5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά κάθε ζώδιο!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά κάθε ζώδιο!
Θες να σε αγαπήσει αληθινά; Υπάρχουν 5 τρόποι για κάθε Ζώδιο! Δες το άρθρο!

Δεν σου φτάνει απλά να σε «γουστάρει»! Θες συναίσθημα! Θες να σε αγαπήσει αληθινά και να χτυπάει η καρδιά του μόνο για σένα!

Ε, ναι! Εμείς σου έχουμε την λύση!

5 τρόποι που μπορείς να κλέψεις την καρδιά των 12 Ζωδίων!

Δες λοιπόν το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και μάθε 5 τρόπους για να τον κάνεις σίγουρα, να σε αγαπήσει αληθινά!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Κριός1. Να μην τον πιέζεις! Να του αφήνεις χώρο και χρόνο δικό του, μην τον καταπιέζεις, μην του λες πρέπει και άσ’τον να νιώθει ελεύθερος!

2. Να είσαι ευθύς!Να του λες την αλήθεια χύμα πάντα, ακόμα κι αν είναι προσβλητική και να είσαι πάντα ο εαυτός σου μαζί του!

3. Πες του «Μπράβο»!Παίνεσε τον σε κάθε του κατόρθωμα και πρωτοβουλία! Δείξ’του ότι και εσύ τον θεωρείς πρώτο και αρχηγό!

4. Πήγαινε του κόντρα… με μέτρο!Εξιτάρεται ο Κριός από τον τσαμπουκά και την ισχυρή προσωπικότητα! Οι κοντρίτσες δεν είναι κακή ιδέα, αρκεί να μην το παρακάνεις γιατί θα καταλήξει σε μεγάλο καυγά!

5. Φρόντισε να μην σε έχει σίγουρο/η! Του αρέσει το σκωτσέζικο ντουζ, γιατί θέλει να νιώθει πάντα κυνηγός! Μην σε θεωρήσει ποτέ μα ποτέ δεδομένο/η!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Ταύρος1. Να είσαι τίμιος!Φρόντισε να μην του πεις ποτέ ψέματα ή να είσαι πάντα ευθύς όταν του μιλάς! Για να σε αγαπήσει ο Ταύρος, πρέπει να του εμπνεύσεις εμπιστοσύνη!

2. Να είσαι περιποιημένος εμφανισιακά! Ο Ταύρος δεν έχει συγκεκριμένο τύπο… γούστου! Ωστόσο τον ελκύει σίγουρα μία προσεγμένη και με γούστο εμφάνιση!

3. Μην βιάζεσαι μαζί του!Θέλει τον χρόνο του να αποφασίσει, μέχρι και για να πάει για ένα καφέ! Μην τον αγχώνεις με βιασύνες λοιπόν!

4. Μαγείρεψε του! Βάλε τα δυνατά σου, κάνε την σπεσιαλιτέ σου και κάλεσε τον για φαγητό! Είναι δικός σου!

5. Αισθησιασμός!Μην περιμένεις έντονο και γρήγορο σεξ! Στο κρεβάτι για να σε εκτιμήσει πρέπει να τον περιποιηθείς και να βγάλεις τον πιο ερωτικό και αισθησιακό εαυτό σου!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Δίδυμος1.Παίξε με το μυαλό του!Ναι, ναι! Άλλαζε την γνώμη σου συχνά ή ακόμα και θέματα συζήτησης! Δεν πρόκειται να εκνευριστεί! Αντιθέτως, θα τον γοητεύσεις!

2. Πρότεινε του νέες εμπειρίες!Πρότεινε του να κάνετε κάτι που δεν το έχετε ξανακάνει κανένας από τους δυο σας! Θα εκστασιαστεί!

3. Όχι στη ζήλια!Ξενερώνει σε χρόνο dtμε καυγάδες ή γκρίνια ζήλιας…

4. Μην τον θες μόνο δικό σου!Έχει πολύ έντονη κοινωνική ζωή και πολλούς φίλους! Μην προσπαθήσεις ποτέ να του τα στερήσεις!

5. Μίλα!Μην φοβηθείς να μιλήσεις για τα πάντα! Ακόμα κι αν νομίζεις ότι είναι βλακεία! Λατρεύει τους ανθρώπους που απλά μπορούν να μιλήσουν για τα πάντα!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Καρκίνος1.Μίλα του για το παρελθόν σου! Κι όχι απλά μίλα του για τα παιδικά σου χρόνια και τις αναμνήσεις σου, αλλά δείξ’του τα κιόλας! Λατρεύει πχ τις παλιές φωτογραφίες!

2. Θαύμαζε την οικογένεια του!Όχι απλά μην κρίνεις κανέναν από την οικογένεια του, αλλά κανάκεψε τους συνέχεια! Θα σε λατρέψει!

3. Στήριξη και Προστασία!Γίνε το στήριγμα του και κάν’τον να πιστέψει ότι τον προστατεύεις από τα πάντα που μπορεί να τον πληγώσουν!

4. Νάζια! Ναι, ναι… Τα… «νιαουρίσματα» και οι μπεμπίστικες λεξούλες «πιάνουν» απίστευτα στον Καρκίνο!

5. Μίλα του για το κοινό σας μέλλον!Κάντε μαζί σχέδια και ονειρευτείτε! Αν καταλάβει ότι τον έχεις για… «καλό σκοπό», θα του κάνεις το κλικ!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Λέων1. Θαυμασμός!Κομπλιμέντα, κολακείες και… χειροκρότημα ακόμα, κάθε –μα κάθε- μέρα!

2. Γλεντήστε το!Μην κλειστείτε σε κανένα σπίτι για ταινία! Το Λιοντάρι θέλει γλέντι και διασκέδαση! Να περνάτε κάθε μέρα όμορφα, χωρίς ρουτίνα!

3. Δώρα και εκπλήξεις!Δεν είναι ανάγκη να του κάνεις μόνο ακριβά δώρα! Ένα λουλούδι ή μία κάρτα, στα ξαφνικά και χωρίς λόγο θα τον τρελάνουν!

4. Διεκδίκηση!Μην περιμένεις από αυτόν το πρώτο βήμα αλλά ούτε και το δεύτερο! Ο Λέοντας θέλει στενό μαρκάρισμα, κυνηγητό και να τον διεκδικείς συνεχώς!

5. Άσε του το πάνω χέρι! Μην του το παίξεις ποτέ αρχηγός! Έχουν αρχηγούς οι βασιλιάδες;

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Παρθένος1. Άσε τον να σε καθοδηγεί!Το χόμπi του; Να σε εξυπηρετεί, να σε βοηθά, να σου δίνει συμβουλές και να σου δείχνει τον σωστό δρόμο! Απλά άσ’τον να το κάνει!

2. Λόγια και Πράξεις παράλληλα! Ίσως είναι ο μόνος που δίνει εξίσου σημασία και στα λόγια αλλά και στις πράξεις! Φρόντισε να είσαι καλός και στα δύο!

3. Κάνε υπομονή στις επικρίσεις του!Να δείχνεις ότι εκτιμάς την γνώμη του, ακόμα κι αν μοιάζει με κριτική! Μόνο για το καλό σου στα λέει!

4. Περιποιήσου επιμελώς!Εμφανισιακά δεν ψάχνει το εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα το καθαρό, το φρέσκο και το προσεγμένο! Φρόντισε τον εαυτό σου στο έπακρο, λοιπόν!

5. Μην τον διακόπτεις!Όταν τον ακούς να γίνεται υπεραναλυτικός στους… μονολόγους του, μην τον διακόπτεις, ακόμα κι αν βαρεθείς κάποια στιγμή!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Ζυγός1. Κομπλιμέντα! Πες του όσο πιο συχνά μπορείς για το πόσο όμορφος και γοητευτικός είναι!

2. Μην τον πιέζεις για πρωτοβουλία ή αποφάσεις!Θα τον πελαγώσεις αν τον ζορίσεις για απόφαση ή πρωτοβουλία! Ή κάν’το εσύ ή δωσ’του χρόνο!

3. Κάντε όνειρα και σχέδια για το «Εμείς»! Ναι! Πες του ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου και ότι θες κάποια στιγμή να είστε μαζί και… επίσημα!

4. Καλλιτεχνικές… βόλτες!Θέατρο, έκθεση βιβλίου, μουσικές σκηνές, γκαλερί, μέχρι και… μπουζούκια! Σε λάτρεψε!

5. Πάρε το πάνω χέρι! Τον θέλει τον αρχηγό του ο Ζυγός, αλλά τον θέλει… ιπποτικό! Πάρε το πάνω χέρι αλλά με ευγενικούς και ήρεμους τρόπους, οι πρωτοβουλίες, ε;

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Σκορπιός1. Μυστήριο!Αν του τα δώσεις όλα στο… πιάτο, ψυχή, σώμα και συναίσθημα, χάθηκε το ενδιαφέρον του! Θέλει ο άνθρωπος του να είναι ένα αίνιγμα και η πρόκληση είναι να το λύσει αυτός!

2. Γίνε.. δύσκολος στόχος!Και πάλι το ίδιο! Μην του τα δώσεις όλα στο πιάτο! Θέλει και εξιτάρεται να κυνηγά και κατακτά τους πιο δύσκολους στόχους!

3. Πείσε τον για την αφοσίωση σου!Ειλικρίνεια, τιμιότητα και καθαρότητα! Ακόμα και το πιο μικρό ψέμα, τον απομακρύνει!

4. Θαύμασε τον στην κρεβατοκάμαρα!Επειδή τα έχει τα γούστα του τα περίεργα στο σεξ, να ξέρεις, πως αν τον κατακρίνεις τον έχασες! Αν τον… χειροκροτήσεις, τον «έχεις»!

5. Κάνε υπομονή με την μυστικοπάθεια του!Μην τον πιέζεις να σου αποκαλύψει τα μυστικά του και τις σκέψεις του! Απλά δεν παίζει και θα τον ξενερώσεις κιόλας!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Τοξότης1. Ξαφνικό ταξίδι!Πρότεινε του ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια ξαφνική εκδρομή! Και όχι μόνο μία φορά! Θα εκστασιαστεί!

2. Όχι στην καταπίεση!Κτητικότητα, πίεση και ζήλια στον Τοξότη; Ποτέ!

3. Αναζήτησε την περιπέτεια!Μείνε πάντα παιδί μαζί του και μην φοβηθείς το ρίσκο, την περιπέτεια, ακόμα και μια βλακειούλα, αρκεί να περάσετε καλά!

4. Άντεξε τις εκρήξεις του!Είναι νευρικούλης και μάλιστα στα ξαφνικά! Να ξέρεις όμως πως όσο γρήγορα νευριάζει, τόσο γρήγορα του περνάει! Οπότε θέλει απλά λίγη αντοχή και υπομονή εκείνες τις στιγμές!

5. Μίλα του για τις γνώσεις του!Θαυμάζει τους ανθρώπους με γνώσεις, όποιες κι αν είναι αυτές! Ανάδειξε τες λοιπόν!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Αιγόκερως1. Μιλήστε για δουλειά!Μίλα με αγάπη για την δική σου δουλειά και άκουσε με ενδιαφέρον για την δική του!

2. Δείξ’του ότι ξέρεις να κάνεις οικονομία!Μην τυχόν και δείξεις ποτέ σε Αιγόκερω, ότι δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι σωστά τα οικονομικά σου!

3. Μίλα του για… προίκα!Καλώς ή κακώς τα περιουσιακά σου στοιχεία, είναι ένας τρόπος για να σε αγαπήσει…

4. Φρόντισε την κοινωνική σου εικόνα!Κανόνισε να εμπνέεις σεβασμό και να έχεις καλή φήμη! Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για αυτόν το ίματζ σου στην κοινωνία!

5. Να τα «έχεις» καλά με τους κύκλους του!Να είσαι κοντά στην οικογένεια του, στους φίλους του αλλά και στους συναδέλφους του! Αν σε αγαπήσουν αυτοί, θα σε αγαπήσει σίγουρα κι αυτός!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Υδροχόος1. Γίνε απρόβλεπτος! Αν είσαι στάσιμος και προβλέψιμος, το έχασες το παιχνίδι! Γίνε απίστευτα απρόβλεπτος, ακόμα κι αν τον τρομάχεις!

2. Γίνε… ψυχοπονιάρης!Δείξε του ότι ευαισθητοποιείσαι για το κοινό καλό, για την οικολογία, τον κόσμο και τα ζώα! Σε λάτρεψε!

3. Γίνε ο/η κολλητός/ή του!Αν δεν γίνετε πρώτα φίλοι και μάλιστα καλοί, ζευγάρι δεν θα γίνετε ποτέ!

4. Άνοιξε το μυαλό σου!Μην είσαι κολλημένος σε ξεπερασμένες απόψεις ή έστω μην τις εκφράζεις επειδή π.χ. αγαπάς την παράδοση! Ο Υδροχόος αγαπά τα «ανοιχτά μυαλά»!

5. Σόκαρε τον!Αν καταφέρεις και προκαλέσεις σοκ σε Υδροχόο, σπάζοντας κανόνες, ταμπού και προκαταλήψεις, είναι ολόδικος σου!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει αληθινά ο Ιχθύς1. Μην τον πιέζεις να εκφράσει συναίσθημα!Δεν υπάρχει περίπτωση όσο κι αν τον πιέζεις να σου εξομολογηθεί συναισθήματα και σκέψεις, αν δεν το θέλει ο ίδιος!

2. Μίλα του για την-κακή-ζωή σου!«Κακή» ζωή, εννοούμε, τις πληγές του παρελθόντος σου και τις δυσάρεστες στιγμές σου! Η αλληλεγγύη και η συμπόνια είναι στο αίμα του!

3. Όχι στην επιθετικότητα!Θέλει στοργή και τρυφερότητα! Η επιθετικότητα και οι εντάσεις τον τρομάζουν και τον απομακρύνουν!

4. Κάντε όνειρα μόνο για τους δυο σας!Κάνε όνειρα που να περιλαμβάνει και τους δυο σας! Μην περιαυτολογείς! Μίλα για κοινό μέλλον, κοινό παρόν, κοινά όνειρα ζωής!

5. Γίνε ο (καλός) αρχηγός του!Τον θέλει τον αρχηγό του ο Ιχθύς! Θέλει όμως έναν αρχηγό που ναι μεν να παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά χωρίς πιέσεις ή αυταρχικές συμπεριφορές! Θέλει έναν αρχηγό-προστάτη!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play