Ερωτοσκόπιο Παρασκευής για όλα τα ζώδια

Ερωτοσκόπιο Παρασκευής για όλα τα ζώδια
Ερωτοσκόπιο 04/05 Παρασκευή ωροσκόπιο.

Ζώδια ΚριόςΣυμφωνήστε για κάποιο έργο που εσείς οι δύο μπορείτε να ξεκινήσετε από κοινού – δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Μπορεί να καταλήξετε να δείτε τα πράγματα ο ένας από την οπτική γωνία του άλλου και αυτό είναι πολύ υγιές για τη σχέση σας.

Ζώδια ΤαύροςΗ σημερινή μέρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να βελτιώσετε τη φυσική σας υγεία. Τα κοινωνικά σας ένστικτα είναι ισχυρά και η επιθυμία σας να μπείτε και να παραμείνετε σε φόρμα σας δίνει το κατάλληλο κίνητρο.

Ζώδια ΔίδυμοιΣήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάτι γρήγορα, πριν ο σύντροφός σας ανησυχήσει υπερβολικά για αυτό. Έχετε άφθονη καλή ενέργεια, οπότε δεν θα σας είναι δύσκολο να αναλάβετε δράση.

Ζώδια ΚαρκίνοςΘα πρέπει να εξισορροπήσετε την ανάγκη σας για μια σταθερή οικογενειακή ζωή με την ανάγκη σας για πάθος. Εάν ζείτε μαζί με τον σύντροφό σας, μπορεί να είναι πιο εύκολο να επιτύχετε αυτού του είδους την αρμονία – αν όχι, μπορεί να χρειαστεί λίγη δουλίτσα για να το καταφέρετε.

Ζώδια ΛέωνΚαθίστε κάτω και συζητήστε, έστω και για λίγο. Κάποια στιγμή η κατάσταση μεταξύ σας θα γίνει λίγο παράξενη. Αν καταφέρετε να πείτε κάποια πράγματα εκ των προτέρων θα διευκολύνετε την επικοινωνία σας.

Ζώδια ΠαρθένοςΒρείτε λίγο χρόνο για να καθίσετε με τον σύντροφό σας και να μιλήσετε. Εσείς οι δύο θα πρέπει να διευθετήσετε τις διαφορές σας πάνω σε κάποιο θέμα ή ιδέα που πραγματικά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο νομίζετε ότι είναι.

Ζώδια ΖυγόςΟι δυο σας μπορεί να μην συμφωνείτε σε όλα, αλλά μοιράζεστε αρκετά κοινά σημεία, ώστε να ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ο ένας την κρίση του άλλου. Σήμερα θα πρέπει να είστε απόλυτα συγχρονισμένοι.

Ζώδια ΣκορπιόςΟ σύντροφός σας δεν σας αποφεύγει – απλά δεν είστε συγχρονισμένοι. Θα είναι δύσκολο να έρθετε σε επαφή σήμερα. Αν πρέπει να συζητήσετε για κάποια σοβαρά θέματα, ίσως χρειαστεί να πιέσετε λίγο τα πράγματα. Διαφορετικά, αφήστε να γίνει ό,τι είναι να γίνει.

Ζώδια ΤοξότηςΜπορείτε να παραλείψετε τις μικρές λεπτομέρειες σήμερα – ακόμα και αυτές που σας κάνουν έξαλλους. Δεδομένου ότι είστε επικεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα, ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι αξίζει τον κόπο.

Ζώδια ΑιγόκερωςΕσείς οι δύο θα πρέπει να κάνετε κάτι καινούργιο σήμερα. Μπορεί να είναι ο,τιδήποτε, από εθελοντική εργασία μέχρι τον προγραμματισμό ενός μακρινού ταξιδιού. Πρώτα και κύρια: Να διατηρήσετε ισορροπημένο το σχεδιασμό και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτόν.

Ζώδια ΥδροχόοςΘα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάτι που θα προτιμούσατε να μην μοιραστείτε με τον σύντροφό σας. Η απόφαση για το αν θα το αποκαλύψετε ή όχι είναι δική σας – φυσικά – αλλά τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσάς εάν αφήσετε τον σύντροφό σας να βοηθήσει.

Ζώδια ΙχθύεςΚαι μόνο δίνοντας το παράδειγμα, βοηθάτε κι άλλα ζευγάρια. Ο τρόπος που ζείτε μαζί και το πόσο αγαπιέστε θα εμπνεύσει κάποιον να κάνει μια θετική αλλαγή στη ζωή του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play