Αστρολογία 30/04-06/05 – Τα πάντα είναι πιθανά

Αστρολογία 30/04-06/05 – Τα πάντα είναι πιθανά
Μια αίσθηση αλχημείας θα πλανάται στην ατμόσφαιρα τη Δευτέρα 30 Απριλίου, εξαιτίας της Πανσελήνου στον μυστικιστή Σκορπιό.

Αυτή η γενικότερη ανόρθωση κεντρίζει κάποιες σημαντικές αφυπνίσεις…

Παράλληλα, θα αποκαλύψει και εκείνα τα σημεία της ζωής σας που μπορεί να έχουν ανάγκη από κάποιες αναδιατάξεις!

Δεν πρέπει να μείνετε άπραγοι και να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Καθώς η Σελήνη θα περιπλανιέται στον Σκορπιό, θα λάβει μια δυναμική ώθηση από τον τολμηρό Δία. Οι αλλαγές σπάνια «προκύπτουν», έτσι απλά. Απαιτείται δράση για να βάλετε τα γρανάζια σε λειτουργία!

Κάποια υπολογισμένα ρίσκα, μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας – και δώστε ιδιαίτερη σημασία στο «υπολογισμένα». Τα άλματα χωρίς να κοιτάτε πού πατάτε, μπορεί να επιφέρουν ανακατωσούρες. Φροντίστε να στήσετε ένα αρχικό σχέδιο και να υπάρχει ένα δίκτυ ασφαλείας από κάτω σας!

Ο Σκορπιός κυβερνά όλα όσα εμπεριέχουν ένταση: το σεξ, τα κοινά οικονομικά, τις επενδύσεις, τις ζημίες. Δεν υπάρχει περιθώριο για ελαφρότητα και αβλεψίες στις κινήσεις που θα εμπνευστείτε να κάνετε αυτή τη Δευτέρα…

Αν σκέφτεστε να εμπλακείτε σε κάποιου είδους συνεργασία, διασφαλίστε την επιτυχή έκβαση και τη διάρκειά της. Διαθέτει το άλλο άτομο τα αναγκαία φόντα για να διανύσει αυτή την απόσταση μαζί σας; Να κάνετε την απαραίτητη έρευνα και να μην υποθέσετε τίποτα!

Η συνεύρεση του Δία με τη Σελήνη είναι πιθανό να αναδείξει κάποια καλά κρυμμένα δεδομένα, μέχρι και κάποια σκάνδαλα. Ξεπεράστε γρήγορα το σοκ, γιατί τελικά θα νιώσετε ανακούφιση βλέποντας καθαρά με τι – και ποιον – έχετε να κάνετε.

Μην διστάσετε να σκάψετε ακόμα βαθύτερα, αν το ένστικτό σας συνεχίσει να σας δίνει προειδοποιητικά σήμερα. Όσα θα ανακαλύψετε, μπορεί να αποτελέσουν την επιβεβαίωση που θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα!

Από αστρολογικής πλευράς αυτή θα είναι μια χαλαρή εβδομάδα, καθώς δεν αναμένονται καίριες πλανητικές όψεις. Μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης μετά από το εντατικό δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου, με ευεργετικές στιγμές παύσης και τακτοποίησης.

Αφεθείτε στη γειωμένη ενέργεια του Ήλιου από τον Ταύρο, που θα σας βοηθήσει να βρείτε το κέντρο σας και να οργανωθείτε για τη συνέχεια. Η εποχή του Ταύρου εκτείνεται από τις 19 Απριλίου μέχρι τις 20 Μαΐου, και αποτελεί το καλύτερο διάστημα για να δημιουργήσετε ρίζες.

Από την άλλη πλευρά της, αποτελεί διαβεβαίωση ότι δεν θα παγιδευτείτε στην απραξία. Αποτιμήστε τα δεδομένα σας: πού θα θέλατε να υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα και πού θα χρειαζόταν περισσότερη κινητικότητα; Κάντε τα ανάλογα βήματα.

Αυτή η περίοδος είναι αίσια για να δηλώσετε πιο ουσιαστική αφοσίωση στους ανθρώπους που νοιάζεστε και στις δραστηριότητες που ανορθώνουν τη διάθεσή σας. Μην φοβηθείτε να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται για όσα θέλετε πραγματικά. Η εποχή του Ταύρου μπορεί να σας δώσει την έμπνευση για να εξελίξετε τις πρακτικές σας, ώστε αργά και σταθερά να αναρριχηθείτε στην κλίμακα των ειδημόνων!

Λίγο πριν το σαββατοκύριακο η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, απ’ όπου θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον σοβαρό Κρόνο. Το λατίνικο πάθος σας της 5ης Μαΐου θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Κυριακή, είτε θα χρησιμοποιήσετε τα παγωμένα κοκτέιλ ως το μέσο για να έρθετε πιο κοντά και να αρχίσετε την κουβέντα!

Αυτή η πολυμήχανη όψη, μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο ρεαλιστικά την υλοποίηση των ονείρων σας. Παραμερίστε για λίγο τον ιδεαλισμό και σκεφτείτε πιο χειροπιαστά. Πόσος χρόνος, χρήμα, άνθρωποι και δύναμη χρειάζονται πραγματικά, για να πραγματώσετε ένα σπουδαίο όραμα;

Η μελέτη των αριθμών και των δεδομένων σας μπορεί να φαντάζει εκφοβιστική, ωστόσο εμπεριέχει μια ελπιδοφόρα προσδοκία… Η ρεαλιστική οπτική των απαιτήσεων, ίσως να σας αποκαλύψει ότι το σχέδιό σας είναι πιο εφικτό απ’ όσο νομίζατε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play