Αστρολογία 30/01-05/02 Έρωτας και Πόλεμος

Αστρολογία 30/01-05/02 Έρωτας και Πόλεμος
Ο οραματισμός είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση. Είναι στο χέρι σας τώρα να απεικονίσετε στο μυαλό σας το αποτέλεσμα που θα θέλατε να έχετε σε όλους τους τομείς. Στην αρχή της νέας εβδομάδας η Σελήνη θα περάσει στους ονειροπόλους Ιχθύες, ενεργοποιώντας τα κατάλληλα σημεία του εγκεφάλου σας για να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία!

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει, είναι ότι εμείς οι ίδιοι έλκουμε προς το μέρος μας διάφορα – και διάφορους. Αρκετά συχνά μάλιστα, γεμίζουμε αυτή την «εικόνα» με ανησυχίες, φόβους, καταστροφικά σενάρια αμφιβολιών.

Αυτό που πρέπει να κάνετε στη δεδομένη στιγμή, είναι να συντονιστείτε με την κοσμική ενέργεια και να εισβάλλετε σε αυτό τον εσωτερικό μηχανισμό σας, για να διαμορφώσετε τα σενάρια όπως θέλετε εσείς!

Τη Δευτέρα η Σελήνη θα συναντήσει τον αλτρουιστή Ποσειδώνα, ενώ την Τρίτη θα έχει μια τετ-α-τετ επαφή με την Αφροδίτη. Πρόκειται για την ανάπτυξη μιας συμπαντικής τρόικας, είναι ο Νόμος της Έλξης στο ζενίθ της επιρροής του!

Δώστε χρόνο ηρεμίας στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε τόσο ώστε να ακούσετε τι σας λέει η φλύαρη φωνή μέσα στο κεφάλι σας. Ποιες ρητορικές προσπαθεί να σας μεταφέρει; Αν αναλογιστείτε όσα σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό, ενδέχεται να έχετε ανέλπιστες διαφωτίσεις. Αν είστε άτομα της γραφής, θα σας βοηθήσει εξαιρετικά να περάσετε όλες αυτές τις ασυνάρτητες σκέψεις σας στο χαρτί – χωρίς να ασκείτε όμως καμία κριτική!

Η υφέρπουσα διάνοια είναι μια πραγματικότητα, όπως και το Εγώ σας. Υπάρχουν για να σας διατηρούν ασφαλείς από κάθε κακό, ακόμη κι αν οι κατευθυντήριες γραμμές τους δεν είναι και οι πιο εύκολες… Το δεδομένο όμως είναι ότι η επαγρύπνηση επιφέρει την αλχημεία. Όπως όταν ρίχνετε φως κάτω από το κρεβάτι, για να βεβαιωθεί το παιδί σας – ή το παιδί μέσα σας – ότι δεν υπάρχουν τέρατα.

Με την ίδια πρακτική, αυτό το φως σας καθησυχάζει και σας απελευθερώνει για να εξερευνήσετε μια πιο ιδεαλιστική οπτική, για τον κόσμο γενικότερα αλλά και για τον δικό σας μικρόκοσμο που μοιράζεστε με τους άλλους. Όπως έχει υποστηρίξει και η ακτιβίστρια για τα γυναικεία δικαιώματα, Γκλόρια Στέινεμ, «Χωρίς τα άλματα της φαντασίας ή της ονειροπόλησης, χάνουμε τον ενθουσιασμό των δυνατοτήτων. Εξάλλου τα όνειρα αποτελούν μια μορφή σχεδιασμού»!

Την Παρασκευή η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό και θα συναντήσει τον καβαλιέρο της τον Άρη, για να χορέψουν μαζί μια σάμπα διαρκείας μέχρι τις 9 Μαρτίου. Αυτό το δίδυμο «έρωτας και πόλεμος» έχει να συνευρεθεί από τον Φεβρουάριο του 2015… γι’ αυτό ετοιμαστείτε να νιώσετε τις φλόγες να φουντώνουν! Αν είστε έτοιμοι για στιβαρές προκλήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα εκπλαγείτε καθόλου.

Απολαύστε τώρα τις πύρινες δονήσεις, όμως κάντε και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας: από τις 4 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κάνει την αλλαγή πορείας που συνηθίζει κάθε δύο χρόνια, γυρίζοντας ανάδρομη. Μάλιστα θα επισκεφθεί ξανά και τους Ιχθύες στις 2 Απριλίου. Επί όλων αυτών θα υπάρξει αναπαράσταση, καθώς η θεά της αγάπης θα περάσει ξανά από τον Κριό στις 28 Απριλίου και μέχρι τις 6 Ιουνίου. Όσα φουντώσουν τώρα, θα αναζωπυρωθούν και θα αναφλεγούν ξανά στις παρυφές άνοιξης και καλοκαιριού!

Για να αποφύγετε να εξαντληθείτε, μην βιαστείτε να ορμήσετε σε σχέσεις με τα μάτια κλειστά, ούτε να πάρετε πολλά ρομαντικά ρίσκα σε μικρό χρονικό διάστημα. Φυσικά η εποχή ενδείκνυται για να ταράξετε λίγο τα νερά, ωστόσο δεν πρέπει να αναποδογυρίσετε τα πάντα τη στιγμή που ρέουν ήρεμα και αβίαστα.

Έχοντας ξεκαθαρίσει όλα τα τεκταινόμενα, να έχετε υπόψιν σας ότι η Αφροδίτη και ο Άρης μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε έδαφος στην αγάπη.

Να είστε προετοιμασμένοι για αεικίνητους ρομαντισμούς μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, με τις ακόρεστες ορέξεις σας να αλλάζουν ανάλογα με το αντικείμενο…

Ξεχάστε για τώρα τα δακρύβρεχτα ραβασάκια ή τα κεντρίσματα από ανεκπλήρωτες αγάπες – αυτά ενδέχεται να προκύψουν γύρω στις 9 Μαρτίου, όταν ο Άρης θα περάσει στον παραδοσιακό Ταύρο. Η Αφροδίτη στον Κριό σας οπλίζει με το θάρρος να εκφραστείτε ανοιχτά, με μια αχαλίνωτη και σεξουαλικά απελευθερωμένη ορμή.

Αν είστε αδέσμευτοι, σαρώστε τώρα τα πάντα! Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα ζευγαρώματά σας ΔΕΝ θα είναι ταιριαστά, καθώς η ενέργεια του Κριού σας ωθεί να λειτουργείτε με το ένστικτο. Αν είστε δεσμευμένοι, αλλάξτε άμεσα τις στρατηγικές στον δεσμό σας. Δείτε όλες τις σχετικές ταινίες, διαβάστε λίγη ακόμη ποίηση και είστε έτοιμοι.

Αρπάξτε το ταίρι σας και ριχτείτε σε πίστες, σε γυμναστήρια, σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία με τα τζακούζι να κοχλάζουν. Τα ραντεβού με δράση είναι το στρατηγείο του παράτολμου Κριού. Με τις ορμόνες του έρωτα και της περιπέτειας σε υπερβολική δόση, τα «με δόξα και τιμή» ταίρια θα γίνουν και πάλι τα αντικείμενα πύρινου πόθου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play