Microsoft: Σύντομα νέα Windows 10 PCs με Snapdragon 835

Microsoft: Σύντομα νέα Windows 10 PCs με Snapdragon 835
Ο τεχνολογικός κολοσσός υπόσχεται πως πολύ σύντομα θα λανσάρει υπολογιστές με τον επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm, ο οποίος θα τρέχει σε X16 LTE και παρέχει έως και 1Gbps ταχύτητες λήψης, προσφέροντας καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Οι Windows 10 υπολογιστές που λειτουργούν με επεξεργαστές της Qualcomm αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017 ενώ παράλληλα ορισμένοι αισιόδοξοι χρήστες Windows ελπίζουν ότι θα δημιουργηθούν και smartphones με Windows 10 για ARM όπως το πολυσυζητημένο Surface Phone.

Η Microsoft, από την άλλη, εστιάζει περισσότερο στους νέους υπολογιστές της και ειδικά με την κυκλοφορία του Windows 10 Creators Update.

« Στόχος μας είναι η νέα γενιά χρηστών που θέλει να συνδέετε στο cloud ανά πάσα στιγμή. Μιλάω για τους φοιτητές, τους προγραμματιστές, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις πολυεθνικές αλλά και τις μικρότερες επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ οθονών και η αξιοποίηση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας δικτύων όπως το gigabit LTE και το eSIM είναι αρκετά σημαντικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Peter Han, Αντιπρόεδρος της εταιρείας Partner Devices and Solutions.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα, φήμες θέλουν οι πρώτες συσκευές να βγουν στο φως της δημοσιότητας το φθινόπωρο.

Η τιμή του πιθανότατα να είναι χαμηλότερη από των υφιστάμενων μοντέλων, διότι το βασικό target group τους είναι οι φοιτητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play