Ζώδια Μαιος 2018

Ζώδια Μαιος 2018
Το αστρολογικό γεγονός που θα στιγματίσει τον φετινό Μάιο, είναι η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο.

Ο πλανήτης των διανοητικών επαναστάσεων και των αλλαγών, θα μπει σε αυτό το ζώδιο της Γης στις 15 του μήνα και θα παραμείνει μέχρι το 2016.

Η επίδραση του Ουρανού στην καθημερινότητά μας θα αρχίσει από τις μετατροπές στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, ειδικά σε ό,τι αφορά το χρήμα!

Μπαίνουμε σε μια μακρά περίοδο διακυμάνσεων σε σχέση με τα οικονομικά, κάποιες από τις οποίες μπορεί να αποδειχθούν και σφοδρές. Θα επικρατήσει έντονη οικονομική αστάθεια, στην οποία θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε καθ’ οδόν με στιβαρές, συνετές και συντηρητικές πρακτικές. Τα χρήματα θα έρχονται και θα παρέρχονται με ταχύτητα, γι’ αυτό θα χρειαστεί ευέλικτος χειρισμός των προσόδων του καθενός.

Ο Μάιος αναμένεται εξίσου δυναμικός στους τομείς της επικοινωνίας, της σκέψης και της μάθησης, του εμπορίου, των συναλλαγών και των μετακινήσεων. Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά όλο αυτό το φάσμα, θα είναι εξαιρετικά ενεργός στις όψεις του με άλλους πλανήτες και στο κέντρισμα της διανόησης.

Ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αναμένεται να αναδυθούν παράτολμες ή/και ακραίες ιδέες!

Στις 13 Μαΐου ο Ερμής θα περάσει στον Ταύρο. Η θέση αυτή ευνοεί την πρακτική σκέψη, ενώ σχετίζεται με τα ξεκάθαρα και μετρήσιμα

οφέλη. Οι σκέψεις και οι ιδέες θα καταστούν καίριες, θα δοθούν οι ευκαιρίες να μετατραπεί σε πράξη κάθε άποψη που αφορά το χρήμα. Ωστόσο, θα υπάρχει η τάση για πιο αργή σκέψη. Η ακαμψία που μπορεί να την διέπει, ενδέχεται να οδηγήσει σε διαφωνίες ή μη παραγωγικές δράσεις – ειδικά κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα που ο Ερμής θα συναντήσει τον Άρη σε μια όψη τετραγώνου.

Παράλληλα, η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό θα έχει πιο έντονη επίδραση την περίοδο 12 – 14 Μαΐου, και θα διεγείρει την ανάγκη για πειραματισμό, γνησιότητα και εφευρετικότητα. Η σχέση των δύο πλανητών δεν είναι αγαστή εδώ και καιρό, με την ένταση να γίνεται πιο εμφανής στο διάστημα μεταξύ 13 και 19 Μαΐου.

Θα ελλοχεύει ο κίνδυνος για ατυχήματα και τραυματισμούς, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν βλάβες σε μηχανήματα. Η γενικότερη τάση θα ρέπει προς τις αντιπαραθέσεις, να πάρει ο καθένας αυτό που θέλει με κάθε κόστος. Οι μηχανορραφίες θα επικρατούν στην καθημερινότητα, γι’ αυτό θα απαιτηθούν συνειδητές προσπάθειες για να μην καταστραφούν όσα θετικά και λειτουργικά έχει ο καθένας στη ζωή του!

Μετά τις 16 Μαΐου θα περάσει ο Άρης στον Υδροχόο, θέση που μπορεί να αφυπνίσει τον επαναστάτη μέσα μας. Ενδέχεται να γίνουμε αδιάλλακτοι μπροστά σε κάθε περιορισμό, σε ασφυκτικές σχέσεις και στην έννοια της εξουσίας. Τούτου λεχθέντος, εναπόκειται στον καθένα να στραφεί προς τον αλτρουισμό, τη φιλία, την έγνοια για την κοινωνία συνολικότερα.

Από τις 18 Μαΐου και μετά η αστρολογική ατμόσφαιρα αναμένεται να ελαφρύνει αρκετά, καθώς ο Ερμής θα αποκτήσει αρμονική σχέση με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Ενθαρρύνεται πλέον η στρατηγική και μακροπρόθεσμη σκέψη, θα ενισχυθεί η ικανότητα εστίασης και προσοχής, θα βελτιωθεί το κλίμα για να γίνουν διαπραγματεύσεις σε θέματα που είχαν βαλτώσει.

Με το δεδομένο ότι ο Κρόνος και ο Δίας κινούνται με ανάδρομη πορεία αυτή την εποχή, μην αναμένετε θεαματικές εξελίξεις και να είστε πιο προσεκτικοί με τις δαπάνες σας. Συστήνεται η επανεξέταση των πηγών και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, όπως και η αναζήτηση τρόπων για αποταμίευση ή επένδυση – αλλά σε μικρότερη κλίμακα, προκειμένου να αποφευχθούν ρίσκα και κάθε προδιάθεση για σπατάλες.

Στις 19 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα έχει πιο έντονη επιρροή στο διάστημα μεταξύ 18 και 25 Μαΐου. Τώρα θα κεντριστεί η κατανόηση, η φροντίδα προς τους άλλους, το ρομάντζο, η φαντασία, η ανάγκη να ανορθώσετε τον εαυτό σας ή να επανασυνδεθείτε με την πνευματική πλευρά της ζωής.

Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο 25 – 27 Μαΐου, ενδέχεται να αφυπνίσει ανασφάλειες μέσα στις σχέσεις, μελαγχολία, μια αίσθηση αποξένωσης ή εγκατάλειψης. Υπό την επήρεια αυτής της όψης, ίσως να δυσκολευτείτε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική σας ζωή.

Μετά από όλα αυτός, ο Μάιος του 2018 θα φτάσει στη λήξη του με μια αισιόδοξη νότα! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, θα προσδώσει θετική οπτική και πίστη στην αγάπη αλλά και αίσιες προσδοκίες για ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματος. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή τη φάση, είναι μια προδιάθεση για μαλθακότητα και οκνηρία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play