Ερωτικές προβλέψεις Παρασκευής για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Παρασκευής για όλα τα ζώδια
Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 27/04 Παρασκευή.

Ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια κριόςΔεν είναι πάντα εύκολο να μακρυγορείς, αλλά θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή, για να βεβαιωθείς ότι τα ευγενικά και φιλικά λόγια του συντρόφου σου δεν κρύβουν σήμερα αβέβαια συναισθήματα.

Ένα μέρος του εαυτού σου διακηρύσσει ότι θέλεις να βρείς μια λύση στην σχέση σου, ακόμα κι αν ένα άλλο μέρος σου θέλει να βγάλει τους κρυμμένους άσσους, ή τουλάχιστον να έχει μια σημαντική συζήτηση μ’αυτόν που αγαπάς.

Απλά δεν φοβάσαι την ένταση αυτή τη στιγμή, γιατί πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει να βρείς μια λύση πιο γρήγορα.

Ζώδια ταύροςΚάτι θέλεις ν’αποδείξεις σήμερα στο σύντροφό σου, ειδικά αν πιστεύεις πως δεν έχει πειστεί για τα αισθήματά σου.

Επίσης προσπαθείς να βελτιώσεις τα ερωτικά σου και να μετατρέψεις τις ερωτικές σου φαντασιώσεις, σε πραγματικότητα.

Όλη αυτή η διαδικασία, ίσως αποσπάσει την προσοχή σου αυτή τη στιγμή.

Οι αβεβαιότητες μπορεί να μπερδέψουν τα πράγματα, αλλά αν μπορέσεις ν’ακούσεις την καρδιά σου, θα περάσεις την ημέρα με απόλυτη επιτυχία.

Ζώδια δίδυμοι

Μπορεί να χρειαστείς κάποια βοήθεια σήμερα, αλλά ο αγαπημένος σου δεν θα δείξει σημάδια υποστήριξης εκτός αν το ζητήσεις ευθέως.

Ευτυχώς, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις της γοητείας και της πειθούς σου, ειδικά επειδή έχοντας αυτόν που αγαπάς στο πλευρό σου, ενώ συμβαίνουν σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σου, πραγματικά σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά.

Σε αισθηματικά θέματα, η ομαδική δουλειά, μπορεί να σου δώσει μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης αυτή τη στιγμή, οπότε μην φοβάσαι να την ζητήσεις.

Ζώδια καρκίνος

Ο μόνος τρόπος για να ξεμπερδέψεις από μια αβέβαιη σχέση, είναι να μιλήσεις έξω από τα δόντια σήμερα.

Μπορεί ο σύντροφός σου αρχικά να φαίνεται σαν αντίπαλος και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα θέλεις να βγείς από το δωμάτιο.

Όσο δύσκολο κι αν σου είναι να ξεκινήσεις μια συζήτηση, το αμέσως επόμενο λεπτό θα καταλάβεις ότι θα μπορέσετε να φτάσετε σε ένα σημείο κατανόησης μεταξύ σας. Αυτό δε θα το καταφέρουν μόνο τα λόγια.

Πρέπει να είστε πρόθυμοι και οι δύο να μιλήσετε από καρδιάς και να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας, αν υπάρχουν.

Άν ανοιχτείτε μεταξύ σας, θα δείτε πως θα βγείτε και οι δύο από την άσχημη κατάσταση.

Ζώδια λέων

Άν τα αισθηματικά ήταν λίγο δύσκολα πρόσφατα, θα νιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σας πολύ πιο ελεύθερη και πιο σέξι σήμερα.

Έχεις επίσης την επιθυμία για ένα ταξίδι και θέλεις μια περιπέτεια με το σύντροφό σου, ειδικά αν είναι κάπου όπου κανείς από σας δεν ξαναπήγε.

Να ξέρεις, πως ακόμα και όταν παίζεις με την ιδέα ενός κοινού ταξιδιού, αγαπάς επίσης την ιδέα να κάνετε ένα ταξίδι σε βαθύτερες πτυχές της ερωτικής σας σχέσης.

Ζώδια παρθένος

Καμία ερωτική υπόθεση δεν είναι τέλεια, και σήμερα μπορεί να αποκτήσεις μια οδυνηρή επίγνωση αυτού του γεγονότος από ό, τι είχες ζήσει μέχρι σήμερα.

Μπορεί να αισθάνεσαι, πως ο σύντροφός σου προσπαθεί σκόπιμα να σε παγιδέψει ή να σε εξοργίσει.

Δεν είσαι σίγουρη γιατί η δυναμική στη σχέση σας είναι τόσο έντονη,

αλλά ξέρεις ότι αντί να αντιδράσεις με την ίδια αρνητικότητα, θα κοιτάξεις μέσα σου και θα απαντήσεις έντιμα.

Μπορείς να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου, ανάλογα με το πώς θα χειριστείς τα ερωτικά θέματα αυτή τη στιγμή.

Ζώδια ζυγός

Έχεις μια συγκεκριμένη ιδέα για το πώς θα ήθελες να βελτιωθούν σήμερα οι δύσκολες καταστάσεις που περνάει η σχέση σου, αλλά δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθεί η επιθυμία σου.

Το μόνο που θέλεις είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας να είναι ήρεμη και χαρούμενη, αλλά φαίνεται να υπάρχει περισσότερος θυμός απ’ότι πίστευες και δεν ξέρεις τι να κάνεις αυτή τη στιγμή.

Μην τρελλαίνεσαι προσπαθώντας να βρεις όλες τις απαντήσεις αμέσως.

Ένα μόνο μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση είναι μια καλή αρχή τώρα.

Ζώδια σκορπιός

Αν πρόκειται να ξαναρχίσει η ίδια συζήτηση που είχες και παλιότερα με το ταίρι σου θα αρνηθείς να την επαναλάβεις σήμερα.

Στην πραγματικότητα, αν αυτός που αγαπάς αρνείται να βγει από τη βαθιά επαναλαμβανόμενη κατάθλιψη που υπάρχει στη σχέση σας, μπορεί να καταλήξεις να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου, μέσα από τη σιωπή.

Δεν κωλυσιεργείς!

Γιατί πραγματικά θέλεις να συζητήσετε, απλά δε θέλεις να επαναλάβετε τα ίδια και τα ίδια.

Ζώδια τοξότης

Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις προσγειωμένη σήμερα, και παρόλο που αυτό μπορεί να σε κάνει να έχεις για λίγο μια ένταση με τον σύντροφό σου, θα συνειδητοποιήσεις πιθανότατα, ότι έχει ένα δίκιο.

Δεν είσαι πάντα ο ευκολότερος άνθρωπος, οπότε όταν λογοδοτείς γι ‘αυτό, κάνει την ερωτική σου σχέση καλύτερη.

Στην πραγματικότητα, το τεράστιο γεγονός ότι κάποιος σ’ αγαπάει αρκετά για να σου μιλάει ευθέως, θα σε κάνει να νιώσεις ευγνωμοσύνη αυτή τη στιγμή.

Ζώδια αιγόκερως

Κάποιος στην ερωτική σου ζωή, δεν φαίνεται να συμβαδίζει με σένα, δημιουργώντας πιθανή σύγκρουση στην εκκολαπτόμενη σχέση σας.

Αλλά υπεύθυνη είσαι μόνο για τον εαυτό σου και δεν πρέπει να ανησυχείς για την ακεραιότητα αυτού που σ’ενδιαφέρει, εκτός ίσως από το γεγονός πως μόλις αρχίσεις να τον κρίνεις, ίσως και να πάψεις να ενδιαφέρεσαι.

Ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν.

Οι αντιλήψεις σου μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα και οι συγκρίσεις δεν είναι δίκαιες σήμερα.

Ζώδια υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αφήσεις το παρελθόν στα ερωτικά σου, ειδικά αν κυριαρχούσε στις σκέψεις σου, με αποτέλεσμα να κάνεις συγκρίσεις με την τωρινή σου σχέση.

Ισως αυτό να σου’χει γίνει συνήθεια, αλλά πρέπει να σταματήσει.

Η σημερινή κατάσταση, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν σου, πόσο μάλλον με το μέλλον σου.

Τώρα χτίζεις το ερωτικό σου μέλλον.

Πες λοιπόν οριστικό αντίο στο χτες!

Ζώδια ιχθύεςΜια εκπληκτική στροφή των γεγονότων στην ερωτική ζωή σου μπορεί να σε κάνει να κοιτάξεις με άλλο μάτι μια ξεχωριστή ερωτική σχέση.

Δεν είναι ότι θέλεις να δημιουργήσεις πρόβλημα, αλλά είσαι ενθουσιασμένη και θες να βεβαιωθείς ότι ακολουθείς τις προσταγές της καρδιάς σου.

Μια ήρεμη προσέγγιση θα κάνει θαύματα.

Ειδικά εάν είσαι διατεθειμένη να κρατήσεις τα θετικά, και να διώξεις μακριά τα αρνητικά αυτού που αγαπάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play