Οι αστρολογικές προβλέψεις από 4 έως 6 Μαΐου 2018: Ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 4 έως 6 Μαΐου 2018: Ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες
Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 4 έως 6 Μαΐου 2018 και μάθε πως ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα επηρεάσει το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με ΠοσειδώναΤο πρώτο τριήμερο του Μαΐου σε υποδέχεται με το βλέμμα στραμμένο στις πιο βαθιές σου ανάγκες, και σου δίνει την ευκαιρία να δεις τα πράγματα και τα πρόσωπα γύρω σου μέσα από ένα πιο συναισθηματικό πρίσμα.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων την Κυριακή, σε κάνει να… φορέσεις τα κόκκινα γυαλιά σου και να δεις την πραγματικότητά σου πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη.

Το συναίσθημα μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κλίμα, τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου και να βοηθήσει κάθε είδους ανταλλαγές με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Τις ημέρες αυτές αυξάνεται κατά πολύ η ευαισθησία σου και κατά συνέπεια εκδηλώνεις θετικά αισθήματα στους γύρω σου και το αντίθετο.

Πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθείς με κάθε είδους πνευματικά θέματα, που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Ο διαλογισμός και η προσευχή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο τριήμερο αυτό, σε ηρεμούν και σε γαληνεύουν.

Είναι επίσης κατάλληλη στιγμή για να παρακολουθήσεις μια ωραία παράσταση ή να ασχοληθείς με ότι έχει να κάνει με την τέχνη που προάγει το συναίσθημα σου.

Αλλά και οι σχέσεις κινούνται σε ένα πιο συναισθηματικό και κυρίως πιο ρομαντικό κλίμα και μπορούμε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Ωστόσο, η ενέργεια του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, μια όψη που ναι μεν κορυφώνεται τη Δευτέρα αλλά η ενέργειά της μπορεί να επηρεάσει τις ημέρες από το Σάββατο και μετά, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει εγωιστικές συμπεριφορές απόλυτες και δογματικές. Δημιουργούνται έτσι πολλά θέματα έντασης και τσακωμών, που ξεκινούν πολλές φορές από ασήμαντες αφορμές.

Το τριήμερο αυτό, ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί , Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν τις ημέρες αυτές, ότι και αν επιλέξουν να κάνουν. Κυρίως, όμως, τους δίνεται η ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και απολαύσουν όμορφες στιγμές μαζί τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play