Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τα ερωτικά του ζωδίου σου;

ΚΡΙΟΣ Διάβασε τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΗ Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σε επηρεάσει αρκετά και ίσως ξαφνικά αποφασίσεις να αλλάξεις τελείως τακτική στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως να σου ξυπνήσει τη ριψοκίνδυνη πλευρά και να τα παίξεις όλα για όλα για έναν έρωτα που θα σε συναρπάσει. Επίσης, είναι πιθανή μια καινούργια γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, που ίσως ξεκινήσει ως φιλική, αλλά πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε ερωτική και ίσως καταλήξεις δεσμευμένος/η.Αν είσαι σε σχέση, η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και οι βραδινές σας έξοδοι θα πληθύνουν είτε σαν ζευγάρι είτε με διάφορες παρέες. Υπάρχει δε περίπτωση να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να ξεκινήσετε ένα χόμπι και μέσα από εκεί να έρθετε σε κοντινή επαφή με άλλους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΗ πεπατημένη δεν ενδείκνυται αυτή την περίοδο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην την ακολουθήσεις, τουλάχιστον όσον αφορά στα ερωτικά σου θέματα, εφ’ όσον βλέπεις ότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταλήγεις στον ίδιο δρόμο. Μη φοβάσαι το διαφορετικό. Έλα σε επαφή με ασυνήθιστους ανθρώπους, ξεχωριστούς, που μπορούν να ανοίξουν το μυαλό σου και να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου. Κι αν για κάποιον από αυτούς νιώσεις έλξη, μην κάνεις πίσω. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν.Αν είσαι σε σχέση, επαγγελματικά κυρίως θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει μια αναστάτωση στο υπάρχον καθεστώς ή μια αλλαγή που θα επηρεάσει τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΑυτή η Νέα Σελήνη έχει ισχυρή επίδραση πάνω σου, όχι όμως αρνητική, καθώς σου ανοίγει καινούργιους ορίζοντες με επαφές, συζητήσεις και ενδιαφέροντα. Θα κάνεις αρκετές γνωριμίες, ενδεχομένως κι ένα ταξίδι που ήθελες το οποίο θα είναι αρκετά αναζωογονητικό. Και στα ερωτικά όμως θα έχεις τα τυχερά σου, αφού δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο με πρωτοποριακές και φιλελεύθερες απόψεις για τη ζωή και τις σχέσεις που θα σου πάει γάντι.Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδεχομένως να βρεις έναν άνθρωπο που θα ακούσει αλλά και θα δείξει πρόθυμος να στηρίξει μια ιδέα σου, ωστόσο, το ταίρι σου θα έχει τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΩθείσαι να γίνεις πιο προκλητικός/η αλλά και διεκδικητικός/η με τη Νέα Σελήνη στον 8° οίκο σου που βέβαια δεν θα το κάνεις αμέσως γιατί δεν σου είναι εύκολο, εξ αιτίας του εσωστρεφούς χαρακτήρα σου, ξαφνικά να υιοθετήσεις μια άλλη τακτική. Εν τούτοις, επειδή οι επιθυμίες κι οι ανάγκες σου θα χτυπήσουν κόκκινο θα αναγκαστείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εισβάλλει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου και από κει και πέρα τίποτα να μην είναι όπως το ήξερες.Αν είσαι σε σχέση, επηρεάζονται αρκετά τα οικονομικά σας και ενδεχομένως να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις που θα σας επιτρέψουν να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και τρέχουσες υποχρεώσεις και να ξενοιάσετε.

ΛΕΩΝ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΜε τη Νέα Σελήνη στον 7° οίκο σου, τον Υδροχόο, καλείσαι να κάνεις μια καινούργια αρχή στα ερωτικά και τις σχέσεις σου, κυρίως όμως να αλλάξεις αντίληψη και να ξεφύγεις από το Εγώ σου, δίνοντας περισσότερη σημασία στους άλλους. Επίσης, η ανάγκη σου να αποφύγεις τα καθιερωμένα μοντέλα και να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό θα είναι μεγάλη, αλλά θα πρέπει να προσέξεις μια τάση υπερβολής γιατί το θέμα είναι να είσαι εσύ ευτυχισμένος/η με ό,τι επιλέξεις κι όχι να το κάνεις για να προκαλέσεις κι έμμεσα να τραβήξεις την προσοχή.Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να αφήσεις για λίγο τους τύπους και να πιάσεις την ουσία. Γίνε «φίλος/η» με το ταίρι σου, συζητώντας μαζί του τα θέματά σου, κράτα όμως και την ισορροπία μη χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΑυτή η Νέα Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων στην ερωτική σου ζωή. Το να αναπτύξεις μια θεωρία που θα ακολουθήσεις είναι πολύ πιθανό, καλό θα ήταν όμως να μη μείνεις στα λόγια, αλλά να περάσεις και σε πράξεις για να μην φανείς τελικά ότι αντιφάσκεις. Πάντως μέσα σου μπορεί να δημιουργηθεί η αμφιβολία αν θέλεις πραγματικά να κάνεις σχέση ή να χαρείς την ελευθερία σου για λίγο ακόμα.Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια διαφορετική κατάσταση ενδέχεται να δημιουργηθεί στη δουλειά σου που βέβαια δεν θα σου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά θα αναγκαστείς να την αποδεχτείς, κάτι που όμως θα σε γεμίσει με άγχος και εκνευρισμό που θα βγάζεις συχνά – πυκνά στον άνθρωπό σου.

ΖΥΓΟΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΙδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο για τα ερωτικά σου, αφού θα σου δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσεις απρόσμενα ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε ελκύσει με την εκκεντρικότητα, το ασυνήθιστο αλλά γοητευτικό του στυλ και την ευρύτητα του πνεύματός του. Ωστόσο, αν δεν σε πιάσει βιασύνη να το «δέσεις», έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταλήξεις μαζί του. Γι’ αυτό χαλάρωσε κι απόλαυσε τις στιγμές μαζί του που σίγουρα θα είναι αρκετές και όμορφες.Αν είσαι σε σχέση, η συγκεκριμένη περίοδος θα σας βγάλει για τα καλά έξω, αφού θα έχετε αρκετές προτάσεις και προσκλήσεις για διάφορα κοινωνικά δρώμενα και διασκεδάσεις, που φυσικά θα είναι η καλύτερή σου καθώς θα σου δοθεί η δυνατότητα να συναναστραφείς με ένα σωρό καινούργια άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΠαρότι δεν το συνηθίζεις, θα σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις στροφή στους στόχους και τις επιδιώξεις σου στα ερωτικά, καθώς βλέπεις ότι σπαταλάς πολύ ενέργεια και χρόνο σε αδιέξοδες καταστάσεις. Ενδεχομένως να σου βγει λίγο ο «ανθρωποδιώκτης» που κρύβεις μέσα σου και να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά αυτή την περίοδο, αλλά σου χρειάζεται να βάλεις καινούργιες βάσεις για να κινηθείς κι όσο παραμένεις εμπλεκόμενος/η δε θα τα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που θα σου δώσει ικανοποίηση.Αν είσαι σε σχέση, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε οικογενειακά ή θέματα σπιτιού που θα ανακύψουν και θα απαιτήσουν την παρέμβασή σας γι’ αυτό χρειάζεται να είστε συνεχώς σε συνεννόηση οι δυο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΓεμάτη επαφές, συζητήσεις και τρέξιμο θα είναι αυτή η περίοδος για σένα, ενδεχομένως μάλιστα να μην σε βλέπει καθόλου το σπίτι σου. Ωστόσο, θα σου αρέσει γιατί θα έχεις τη διάθεση να γνωρίσεις, να δεις, να μιλήσεις, να συναναστραφείς με ανθρώπους κι όσο πιο πολύ γίνεται, τόσο θα γεμίζεις με ενέργεια και ζωντάνια. Ίσως μάλιστα, ανάμεσα στα τόσα πρόσωπα που συναντάς, να εμφανιστεί ένα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Αντίθετα, μπορεί να κρατήσεις αποστάσεις από ένα άλλο γιατί θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει η εξέλιξη που θέλεις και έχει αρχίσει να σε κουράζει.Αν είσαι σε σχέση, ίσως προκύψουν θέματα που αφορούν σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και θα φάτε αρκετό από τον χρόνο σας με το σύντροφό σου για να τα λύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΑρκετές εξελίξεις στα ερωτικά σου σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη στον 2° οίκο σου και οι προοπτικές που ανοίγονται να ξεκινήσει ένα θερμό ειδύλλιο θα είναι αρκετές, αρκεί κι εσύ να αφήσεις κατά μέρος ανασφάλειες και φοβίες, αλλά και την αυστηρότητα που σε διέπει και να δεις τη ζωή σου από διαφορετική διάσταση. Ρισκάρισε, ακόμα και σε κάποιον/α που φαινομενικά είναι τελείως διαφορετικός/η από σένα γιατί μπορεί να εκπλαγείς θετικά.Αν είσαι σε σχέση, ευχάριστη τροπή θα πάρουν τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση από το πουθενά που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα εισοδήματά σας, ενώ δεν αποκλείεται και μια αύξηση ή μπόνους που θα σας επιτρέψει να καλύψετε ανάγκες αλλά και να κάνετε μια αγορά που είχατε σχεδιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΗ Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή της περιόδου κι όχι άδικα, αφού, όπου κι αν βρεθείς, η προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω σου. Η πέραση σου στο αντίθετο φύλο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη, γι’ αυτό οφείλεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, παίρνοντας τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις αλλά δε θα θυσιάσεις την ελευθερία σου, αν δεν πειστείς ότι θα διατηρήσεις το δικαίωμα στην αυτονομία και ανεξαρτησία, ακόμα και μέσα σε μια σχέση.Αν είσαι δεσμευμένος/η, από τη στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σου έχει ατονήσει, πρέπει να βρεις διάφορους τρόπους για να αλλάξεις την κατάσταση για να προλάβεις τη βαρεμάρα που θα ακολουθήσει. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και κάνετε μαζί πράγματα ασυνήθιστα ή που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα.

ΙΧΘΥΕΣ Διάβασε καθημερινά τις Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζώδιό σου από το astrology.grΘα έχεις μια συναισθηματική διέγερση αυτή την περίοδο κι ενδεχομένως τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου να είναι αρκετά, γι’ αυτό από τη μια θα θέλεις να βγαίνεις συνεχώς έξω με φίλους και παρέες και από την άλλη θα απομονώνεσαι και δε θα σηκώνεις ούτε τα τηλέφωνα. Η έλξη που θα νιώσεις για ένα πρόσωπο μάλλον θα επιβαρύνει την κατάσταση, καθώς δε θα είναι «διαθέσιμο» ή δε θα έχει την ανάλογη ανταπόκριση.Αν είσαι δεσμευμένος/η, η καλύτερη θεραπεία, ώστε να εκτονώνεις την ένταση και να μη την βγάζεις στο ταίρι σου είναι η δουλειά, όπου θα ξεσπάς και μετά θα είσαι κουρασμένος/η για το οτιδήποτε ή η ενασχόληση με παράξενα, ψυχολογικά ή επιστημονικά θέματα που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα πράγματα.

www.astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play