Χαρτομαντεία, Η Τράπουλα HAL Δηλώνει Τα Μελλούμενα Των Ερωτευμένων

Χαρτομαντεία, Η Τράπουλα HAL Δηλώνει Τα Μελλούμενα Των Ερωτευμένων
Χαρτομαντεία, προβλέψεις για 1 – 2 εβδομάδες.

Αναλυτικά για όλους:

Κριός: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν είστε σε διάθεση αυτήν την εποχή να ενταχθείτε μέσα σε μια νέα σχέση. Μπορεί να πρέπει απλά, να αποτοξινωθείτε από το άσχημο παρελθόν σας και τις σχετικές σκέψεις.

Ταύρος: ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Αυτά που έχετε προσφέρει στον άνθρωπο σας, στα οικεία του περιβάλλοντα αλλά και στην σχέση σας, είναι και τα χαρακτηριστικά, που θα σας οδηγήσουν σε μια πιο σταθερή πια πορεία.

Δίδυμοι: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί και να υπάρχει ένας κρυφός έρωτας… μέσα στην εργασία σας και εσείς ακόμη να μην το έχετε καταλάβει. Από την νέα εβδομάδα θα σιγουρευτείτε επ΄αυτού.

Καρκίνος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Αφιερώσετε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας, και μην χάνεστε μόνο σε αυτά που θέλουν οι άλλοι. Σίγουρα μόνο έτσι θα ξεφύγετε και από την μετριότητα.

Λέων: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Νέος και θυελλώδης έρωτας πλησιάζει, και θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι άσχημο έχετε βιώσει στο παρελθόν σας. Αυτήν την μοναδική φορά, μην επαναλάβετε τα παλιά λάθη σας.

Παρθένος: Ο ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε να μαζέψετε κάποιες έμμεσες πληροφορίες για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, πριν να τον προσεγγίσετε ευθέως. Καλύτερα να ξεκινήσετε με τον τίτλο της φιλίας.

Ζυγός: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η σχέση σας με το πρόσωπο που αγαπάτε μόνο ασταθής είναι, αυτήν την περίοδο. Ίσως και σε αυτό να ευθύνεται η άλλη πλευρά, που δεν καταβάλει κάποια παραπάνω προσπάθεια.

Σκορπιός: ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Αυτά που ψάχνετε να βρείτε στην αγάπη, θα τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα στο πρόσωπο ενός νέου ανθρώπου… που θα έρθει στην καθημερινότητα σας πριν το Καλοκαίρι.

Τοξότης: Ο ΔΙΑΣ

Κανείς δεν είναι τέλειος…άρα και καμία σχέση δεν μπορεί να είναι συνεπώς άψογη. Αν έχετε κάποιες μεγάλες διαφορές με το άτομο που αγαπάτε, καλύτερα να τις συζητήσετε.

Αιγόκερως: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Μπορεί να έχετε φτάσει στο απόλυτο όριο της μοναχικότητας, αλλά ακόμη δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βάλετε στην ζωή σας μια καινούργια αγάπη.

Υδροχόος: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Πολλά τα φιλικά πρόσωπα που έχουν περικυκλώσει την σχέση και την αισθηματική σας καθημερινότητα …και μάλλον αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο. Διορθώστε το.

Ιχθείς: Ο ΕΡΜΗΣ

Το ταίρι σας έχει κάποια ακόμη μικρά θέματα να λύσει με το παρελθόν του. Από το τέλος του Μαΐου και μετά, θα υπάρξουν και οι θετικές εξελίξεις στο μεταξύ σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play