Ερωτοσκόπιο 08/05 Τρίτη Ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 08/05 Τρίτη Ωροσκόπιο
Ερωτοσκόπιο 08/05 Τρίτη ωροσκόπιο.

Ζώδια ΚριόςΌλοι ξέρουν ότι ο έρωτας συντηρείται με σκληρή δουλειά, αλλά τι γίνεται με τη διασκέδαση; Η ερωτική σας σχέση θα πρέπει να περιλαμβάνει και λίγη από αυτή. Εάν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που εσείς και ο σύντροφός σας κάνατε ο ένας τον άλλον να γελάσει, βρείτε έναν τρόπο να το κάνετε τώρα να συμβεί.

Ζώδια ΤαύροςΉρθε η ώρα να βγείτε εκεί έξω και να περηφανευτείτε για αυτά που έχετε. Τα άστρα λένε ότι αν το αποφασίσετε, μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ σε ελάχιστο χρόνο. Πάρτε τον σύντροφό σας και άλλα αγαπημένα σας άτομα και ξεκινήστε το γλέντι.

Ζώδια ΔίδυμοιΤο μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατευθύνετε τον εαυτό σας προς το σωστό δρόμο και θα καταλήξετε στον προορισμό σας. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Η προοπτική τους θα σας δώσει μια εικόνα για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Ζώδια ΚαρκίνοςΜήπως εσείς και ο σύντροφός σας προσπαθείτε να οργανώσετε μια εκδρομή χωρίς επιτυχία; Ξεκινήστε να ξεφυλλίζετε τους ταξιδιωτικούς καταλόγους αυτή τη στιγμή. Τα άστρα λένε ότι τα σχέδιά σας θα ευοδωθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζώδια ΛέωνΛατρεύετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των πραγμάτων και να είστε δραστήριοι και η σημερινή μέρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε παρέα με κοινωνικούς ανθρώπους. Αν εσείς και ο σύντροφος σας έχετε επισκέπτες, μπορείτε να τους δείξετε τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης.

Ζώδια ΠαρθένοςΕίστε πνευματώδεις και γνωρίζετε ότι ένας βασικός κανόνας για να διατηρήσετε την πνευματική σας κατάσταση σε καλά επίπεδα είναι να εξασκείτε το μυαλό σας. Γιατί να μην κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας και να ξεφύγετε από την καθιερωμένη κουβέντα για το τι θα φάτε για βράδυ;

Ζώδια ΖυγόςΞέρετε τον τρόπο για να δημιουργείτε αρμονία στις σχέσεις σας με όλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να το κάνετε. Η σύγκρουση είναι ένα απαραίτητο και υγιές κομμάτι κάθε σχέσης. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

Ζώδια ΣκορπιόςΑνυπομονείτε να κάνετε κάτι για να βγείτε από τη ρουτίνα σας και τώρα σας παρουσιάζεται η τέλεια ευκαιρία. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας γνωρίζει τι συμβαίνει πριν ξεκινήσετε. Εξάλλου, μπορεί να θέλει να συμμετέχει.

Ζώδια ΤοξότηςΤολμήστε να πιστέψετε. Και οι δύο θα πρέπει να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, αν θέλετε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Είναι δύσκολο να σταματήσετε να ζητάτε αποδείξεις για τα πάντα, αλλά αν κοιτάξετε μέσα τους θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Ζώδια ΑιγόκερωςΕσείς και ο αγαπημένος/η σας τα πάτε απίστευτα καλά ακόμη και στις πιο ανταγωνιστικές καταστάσεις. Να έχετε αυτό στο μυαλό σας όταν σας αναφέρουν ότι συμμετέχουν σε κάποιο τοπικό αθλητικό πρωτάθλημα ή αν ξεκινήσουν έναν μαραθώνιο με επιτραπέζια. Γιατί όχι;

Ζώδια ΥδροχόοςΕάν εσείς οι δύο έχετε κολλήσει σε μια περίεργη κατάσταση αναμονής, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια νέα αρχή. Με λίγη τύχη και αισιόδοξη διάθεση, θα ξαναθυμηθείτε αυτά που σας συνέδεσαν αρχικά.

Ζώδια ΙχθύεςΊσως ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε λίγο τα όρια στην ερωτική σας ζωή. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Λοιπόν, αυτό θα πρέπει να το πείτε εσείς. Δεν είστε φαν των ορίων και των συνόρων, ιδιαίτερα αν κρατούν χώρια εσάς τους δύο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play