Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 30/1

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 30/1
ΚΡΙΟΣ Η λέξη «ηρεμία» θα σου είναι άγνωστη από τη στιγμή που ο Άρης έχει μπει στο ζώδιό σου, καθώς ο δυναμισμός και η έντονη σεξουαλικότητα που βγάζεις προς τα έξω δημιουργεί τόσο θαυμαστές και θαυμάστριες, όσο και επικριτές. Ωστόσο, σήμερα φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους και να χαλαρώσεις. Βέβαια εύκολο δε θα είναι, […]

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη «ηρεμία» θα σου είναι άγνωστη από τη στιγμή που ο Άρης έχει μπει στο ζώδιό σου, καθώς ο δυναμισμός και η έντονη σεξουαλικότητα που βγάζεις προς τα έξω δημιουργεί τόσο θαυμαστές και θαυμάστριες, όσο και επικριτές. Ωστόσο, σήμερα φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους και να χαλαρώσεις. Βέβαια εύκολο δε θα είναι, καθώς ένα πρόσωπο που σε περιτριγυρίζει, μάλλον δε θα σε αφήσει να αγιάσεις… προσπάθησέ το όμως. Αν είσαι σε σχέση, χρειάζεσαι επειγόντως ένα διάλειμμα και ίσως μια σύντομη φυγή απ’ όλους και όλα όσα σου προκαλούν άγχος και εκνευρισμό, εφ’ όσον όμως δεν είναι τίποτα από αυτά εφικτό, τουλάχιστον άφησε το ταίρι σου να σε καλμάρει και να σε φροντίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό τα συμπεράσματά σου για ένα άτομο που σου αρέσει να ήταν βιαστικά και ενδεχομένως αλλοιωμένα από τα δικά σου θέλω και βασισμένα σε συναισθηματικά κι όχι λογικά κριτήρια. Τώρα που εμφανίζονται κι άλλα στοιχεία του στην επιφάνεια, νιώθεις μπερδεμένος/η, ίσως και εξαπατημένος/η και δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Ένας φίλος σου όμως που θα είναι αντικειμενικός θα σε βοηθήσει αρκετά, αν του ζητήσεις την γνώμη του και έτσι κάπως θα ξαλαφρώσεις. Αν είσαι σε σχέση, το πρόβλημα ενός αγαπημένου σας προσώπου θα γίνει και δικό σας σήμερα, αφού όχι μόνο θα το «φορτωθείτε» για ώρες και θα επηρεάσει τη διάθεσή σας, αλλά θα προσπαθήσετε να του βρείτε και λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λογική κι ευαισθησία μάχονται μέσα σου σήμερα και είναι πιθανό εκεί που θα σε πιάσει το παράπονο ή μια μελαγχολία για παλιές όμορφες στιγμές που είχες ζήσει με ένα πρόσωπο, εκεί να βάλεις το μυαλό μπροστά και να φρενάρεις κάθε δυσάρεστο συναίσθημα, αποφασισμένος/η να το ξεχάσεις και να εστιάσεις στο μέλλον. Έτσι κι αλλιώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει, όπως κι εσύ, οπότε, ακόμα κι αν σου δινόταν η ευκαιρία να ξαναζήσεις κάτι από το παρελθόν, δεν θα είχες την ίδια αίσθηση. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε να δώσεις μια οριστική απάντηση σε μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει, αν πρώτα δεν τη συζητήσεις με τον σύντροφό σου γιατί δεν αποκλείεται να αντιληφθεί κάτι που εσένα σου διαφεύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι πιο εσωστρεφής και απορροφημένος/η στις σκέψεις σου σήμερα, ενδεχομένως γιατί τα σήματα που λαμβάνεις από ένα πρόσωπο που σου αρέσει είναι αντιφατικά και εκεί που αναθαρρείς και αρχίζεις να κάνεις όνειρα για τους δυο σας, εκεί εξαφανίζεται και μένεις με την απορία. Επειδή όμως δε θα πάει μακριά η βαλίτσα έτσι, καλό θα ήταν στο άμεσο χρονικό διάστημα να επιδιώξεις μια κουβέντα μαζί του για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξεχάσεις τελείως μια δουλειά που είχες ή κάτι που είχες υποσχεθεί στο σύντροφό σου γι’ αυτό σημείωσέ το κάπου, γιατί όταν το θυμηθείς, ίσως είναι πολύ αργά.

ΛΕΩΝ

 Μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο θα καταφέρεις να ηρεμήσεις κάπως και να ξαναμπείς στους ρυθμούς σου, ωστόσο, οι επιθυμίες σου δε θα καταλαγιάσουν, ίσα-ίσα θα είναι τόσες που θα σου δημιουργήσουν και υψηλές προσδοκίες για την ερωτική σου ζωή. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο τι επιδιώκεις από ένα πρόσωπο, αλλά και τι είσαι διατεθειμένος/η εσύ να προσφέρεις κι εκεί ακόμα δεν έχεις κατασταλάξει. Μην ξεχνάς ποτέ ότι όλες οι σχέσεις είναι δίνω και παίρνω… Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ατμόσφαιρα είναι εξίσου ρομαντική κι ερωτική κι όσο περνά η ώρα τόσο πιο πολύ θα θέλεις να παρατήσεις τα πάντα και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διχασμένος/η θα είσαι σήμερα ανάμεσα στις έντονες επιθυμίες και τα πάθη που σου δημιουργεί ο Άρης στον 8° οίκο σου και την ευαισθησία και το ρομαντισμό της Σελήνης απέναντί σου, στους Ιχθύς κι εσύ στη μέση, να προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, να μην υποκύψεις στο συναίσθημα και να κάνεις κάτι που μετά θα μετανιώσεις. Επειδή θα είναι δύσκολο να καταλήξεις κάπου, ίσως είναι προτιμότερο να τα απωθήσεις όλα από το μυαλό σου και να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις. Αν είσαι σε σχέση, η αφηρημάδα ή απροθυμία του συντρόφου σου να εμπλακεί ή να συνεισφέρει σε θέματα πρακτικά ή της καθημερινότητας θα σε εκνευρίσει αρκετά και δεν αποκλείεται να του βγάλεις μια επιθετική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

 Οι πιέσεις που δέχεσαι αυτήν την εποχή είναι πολλές και σήμερα πιθανόν να νιώσεις ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος που θα σου δημιουργήσει την τάση να φύγεις και να τα παρατήσεις όλα στην τύχη τους. Συμβάλλει αρνητικά στη διάθεσή σου και η θολή κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σου καθώς η ασάφεια των προθέσεων ενός προσώπου που σου αρέσει που δεν είναι καθόλου… δημιουργική. Το καλύτερο φάρμακο είναι ο ύπνος που, έστω και για λίγο, θα σε αποσπάσει από την πραγματικότητα και θα μπορέσεις να ξεχάσεις τα πάντα. Αν είσαι σε σχέση, η κούραση θα σε καταλάβει εξ αιτίας διαφόρων δουλειών και υποχρεώσεων, γι’ αυτό στο μυαλό σου θα είναι μόνο ένα καλό γεύμα, ένα χαλαρωτικό μπάνιο και άφθονο κανάκεμα από το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εύκολος άνθρωπος δεν ήσουν ποτέ, ούτε και θα γίνεις τώρα και παρότι θα νιώσεις πολύ όμορφα με την παρέα ενός προσώπου που θα συναντήσεις, δε θα αφεθείς να χαλαρώσεις και να ανοίξεις τα χαρτιά σου, όχι μόνο γιατί είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το πράγμα, αλλά και γιατί ακόμα δεν είσαι σίγουρος/η για το αν είναι όντως αυτό που βλέπεις. Έτσι κι αλλιώς όμως, τίποτα δε σε βιάζει, οπότε πάρε το χρόνο σου και εξερεύνησέ το. Αν είσαι σε σχέση, για να διατηρηθεί η ηρεμία κι η γαλήνη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα πρέπει να μην αφήνετε τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας επηρεάζουν και να αφιερώνετε όλο το χρόνο σας σε αυτά γιατί λογικό είναι να γεμίζετε άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον εξίσου πύρινο Κριό το μόνο που δε θα κάνεις είναι να κάτσεις να κλάψεις τη μοίρα σου. Αρκετά έχεις πιεστεί και στρεσαριστεί στα ερωτικά σου, γι’ αυτό σήμερα θα τα ρίξεις όλα πίσω σου και θα επικεντρωθείς σε άλλα θέματα επίσης σημαντικά. Πάντως ένα άτομο, ενδεχομένως και μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, θα σε περιτριγυρίζει και με τον τρόπο του θα σου δείξει ότι του αρέσεις. Αν είσαι σε σχέση, ορισμένες αλλαγές στο χώρο είναι απαραίτητες να γίνουν, ιδιαίτερα αν θέλεις κάπου να εργάζεσαι ή να απομονώνεσαι, όποτε το έχεις ανάγκη, γι’ αυτό σήμερα θα κάτσετε με το σύντροφό σου να κάνετε κάποια σχέδια και να δείτε τι χρειάζεται για να κάνετε τη μετατροπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σκέψεις σου είναι πολλές και διάφορες, στο μυαλό σου επικρατεί ένα χάος κι ιδιαίτερα σήμερα θα σου είναι δύσκολο να επικεντρώσεις την προσοχή σου κάπου συγκεκριμένα και να κάνεις όλα όσα έχεις αναλάβει. Στο νου σου θα κυριαρχεί η εικόνα ενός προσώπου που γνώρισες πρόσφατα και υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον, ωστόσο, θα ήταν προτιμότερο να αναλάβεις δράση και να το πλησιάσεις, παρά να ονειροπολείς. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν γραφειοκρατικά ή πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε, εφ’ όσον όμως κι ο χρόνος δε σας πιέζει, θα τα αναβάλλετε για αύριο. Άλλωστε Δευτεριάτικα ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου έχετε τη διάθεση να καταπιαστείτε με αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Έτσι κι αλλιώς έχεις τη δυνατότητα να αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από κάθε δίλημμα που βρίσκεσαι και να κρίνεις λογικά τα πράγματα, οπότε δε θα σου είναι δύσκολο σήμερα να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τακτική, αν δεις ότι πιέζεσαι για αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχεις κανένα λόγο να βιαστείς, πόσο μάλλον να δώσεις μια υπόσχεση που μάλλον δε θα μπορέσεις να κρατήσεις, γι’ αυτό και θα αποφύγεις εντέχνως ένα άτομο που περιμένει πώς και πώς την κίνησή σου. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικονομικό ζήτημα χρειάζεται επιδέξιο χειρισμό και αρκετή προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Συζήτησε με το ταίρι σου πιθανούς τρόπους ακόμα και απεμπλοκής σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, το ίδιο και η Αφροδίτη, γι’ αυτό οφείλεις να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου παρέχουν για να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρά σου. Διατήρησε τη θετική σου ενέργεια και την πίστη σου ότι θα υπάρχει ευτυχισμένο τέλος στις επιδιώξεις σου, φόρεσε το καλύτερό σου χαμόγελο και δε θα είναι δύσκολο να γοητεύσεις το αντίθετο φύλο. Ακόμα κι αν βαριέσαι πάντως, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια βόλτα και να συναναστραφείς με κόσμο γιατί δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι σημαντικό να έχετε καλή πρόθεση και να «εργάζεστε» κι οι δυο για το καλό της σχέσης σας, δεν πρέπει όμως να παραβλέπετε και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play