Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)
Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας; Διάβασε και την πρόβλεψη για τον Ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ Θα βρεθείς από τη μια στιγμή στην άλλη να κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσεις την ξαφνική επίδραση του Άρη που από εχθές βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βιώσεις τη βεβαιότητα ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Σίγουρα θα έχεις την ανάγκη να ρισκάρεις ακόμα και σε πράγματα που θεωρούσες μέχρι πρότινος παρακινδυνευμένα. Αλλά τώρα δεν θα φοβάσαι τόσο, γιατί οι πρωτοβουλίες σου θα σε κατατάξουν σε θέση μάχης. Οπότε θα βελτιώσεις κατά κάποιο τρόπο όλα όσα είχες αφήσει να τελματώσουν τόσο καιρό λόγω των συνθηκών. Το θέμα είναι ότι θα βρίσκεις λίγο-λίγο τον εαυτό σου και αυτό είναι που θα σε συνεπάρει. Αν έχεις γεννηθεί από τις 6 έως και τις 9 Απριλίου, θα έχεις έντονα την αίσθηση του καθήκοντος και των «πρέπει» απέναντι τους άλλους και ίσως νιώσεις ότι πιέζεσαι υπερβολικά από όλο αυτό.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Παρόλο που ξεκινάς κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό θα πρέπει να θυμάσαι ότι αυτό που θα σε βγάλει από τα δύσκολα είναι η συνεργασία και όχι ο ανταγωνισμός. Επένδυσε μόνο εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ Δοκιμάζεις να επεκτείνεις τις δυνατότητές σου μέσα από νέες προοπτικές, νέες γνώσεις και πληροφορίες. Το καλό είναι ότι κάπου έχεις ανάγκη να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια και να βελτιωθεί ς μέσα από την διαφορετικότητα που βιώνεις. Η καριέρα σου αυτήν τη στιγμή και ο κοινωνικός περίγυρος θα σε σπρώξουν σε μια πρωτοποριακή θεώρηση των πραγμάτων η οποία θα περιέχει νέα γνώση αλλά και εναλλακτικές διαδρομές. Θα χρειαστεί όμως για να πετύχεις το στόχο σου να κάνεις υποχωρήσεις και να γίνεις όσο μπορείς διαλλακτικός/η και με μεγαλύτερη φιλικότητα και διάθεση επικοινωνίας. Η σχέση με τον Υδροχόο θα είναι για σένα κάτι το ξεχωριστό και το μοναδικό. Με τον Κριό πιθανόν τώρα κάτι να πάει να ξεκινήσει αλλά χρειάζεται θάρρος από την πλευρά σου για να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο άτομο.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αντίληψή σου αλλάζει και επεκτείνεσαι προς νέες γνώσεις και νέες καταστάσεις. Μην αφήσεις το παλιό να παρεμποδίζει την εξέλιξή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αναβαθμίζεις όσο μπορείς περισσότερο τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες παρόλο που υποχρεώνεσαι να ακολουθήσεις την πεπατημένη και διάφορες θεωρίες που περισσότερο εκπορεύονται από τις κοινωνικές συμβάσεις. Εσύ βλέπεις κάπως μακριά και αποφεύγεις την συμβατικότητα. Θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι το διαφορετικό και να ξεφύγεις από την βαριεστιμάρα. Το καλό είναι ότι θα σταματήσεις να μπερδεύεσαι κυρίως συναισθηματικά. Και θα ξέρεις από εδώ και πέρα με ποιο τρόπο θα μπορείς να ξεφεύγεις από τις κακοτοπιές. Η λογική σου θα δουλέψει περισσότερο προς μια θετική κατεύθυνση και σίγουρα θα βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη. Το καλό είναι ότι θα αναζητήσεις την υλική εξασφάλιση αλλά θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τον στόχο σου. Πιθανόν να σε πιάνουν ανασφάλειες για τον χειρισμό των οικογενειακών θεμάτων. Θα πρέπει να έχεις πίστη και σταθερότητα στον σκοπό σου για να αλλάξεις τα δεδομένα που σε ενοχλούν. Η σχέση με τον Αιγόκερω σίγουρα σου δημιουργεί το αίσθημα της υποχρέωσης αλλά και της επαγγελματικής ασφάλειας. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η ευαισθησία σου θα πιάσει κόκκινο και θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις όλους που έχουν την ανάγκη σου.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άδραξε την ευκαιρία και ξεκίνα κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Οι ενέργειες που εκπέμπονται από το πλανητικό σύστημα σε βοηθάνε να προχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αλλάζεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου γιατί βλέπεις ότι μάλλον δεν υπάρχει εκείνο το κομμάτι επαφής που υπήρχε παλιά. Για αυτό προσπαθείς να βελτιώσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες, με το δικό σου τρόπο φυσικά. Το καλό σε περίπτωση που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα το βιώσεις πρώτα μέσα από τη διάθεση να βοηθήσεις όσους σε έχουν ανάγκη και εκφράζοντας περισσότερο τα συμπονετικά σου συναισθήματα. Στις προσωπικές σου σχέσεις θα χρειαστεί να ανοιχτείς περισσότερο και να γίνουν όσο το δυνατόν πιο αληθινές. Με αυτό τον τρόπο θα απλοποιήσεις την καθημερινότητα στη ζωή σου, οπότε αυτόματα θα ζητάς και άλλα πράγματα από εσένα και τους γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, θα κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα στην δουλειά σου και πιθανόν να αναλάβεις μια θέση αρχηγική. Πάντως θα νιώσεις την παρόρμηση να σου τρυπάει τα κόκκαλα και δεν θα μπορείς να σταματήσεις μέχρι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και ξεκάθαρο.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μερικές φορές χρειάζεσαι ιδιαίτερη υποστήριξη για να πιστέψεις στην αξία σου. Τώρα χρειάζεται αφ’ εαυτού να πιστέψεις περισσότερο.

ΛΕΩΝ Αντιλαμβάνεσαι περισσότερο την αξία των ιδανικών σου αλλά και της ελευθερίας. Οπότε με τον τρόπο σου θα φιλοσοφήσεις και θα ξεκινήσεις να εμπλέκεσαι με καινούργια πράγματα τα οποία σίγουρα θα εξυψώσουν την ενέργεια και την ποιότητά σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ασχοληθείς περισσότερο με το εξωτερικό ή και με πράγματα που για σένα είναι προς το παρόν καινούργια αλλά συναρπαστικά. Το καλό είναι ότι τίποτα δεν θα σε γυρίσει πίσω, γιατί εσύ θα έχεις πάρει αποφάσεις να βιώσεις το διαφορετικό και το καινούργιο. Η στροφή που θα κάνεις, σε σχέση με συνεργάτες ή άτομα που έχουν φιλική αλλά και απρόβλεπτη συμπεριφορά, πιθανόν να σε παρακινήσει για να βάλεις νέους πιο χαλαρούς και απλούς στόχους. Η δημοτικότητά σου θα ανέβει αυτό το διάστημα γιατί θα γίνεις περισσότερο φιλικός/ή με όλους και όλα.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το φιλικό πνεύμα και η ομαδικότητα είναι αυτό που θα σου δείξει τον δρόμο και θα σε οδηγήσει σε καινούργιες εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΕνδόμυχα επιθυμείς την αλλαγή αλλά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να την προκαλέσεις. Η ρουτίνα πιθανόν να σε έχει κουράσει για αυτό ταράζεις τα νερά με ένα δικό σου μοναδικό τρόπο. Η οικονομική ανεξαρτησία θα είναι το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσεις και πιθανόν να τολμήσεις να σηκώσεις κεφάλι απέναντι σε μια συνεργασία που νιώθεις ότι κατά διαστήματα σε καταπιέζει αφόρητα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις επιτυχημένες επαφές και γνωριμίες όπου θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέες πόρτες. Η απόφαση για να συζήσεις ή να προχωρήσεις με ένα άτομο σε γάμο θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Πιθανόν να αποκαλυφθούν πράγματα τα οποία δεν περίμενες, αλλά δεν θα σε ξαφνιάσουν γιατί κάπου στο βάθος ήταν σαν να ήξερες την αλήθεια, κυρίως σε σχέση με θέματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση από άτομα που εργάζεστε μαζί.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανησυχείς περισσότερο από ότι πρέπει για αυτό χρειάζεσαι κάπου-κάπου να ηρεμείς και να πιστεύεις ότι πάντα υπάρχει μια λύση εκεί έξω αν την αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ Μπαίνεις σε μια καινούργια περίοδο η οποία θα σου δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους αλλά και να στοχεύσεις σε ιδιαίτερες συνεργασίες και επαφές. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες με στόχο να αναπτυχθούν διάφορες καινούργιες δουλειές και σίγουρα θα ξεχωρίσεις. Όμως ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα θα το μοιράζεσαι με τους άλλους γιατί δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου έξω από σχήματα και καταστάσεις συνεργασίας. Η συντροφικότητα θα θεωρείται απαίτηση από την πλευρά σου και όχι κάτι που το κάνεις για να νιώσεις καλά ή χαλαρά. Για αυτό πιθανόν να πιέσεις και να πιεστείς για συγκεκριμένη συμπεριφορά προς το πρόσωπό σου. Αν προσέξεις, όλα θα ρυθμιστούν με ένα καλύτερο τρόπο γιατί μπορείς και έχεις την δύναμη να αντιληφθείς πως είναι η σωστή συμπεριφορά. Ο Κριός θα επανέλθει πανηγυρικά στην ζωή σου.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αναζήτηση νέων αξιών και συγχρόνως η ενασχόληση με τον κόσμο σε πολύ στενό επίπεδο θα σου δώσει καινούργιες δυνατότητες εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕπαναστατείς και μέσα από εκεί θα βιώσεις μια διαφορετική πραγματικότητα. Το καλό και ήσυχο παιδί θα εκλείψει και την θέση του θα πάρει το παιδί που κάνει την επανάσταση της εφηβείας. Οπότε τα πράγματα θα είναι πολύ δυναμικά. Από εκεί που ήσουν στην στατικότητα και την αδράνεια τώρα θα πάρεις αποφάσεις δυναμικές και θα «χτυπήσεις» με το δικό σου τρόπο. Επιτέλους δεν θα περιμένεις. Αντίθετα, θα βγεις στην αντεπίθεση γνωρίζοντας από ένστικτο ότι θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ο κόσμος να χαλάσει. Όλα σε καλούν να βγεις από την υπερβολική σταθερότητα για να δεχτείς και έναν άλλο κόσμο όπου μπορείς να συμμετάσχεις κι εσύ, αρκεί να είσαι σίγουρος/η τι ακριβώς θέλεις. Η υποστήριξη που θα πάρεις από την οικογένεια θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα γλυκάνει τα τραύματά σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις μια πολύ ερωτική και δημιουργική περίοδο.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εκ των πραγμάτων βλέπεις ότι δεν μπορείς να μείνεις στη στασιμότητα και την αδράνεια για αυτό θα μπεις στην δράση με πολύ δυναμικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Νιώθεις ότι θέλεις να γίνεις εσύ ο πολεμιστής για όλες σου τις υποθέσεις. Και με αυτόν τον τρόπο δεν θα αφήσεις τον χρόνο σου να πάει χαμένος. Γιατί υπήρχε μια κατάσταση τον προηγούμενο καιρό που σχεδόν υπέμενες καρτερικά οτιδήποτε μπορεί και να σε καταδυνάστευε. Όλα όμως τώρα αλλάζουν αφού εσύ ξυπνάς ξαφνικά από ένα μεγάλο λήθαργο και θέλεις να διεκδικήσεις. Νιώθεις ότι με την αξία σου και το σπαθί σου θα κερδίσεις οτιδήποτε σου ανήκει. Η δυναμική και δημιουργική παρουσία θα σου δώσει την αφορμή να μπεις για τα καλά στο παιχνίδι που λέγεται ζωή και να την αντιμετωπίσεις σαν μια μεγάλη παιδική χαρά. Γιατί μόνο αν την βλέπεις με αυτόν τον τρόπο μπορείς και παρεμβαίνεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, νιώθεις ότι γίνονται αλλαγές στον ψυχισμό σου γιατί με κάποιο τρόπο μπορείς πιο εύκολα να συγχωρείς, να δίνεις αλλά και να αγαπάς. Η προσωπική υποστήριξη από φίλους και πολύ κοντινά σου άτομα θα σου δώσουν την πληροφορία ότι αξίζεις να κερδίσεις ακόμα και στις πιο περίεργες συνθήκες.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όλα σου φαίνονται πιο εύκολα αυτό το διάστημα γιατί οι ουράνιες δυνάμεις συναινούν με την προσωπικότητα και τις ανάγκες σου. Από τον μόνο που κινδυνεύεις είναι ο εαυτός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Νιώθεις ότι η δύναμή σου μπορεί να περιορίζεται μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Η έντονη ανάγκη σου για ασφάλεια θα είναι πιθανόν πολύ πιεστική γιατί θα ξεφύγεις για λίγο από τα συνήθη δεδομένα σου. Έχεις την ανάγκη να εξαρτηθείς από άτομα πολύ δικά σου και πιστεύεις ότι πιθανόν να μην είσαι έτοιμος/η για μια ξεκάθαρη κίνηση, ενώ στην ουσία είσαι σε ετοιμότητα και σίγουρα δεν θα αποτύχεις σε ότι και να κάνεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει να συντονίζεσαι περισσότερο με τις προσωπικές σου ιδέες, τις οποίες θα εκφράζεις με πιο εύκολο και απλό τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί από τις 7 έως και τις 10 Ιανουαρίου το σίγουρο είναι ότι θα νιώθεις πως όλα γύρω σου γκρεμίζονται, αλλά θυμήσου ότι ο στόχος είναι να βγει κάτι καινούργιο και διαφορετικό στην επιφάνεια. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Κράτησε το κεφάλι ψηλά και ατένισε το μέλλον με θετική ματιά.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητάς εναγωνίως να κάνεις μια καινούργια αρχή η οποία θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για την νέα πραγματικότητά σου. Είναι μεν δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΘα αναγνωρίσεις την ατομικότητά σου με έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο. Ίσως να επαναστατήσεις απέναντι σε κάποια άτομα που προσπαθούν με τον τρόπο τους να σε καπελώσουν ή να σου περάσουν ιδέες που δεν είναι καθόλου δικές σου. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις σου και κατά πόσο θα δεις με σοβαρότητα ή όχι τον νέο σου ρόλο. Το μυστικό είναι να εξασφαλίσεις πόρους από μια δουλειά που θα σου παρέχει την άνεση να μην καταπιέζεσαι και να μη χάνεις την ατομικότητά σου τόσο πολύ. Και θα τα καταφέρεις γιατί οι γνώσεις σου είναι μεγάλες και με πολλά ανοίγματα, οπότε μπορείς να αφομοιωθείς παντού με πολύ δυναμικό και ιδιαίτερο τρόπο. Αρκεί να κρατήσεις αποστάσεις και να μην προδώσεις όσο είναι δυνατόν το όραμά σου. Η προσέγγιση από τον Αιγόκερω θα είναι κυρίως πίσω από την κουρτίνα γιατί όλα θα γίνουν με μεγάλη μυστικότητα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση αλλά και ευκαιρίες να μαζέψεις χρήματα, αλλά με κάποιο τρόπο θα τα χαλάσεις και πολύ εύκολα. Για αυτό προσοχή σε ό,τι κάνεις.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι πλέον πολύ κοντά σε σένα και για αυτό επένδυσε περισσότερο στα «θέλω» και στις αξίες σου.

ΙΧΘΥΕΣΗ Αφροδίτη κάνει την τελευταία της θεαματική προσπάθεια στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Όλα φυσικά γυρίζουν γύρω από τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά επειδή είσαι άτομο που του αρέσει να μοιράζεται ποτέ δεν μένεις έξω από το παιχνίδι. Αντίθετα είσαι πάντα το επίκεντρο και εισπράττεις πολλά πράγματα από τους γύρω σου. Εκτός αν αποφασίσεις από μόνος/η σου να βγεις και να μπεις σε μια μοναχική πορεία. Όλα πάντως θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο δρόμο από τον οποίο δεν πρέπει να ξεφύγεις με κανένα τρόπο. Γιατί από εκεί εξαρτάται το μέλλον σου. Επειδή γενικά είσαι τυχερό άτομο ανοίγουν ξαφνικά οι ουρανοί για σένα, αλλά μετά έτσι ξαφνικά θα κλείσουν. Για αυτό εξαρτάται από εσένα το πως θα κρατήσεις την ενέργεια σου καθαρή. Γιατί θα σου δοθεί η τιμή να ακολουθήσεις ένα άτομο που είναι επιτυχημένος/η στην δουλειά του/της και μέσα από αυτό εσύ θα μεγαλουργήσεις, γιατί θα νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επιτέλους βγαίνεις δυναμικά και διεκδικείς οτιδήποτε χρειάζεσαι σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, και αυτό είναι που έχεις περισσότερο ανάγκη, εδώ και τώρα.

www.astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play