Μάιος 2018: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα

Μάιος 2018: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα
Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Μάιο του 2018;

Καλό μήνα των λουλουδιών ζωδιάκια μου! Είναι γεγονός ότι ο Μάιος μας αναζωογονεί, ο ηλιόλουστος καιρός αυξάνει και επιταχύνει τον μεταβολισμό μας και μας ανεβάζει τις ορμόνες και την λίμπιντο. Πολλά και διάφορα αστρολογικά φαινόμενα θα έχουμε αυτόν τον μήνα που θα επιδράσουν επάνω μας γενικότερα και ειδικά στα αισθηματικά μας. Τα κυριότερα από αυτά και που έχουν διάρκεια θα δούμε μαζί εδώ, γιατί οι διελεύσεις της Σελήνης σχεδόν κάθε δύο ημέρες από κάθε ζώδιο και περιστασιακές όψεις που διαρκούν μία ή δύο ημέρες, αφορούν κυρίως τις ημερήσιες προβλέψεις που μπορείτε να βρίσκετε στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα έγκυρα και καθημερινά.

Ζωδιάκια μου η Πανσέληνος στις 30 Απριλίου δεν έχει (ευτυχώς) αντίκτυπο στα αισθηματικά μας αν και επιδρά για 7 ημέρες. Η είσοδος του Ερμή στον χώρο του Ταύρου στις 13 που παραμένει μέχρι τις 30, μας ωθεί να επιδιώξουμε με εύστοχο επικοινωνιακό τρόπο σταθερές σχέσεις, με ευνοημένους τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες.

Η νέα Σελήνη στις 15 στον Ταύρο, μας κάνει να χαρίζουμε την αγάπη μας, με γενναιοδωρία συναισθηματική και υλική εκεί που πιστεύουμε ότι αξίζει, γινόμαστε αισθησιακοί, η αγάπη και ο έρωτας μετράνε για μας. Είναι όμως αφορμή και αφετηρία για νέα ξεκινήματα είτε των σχέσεων που ήδη υπάρχουν, είτε νέων. Αυτοί που επηρεάζονται είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Θα υπάρχει όμως και το πνεύμα της επαναστατικότητος και της αλλαγής εξ αιτίας της εισόδου την ίδια ημέρα του επαναστάτη και ανατροπέα Ουρανού που θα μείνει εκεί μέχρι το 2026 και θα ασκήσει την επίδραση του κυρίως στα παραπάνω σταθερά ζώδια.

Την επομένη 16/5ου, ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και αποζητούμε αλλά και παρέχουμε ελευθερία στα ταίρια μας. Στις 19 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο γινόμαστε αγαπησιάρηδες και δοτικοί, ευαίσθητοι και ευάλωτοι συναισθηματικά. Οι τυχεροί είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες. Με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων, γινόμαστε επικοινωνιακοί ευαίσθητοι και πληγωνόμαστε εύκολα με συνέπεια να εγκαταλείπουμε το ταίρι που μας έθιξε.

Η Πανσέληνος της 29ης μας επιτρέπει ή μας υποχρεώνει να εισπράξουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών μας, καλά και κακά, ανάλογα με τις συμπεριφορές μας που τα προκάλεσαν. Ας προσέξουμε από την αρχή του μήνα για να δρέψουμε τους καρπούς και όχι να εισπράξουμε τα επίχειρα της κακίας μας.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Μάιο του 2018;ΚΡΙΟΣ

Κριαράκι μου πρέπει να ζεις μέρα με την μέρα αντιμετωπίζοντας και βρίσκοντας λύσεις για κάθε τι που την χρειάζεται στην σχέση σου , να μην αποξενωθείς ή συγκρουστείς με το ταίρι σου, όταν θα γίνουν στο τέλος βουνό όλα όσα αποφεύγεις. Άλλωστε και δυναμικός είσαι, και ο κυβερνήτης σου Άρης βρίσκεται σε ευνοϊκό περιβάλλον.

Πρόσεξε όμως αυτή η έμφυτη ορμή σου σε κάνει δεσποτικό και απότομο, να ξεχάσεις τι θα πει ευγένεια και συγκαταβατικότητα, όσο για το καλάμι που έχεις πρόχειρο στην γωνία, μην το καβαλήσεις. Ο Ουρανός που φεύγει από το ζώδιο σου και περνά στον Ταύρο, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι η κτητικότητα μπαίνει στην αισθηματική ζωή σου και κάνεις ανασκόπηση τι απολαμβάνεις, τι εισπράττεις και τι προσφέρεις στην σχέση σου. Συνειδητοποιείς ότι η συναισθηματική ασφάλεια μετράει τώρα για σένα και πρέπει να την επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερέ μου Ταύρε, δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, όμως αυτόν τον μήνα κυριολεκτικά θα τις ¨λουστείς¨. Ναι μεν ακτινοβολείς και γοητεύεις και καμαρώνεις αυτάρεσκα όσο ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε βολεύει η ρουτίνα και η ασφάλεια που σου παρέχει η σχέση σου, όμως θα μπεις στην διαδικασία της ενδοσκόπησης για να διαπιστώσεις πόσο σε καλύπτουν συναισθηματικά. Επομένως, σχέσεις συμφέροντος δεν έχουν θέση στην ζωή σου από την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο σου και μετά που έχει την δύναμη να ανατρέψει τα πάντα.

Οι ανατροπές που θα φέρει δεν θα είναι αποτέλεσμα στιγμιαίας παρόρμησης, αλλά συνειδητών αποφάσεων από την επιθυμία για ανεξαρτητοποίηση και ελευθερία σε κάθε επίπεδο. Θα επηρεάσει νοοτροπία, εμφάνιση, αντιμετώπιση των άλλων, αλλαγή ίσως και κοσμοθεωρίας σε θεμελιώδεις αρχές και πράγματα που θέλεις να τα επανεξετάσεις και να τα τοποθετήσεις σε μηδενική βάση, αλλαγή συντρόφου, ανθρώπων που σε περιβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλοκε Δίδυμε, από δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα δεχτείς επιδράσεις. Την νέα Σελήνη με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 15, που θα σηματοδοτήσει έξαρση συναισθημάτων που δεν υποπτεύεσαι ότι υπάρχουν μέσα σου, και την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο σου. Ο Ουρανός θα σε κάνει να καταδυθείς στα μύχια της ψυχής σου, να αναζητήσεις εκεί αξίες και δυνάμεις, να σε φέρει σε επαφή με μια τετράγωνη και απλή λογική που σου είναι πρωτόγνωρη αλλά πολύ χρήσιμη για να βάλλεις νέες βάσεις στον τρόπο που θα λειτουργεί η ζωή σου και μαζί με όλα τα άλλα και η αισθηματική. Νέες αρχές και μάλιστα επαναστατικές!

Όλο τον Μάιο η αισθηματική σου ζωή ανθίζει, η γοητεία και οι κατακτήσεις σου σε φέρνουν στην πρώτη γραμμή από την Πανσέληνο και μετά ιδίως μετά το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο σου. Αποζημιώνεσαι για το προηγούμενο διάστημα ¨ξηρασίας¨ , είτε ανανεώνοντας την υπάρχουσα σχέση σου, είτε με ανεύρεση νέου ή και νέων συντρόφων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητε Καρκίνε, θα έχεις από τις 19 στο ζώδιο σου την Αφροδίτη, είναι μπροστά σου και μια νέα Σελήνη που μαζί με τον Ουρανό που θα περάσει στον Ταύρο στις 15, θα σου ανοίξει νέους δρόμους στην σκέψη σου, θα σου δώσει ευελιξία που θα σου επιτρέψει να ανακαλύψεις μέσα σου συναισθήματα που δεν υποπτευόσουν την ένταση τους. Το πέρασμα του Άρη από την επομένη στον Υδροχόο που θα φέρει στο αποκορύφωμα τα συναισθήματα σου που πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή γιατί δεν μπορείς να ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει η ένταση τους αφού πρωταγωνιστεί ο ερωτισμός και το πάθος.

Θα είναι άραγε του ύψους ή του βάθους στην σχέση; Από σένα εξαρτάται και τις επιλογές σου. Ότι έχει σταθερές βάσεις θα ενισχυθεί και ότι δεν έχει θα δώσει την θέση του σε νέο. Από τις 19 και μέχρι το τέλος του μηνός που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σου, η προσοχή που θα επιζητάς έρχεται με φλερτ, γοητεία που εκπέμπεις, προτάσεις κάθε είδους. Να επωφεληθείς και να το χαρείς αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Λιοντάρι μου με την έντονη προσωπικότητα, έντονα θα είναι και τα συναισθήματα σου τον Μάιο, αφού και εντάσεις θα υπάρξουν και διακυμάνσεις στην διάθεση σου με έμφαση κυρίως στα επαγγελματικά σου που μέσα από αυτά ίσως γνωρίσεις κάποιο ταίρι. Η Αφροδίτη που σε κάνει να βγάζεις διάθεση προσφοράς, τραβά κοντά σου φίλους πού εισπράττουν αυτήν την γενναιοδωρία σου και υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον να προαχθεί σε μελλοντικό ταίρι σου.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί με πρόσωπο με το οποίο δραστηριοποιείσαι από κοινού σε ομάδες, συλλόγους κλπ. Οι ημερομηνίες ορόσημα είναι 19 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, το πέρασμα του Ηλίου στους Διδύμους στις 21 και βεβαίως η Πανσέληνος της 29ης θα παίξει τον ρόλο της στην ερωτική σου ζωή, οπότε μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία ή να αποφασίσεις αν έχεις ήδη ταίρι να προχωρήσεις σε συγκατοίκηση ή επισημοποίηση της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συντηρητικέ και λογικέ Παρθένε, ο Μάιος ίσως σε βγάλει κάπως έξω από τα νερά σου, γιατί ενώ στην αρχή του σου δίνει την ευκαιρία να έχεις ερωτικές επιτυχίες μόνο αν επικρατήσει η ωριμότητα σου, από τις 13 με τον Ερμή στον Ταύρο έχεις την τάση να το ρίξεις στις τρελίτσες με τα κέφια που θα έχεις, κάτι που είναι πρωτόγνωρο σε σένα και αν έχεις ταίρι ίσως το δυσαρεστήσεις.

Η νέα Σελήνη και το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο σου ανοίγει προοπτικές να δοκιμάσεις νέα πράγματα στον ερωτικό τομέα, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις. Τα ταξίδια που είναι στο πρόγραμμα, θα σε φέρουν σε επαφή με ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες που ίσως σε συγκινήσουν αισθηματικά, ή αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να την ανανεώσεις με αφορμή κάποιο ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Τυχεράκια Ζυγέ! Πάντα η ομορφιά, ο ερωτισμός και η επικοινωνία ήταν τα δυνατά χαρτιά που κρύβεις στο μανίκι σου για ώρα ανάγκης. Αυτόν τον μήνα όλα θα βρεθούν στην τσόχα και εσύ θα απολαμβάνεις τις αισθηματικές σου επιτυχίες μαζεύοντας τις μάρκες. Η νέα Σελήνη και η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο σε κάνει να επαναστατείς επιδιώκοντας την ελευθερία σου. Μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι της κατάκτησης, ίσως πιο σωστά σε βάζουν, αφού τραβάς σαν μαγνήτης από τις 16 με τον Άρη στον Υδροχόο φαίνεται η παιχνιδιάρικη διάθεση σου και αυτοί που ανταποκρίνονται πρόθυμα υπάρχουν γύρω σου.

Όμως αν έχεις ταίρι, αυτό σε εκθέτει σε ζήλιες και κίνδυνο συγκρούσεων. Στις 19 που θα περάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σειρά έχει ο επαγγελματικός σου χώρος για να δρέψεις και από εκεί τους καρπούς της γοητείας σου, αφού και αυτό το περιβάλλον δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί και μπορεί να διαλέξεις ταίρι από εκεί. Στις 21 που ο Ήλιος θα περάσει στους Διδύμους, το κέφι σου απογειώνεται και θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλυτή των πάντων Σκορπιέ, η Πανσέληνος της 30ης Απριλίου σε βάζει στην διαδικασία να εξετάσεις τις σχέσεις σου κάθε είδους και ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Θα το κάνεις με γνώμονα την λογική και την αντικειμενικότητα που σε διακρίνει σε τέτοιες περιστάσεις. Αποζητάς στις 13 άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με το ταίρι σου για να ξέρεις που βαδίζει η σχέση σας.

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον άξονα του Ταύρου με το ζώδιο σου και την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, σου φέρνει εξελίξεις είτε προς την μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, δηλαδή ανάλογα με το ¨πόρισμα¨ της αξιολόγησης της σχέσης σας, αυτή θα οδηγηθεί σε διακοπή ή σε σύσφιξη και επισημοποίηση. Στις 19 η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, βοηθά να φτιάξει η διάθεση σου και να σου είναι ευκολότερες οι νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρυφερέ Τοξότη, μπορείς να πεις ότι ο Μάιος θα είναι ερωτικός μήνας για σένα με την προϋπόθεση ότι θα έχεις απαλλαγεί στην αρχή του μήνα από τα βαρίδια που στο παρελθόν σε πλήγωσαν. Έτσι χωρίς αυτά τα δεσμά θα μπορέσεις στις 15 με την νέα Σελήνη να γυρίσεις σελίδα με την βοήθεια του Ουρανού που θα μπει στον Ταύρο. Θα ξυπνήσει η περιπετειώδης διάθεση σου, η ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά με τρυφερότητα αλλά και δυναμισμό που θα σε ωθήσουν σε αλλαγές, καθώς θα έχεις συναπαντήματα από τον φιλικό και τον επαγγελματικό σου χώρο που θα μεταλλάσσονται σε αισθηματικές σχέσεις.

Έχεις χαρακτήρα ιδιαίτερα συναισθηματικό και ευαίσθητο, ο ιδεαλισμός είναι η δεύτερη φύση σου. Αυτές όμως οι συναισθηματικές ακροβασίες δεν θα έχουν πάντα κάτι το ιδεαλιστικό, αλλά θα βασίζονται στις επιθυμίες σου για επιβεβαίωση και το ζητούμενο είναι από ποιες από αυτές να νοιώθεις την αίσθηση της πληρότητας. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα θέλεις να προλαβαίνεις τις επιθυμίες που θα έχει το ταίρι σου, όμως να φυλάγεσαι γιατί υπάρχουν και περίοδοι συγκρούσεων που δεν σου τις λέω για να προσέχεις πάντα για να μην χάσεις αυτό που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΑιγόκερε μου συντηρητικέ κα αξιοπρεπή, τι θα γίνει αφού όλες οι αστρολογικές συγκυρίες συμβαίνουν στο περιβάλλον την ερώτων και των σοβαρών σχέσεων σου; Τι πρέπει να περιμένεις; Η λογική απάντηση είναι ότι αν έχεις ήδη δεσμευτεί, να ερωτευτείς το ταίρι σου από την αρχή σαν να είναι η πρώτη μέρα σας.

Αν είσαι ελεύθερο πουλί, μπορείς να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, να εκφράζεσαι με επιτυχία στις 13 που ο Ερμής περνά στον Ταύρο, ενώ στις 15 που έχουμε νέα Σελήνη Στον Ταύρο και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί νέα ερωτικά ξεκινήματα που θα είναι ανατρεπτικά και επαναστατικά αφού την ίδια μέρα ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο. (Μα επί τέλους, όλα στον Ταύρο θα γίνονται;)!!! Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο, βγάζεις την φιλαρέσκεια και την κοκέτικη διάθεση σου και φροντίζεις την εμφάνιση σου, και να τα φλερτ, και να οι κατακτήσεις και ποιος μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντισυμβατικέ Υδροχόε, έχεις μισό μήνα να βάλλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, τις επιθυμίες σου για το τι τελικά προτιμάς, την δέσμευση ή την ελευθερία σου; Μέχρι τότε όλο και κάτι θα βρίσκεται στον δρόμο σου, θα ¨παίζεις¨, θα έχεις αυξημένη ενεργητικότητα, θα κεραυνοβολείσαι ερωτικά και θα ενδίδεις και καλά θα κάνεις. Από την νέα Σελήνη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και την είσοδο του Ουρανού και πάλι στον Ταύρο, έρχονται αλλαγές που θα ανατρέψουν τα μέχρι τότε δεδομένα.

Αν είσαι έξω από σχέση μπορεί να δεσμευτείς αφού θα αλλάξει η κοσμοθεωρία σου σε ό,τι αφορά τον θεσμό της οικογενείας και του γάμου. Αν πάλι έχεις δημευτεί, μπορεί να αποδεσμευτείς με συνοπτικές διαδικασίες ή να δεσμευτείς ακόμη περισσότερο με μια επισημοποίηση. Γι’ αυτό σου έλεγα να αποφασίσεις τι θέλεις! Από τις 19 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, η προσωπικότητα σου δεν περνά απαρατήρητη, βγαίνει και είναι ευδιάκριτος ο ερωτισμός σου και νοιώθεις πλήρης και ευτυχής.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο και παραπονιάρικο Ψαράκι, το πρώτο μισό του Μαΐου θα έλεγα ότι είναι μάλλον ρουτινιάρικο και αδιάφορο συναισθηματικά σια σένα, αφού ο Ουρανός βρίσκεται ακόμη στον Κριό και το μόνο που κάνει είναι να χάνεις τα νερά σου, να μπερδεύει τα συναισθήματα σου και να σε αφήνει με την αίσθηση του ανικανοποίητου.

Όμως από τις 15 που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου παράλληλα με την νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο και στον άξονα του με τον Σκορπιό, σε αφήνει ελεύθερο Ψαράκι μου, να αλλάξεις την κατάσταση, από την αρχή αλλάζοντας την νοοτροπία σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, να βάλλεις την αισθηματική ζωή σου σε νέες βάσεις και να αφήσεις έξω από αυτήν τα πρόσωπα που θα κρίνεις ότι δεν σου ταιριάζουν πια. Όταν στις 19 η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο, απογειώνεται ο ερωτισμός σου, το φλερτ και οι κατακτήσεις είναι η κύρια δραστηριότητα σου και με μεγάλη αποδοχή από όποιο πρόσωπο βάλλεις στο στόχαστρο. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι επιλογές προσώπων, απομάκρυνε αυτά που δεν αξίζουν και δώσε την αγάπη και την τρυφερότητα σου εκεί που αξίζει.

Πηγή: zwdia24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play