Άρης στον Κριό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Άρης στον Κριό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
ΚΡΙΟΣ ❤ Ετοιμοπόλεμος/η είσαι με τον κυβερνήτη σου, Άρη, να επιστρέφει στο… σπίτι σου και να σου δίνει τη χαμένη σου ορμή και ενέργεια. Οι πρωτοβουλίες σου θα είναι αρκετές το προσεχές χρονικό διάστημα και θα αναλάβεις δράση για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα της ερωτικής σου ζωής και να επιβάλλεις τα θέλω σου. […]

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμοπόλεμος/η είσαι με τον κυβερνήτη σου, Άρη, να επιστρέφει στο… σπίτι σου και να σου δίνει τη χαμένη σου ορμή και ενέργεια. Οι πρωτοβουλίες σου θα είναι αρκετές το προσεχές χρονικό διάστημα και θα αναλάβεις δράση για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα της ερωτικής σου ζωής και να επιβάλλεις τα θέλω σου. Εννοείται ότι η σεξουαλικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο ωστόσο, επειδή μια φόρα θα την έχεις, πρόσεξε να μην φοβίσεις αλλά να κερδίσεις με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό σου το αντίθετο φύλο.

Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι εγωιστικά ή ανταγωνιστικά προς το ταίρι σου, οπότε λογικό είναι να δημιουργηθούν αντιδράσεις και επικές κόντρες ανάμεσά σας. Επειδή δύσκολα θα συγκρατείσαι, είναι προτιμότερο αν σε πιάνουν οι ανάποδές σου να πηγαίνεις μια βόλτα για να ξεθυμαίνεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη ψυχική φόρτιση θα σου δημιουργήσει ο Άρης στον 12° οίκο σου, όμως θα σε «ξυπνήσει» και θα αρχίσεις να βλέπεις με άλλο μάτι κάποια πράγματα, στα οποία ήσουν καλοπροαίρετος/η έως κι αφελής. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ανακαλύψεις παρασκηνιακές δράσεις εις βάρος σου ή να διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα σε ανταγωνίζονταν τόσο καιρό, ακόμα και στα ερωτικά. Επίσης, μια κρυφή επαφή που διατηρούσες καιρό μπορεί να βγει στη φόρα και να κατηγορηθείς γι’ αυτό προετοιμάσου κατάλληλα για να μην πιαστείς εξ απροόπτου.

Αν είσαι σε σχέση, θέματα υγείας ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν αυτή την περίοδο, θα είναι όμως και μια καλή αιτία για να προσέξετε παραπάνω τη διατροφή σας ή να ξεκινήσετε μια άσκηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θετικό στη περίπτωσή σου είναι ότι έχεις τον Κρόνο να σε συγκρατεί κάπως, αλλιώς ποιος θα σε μάζευε! Η κοινωνικότητά σου θα είναι έντονη κι η επιθυμία σου να βγεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο θα είναι μεγάλη, οπότε είναι πιθανό να ξεχάσεις ένα πρόσωπο που κυνηγούσες τόσο καιρό και δεν το κατάφερνες, αφού ένα καινούργιο θα είναι πολύ πιο ελκυστικό και θα σε συναρπάσει. Αυτό που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι ότι ό,τι προκύψει, παρότι θα σε αναζωογονήσει, θα είναι μικρής διάρκειας.

Αν είσαι σε σχέση, αν βρίσκεστε με το ταίρι σου σε κίνηση και κάνετε πράγματα όλα θα κυλήσουν μια χαρά. Αν όμως δεν βγάζετε κάπου την περίσσεια ενέργειά σας είναι πιθανό να τσακώνεστε συχνά και μάλιστα για ψύλλου πήδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό έρχεται με φόρα να σε ταρακουνήσει και να σε κάνει πιο διεκδικητικό/η και ανταγωνιστικό/η, οπότε πες «αντίο» στην εσωστρέφεια και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Αρκετοί και αρκετές θα σε φλερτάρουν αυτό το διάστημα, ίσως και πολύ επίμονα, ωστόσο δε θα είναι στο σύνολό τους της αρεσκείας σου κι εκεί θα πρέπει να βάλεις όρια γιατί αλλιώς θα σε πάρουν αμπάριζα. Αν πάλι υπάρχει κάποιος/α που βλέπεις ότι η μεταξύ σας κατάσταση δεν τσουλάει, πολύ πιθανό να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι με συνοπτικές διαδικασίες.

Αν είσαι σε σχέση, ζημιές στο σπίτι, αλλαγές που δεν είχατε προγραμματίσει, αλλά και μια αναστάτωση με την οικογένεια θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Ωστόσο είναι και μια ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις που πριν κολλούσατε. 

ΛΕΩΝ

Αρκετά προβλήματα τόσο στην επικοινωνία, όσο και στις μετακινήσεις σου θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο. Φρόντισε να μην είσαι προκλητικός/η στο λόγο ή τις πράξεις σου γιατί δεν αποκλείεται σύντομα να βρεις το δάσκαλό σου και να στραπατσαριστεί το εγώ σου. Υπάρχει περίπτωση πάντως, ένας τσακωμός να καταλήξει σε έντονη έλξη, καθώς θα γοητευτείς από την αξία… του αντιπάλου σου.

Αν είσαι σε σχέση, όποια συζήτηση κι αν ξεκινάτε με το σύντροφό σου στο τέλος θα καταλήγει σε διαμάχη, ιδιαίτερα αν αφορά σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος ή γραφειοκρατικά θέματα αφού κι οι δύο θα προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψή σας κι όποιου του περάσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για σένα αφού από τη μια ο Δίας, από απέναντι ο Άρης θα σε τραβολογούν, προσπαθώντας να σε κάνουν να αφήσεις τη συστολή που σε χαρακτηρίζει και να γίνεις πιο μαχητικός/η, ικανοποιώντας διάφορες επιθυμίες σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να ζήσεις παθιασμένες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται όμως να γίνεις αντικείμενο διεκδίκησης και να αναγκαστείς να πάρεις θέση ή να ξεφορτωθείς κάποιον/α που σου έχει γίνει στενός κορσές και δεν αντέχεις άλλο.

Αν είσαι σε σχέση, θα κάνετε μεγάλο αγώνα για να τα βγάλετε πέρα οικονομικά αυτή την περίοδο, αφού τα έξοδα θα ανταγωνίζονται τα έσοδα και ό,τι έρχεται στα χέρια σας θα εξαφανίζεται μέσα σε λίγες στιγμές. Επιπλέον, ίσως σας πιάσει μια μανία να κάνετε αγορές, όμως καλό θα ήταν να τις αποφύγετε ή τουλάχιστον να μην χάσετε τον έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον 7° οίκο σου ωθείσαι να εγκαταλείψεις τη μετριοπαθή τακτική σου και να αναλάβεις δράση στα ερωτικά σου που έρχονται πλέον πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Είσαι αποφασισμένος/η να εκμεταλλευτείς και την εύνοια του Δία για να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο θα βρεθεί στο δρόμο σου, ενώ δε θα διστάσεις να διώξεις ένα πρόσωπο που σε έχει ταλαιπωρήσει. Η έλξη σου θα είναι ακατανίκητη και οι προτάσεις που θα έχεις αρκετές, μην την υπερεκτιμήσεις όμως και αρχίσεις να βγάλεις έπαρση γιατί δε θα αργήσεις να δημιουργήσεις αντιπάθειες.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου όπως και οι συνεργασίες σου θα περάσουν μια τρικυμία αφού δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ευθεία επίθεση και να βρεθείς απολογούμενος/η για τη συμπεριφορά σου ή τη στάση σου σε συγκεκριμένα ζητήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να προκύψει αίσθημα με ένα πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σου που τουλάχιστον για ένα διάστημα θα το κρατήσεις κρυφό γιατί δε θέλεις να προκαλέσεις αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα μαθευτεί, ενδεχομένως από απροσεξία της άλλης πλευράς, κάτι που θα σε εκνευρίσει αρκετά και ίσως σε σπρώξει ακόμα και στη διάλυση του δεσμού.

Αν είσαι σε σχέση, ένα πολεμικό κλίμα επικρατεί στην εργασία σου με έντονους ανταγωνισμούς και μάχες ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους ή ανωτέρους σου, το οποίο συχνά θα σε εξαντλεί ενεργειακά, θα φτάσεις στα όρια της αντοχής σου και θα σου δημιουργεί νεύρα που θα βγάζεις στο ταίρι σου με την παραμικρή αφορμή ή σχόλιο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον φιλικό σου Κριό σου δίνει απεριόριστη ενέργεια, ζωντάνια και ευκαιρίες να αποτινάξεις από πάνω σου τα πρέπει και τους περιορισμούς του Κρόνου κι έστω για λίγο να νιώσεις ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι θέλεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος, αυτή την περίοδο το ίδιο και η διάθεσή σου για περιπέτειες γι’ αυτό θα γίνεις πόλος έλξης του αντίθετου φύλου. Τα φλερτ θα πέφτουν βροχή, όπου κι αν πας και θα περάσεις καλά, οπότε είναι πιθανό ένα φλογερό ειδύλλιο που θα σε αναστατώσει.

Αν είσαι σε σχέση, θα κυκλοφορείτε, θα διασκεδάζετε και τα ξενύχτια με διάφορες παρέες θα πληθύνουν, όμως είναι πιθανή και μια ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο με το οποίο θα διακόψετε επαφές, μετά όμως θα τα ξαναβρείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμίζεις ξανά με δύναμη και κουράγιο, έτοιμος/η να τα βάλεις με όλους και όλα και τελικά να επικρατήσεις. Το μάτι σου θα γυαλίσει, η υπομονή σου θα εξαντληθεί και δε θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Πιθανόν να ξαναβάλεις στόχους, ίσως και πιο ψηλούς αυτή τη φορά, ακόμα και στα ερωτικά σου, αφού η τόλμη και η αυτοπεποίθηση θα σου περισσεύει. Όλα καλά, λοιπόν, αν φυσικά αποφασίσεις να κρατήσεις ενεργητικό ρόλο γιατί αν βγάλεις το συνηθισμένο, συγκρατημένο εαυτό σου, μάλλον θα υποστείς «επιθετικές» κρούσεις άλλων που θα σε φέρουν σε αρκετά άβολη θέση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, επαγγελματικά θα πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο διεκδικητική πολιτική ώστε να πάρεις αυτά που σου αξίζουν. Το ίδιο θα κάνεις και στη σχέση σου, όμως θα συναντήσεις έντονες αντιδράσεις από τον σύντροφό σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά επικοινωνιακός/η θα είσαι αυτή την περίοδο και ενδεχομένως να ξανοιχτείς αρκετά και να κάνεις επαφές ακόμα και με άτομα εκτός της πόλης ή και της χώρας. Οι ιδέες θα σε κατακλύσουν και αρκετές από αυτές θα θέλεις να τις τρέξεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα ταξίδι-αστραπή, αν χρειαστεί. Μέσα σε όλα αυτά τα πήγαινε-έλα μπορεί να πέσεις πάνω σε ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει αρκετά και να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο, που όμως μάλλον δε θα ευοδωθεί.Αν είσαι σε σχέση θα αναγκαστείτε να βάλετε μπροστά διάφορα θέματα που μέχρι πρότινος βαριόσασταν να ασχοληθείτε, γραφειοκρατικά ή πρακτικά. Είναι πιθανή και μια ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό σας που θα δυσκολέψει την καθημερινότητά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Κι αν σου έφυγε ο Άρης, πάλι θα σε επηρεάζει, αφού και ερωτισμό θα έχεις έντονο, και σεξαπίλ αλλά και διάθεση να απλώσεις το χέρι και να αρπάξεις αυτόν/η που θέλεις, χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά και φυσικά χωρίς να σε ενδιαφέρει, αν ανήκει αλλού. Αυτό που σε νοιάζει περισσότερο είναι το τώρα κι όχι το μέλλον κι εφ’ όσον νιώθεις μέσα σου δυνατός/η και θαρραλέος/η, θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να διεκδικήσεις και να κερδίσεις τα μέγιστα για σένα.

Αν είσαι σε σχέση, ένα άγχος για τα οικονομικά θα το έχετε, καθώς τα πάνω-κάτω θα είναι αρκετά και δεν εγγυώνται τη σταθερότητα, ενώ τα έκτακτα έξοδα κινδυνεύουν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play