Οι αστρολογικές προβλέψεις από 7 μέχρι 10 Μαΐου 2018 με τον Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 7 μέχρι 10 Μαΐου 2018 με τον Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα
Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 7 μέχρι 10 Μαΐου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, από την όψη του Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.

Η δύσκολη όψη του Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το άνοιγμα της εβδομάδας αναλαμβάνει ο Ερμής και η συνάντηση που έχει με τον Πλούτωνα, μέσα από την δύσκολη όψη του Τετραγώνου τη Δευτέρα 4/5/2018.

Ένα από τα “συμπτώματα” που δημιουργεί αυτή η όψη είναι οι εμμονές! Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να “κολλήσεις” σε κάποια πράγματα ή ιδέες και είτε να προσπαθήσεις να τις επιβάλλεις εσύ, είτε να προσπαθήσουν οι άλλοι να σου επιβληθούν με κάποιο τρόπο.

Αυτό οφείλεται σε εγωιστικές συμπεριφορές, που ενδέχεται να χαλάσουν το συνηθισμένο τοπίο της καθημερινότητας και των σχέσεων σου!

Για να διατηρηθούν οι ισορροπίες χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία και ευελιξία, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό οι καταστάσεις να ξεφύγουν.

Επίσης, τις ημέρες αυτές καλό είναι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σας. Κυρίως εάν δουλεύετε με υπολογιστές, φροντίστε να αποθηκεύετε καλά τη δουλειά σας, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης αυτής είναι πολύ εύκολο να… κάνει φτερά!

Ειδικότερα για εσένα που ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που διανύουμε απαιτούν την αμέριστη προσοχή και τη ψυχραιμία σου.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με ΠοσειδώναΤην Τετάρτη 6/5/2018 έχουμε το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Πόσο αντικειμενικός είσαι; Κυρίως σε ότι σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, με τον σύντροφό σου, τις ελπίδες που τρέφεις ή την εικόνα που έχεις για κάποιο πρόσωπο.

 Οι αυταπάτες έχουν την τιμητική τους και τα συναισθήματα και οι προσδοκίες παίρνουν φωτιά και εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν. Πιθανώς να παραπλανηθείς, να μεγαλοποιήσεις τις καταστάσεις και να έχεις τελείως λανθασμένη εικόνα για τα πράγματα.

Ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες! Χρειάζεται χρόνος πριν προβείς σε …συναισθηματικές επενδύσεις, αφού εύκολα μπορεί να απογοητευτείς.

Βεβαίως η “δράση” αυτών των δύο πλανητών δεν σταματά εδώ, μια και το κλίμα που επικρατεί είναι απαισιόδοξο και μαζί του φέρνει ένα σωρό αρνητικές σκέψεις.

Αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε ότι εμφανίζεται μπροστά σου και κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική – αισθηματική σου ζωή, γιατί συχνά τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται. Δώσε χρόνο σε κάθε πρόβλημα ή κάθε περίσταση και απέφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα για τις προθέσεις των οποίων δεν είσαι σίγουρος.

Το όλο κλίμα πυροδοτεί η αντίθεση του Ηλίου με το Δία την Τετάρτη, που δίνει μια επιπρόσθετη ώθηση σε κάθε μορφής υπερβολή. Κατά συνέπεια, είναι αναμενόμενο να δώσεις σε όλα όσα σε απασχολούν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πραγματικά έχουν.

Ίσως επίσης νιώσεις την ανάγκη για κάθε είδους κατανάλωση και είναι πιθανό να προβείς σε έξοδα που δεν είχες προϋπολογίσει, γι’ αυτό να σκέπτεσαι διπλά και τριπλά πριν καταλήξεις στην οποιαδήποτε αγοραστική κίνηση.

Όμως, παράλληλα, δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ανοίγματα ή ευκαιρίες, ίσως και από το παρελθόν, που τώρα θα μπορούσαν να επανεξεταστούν.

Από την όψη του Ήλιου με το Δία επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι , Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορεί να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και να ωφεληθούν. Ωστόσο, χρειάζεται διεξοδική εξέταση σε ότι εμφανίζεται και, κυρίως, όχι βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play