Τα ερωτικά προξενιά έρχονται για όλα τα ζώδια

Τα ερωτικά προξενιά έρχονται για όλα τα ζώδια
Τα ερωτικά προξενιά έρχονται για όλα τα ζώδια.

Ο μήνας του Μαΐου, θα φέρει πολλές και καταλυτικές αλλαγές στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων… και ειδικά σε αυτούς που έχουν περάσει έναν χωρισμό ή είναι μόνοι καιρό.

Κριός

Δεν θα έχετε και λίγα να δείτε και τα ακούσετε. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, που ήδη σας πολιορκούν, και μάλλον μέσα στον μήνα, κάπου θα δώσετε το ναι σας.

Ταύρος

Εσείς έχετε ήδη εντοπίσει τον επόμενο σας σύντροφο, και απλά αναζητάτε τους σωστούς και έμμεσους τρόπους για να τον δελεάσετε. Σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Δίδυμοι

Δεν θέλετε αυτήν την φορά να κάνετε λάθος σε ερωτικές επιλογές. Ότι και να έχει γίνει πια στο παρελθόν, έχει λήξει και μόνο σας δίνει την σοφία, για να έχετε κοντά σας μόνο ότι καλύτερο.

Καρκίνος

Δεν θα δώσετε πια στο παρελθόν σας, ευκαιρίες για να σας ξανα- απογοητεύσει. Τώρα τα νέα πρόσωπα που σας πολιορκούν, ήδη σας έχουν φτιάξει την ψυχολογία.

Λέων

Έχετε πάρει άδεια χωρίς επιστροφή από τα παλιά, που μόνο σας έκαναν τελικά να δείτε την αγάπη και τις σχέσεις σφαιρικά. Τώρα ζητάτε τον επόμενο ποιοτικό σύντροφο σας.

Παρθένος

Η ευκαιρία για να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας, είναι κοντά. Μέσα στους κύκλους σας, τους φιλικούς και τους οικονομικούς, θα εμφανιστεί άτομο που θα τραβήξει σαν μαγνήτης την προσοχή σας.

Ζυγός

Δεν θα μείνετε μόνοι σας μόνο και μόνο …επειδή περάσατε από έναν χωρισμό. Σίγουρα τώρα είστε πιο ώριμοι και ξέρετε τι και ποιον να αποφύγετε.

Σκορπιός

Μην είστε και τόσο αρνητικοί σε τυχόν νέες γνωριμίες, που θέλουν να σας κάνουν οι φίλοι ή κάποιοι συγγενείς σας. Με τα άστρα να σας ευνοούν, ίσως ο έρωτας της ζωής σας να είναι κοντά.Τοξότης

Απολαμβάνετε την μοναξιά και την ηρεμία σας. Αυτό είναι και κάτι που από το δεύτερο 10ήμερο του Μαΐου, θα αλλάξει μέσα από έναν νέο έρωτα που πιθανόν και να ξεκινήσει από φιλία.

Αιγόκερως

Με τόσα που κάνετε αυτήν την εποχή, δεν έχετε πλέον καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Δεν πειράζει, μια νέα επαφή – γνωριμία, θα ασχοληθεί αυτή μαζί σας.

Υδροχόος

Με τόσο καλό κόσμο, που έχετε γύρω σας σίγουρα θα βρεθεί και κάποιος που μπορεί να γοητεύσει την δύσκολη σας καρδιά. Σίγουρα έχετε πια κλείσει και τις πόρτες στο παρελθόν.

Ιχθείς

Πολλά τα θέματα που έχετε να διευθετήσετε μέσα στη εργασία σας, που ίσως και να χρειαστεί να κάνετε κάποια ταξίδια. Κάτι συναρπαστικό σας περιμένει στον προορισμό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play