Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 30/1 ως 5/2/2017, με ένα τραγούδι.

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 30/1 ως 5/2/2017, με ένα τραγούδι.
Ο Φλεβάρης ξεκινά δυναμικά, δείχνοντας μας τα «δοντάκια» του, αφού το πλανητικό σκηνικό έχει ένταση, καβγά, υπερβολή, αλλά και ανατροπές… Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, το οποίο και θα καθορίσει σημαντικά τις ερωτικές εξελίξεις των επόμενων 4 μηνών, γιατί αυτή τη φορά η Αφροδίτη θα […]

Ο Φλεβάρης ξεκινά δυναμικά, δείχνοντας μας τα «δοντάκια» του, αφού το πλανητικό σκηνικό έχει ένταση, καβγά, υπερβολή, αλλά και ανατροπές… Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, το οποίο και θα καθορίσει σημαντικά τις ερωτικές εξελίξεις των επόμενων 4 μηνών, γιατί αυτή τη φορά η Αφροδίτη θα κάτσει αρκετά στον πύρινο, παρορμητικό Κριό… Μη ξεχνάς πως πρόσφατα ξεκίνησε το νέο κινέζικο αστρολογικό έτος! Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της κινέζικης αστρολογίας για το ζώδιο σου το 2017.

Προβλέψεις εβδομάδας 30 Ιανουαρίου ως 5 Φεβρουαρίου 2017 με ένα τραγούδιΟ Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Δεν μου τα λες καλά…

Ο Φλεβάρης κάνει ποδαρικό με καβγά, αλλά και επαναστατική διάθεση, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό… Για ποιο λόγο όμως θα έχουμε τις εντασούλες μας αυτές τις μέρες; Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε σωστοί και καθωσπρέπει σε όλα… Ο Ουρανός από τον Κριό μάς κάνει επαναστάτες και δε σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας! Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθούν ξεσπάσματα, που θα κυριαρχήσει ο εγωισμός! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που θα δεχθούν τα πλήγματα αυτής της όψης.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Λόγια γεμάτα υπερβολή!

Μία ημέρα μετά το δύσκολο τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, υπάρχει μία ακόμα δύσκολη όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία που σχηματίζουν τετράγωνο! Οι σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, γιατί τα λόγια αποκτούν ένταση και υπερβολή! Για μία ακόμα φορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις συζητήσεις τους!

Η Αφροδίτη στον Κριό: Έρωτας ατίθασος…

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον πύρινο Κριό στις 3 Φεβρουαρίου, όπου και θα παραμείνει για ένα ολόκληρο τετράμηνο, χαρίζοντας εντάσεις και δυναμικά, νέα ερωτικά ξεκινήματα στις σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε θέση αδυναμίας, αυτό δηλώνει ότι μπαίνουμε σε μία περίοδο που δε θα υπάρχει τόσο ρομαντισμός, ζεστασιά και τρυφερότητα στις σχέσεις. Θα κυριαρχεί η παρορμητικότητα, η βιασύνη, αλλά και η επιπολαιότητα. Δε θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες, ωστόσο χρήσιμο είναι κάποιες στιγμές να συμμαζέψουμε την επιπολαιότητά μας. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) θα έχουν σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική τους ζωή.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου ως 5 Φεβρουαρίου 2017; Άκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

«Ανατρεπτικά – Αντώνης Ρέμος»

Μην ανατρέπεις μία σχέση ή γνωριμία, απλά και μόνο επειδή δε γίνονται τα κέφια σου ή απλά γιατί κάποια σχέδιά σου δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες… Ίσως έχεις τα… νευράκια σου και λειτουργείς υπερβολικά, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να μετανιώσεις τα λόγια που θα ανταλλάξεις…

«Ανατρεπτικά θέλω πια να ξυπνώ και να αλλάζω ό,τι ζω, να ξυπνώ και να σπάει το χθες του κόσμου. Ανατρεπτικά θέλω πια να ξυπνώ και να σβήνει ο χρόνος τ’ όνειρο πια, κόντρα στην φθορά. Ανατρεπτικά θέλω πια να ξυπνώ και να αλλάζω ό,τι ζω, να ξυπνώ και να σπάει το χθες του κόσμου. Ανατρεπτικά θέλω πια να ξυπνώ και να σβήνει ο χρόνος τ’ όνειρο πια, κόντρα στη φθορά.»

Ταύρος

«Το μυστικό – Πέγκυ Ζήνα»

Ένας έρωτας μυστικός, περίεργος, μυστήριος που σε φορτίζεις με στρες, ενώ άλλες στιγμές σε παθιάζει, πρέπει να βρει τη λύση του! Ποια θα είναι αυτή η λύση; Ίσως το να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, τα πάθη και τα λάθη, και να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις γύρω σου!

«Να `μαι καλά στα χαμηλά κι εδώ στη γη να ξημερώνω να ζω με τούτα τα ψηλά, να χάνομαι στο χρόνο. Να σέβομαι τη λογική τα συναισθήματα να πνίγω κρυφά να γίνομαι παιδί να ξαναπαίζω λίγο. Αχ, ζωή κάτι μου κρύβεις κάτι μαγικό που το ποθώ πως περνάς και νιώθω να τ’ αγγίζω όσο το αποθώ.»

Δίδυμος

«Το διασκεδάζω – Χάρης Κωστόπουλος»

Είναι το κατάλληλο διάστημα να βγεις από το καβούκι σου, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να έρθεις σε επαφή με φίλους και να πεις ‘‘ναι’’ σε ένα νέο φλερτ που μπορεί να σε συνεπάρει αυτό τον καιρό! Η εβδομάδα δεν είναι άσχημη για τα αισθηματικά, ίσα – ίσα που μία επιθυμία σου, γίνεται αργά αλλά σταθερά πραγματικότητα.

«Φεύγουν όλοι, εμένα ο χωρισμός μου έκανε καλό, κάνω πράγματα πάλι για μένα, που είχα εντελώς ξεχάσει απο καιρό. Και το διασκεδάζω και το απολαμβάνω, δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνω. Και το ευχαριστιέμαι όρια δεν βάζω, την ελευθερία μου γιορτάζω!»

Καρκίνος

«Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε – Παντελής Παντελίδης»

Οι απαιτήσεις που έχουν όλοι από εσένα είναι πολλές, ακόμα και στα αισθηματικά… Πιέζεις τον εαυτό σου να τα κάνεις όλα σωστά, έτσι όπως πρέπει, δυστυχώς όμως αντιλαμβάνεσαι ότι ξεχνάς πώς θα ικανοποιήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Οι ερωτικές εντάσεις δε θα λείψουν, πόσο μάλλον για σένα, που είσαι ήδη σε μία μόνιμη σταθερή σχέση.

«Ζητάς να μπεις να μην βραχείς απ’ τις σταγόνες της βροχής. Ζητάς να μπεις μα τελευταία μας φορά μπήκες και λέρωσες. Ζητάς να μπεις και από το πάθος της στιγμής σου λέω πάλι ο αφελής σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε… Πώς μου το ‘κανες αυτό πες μου σε παρακαλώ, πάνω που είχα αρχίσει πάλι να σε ξεπερνάω. Πώς μου το ΄κανες αυτό πες μου σε παρακαλώ, πάνω που είχα σταματήσει μέρες να μετράω. Την πόρτα χτύπησες και κάτι ζήτησες, πονάω…»

Λέων

«Γοητεύω – Ξένια Βέρρα»

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στον Κριό, σε μία θέση ιδανική για να πετύχεις τα αισθηματικά σου σχέδια… Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να κοιτάξεις μπροστά, να φλερτάρεις, να δεχτείς την επιβεβαίωση και να αφεθείς στο καινούργιο, το οποίο αυτή την περίοδο μπορεί πραγματικά να σε συνεπάρει!

«Με τα μάτια γοητεύω, με τα χείλη κυβερνώ, τη ζωή μου κι αν παιδεύω, άλλο δεν θα ερωτευτώ, με τα μάτια γοητεύω, με τα χείλη κυβερνώ και αγάπες δεν γυρεύω όχι πάλι να καώ.»

Παρθένος

«Στεναχωριέμαι – Καίτη Γαρμπή»

Ερωτικές ανασφάλειες φέρνει η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για σένα, Παρθένε! Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με το άτομο που είσαι σε σχέση ή που σε ενδιαφέρει, θα σε απογοητεύσουν και θα σε βγάλουν για λίγο από το πλάνο που είχες στο μυαλό σου! Μην τα βάφεις μαύρα, σύντομα θα αλλάξει το σκηνικό.

«Στεναχωριέμαι που μου φέρεσαι παράλογα, άναψαν οι φλέβες στο κορμί μου, έσπασε στα δύο το θερμόμετρο και θα χαθεί κι ο υδράργυρος μαζί μου, στεναχωριέμαι που μου φέρεσαι απάνθρωπα, το καλό παιδί να το ξεχάσεις, στην καρδιά μου η ζέστη είναι αφόρητη και θα εκραγείς όποιο καλώδιο κι αν πιάσεις.»

Ζυγός

«Χτύπα καρδιά μου – Γιάννης Πλούταρχος»

Η εβδομάδα αυτή έχει έντονο χαρακτήρα για σένα… Αυτό που θεωρούσες σίγουρο, σταθερό, μόνιμο ή δικό σου, αρχίζει να σου κάνει νερά και να σου αλλάζει λίγο το πρόγραμμα! Βέβαια, αυτή η ένταση θα είναι προσωρινή, γιατί εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Κριό, γεγονός που θα σε ανεβάσει σημαντικά…

«Χτύπα καρδιά μου δυνατά, μη φοβάσαι, η αγάπη μονόδρομος για μας. Βάρα καρδιά μου δυνατά, φώναξέ το πως για κείνη πεθαίνεις πως για κείνη χτυπάς. Χτύπα καρδιά μου δυνατά μη φοβάσαι για τη μία που ολόψυχα αγαπώ, βάρα καρδιά μου και στα χείλη της στάξε δυο φιλιά, να μεθύσει όπως μέθυσα εγώ.»

Σκορπιός

«Φαρμάκι – Νατάσα Θεοδωρίδου»

Δώσε προσοχή στα λόγια σου, γιατί θα στάζουν φαρμάκι και αυτές τις μέρες μπορεί να βγάλει στην φόρα απωθημένα, που θα σε κάνουν να νιώσεις χάλια… Συγκρατήσου και δες λίγο τις καταστάσεις αλλιώς, για να μη χαλάσεις μία ερωτική ιστορία, που θα μπορούσε να έχει μέλλον.

«Το φαρμάκι σου με πότισες και σιγά σιγά με σκότωσες, σαν τον φταίχτη παραδόθηκα, θύμα μια ζωή, το φαρμάκι σου με πότισες και σιγά σιγά με σκότωσες και σε μια βραδιά σταυρώθηκα μ’ ένα σου φιλί.»

Τοξότης

«Σε έχω ερωτευτεί –Σάκης Ρουβάς»

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινά η δική σου ερωτική εύνοια, φίλε Τοξότη! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σε ανεβάζει σημαντικά και έρχονται ερωτικές κατακτήσεις, που θα σε συναρπάσουν! Είσαι το πιο ευνοημένο ζώδιο της εβδομάδας, απόλαυσέ το!

«Ξημερώνει η μέρα, φασαρία, φωνές, μουσική στον αέρα, τα κορμιά μηχανές, στην καρδιά μου μια τρύπα, μια πληγή ανοιχτή, χθες το βράδυ στο είπα. Σ’ έχω ερωτευθεί. Σ’ έχω ερωτευθεί, είσαι ό,τι έχω σκεφτεί, ό,τι έχω ονειρευτεί, σ’ έχω ερωτευτεί…»

Αιγόκερως

Τώρα τι ζητάς – Πωλίνα Χριστοδούλου

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε κάνει αρκετά εξωστρεφή, αλλά και επικοινωνιακό… Το ζήτημα είναι όμως ότι πιστεύεις ότι σε όλα έχεις δίκιο και έτσι ξαφνικά, το παιχνίδι θα αλλάξει τροπή και θα έρθουν κάποιες συγκρούσεις, που μάλλον την ευθύνη θα την έχεις εσύ! Μήπως ζητάς πολλά παραπάνω από αυτά που μπορούν να σου δώσουν; Για σκέψου το!

«Τώρα τι ζητάς… ποιος νοιάζεται στ’ αλήθεια αν ξενυχτάς αυτ’ η ιστορία τέλειωσε για μας, στα περασμένα πάψε να γυρνάς. Τώρα τι ζητάς, μετάνιωσες καρδούλα μου αλλά χωρίς εσένα είμαι πιο καλά, γιατί μαζί σου πέρασα πολλά.»

Υδροχόος

«Χτυπάει η καρδιά – Λένα Παπαδοπούλου»

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό και από αυτή τη θέση θα φροντίσει για 4 ολόκληρους μήνες να σε ανανεώσει και να σε κάνει να βρεις τον εαυτό σου, αλλά και να γνωρίσεις πολύ κόσμο! Φλερτάρεις, δικτυώνεσαι, έρχονται μηνύματα και τηλέφωνα που σε ανεβάζουν… Μάλλον δε θα ξέρεις στο τέλος τι να διαλέξεις!

«Χτυπάει η καρδιά μου για σένα έρωτά μου, μέσα στις φλέβες στο αίμα μου κυλάς, χτυπάει και ανοίγει η πληγή δε κλείνει, μένει για πάντα σημάδι που πονά… Χτυπάει η καρδιά μου για σένα έρωτά μου, στα όνειρά μου με καις σαν τη φωτιά! Χτυπάει και ανοίγει η πληγή δε κλείνει μένει για πάντα σημάδι στη καρδιά…»

Ιχθείς

«Φοβάμαι – Μπλε»

Κάποιες επιθυμίες σου μπορεί να αργούν να γίνουν πραγματικότητα, όμως δεν πρέπει να καταθέτεις τα όπλα! Αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι προσωρινά ανασφάλεια για το μέλλον μίας σχέσης… Αυτό που αξίζεις και αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ στον έρωτα, θα καταφέρεις να το κερδίσεις, αρκεί να κάνεις τους κατάλληλους ελιγμούς.

«Μέσα στα μαλλιά σου πετάω, τις στιγμές μου μεθάω, σ’ αγαπώ και φεύγω. Πάνω στα δυο χέρια σου λιώνω, ένα στίχο σκοτώνω, πάρε με μαζί σου. Είσαι πολύ κοντά, είσαι πολύ μακριά… Φοβάμαι, φοβάμαι, φοβάμαι μην ακούς τι λέω. Φοβάμαι, φοβάμαι, φοβάμαι μην ακούς τι λέω.»

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play