραιότητες σου έχει το πώς θα είναι το ταίρι σου ευχαριστημένο και μαντεύεις με την ευαισθησία και την διορατικότητα που σε διακρίνει τις επιθυμίες του τις οποίες σπεύδεις να ικανοποιήσεις πριν καν τις εκφράσει, με αποτέλεσμα να δυναμώνει η αγάπη του για σένα, γεμίζοντας σε χαρά για την αναγνώριση και την αποδοχή που απολαμβάνεις.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Κριό, πάλι η σχέση σου πρωταγωνιστεί. Όμως η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και φέρνει εντάσεις και εκνευρισμούς με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι το διπλωματικότερο και το πιο φιλειρηνικό ζώδιο, πρέπει να ενεργοποιήσεις αυτές σου τις ιδιότητες για να προστατευθεί η σχέση σου.

 Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή μπορεί να το βρεις στους χώρους που κινείσαι καθημερινά, ενώ το Σάββατο για να γίνει κάτι με νέα γνωριμία, θα πρέπει να μην προβάλλεις τα απωθημένα σου. Η Κυριακή είναι εντελώς ακατάλληλη ημέρα για φλερτ με τα τεντωμένα νεύρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις καιρό μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, δραστήριο Σκορπιουδάκι μου, να χαρείτε με το ταίρι σου την αγάπη σας, να ανανεώσετε τις διαβεβαιώσεις σας και να νοιώσετε ευτυχισμένοι. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, μύριες όσες δουλειές και αγγαρείες θα σου προκύψουν και πού χρόνος να διαθέσεις στο ταίρι σου!

Το Σάββατο με την Σελήνη πάντα παρούσα στον Κριό, επί πλέον υποχρεώσεις σου προστίθενται και σου τρώνε όλο σου τον χρόνο. Για να μην έχει παράπονα το ταίρι σου που θα είσαστε χωριστά, ζήτησε την βοήθεια του. Αν δεχτεί να σου την προσφέρει, τότε συνδύασες το τερπνόν μετά του ωφελίμου, χώρια ότι δεν θα έχεις γκρίνιες.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Κριό μέχρι το απόγευμα, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, οι δουλειές συσσωρεύονται αντί να λιγοστεύουν, φέρνουν εντάσεις, ασυνεννοησία και κακή επικοινωνία με το ταίρι σου, κάτι που θα είναι κρίμα μετά τις ωραίες στιγμές που περάσατε, οπότε πρόλαβε το.

Αν είσαι μόνος/η και έχεις βάλλει στο μάτι κάποιον/α, βάλε μπροστά την πολιορκία και ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Μετά δεν θα έχεις χρόνο ούτε για να ξυστείς. Το Σάββατο επίσης, οπότε μην κλείσεις ραντεβού γιατί δεν θα είναι συνεπής, ενώ την Κυριακή απόφυγε το, καθώς η κακή σου διάθεση και η ασυνεννοησία δεν το επιτρέπουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γλυκέ και τρυφερέ Τοξότη, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής που θα βρίσκεται η Σελήνη στους Ιχθύες θα είσαι μες τις γκρίνιες και την μουρμούρα, όταν όμως περάσει στον Κριό επιστρέφει η χαρά της αγάπης και του έρωτα και περνάτε ονειρεμένα με το ταίρι σου αγκαλιά, χαλαροί και ξέγνοιαστοι.

Το Σάββατο με την Σελήνη επίσης στον Κριό, μπορείς να έχεις την πιο επιτυχημένη έξοδο, τις πιο επιτυχημένες επιλογές για να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και το κυριότερο, να τα προσφέρεις και στο ταίρι σου για να το ευχαριστήσεις.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται στον Κριό και σε σύνοδο με τον Ουρανό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας σου εκνευρισμό και παρορμητική διάθεση. Αν δεν κυριαρχήσεις στα νεύρα σου, πιθανότατα θα τσακωθείς με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς ταίρι η Παρασκευή είναι κατάλληλη ημέρα, ενώ το Σάββατο είναι ακόμη καλύτερο σε αντίθεση με την Κυριακή που για να βρεις ταίρι θα πρέπει να μαζέψεις νεύρα και παρορμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συνέπεια και η αίσθηση του καθήκοντος προς την οικογένεια σου, που σου τονίζει η Σελήνη την Παρασκευή από τους Ιχθύες αρχικά και από το απόγευμα στον Κριό, συνεπές Αιγοκεράκι μου, σε ωθεί να ασχοληθείς με μέλη της σε κάποιο υπερβολικό βαθμό, σε σημείο που θα ενοχληθεί το ταίρι σου και θα υπάρξουν εντάσεις. Βρες το μέτρο και τήρησε τις ισορροπίες για να μην διαταραχθεί η σχέση σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη πάντα στον Κριό, πάντα τα θέματα της οικογενείας στο προσκήνιο, χρειάζεσαι χαλάρωση και την θαλπωρή του σπιτιού σου για να απαλλαγείς από την φόρτιση αγκαλιά με το ταίρι σου στον καναπέ και μια ταινία στην τηλεόραση που θα σου φέρει την ξεγνοιασιά που έχεις ανάγκη.

Την Κυριακή με την Σελήνη μέχρι το απόγευμα στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, έρχονται γκρίνιες, παράπονα, νεύρα, παρορμήσεις. Πριν ξεσπάσεις στο ταίρι σου, σκέψου αν αυτό φταίει σε κάτι και το αδικείς κάνοντας το σάκο του μποξ.

Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή ίσως θα είναι δυνατόν αν αποφύγεις υπερβολές και αμετροέπειες. Αν κάνεις προσπάθεια να βρεις ταίρι το Σάββατο να μην είναι το κριτήριο σου η μητρική αγκαλιά που αποζητάς, ενώ η Κυριακή δεν προσφέρεται με τα νεύρα που θα έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητε και αντισυμβατικέ Υδροχόε μου, θα σου χρειαστεί μια σταλιά αυτοπεποίθηση την Παρασκευή οσο μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες, δημιουργώντας σου συναισθηματική ανασφάλεια. Αυτός δεν είναι λόγος να την εκδηλώσεις κατ’ ανάγκην στο ταίρι σου και να στενοχωρηθείτε και οι δυό! Υπομονή, θα έλθει το απόγευμα και η Σελήνη θα περάσει στον Κριό.

Το Σάββατο που θα έχει πιά η Σελήνη εγκατασταθεί στον Κριό, η επικοινωνιακή σου διάθεση ενεργοποιείται και θέλεις να επικοινωνήσεις με κάθε δυνατό τρόπο, να μιλήσεις, να μάθεις νέα, να δεις τους στενούς συγγενείς σου και το επιδιώκεις μαζί με το ταίρι σου κάνοντας με μεγάλη ευχαρίστηση τις σχετικές επισκέψεις.

Την Κυριακή επίσης η επικοινωνία είναι στις προτεραιότητες σου και καλά κρατεί με την Σελήνη όσο ακόμη βρίσκεται στον Κριό, όμως βρίσκεται και σε σύνοδο με τον Ουρανό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω που σου φέρνει νεύρα και εντάσεις, ενώ οι παρεμβάσεις τρίτων στην σχέση σου μόνο καλό δεν θα της κάνουν.

Αν δεν έχεις ταίρι, επιχείρησε προσεγγίσεις την Παρασκευή που είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα, ενώ το Σάββατο, οι πιθανότητες να βρεις ταίρι σε φιλική παρέα είναι αυξημένες. Την δε Κυριακή μην αφήσεις να εκδηλωθούν εκνευρισμοί σε μια νέα γνωριμία, θα χαλάσεις τις καλές εντυπώσεις που θέλεις να προκαλέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τρυφερό και ονειροπόλο μου Ψαράκι, όσο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου έχεις ανεβασμένο τον εγωισμό σου, από το πέρασμα αργότερα της Σελήνης στον Κριό, νοιώθεις από ανασφάλεια, ότι επιθυμείς την ικανοποίηση των αναγκών σου και για να συμβεί αυτό, πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο να το ζητήσεις από το ταίρι σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη πλέον στον Κριό, η ανασφάλεια σου εξακολουθεί να υφίσταται με κύριο άξονα την συναισθηματική σου ασφάλεια, τα οικονομικά και τα όσα έχεις στην κατοχή σου, με αποτέλεσμα να σου βγαίνει κτητικότητα και να ασκείς πιέσεις στο ταίρι σου με ενοχλητικό τρόπο. Είναι όμως αυτός ο σωστός τρόπος για ένα χαδιάρικο Ψαράκι;

Την Κυριακή που το σκηνικό με την ανασφάλεια συνεχίζεται, αφού η Σελήνη συνεχίζει, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, να βρίσκεται στον Κριό και σε σύνοδο με τον Ουρανό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω που προσθέτει νεύρα και παρορμήσεις που κάνουν πιο έντονες τις απαιτήσεις σου προς το ταίρι σου για την κάλυψη των αναγκών σου. Μήπως αυτές οι εκδηλώσεις είναι υπερβολικά πιεστικές και φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα;

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην μπεις στην διαδικασία να σχεδιάζεις το μέλλον μαζί της. Θυμάσαι το ¨ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε;¨ . Το Σάββατο που θα σε τρώει η ανασφάλεια δεν θα έχεις ρέντα για πετυχημένες γνωριμίες, ενώ την Κυριακή το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις είναι η συμπεριφορά σου που δεν πρέπει να είναι παρορμητική και απότομη, ώστε να δουλέψει ο χρόνος για σένα και να σου φέρει την εξέλιξη που επιθυμείς.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play