Samsung: Στην κορυφή της λίστας ως το πιο αξιόπιστο brand στην Ασία

Samsung: Στην κορυφή της λίστας ως το πιο αξιόπιστο brand στην Ασία
Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που η Samsung καταλαμβάνει την πρώτη θέση, και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στην έρευνα δεν συμμετείχαν μόνο ασιατικά brands.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Nielsen στην Ασία, η Samsung πήρε τον τίτλο του πιο αξιόπιστου brand στη λίστα με τα “top 1000 brands 2017”, η οποία καλύπτει σχεδόν όλη τη γκάμα με τα καταναλωτικά προϊόντα.

Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που η Samsung καταλαμβάνει την πρώτη θέση, και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στην έρευνα δεν συμμετείχαν μόνο ασιατικά brands. Υπήρχαν τεράστια ονόματα όπως Apple και Nestle, που κατατάσσονται κάτω από τη Samsung.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε online μεταξύ 6000 συμμετεχόντων σε 13 ασιατικές χώρες. Τους ζητήθηκε να επιλέξουν το πιο αξιόπιστο brand για κάθε μια από 17 διαφορετικές κατηγορίες. Το αποτέλεσμα ήταν η Samsung να έρθει πρώτη, σε αυτό βοήθησε όχι μόνο η ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και η γκάμα.

Η ίδια η Samsung θεωρεί πως ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το Galaxy Note 7, ήταν επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας. Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι είχε δεχτεί αρκετά έντονη κριτική για το πως αντέδρασε στο προβληματικό Note 7, το οποίο αποσύρθηκε την πρώτη φορά, επέστρεψε στην αγορά και αναγκάστηκε να ανακληθεί μια και καλή, μιας και το πρόβλημα με τις εκρήξεις των μπαταριών δεν είχε λυθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play