Τυχερές Ημερομηνίες Γάμου για το 2017

Τυχερές Ημερομηνίες Γάμου για το 2017
Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της Εκκλησίας; Κλείσε ημερομηνία σύμφωνα με τις αστρολογικές συμβουλές της Ανδριάννας Σαρρή…

Νυφικό βρήκαμε, κουστούμι οκ, κουμπάροι τσεκ, παρανυφάκια κομπλέ και είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε τον χορό του Ησαΐα! Όχι βέβαια! Δεν κλείνουμε εκκλησία ή δημαρχείο, δεν γράφουμε προσκλητήρια και δεν βρίσκουμε διαθέσιμο κέντρο να τα σπάσουμε μετά το… «κρέμασμα», αν δεν συμβουλευτούμε πρώτα την Αστρολογία, για τις κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για φέτος! Πάμε να δούμε λοιπόν ποιοι γάμοι θα… ριζώσουν το 2017!

Πριν δούμε τις ιδανικές ημερομηνίες γάμου για αυτή τη χρόνια, ας έχουμε υπόψη μας τα παρακάτω tips, για να επιλέξουμε σωστή ημερομηνία:

Tip No1: H Αφροδίτη, πλανήτης του Έρωτα, της συντροφικότητας και κατ’ επέκταση του Γάμου, θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου. Ωστόσο θα «απελευθερωθεί», ώστε να συνεχίσει ανενόχλητη την ορθόδρομη πορεία της μέσα Μαΐου. Αποφεύγουμε λοιπόν να κλείσουμε ημερομηνία από 4 Μαρτίου έως και μέσα Μαΐου.

Tip No2: Ο Ερμής φέτος, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος 10 Απριλίου έως 3 Μαΐου («απελευθερώνεται» μέσα Μαΐου), 13 Αυγούστου έως 5 Σεπτέμβρη («απελευθερώνεται» μέσα Σεπτέμβρη) και 3 έως 23 Δεκέμβρη («απελευθερώνεται» μέσα Γενάρη 2018). Τις παραπάνω ημερομηνίες δεν τις αποφεύγουμε μόνο για να ορίσουμε ημερομηνία γάμου, αλλά και για να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες ή να πάρουμε τελεσίδικες αποφάσεις για την μέρα του γάμου μας, όπως και για να μοιράσουμε τα προσκλητήρια!Tip No 3: Αν δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποια από τις παραπάνω αρνητικές ημέρες ή δεν έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε κάποια από τις παρακάτω θετικές, προσπαθούμε να επιλέξουμε μία ημερομηνία όπου η Σελήνη θα είναι σε γέμιση (το διάστημα 28 ημερών ανάμεσα στη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο) ή έστω να βρίσκεται σε ζώδιο του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η κατάλληλη ημερομηνία γάμου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!Η επιλογή της ιδανικής ημερομηνίας γάμου, είναι μία εντελώς προσωπική υπόθεση! Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη τον δικό σου και του συντρόφου σου, σε ενημερώνουμε πότε είναι η ιδανική στιγμή, για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας!

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ 2017

11-14/1 : Αυτές τις μέρες Σελήνη, Αφροδίτη και Ποσειδώνας, υπόσχονται έναν γάμο με φουλ συναίσθημα, ρομαντισμό, παραμυθένιες στιγμές, τρυφερότητα και ψυχικό δέσιμο μεταξύ του ζευγαριού!

20-22/1: Γάμος σε μέρες… συνεργασίας Αφροδίτης, Σελήνης και Πλούτωνα! Αλληλοκατανόηση, ισχυρό ψυχικό και συναισθηματικό δέσιμο, ερωτισμός, πάθος, αρμονική οικονομική συνεργασία μεταξύ των συντρόφων και άπλετος έρωτας… για πάντα!

9-13/2: Αυτές τις ημερομηνίες, Ερμής, Αφροδίτη και Σελήνη, υπόσχονται έναν αρμονικό γάμο με… συμφωνία χαρακτήρων αλλά και περίσσιο συναίσθημα που εκφράζεται αμοιβαία!

1-2/3: Ημερομηνία γάμου, που δίνει στο ζευγάρι αμοιβαία αγάπη, κοινά γούστα, τρυφερότητα και άπλετη κατανόηση, με την συμμετοχή Αφροδίτης-Σελήνης.

30/5-1/6: Σελήνη, Κρόνος και Αφροδίτη προσδίδουν στη σχέση του ζευγαριού, καλή αλλά σοβαρή διάθεση, μονιμότητα, διάρκεια, εσωτερική γαλήνη, ηρεμία και άψογες ισορροπίες μεταξύ τους!

3-14/6: Αν επιθυμείτε ένα γάμο με διαρκές άσβεστο πάθος, τρυφερότητα αγάπη, άψογη συνεργασία, ερωτισμό, γοητεία και μπόλικη… καψούρα μέχρι τα βαθιά γεράματα, οι μέρες που συνεργάζονται Αφροδίτη με Άρη, είναι οι ιδανικές για να επιλέξεις ημερομηνία!

20-30/6: Η καλύτερη περίοδος για ένα γάμο γεμάτο κατανόηση, συνεργασία, πάθος, ερωτισμό, ρομαντισμό, φαντασία, δημιουργικότητα, συναισθηματικό και ψυχικό δέσιμο και πολύ… χρήμα! Σελήνη, Αφροδίτη, Ποσειδώνας και Πλούτωνας γιορτάζουν τον Έρωτα και την Αγάπη αυτό το 10ήμερο!

4-12/7: Πολύ ευνοϊκές ημερομηνίες, αφού συνεργάζονται άψογα Αφροδίτη, Ερμής και Σελήνη! Ένας γάμος ευχάριστος, κοινωνικός, με καλή διάθεση και από τους δύο συντρόφους, που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τους ενώνει η καλή επικοινωνία και η αμοιβαία έκφραση των συναισθημάτων τους ο ένας στον άλλο.

18-21/7: Πολύ τυχερές μέρες για γάμο! Αφροδίτη, Σελήνη και Δίας σε συνεργασία! Τύχη, ευκολίες, καλοπέραση, αποφυγή δυσκολιών και καλοπροαίρετη διάθεση μεταξύ των συντρόφων! Ένας γάμος με ένα μόνιμο χαμόγελο, παιδικότητα και αισιοδοξία!

28-30/7: Όποιος θέλει να έναν γάμο που να τον χαρακτηρίζει ο ερωτισμός, η έκπληξη, η διαφορετικότητα, τα ευχάριστα απρόοπτα, ο δυναμισμός και η συνεχής εξέλιξη, τότε αυτές οι μέρες είναι οι κατάλληλες για να κλείσει ημερομηνία, αφού Αφροδίτη, Σελήνη και Ουρανός, φροντίζουν γι’αυτό!

9-12/8: H συνεργασία αυτών των ημερών της Αφροδίτης, της Σελήνης, του Ερμή και του Ποσειδώνα, υπόσχεται ένα γάμο όπου επικρατεί το συναίσθημα, ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και ο ιδεαλισμός! Η επικοινωνία και η αγάπη είναι τα κλειδιά για να ξεπερνούν κάθε πρόβλημα!

17-20/9: Το ζευγάρι που θα παντρευτεί αυτές τις ημερομηνίες είναι σίγουρα αξιοσέβαστο και αξιοθαύμαστο. Έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν μεταξύ τους τις τέλειες ισορροπίες! Εξελίσσονται και πρωτοτυπούν χωρίς δισταγμό, σε κοινό αλλά και προσωπικό επίπεδο, όντας όμως πιστοί στους άγραφους παραδοσιακούς κανόνες της συντροφικότητας! Αφροδίτη, Κρόνος και Ουρανός εν δράση!

28/9-5-10: Ένας γάμος που με τη βοήθεια της Αφροδίτης, της Σελήνης, του Άρη και του Πλούτωνα, στηρίζεται στην έλξη, στον έρωτα, στο πάθος, στην ένταση αλλά και στην… κρεβατοκάμαρα! Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και παθιασμένο όπως την πρώτη μέρα, καθ’όλη τη διάρκεια του γάμου! Τα «βρίσκουν» επίσης σε θέματα οικονομικά ή ανταγωνιστικότητας με άτομα εκτός σπιτιού!

8-9/10, 18-19/10 και 28-29/10: Καλές ημερομηνίες για ένα γάμο που στηρίζεται στην αγάπη, στο συναίσθημα και την αμοιβαία κατανόηση, με την βοήθεια της Σελήνης και της Αφροδίτης.

2-8/11: Ο γάμος που θα πραγματοποιηθεί τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, λόγω της συμμετοχής Αφροδίτης, Σελήνης και Κρόνου, χαρακτηρίζεται από ουσιαστική αγάπη, σταθερότητα και δύναμη για αγώνα, ενάντια στα προβλήματα που ίσως έρθουν κατά την διάρκεια του!

13-18/11: Τις ημέρες αυτές ο έρωτας γιορτάζει με την βοήθεια της Αφροδίτης, του Ποσειδώνα, της Σελήνης και του Δία! Πραγματοποιώντας γάμο τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, το ζευγάρι εξασφαλίζει έναν έγγαμο βίο με καλοσύνη, αγάπη, αρμονία, υψηλή αισθητική, συναίσθημα, ρομαντισμό και ιδανικό ψυχικό δέσιμο όπως και συνεχής συναισθηματική εξέλιξη! Τα δύο αυτά άτομα δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να αγαπιούνται όλο και περισσότερο!

21-22/11: Ένας γάμος γεμάτος πάθος, έρωτα, εξάρτηση των συντρόφων ο ένας από τον άλλο, ερωτισμό, σεξ, μαγνητισμό, διαισθητική επικοινωνία, ερωτική πίστη αλλά και ζηλίτσες! Εμ, Αφροδίτη-Πλούτωνας είναι αυτοί…

www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play