Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια
ΚΡΙΟΣ Γενικά: Ο κόσμος όπως τον ήξερες αλλάζει και δεν έχεις την πολυτέλεια να είσαι παρατηρητής. Είναι η ώρα να ορίσεις τι ακριβώς θέλεις και να επανατοποθετηθείς. Απομάκρυνε ό,τι νοσηρό σε δένει με το παρελθόν. Αισθηματικά: Καπρίτσια, ζήλιες και ναζάκια δεν σου αφήνουν περιθώριο να πλήξεις. Αν είσαι μόνος/η, μια χιμαιρική σχέση σε απογειώνει και […]

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο κόσμος όπως τον ήξερες αλλάζει και δεν έχεις την πολυτέλεια να είσαι παρατηρητής. Είναι η ώρα να ορίσεις τι ακριβώς θέλεις και να επανατοποθετηθείς. Απομάκρυνε ό,τι νοσηρό σε δένει με το παρελθόν.

Αισθηματικά: Καπρίτσια, ζήλιες και ναζάκια δεν σου αφήνουν περιθώριο να πλήξεις. Αν είσαι μόνος/η, μια χιμαιρική σχέση σε απογειώνει και ταυτόχρονα σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Απόλαυσέ τη για όσο κρατήσει.

Επαγγελματικά: Ό,τι δεν μπορεί να προχωρήσει αυτό το διάστημα, κλείνει οριστικά. Μια μη αναμενόμενη συνεργασία δημιουργεί ένα υγιές υπόβαθρο για μια ενδιαφέρουσα νέα επαγγελματική πορεία.

Οικονομικά: Επικερδής αξιοποίηση ενός ταλέντου ή ενός χόμπι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ανάλαβε την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου και σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους. Αν θέλεις πραγματικά ν’ αλλάξουν τα πράγματα, μην περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι, άλλαξε εσύ. Κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.

Αισθηματικά: Αναλογίσου όχι μόνο τι ζητάς εσύ από τον/τη σύντροφό σου αλλά και κατά πόσον αυτά που του/της δίνεις είναι όντως αυτά που θέλει. Αν είσαι ελεύθερος/η, δώσε περισσότερες πιθανότητες στον εαυτό σου αλλάζοντας περιβάλλον.

Επαγγελματικά: Αν ψάχνεις για εργασία οι δυνατότητες να βρεις μια ικανοποιητική δουλειά είναι αρκετές αρκεί να είσαι έτοιμος/η, για σοβαρές προσπάθειες. Επωφελήσου από τις συμβουλές ενός προσώπου που πιστεύει στις δυνατότητές σου.

Οικονομικά: Με πειθαρχία και σύνεση οι υποχρεώσεις είναι υπό έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παλιές αμαρτίες σε ταλαιπωρούν και συχνά περιπλέκουν τη ζωή σου. Επειδή όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, πήγαινε πίσω, δες τι μαθήματα πήρες από τα λάθη σου και χάραξε καινούργια πορεία.

Αισθηματικά: Αφού δεν τον/τη θέλεις στη ζωή σου γιατί μόλις απομακρύνεται κάνεις ό,τι μπορείς για να τα ξαναβρείτε; Αν είσαι μόνος/η, και η δέσμευση σου πέφτει βαριά, σταμάτα τις δηλώσεις περί σταθερότητας.

Επαγγελματικά: Σεμινάρια, νέες μέθοδοι και πρακτικές όχι μόνο σε ικανοποιούν, αλλά σύντομα θα σου ανοίξουν καινούργιους εργασιακούς δρόμους. Το κέρδος σε σχέση με το τρέξιμο που κάνεις αρχικά είναι δυσανάλογο, σύντομα όμως οι όροι θα αντιστραφούν.

Οικονομικά: Τα μικροποσά που αλόγιστα ξοδεύεις σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο συνεχίζεις να διασπαθίζεις την ενέργεια και το χρόνο σου, το πρόγραμμά σου θα είναι ανύπαρκτο. Για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να βάλεις όρια και ν’ αποφεύγεις ό,τι σε επιβαρύνει ψυχολογικά.

Αισθηματικά: Ο διαφορετικός τρόπος που βλέπετε τη ζωή και οι ασύμβατοι ρυθμοί σας επηρεάζουν την επικοινωνία σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μήπως είναι καιρός ν’ αναθεωρήσεις τις τοξικές αντιλήψεις σου;

Επαγγελματικά: Οι ανακατατάξεις που συμβαίνουν στον εργασιακό σου χώρο σε οδηγούν να διαμορφώσεις ανάλογα το επαγγελματικό σου προφίλ. Περιόρισε την υπερβολική σου ευαισθησία στην κριτική.

Οικονομικά: Προηγούμενες εμπειρίες σε υποχρεώνουν ν’ αλλάξεις τις προτεραιότητές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να στηριχτείς αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις. Αν κάποιος θελήσει να σε βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος, κανείς όμως δεν είναι υποχρεωμένος, ακόμα κι αν σου χρωστάει χάρη.

Αισθηματικά: Μετά από δυσκολίες, η ηρεμία επανέρχεται με σκοπό να μείνει για καιρό μαζί σας. Αν είσαι μόνος/η, οι φίλοι σου κάνουν ό,τι μπορούν για να σε δουν χαρούμενο/η, δίπλα σε κάποιον/α.

Επαγγελματικά: Η διπλωματία και η προσήλωση στο όραμά σου είναι τα προσόντα σου, ιδίως σε περιόδους κρίσης. Χάρη σε αυτά πείθεις τους άλλους ν’ ακολουθήσουν και να στηρίξουν τις ιδέες και τα σχέδιά σου.

Οικονομικά: Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, αν υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η χαρά που έχει διάρκεια είναι εσωτερική υπόθεση. Το να είσαι καλά δεν έχει να κάνει με τους άλλους, αλλά με το βαθμό που έχεις καταφέρει να συντονίζεσαι με τις ανάγκες που πιστεύεις ότι έχεις.

Αισθηματικά: Οι εσωτερικές μεταπτώσεις και το ανικανοποίητο που σε διακατέχει δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ερωτική εξομολόγηση ενός φίλου σε ταράζει ευχάριστα.

Επαγγελματικά: Επαγγελματική εύνοια αν η ασχολία σου σχετίζεται με οικογενειακές επιχειρήσεις, αγοροπωλησία ακινήτων, χώρους εστίασης, καλλιτεχνικά δρώμενα ή εναλλακτικές θεραπείες. Αν σκέφτεσαι ν’ αλλάξεις εργασία, μη βιαστείς.

Οικονομικά: Προσπάθησε ν’ αποφύγεις παρορμητικές αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Πολλές ευκαιρίες παρελαύνουν από μπροστά σου και πρέπει να δράσεις έγκαιρα για να μην πάνε χαμένες. Αποφάσισε ποιες είναι οι προτεραιότητές σου και στη συνέχεια κινήσου γρήγορα αλλά όχι παρορμητικά.

Αισθηματικά: Με τη συμπαράσταση και τη φροντίδα του, ο/η σύντροφος σου δείχνει πόσο νοιάζεται για σένα. Αν είσαι μόνος/η, μια καινούργια γνωριμία γίνεται η αιτία να επιστρέψει το χαμόγελό σου και ν’ αλλάξεις διάθεση.

Επαγγελματικά: Η συνάντηση σου με ένα παλιό συνεργάτη θα σου ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες. Εξέτασε τους όρους πριν δώσετε τα χέρια, ακόμα κι αν οι προτάσεις είναι πολύ δελεαστικές. Οι προσδοκίες των άλλων πρέπει να είναι και δικές σου.

Οικονομικά: Αναβάθμιση του βιοτικού σου επιπέδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν είναι καιρός για στρουθοκαμηλισμούς! Τόλμησε να μιλήσεις ανοιχτά, όσο κι αν αυτό θα δυσαρεστήσει κάποιους, ιδίως όσους έχουν τη συνήθεια ν’ ανακατεύονται στα προσωπικά σου. Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά: Μετά από μια καλοπροαίρετη συζήτηση θα διαπιστώσετε ότι αυτά που σας ενώνουν υπερτερούν αυτών που σας απομακρύνουν. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, σταμάτα να ψάχνεις για εγγυήσεις.

Επαγγελματικά: Εύνοια για μια νέα αρχή! Πριν την επανεκκίνηση, κλείσε τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν και επανεξέτασε τις αντιλήψεις και τις πράξεις σου. Μια καινούργια δραστηριότητα θέλει όραμα και φρέσκιες ιδέες.

Οικονομικά: Διαχειρίσου τα οικονομικά σου με φειδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η λύση είναι πάντα η μέση οδός! Με γνώμονα την εμπειρία του παρελθόντος σχεδιάζεις με σύνεση κάθε σου κίνηση, η οποία θα είναι επωφελής τόσο για σένα όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικά: Για να υπάρχει διάλογος πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο και μάλιστα επί ίσοις όροις. Αν είσαι μόνος/η και έχεις την ευχέρεια να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο, επίλεξε το πρόσωπο που σε καλύπτει συναισθηματικά.

Επαγγελματικά: Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που έχεις επιδείξει επιβραβεύονται, αν όχι υλικά, ηθικά. Συνέχισε την ίδια τακτική και οι ευκαιρίες εξέλιξης στον τομέα που σε ενδιαφέρει σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

Οικονομικά: Προγραμμάτισε με μέτρο τις κινήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ρευστότητα και η αλλαγή είναι οι μόνες σταθερές στη ζωή και δεν πρέπει να τις φοβάσαι. Χάρη σε αυτές ανοίγεις τα φτερά σου -με ή παρά τη θέλησή σου- και γίνεσαι πιο επινοητικός/η και χαρισματικός/η.

Αισθηματικά: Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου, προκειμένου ν’ αποφύγεις μια συζήτηση που έτσι κι αλλιώς θα γίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, με τη γοητεία και το χιούμορ σου κερδίζεις τις εντυπώσεις.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ελέγχεις τις δυνατότητες και τα όριά σου μέσα από την καθημερινή πίεση. Οι διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες είναι πρόκληση για σένα προκείμενου ν’ ανέβεις στην ιεραρχία.

Οικονομικά: Απαραίτητη η τακτοποίηση παλιών οφειλών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Με πειθώ και ευελιξία κερδίζεις τις εντυπώσεις και την αναγνώριση. Αν στόχος σου είναι ν’ αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο μέσα στην ομάδα που έχεις επιλέξει, κανένα εμπόδιο δεν πρόκειται να σε σταματήσει.

Αισθηματικά: Αν η ερωτική σου σχέση έχει ρουτινάσει και ενδιαφέρεσαι για αυτή, βρες τρόπους να την ανανεώσεις. Αν είσαι μόνος/η, κυκλοφόρησε περισσότερο, κάνε νέες γνωριμίες και όλο και κάτι θα προκύψει.

Επαγγελματικά: Αν αναζητάς μια καινούργια επαγγελματική κατεύθυνση, αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική. Οι συνεργασίες ευνοούνται αν καταφέρεις να αποφύγεις βιασύνες και υπερβολές.

Οικονομικά: Παρά τις αντιξοότητες βρίσκεις τρόπους και ρυθμίζεις τις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Μια πληροφορία για ένα επιμελώς κρυμμένο θέμα έρχεται στην επιφάνεια και σε προβληματίζει για τη στάση που πρέπει να κρατήσεις. Αποφάσισε με γνώμονα τη διαίσθησή σου και μην επιτρέπεις στο νου σου να κάνει σενάρια.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφος σου ψάχνει τρόπους ν’ αναθερμάνετε τη σχέση σας, βάλε και εσύ ένα χεράκι. Αν είσαι ελεύθερος/η, η διφορούμενη συμπεριφορά σου μπερδεύει τα άτομα που δεν σε ξέρουν.

Επαγγελματικά: Δεν ευνοείσαι -όσο κι αν το θέλεις- να προβείς σε αλλαγές! Γι’ αυτό μην ξεσηκώνεσαι αδίκως και κυρίως μην ανακοινώνεις τις προθέσεις σου μέχρι να εμφανιστεί κάτι χειροπιαστό και η απόφασή σου να είναι τελεσίδικη.

Οικονομικά: Κάνε τον απολογισμό σου και άλλαξε, όπου χρειάζεται, πλάνο.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play