Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 7/5έως 13/5/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 7/5έως 13/5/2018
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου.

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

Σε σχέση

Ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θαπροκαλέσουν τριγμούς στο δεσμό σου και θα δοκιμάσουν έντονα το αίσθημα τηςασφάλειας σου. Θα γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές που θα σε βγάλουν από ταδεδομένα σου, που ωστόσο θα εξελιχθούν πολύ καλά για το μέλλον. Προσπάθησε ναμην διοχετεύεις αυτή την ένταση στη σχέση σου. Μίλησε ήρεμα και ανοιχτά με τοταίρι σου για όλα όσα σε προβληματίζουν, διότι η τάση σου να κλείνεσαι τουδημιουργεί ανασφάλεια και αμφιβολίες.

Χωρίς σχέση

Η δουλειά σου σε έχει απορροφήσει για τα καλά και μέσα από τηνεργασιομανία σου προσπαθείς να αναπληρώσεις το κενό στην ερωτική σου ζωή.Ωστόσο ακόμη κι αν κρύβεσαι στο γραφείο σου για να αποφύγεις τον έρωτα, αυτόςπιθανόν να σου κάνει την εμφάνιση του μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Μπορεί νααρχίσει φλερτ με ένα συναδελφικό πρόσωπο ή ένα νέο πρόσωπο που θα αρχίζει ναεργάζεται στον ίδιο χώρο με σένα. Άνοιξε τα μάτια σου και μην διστάζεις ναδοκιμάσεις κάτι νέο.    

 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος

Σε σχέση

Θα βρεθείς μπροστά σε μεγάλο δίλημμα, αναφορικά με το αν θα συνεχίσειςνα παραμένεις μέσα στο πλαίσιο ασφάλειας ή θα κάνεις ριζικές αλλαγές στο δεσμόσου που δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα εξελιχθούν μελλοντικά. Θα σου είναιδύσκολο να πάρεις μια απόφαση σχετικά με ένα ερωτικό θέμα που όσο αφήνεις νααιωρείται θα προκαλεί σκαμπανεβάσματα στο δεσμό σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σουγια να δεις τι πραγματικά θες. 

Χωρίς σχέση

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συναντήσεις ένα νέο έρωτα που θα φέρειμεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, που ωστόσο θα συνοδεύεται από ένα ξεκαθάρισμα μιαςπαλιάς κατάστασης που δυσκολεύεσαι να κλείσεις. Ίσως φοβάσαι να αποχωριστείςαυτή την κατάσταση λόγω συνήθειας, όμως είναι σημαντικό πριν κάνεις το νέοξεκίνημα να έχεις τελειώσει με το παρελθόν σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σουαπέναντι στο νέο πρόσωπο για να αποφύγεις τα μπερδέματα στο μέλλον.    

 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

Σε σχέση

Θα έχεις κάπως ψυχρή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου και ο λόγοςείναι η δυσαρέσκεια σου για την συμπεριφορά του. Ίσως νιώθεις πως σε παραμελείή δεν δείχνει σοβαρότητα απέναντι σε ζητήματα που είναι αρκετά σημαντικά γιασένα. Όπως κι αν έχει, θα θελήσεις να αποτραβηχτείς λίγο και να σκεφτείς πιοκαθαρά κάποια πράγματα. Δεν ενδείκνυται αυτή η περίοδος για να πάρειςσημαντικές αποφάσεις. Κράτα την ψυχραιμία σου και απόφυγε να λογομαχήσεις μαζίτου.

Χωρίς σχέση

Νιώθεις μεγάλη απογοήτευση απ την τροπή που έχουν πάρει τασυναισθηματικά σου. Αισθάνεσαι πως κάθε φορά που πάει να συμβεί κάτι καλό, έναςαπρόβλεπτος παράγοντας επηρεάζει τα πάντα. Δεν θα έχεις διάθεση να γνωρίσειςνέα άτομα κι αν έχεις κάνει πρόσφατα κάποια γνωριμία, οι εξελίξεις παγώνουν καιαυτό σε προβληματίζει αρκετά. Κάνε λίγο υπομονή και μην πιέσεις τα πράγματακαθόλου. Όταν η εβδομάδα φτάσει στο τέλος της, θα αρχίζουν τα σύννεφα νααποχωρούν.    

 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά

Σε σχέση

Παίρνεις ανάσα από τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας καιπερνάς περισσότερο χρόνο με το άλλο σου μισό. Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται άκρωςευχάριστη και διασκεδαστική. Θα έχεις μια ανέμελη και αυθόρμητη συμπεριφορά. Θαδοκιμάσεις νέα πράγματα με σκοπό να φέρεις ανανέωση στο δεσμό σου, πράγμα πουθα καταφέρεις και θα περάσεις πολύ καλά. Οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές και θααναπτερώσουν την αισιοδοξία σου.

Χωρίς σχέση

Αυτή την εβδομάδα βγαίνεις έξω περισσότερο, περνάς καλά και έχειςδιάθεση για φλερτ, περιπέτειες και εκπλήξεις στον έρωτα. Η τύχη είναι με τομέρος σου και οποιονδήποτε βάλεις στο μάτι θα μπορέσεις να τον κατακτήσεις. Ηευχάριστη διάθεση σου προσελκύει νέα άτομα και νέα φλερτ στη ζωή σου. Θα έχειςαρκετές ευκαιρίες για να περάσεις καλά αλλά όχι να δημιουργήσεις κάτι πιο σταθερό.Περνάς καλά χωρίς να σκέφτεσαι το μετά.    

 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να φτάσεις στο κέντρο των προβλημάτων πουυπάρχουν και δημιουργούν εμπόδια στη σχέση σου. Παρατηρείς, αναλύεις και κάνειςτον απολογισμό σου. Εντοπίζεις τα λάθη σου και κάνεις προσπάθειες για νααλλάξεις αρρωστημένους τρόπους συμπεριφοράς. Για σένα είναι σημαντικό ναμπορέσεις να δεθείς πιο πολύ με το ταίρι σου και να βάλετε τις βάσεις για μιανέα καλύτερη αρχή στο μέλλον. Με όπλα την θετική σκέψη και την κατανόησηχτίζεις εκ νέου την εμπιστοσύνη.

Χωρίς σχέση

Ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που υπάρχει αδράνεια στα αισθηματικάσου; Μήπως αρέσκεσαι στη μοναξιά γιατί φοβάσαι να δεθείς; Ή μήπως επιλέγειςακατάλληλα άτομα γιατί θες καταφέρνοντας κάτι δύσκολο να τονώσεις το εγώ σου;Στρέφεσαι εντός σου και αναζητάς τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Για ναβρεις την  ευτυχία, απαιτείται πρώτα ναγνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να θεραπεύσεις τραύματα που βάζουντροχοπέδη στην ερωτική ζωή σου.    

 

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη

Σε σχέση

Είσαι αποδέκτης αγάπης, δώρων και θαυμασμού αυτή την εβδομάδα. Τοταίρι σου θα κάνει πράξεις που θα ενισχύσουν τα συναισθήματα και σας φέρνουνπιο κοντά. Αισθάνεσαι την απόλυτη ερωτική ευτυχία μαζί του, εστιάζεις σταθετικά στοιχεία και ατενίζεις το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το κλίμαθα είναι τέτοιο που θα σου επιτρέψει και συ να εκφράσεις με άνεση τασυναισθήματα σου. Λόγια αγάπης και υποσχέσεις δίνουν νέο αέρα στο δεσμό σου.

Χωρίς σχέση

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές προτάσεις για να βγεις ραντεβού, ναγνωρίσεις νέα άτομα, να ερωτευτείς και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Προβλέπεταιέντονο φλερτ που θα ευχαριστηθείς και θα τονώσει ακόμη περισσότερο τηναυτοπεποίθηση σου. Κάθε επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί αρκεί εσύ να τοθελήσεις πολύ.  

 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι

Σε σχέση

Θα θελήσεις να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή και νααπελευθερωθείς από ό,τι σε καταπιέζει, από αρρωστημένους τρόπους συμπεριφοράςκαι συνήθειες που κάνουν κακό στον δεσμό σου. Σ’ αυτή τη διαδικασία μπορεί ναέρθεις σε σύγκρουση με το άλλο σου μισό, ωστόσο εσύ δε θα κάνεις πίσω και θασταματήσεις να κρατάς μέσα σου όλα αυτά που σε ενοχλούν και να δέχεσαισυμπεριφορές που δεν συμβαδίζουν με όσα αξίζεις.

Χωρίς σχέση

Θα υπάρξει ριζική μεταστροφή σε θέματα έρωτα και σχέσεων αυτή τηνεβδομάδα. Θα αποκόψεις από τη ζωή σου καταστάσεις που δεν πάνε πουθενά και θαπάψεις να ασχολείσαι με κάποιον που δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που έχειςανάγκη. Θα κάνεις χώρο για να έρθει κάτι νέο στη ζωή σου. Ξέρεις τι θέλεις καιδεν θα κάνεις πίσω. Θα έχεις κάποια επιφύλαξη απέναντι σε νέες γνωριμίες και δεθα δώσεις το πράσινο φως αν το άτομο που θα έχεις απέναντι σου δεν αποδείξειπρακτικά το ενδιαφέρον του.    

 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος

Σε σχέση

Εβδομάδα αναθεωρήσεων και διορθώσεων. Αν υπήρξαν θέματα που σεαπασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, τα βάζεις κάτω με το ταίρι σου καιπροσπαθείτε να τα λύσετε. Αν έχεις σφάλει σε κάποια πράγματα, θα προβείς στιςκατάλληλες διευθετήσεις ούτως ώστε να μην αφήσεις να υπάρχουν δυσαρέσκειεςμεταξύ σας. Αναγνωρίζεις το γεγονός πως ενώ έχεις συναισθήματα, πολλές φορέςκλείνεσαι και αυτό σας φέρνει σε απόσταση και προσπαθείς σιγά σιγά να τοαλλάξεις.

Χωρίς σχέση

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις την ελεύθερη και ανέμελη ζωή και νακατασταλάξεις στα αισθηματικά σου; Μια απόφαση πολύ δύσκολη για σένα, πουκαλείσαι να πάρεις αυτό το διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις ένα βήμα πίσωκαι θα αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα πορεία των σχέσεων σου. Ενδέχεται ηεπανεμφάνιση μιας πρώην σχέσης σου να σε προβληματίσει ιδιαίτερα για το ανπρέπει να δώσεις ευκαιρία ή όχι. Μπορεί να έχουν μείνει κάποια απωθημένα,πράγματα που δεν έκανες και τώρα δίνεται η ευκαιρία να φερθείς αλλιώς.    

 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα διαμορφώνεται ένα όμορφο σκηνικό στη σχέση σου. Οιεντάσεις εξομαλύνονται και μέσα από συζητήσεις με το άλλο σου μισό θααισθανθείς την αγάπη, την  δοτικότητα,αλλά και την περιποίηση του, κάνοντας σε να του ανοιχτείς με τη σειρά σουσυναισθηματικά και να εκφράσεις τις πιο ρομαντικές πτυχές του εαυτού σου.Απόλαυσε τον έρωτα υπό το φως των κεριών και τόλμησε ό,τι μέχρι τώρα φοβόσουν.

Χωρίς σχέση

Αυτή την εβδομάδα η επιθυμία σου να ζήσεις ένα παραμυθένιο έρωτα είναιισχυρή. Μπορεί να σε απασχολήσει ένας πλατωνικός έρωτας ή ένα πρόσωπο από τοερωτικό παρελθόν σου. Το άρωμα του έρωτα έρχεται προς το τέλος της εβδομάδας νασε μαγέψει και να σε κάνει να αισθανθείς βαθιά συναισθήματα που θα ζωντανέψουντην ψυχή σου. Μια πρόταση ή κίνηση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα έχειπολύ θετική εξέλιξη.    

 

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

Σε σχέση

Αν είχες μαλώσει με το αγαπημένο σου πρόσωπο και ήσασταναπομακρυσμένοι, μέσα από ήρεμο διάλογο και προσπαθώντας να κατανοήσεις καλύτερατους προβληματισμούς του, συμφωνείτε για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας. Αφήνετεό,τι έγινε πίσω και κοιτάτε από δω και πέρα τι γίνεται. Δείχνοντας τουμεγαλύτερη εμπιστοσύνη, τον κάνεις να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο του εαυτόμε θετικό αντίκτυπο στο δεσμό σας.

Χωρίς σχέση

Προμηνύεται ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σου που θα σου δώσει μεγάληχαρά και ικανοποίηση. Είτε καταφέρνεις να κερδίσεις το πρόσωπο που εδώ καικαιρό είχες βάλει στο μάτι και αυτό σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση ή γνωρίζειςένα νέο πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά. Αυτό το άτομο θα ενισχύσει τηναυτοέκφραση σου και θα δείξει μια άλλη όψη της ζωής, φέρνοντας σε πιο κοντά μετην πιο παιχνιδιάρικη φύση σου.    

 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου   

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα

Σε σχέση

Απρόσμενες αλλαγές επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα γι’ αυτό να είσαι σεεπαγρύπνηση και μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Θα υπάρξει κάποιοάνοιγμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στο δεσμό σου για καλό. Μπορεί να υπάρξει μιαξαφνική πρόταση που θα φέρει τη σχέση σου σε ένα νέο επίπεδο, μια συνεργασία,μια συγκατοίκηση, η απόκτηση ενός παιδιού ή συζητήσεις για επισημοποίηση. Όπωςκι αν έχει, εσύ δεν θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας απ τη χαρά σου. 

Χωρίς σχέση

Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί την πραγματοποίηση των πιο έντονωνεπιθυμιών σου. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε μια επανασύνδεση με κάποιοπρόσωπο από το παρελθόν ή ένα νέο έρωτα στη ζωή σου που θα σε συνεπάρει. Δεναποκλείεται να πάρεις την απόφαση να μπεις σε σχέση μετά από πολύ καιρό που θασε απογειώσει . Αν πάλι επιλέξεις να κρατήσεις την ελεύθερη ζωή σου, τα φλερτ,οι νέες επαφές και οι περιπέτειες δε θα λείψουν και θα σε κρατάνε σε έντονουςρυθμούς.    

 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι

Σε σχέση

Θα θελήσεις αυτή την εβδομάδα να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου πιοπολύ στο σπίτι και να μείνετε λίγο μακριά απ την κοινωνική ζωή σας για ναγεμίσετε τις μπαταρίες σας. Θα φροντίσεις να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιραστο σπίτι και να δημιουργήσεις ένα ζεστό κλίμα. Το κρεβάτι σας θα ανανεωθεί καιθα έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Το ταίρι σου από την άλλη θα σου βγάλειμια πιο προστατευτική και στοργική συμπεριφορά που θα σε ικανοποιήσει βαθύτατα.

Χωρίς σχέση

Σε ενδιαφέρει να κάνεις μια σοβαρή νέα γνωριμία και όχι να μπλέξεις σεπεριπέτειες και επιπόλαιες καταστάσεις. Γι αυτό, ενώ θα εμφανιστούν διάφοροιενδιαφερόμενοι στο προσκήνιο, εσύ θα είσαι πολύ προσεκτική και δε θα βιαστείς ναασχοληθείς με κάποιον αν δεν σου δείξει πρώτα σοβαρές προθέσεις. Από την άλληθα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά αν και κατά πόσο οι αρνητικές εμπειρίες τουπαρελθόντος έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και αντιμετωπίζεις τον έρωτααπόλυτα.    

Πηγή: astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play