Οι αστρολογικές προβλέψεις από 30 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου 2018 με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 30 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου 2018 με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου
Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 30 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, από την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου.

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο του Απριλίου στο κλείσιμο του μήνα, στην 9η μοίρα του άξονα Σκορπιού –Ταύρου, στις 3.58 π.μ.

Η Πανσέληνος του Απριλίου ονομάζεται και Ροζ Φεγγάρι, ονομασία που προέρχεται από τα ροζ λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη.

Ότι είναι κρυμμένο θα φωτιστεί

Οι Πανσέληνοι έρχονται να φωτίσουν ότι είναι κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια, αναμοχλεύοντας κυρίως τα θέματα εκείνα που σχετίζονται με το συναίσθημά μας. Είναι επίσης ο κύκλος κατά τη διάρκεια του οποίου θα ολοκληρώσουμε θέματα που ξεκίνησαν στον προηγούμενο κύκλο που άνοιξε, δηλαδή αυτόν της Νέας σελήνης. Τώρα είναι η στιγμή της κορύφωσής τους!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε ότι κινείται και υποβόσκει κάτω από την επιφάνεια. Τονίζει το σκοτεινό, ανεξερεύνητο κομμάτι του υποσυνείδητου σου και ρίχνει το φως της εκεί που είναι κρυμμένες όλες οι φοβίες, οι ανασφάλειες, οι αρνητικές σου σκέψεις, αυτές που φοβάσαι να δεις κατάματα και κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους βιάζεσαι να τις κλείσεις για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αλλά να θυμάσαι, πως αν δεν τις αντικρίσεις κατάματα, δεν θα μπορέσεις ποτέ να πας παρακάτω, να ζήσεις ελεύθερος, να εκφράσεις αυτό που νιώθεις και τέλος να εκπληρώσεις το όνειρο σου.

Γιατί, τελικά, το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι: Είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου; Εκφράζεις και υποστηρίζεις την αλήθεια σου; Ή μήπως κρύβεσαι στα λαγούμια της ψυχής σου;

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όσο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου, τόσο ειλικρινής και αυθεντικός θα είσαι και με τους γύρω σου.

Στον άλλο πόλο έχουμε τον Ταύρο, ένα ζώδιο που η ανάγκη του είναι η πραγματοποίηση των επιθυμιών του, η σταθερότητα, η ασφάλεια, τόσο η συναισθηματική όσο και η υλική. Έχουμε κι εδώ, όπως και σε κάθε Πανσέληνο, δύο αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις…

Πώς, όμως, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές και στέρεο έδαφος γύρω μας, όταν μέσα μας ταλανιζόμαστε από συναισθηματικές καταιγίδες που ξεσπούν με το παραμικρό εξωτερικό ερέθισμα και πηγάζουν από τον ανεξερεύνητο ψυχικό μας κόσμο;

Πώς θα βρούμε τις λύσεις όταν σαμποτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, επειδή φοβόμαστε να έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας βασίλειο;

Κάθε επιθυμία, κάθε ανάγκη, θα χάνεται μέσα στον λαβύρινθο του μυαλού και της ψυχής σου, βυθίζοντας σε ακόμα περισσότερο στην ανασφάλεια και την θλίψη.

Και ο Σκορπιός και ο Ταύρος αγαπούν την ασφάλεια, το χρήμα και τον έρωτα. Και εδώ είναι το κομβικό σημείο που μπορούν να βρουν τις ισορροπίες τους.

Το εστιακό σημείο της Πανσέληνου αυτής είναι ο ανάδρομος Κρόνος, που σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με την Σελήνη και μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο.

Πανσέληνος με ανάδρομο ΚρόνοΧρειάζεται να αναθεωρήσουμε οτιδήποτε μας προκαλεί δυσκολία από το παρελθόν ή μας κάνει να προδίδουμε τα πιστεύω μας.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να βρούμε το λάθος και να το διορθώσουμε, δημιουργώντας νέα στηρίγματα και μέσα μας και γύρω μας… Να ξαναφτιάξουμε από την αρχή τις σχέσεις που θέλουμε, να εκφράσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη για ένα λάθος και να πιάσουμε το νήμα από την αρχή. Στη ζωή πάντα υπάρχει η δυνατότητα των διορθωτικών κινήσεων και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή της διόρθωσης. Κυρίως να κατανοήσουμε την ματαιότητα του ελέγχου και της εξουσίας απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που είναι η κύρια πηγή άγχους και ανασφάλειας.

Ο Άρης και η ΠανσέληνοςΚυβερνήτης αυτής της Πανσέληνου είναι ο Άρης, που βρίσκεται πανίσχυρος στο ζώδιο του Αιγόκερου και μόλις έχει ολοκληρώσει μια σύνοδο με τον Πλούτωνα.

Η δύναμη είναι στα χέρια μας και το πώς θα επιλέξουμε να την χρησιμοποιήσουμε είναι αυτό που θα καθορίσει και το αποτέλεσμα σε οτιδήποτε επιδιώκουμε.

Γιατί το μέλλον είναι ένα κομμάτι από πηλό που κάθε μέρα μπορούμε να το πλάσουμε όπως εμείς θέλουμε, ενώ το παρελθόν είναι ένα βράχος γρανιτένιος, αμετακίνητος και αναλλοίωτος!

Την εύνοια της Πανσέληνου εισπράττουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων. Εδώ μπορούν να κλείσουν επιτυχώς ένα κύκλο, επαγγελματικό ή προσωπικό, ή να κάνουν τις κατάλληλες αναθεωρήσεις προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες στη ζωή τους και στις σχέσεις τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play