Τα άστρα 27 ως 29 Ιανουαρίου, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Τα άστρα 27 ως 29 Ιανουαρίου, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο
Σε κάθε κύκλο της Σελήνης ενεργοποιούνται διαφορετικές τάσεις και διαθέσεις με τις οποίες θα έρθουμε αντιμέτωποι το διάστημα που θα ακολουθήσει. Ο Υδροχόος είναι το τελευταίο ζώδιο της αέρινης τριπλότητας, το ζώδιο που ταυτίζεται με την αλλαγή και την αρχή της νέας εποχής. Η Νέα Σελήνη του μήνα κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, στην 8η […]

Σε κάθε κύκλο της Σελήνης ενεργοποιούνται διαφορετικές τάσεις και διαθέσεις με τις οποίες θα έρθουμε αντιμέτωποι το διάστημα που θα ακολουθήσει. Ο Υδροχόος είναι το τελευταίο ζώδιο της αέρινης τριπλότητας, το ζώδιο που ταυτίζεται με την αλλαγή και την αρχή της νέας εποχής. Η Νέα Σελήνη του μήνα κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, στην 8η μοίρα του ζωδίου, στις 2:06 π.μ. Σχετίζεται επίσης με την επανάσταση, την εξέλιξη, αλλά και την τεχνολογία.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται στην έναρξη του κύκλου αυτού, είναι κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος να αλλάξεις, να εξελιχθείς και να προχωρήσεις! Και φυσικά κατά πόσο είσαι σε θέση να συνεργαστείς για τις ιδέες σου και με ομοϊδεάτες, έτσι ώστε να μπορέσεις να λειτουργήσεις ακόμα και για το κοινό καλό.

Ο Ουρανός που είναι ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου (ανακαλύφτηκε το 1781), βρίσκεται εδώ και χρόνια στον Κριό (2011-1018) και είναι υπεύθυνος για κάθε ριζοσπαστική και επαναστατική δράση που εκδηλώνεται το διάστημα αυτό, προκαλώντας μεγάλες αναταραχές σε προσωπικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, ανάμεσα σε άτομα και κοινωνίες.

Έχει έρθει η στιγμή που πλέον κανείς δεν αρκείται στο να ζει με τις ιστορίες του παρελθόντος και είναι ανάγκη να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορεί να σχεδιάζουμε ή να οραματιζόμαστε. Ας μη ξεχνάμε πως όλα ξεκινούν από ένα όραμα, μια ιδέα, που ισχυροποιείται εξαιρετικά όταν έρθει η ώρα της να γίνει πραγματικότητα. Και που δε θα σταματήσει μπροστά σε κανένα εμπόδιο, προκειμένου να υλοποιηθεί.

Έτσι, μπορεί πολύ ξαφνικά να θελήσουμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές, τις οποίες καλλιεργούμε εδώ και καιρό στον κόσμο των ιδεών, χωρίς να υπολογίσουμε τίποτα.

Εκείνο που ωστόσο χρειάζεται να τον θυμόμαστε είναι το να είμαστε διαρκώς σε επαφή με την ανώτερη φύση μας, μια και η ύπαρξη έχει την τάση να ”έλκεται” από τα κατώτερα ένστικτά της, που φυσικά λειτουργούν παραπλανητικά ως προς τις επιλογές και τις κινήσεις μας!

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Κρόνος, που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον κύκλο αυτόν μόλις έχει ολοκληρώσει μια όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων την ημέρα της Παρασκευής, συνηγορώντας στο κλίμα και το μήνυμα του κύκλου αυτού. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων! Η στιγμή που θα σταθείς μπροστά στις όποιες επιλογές έχεις ακολουθήσει και θα κληθείς να τις υποστηρίξεις. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και να πληρώσεις το τίμημα που σου αναλογεί.

Η Αφροδίτη είναι δείκτης και των οικονομικών σου, που την περίοδο αυτή βρίσκονται σε μια φάση ”ζορίσματος”, είτε γιατί οι μέχρι τώρα κινήσεις σου δε σε δικαίωσαν, είτε γιατί δεν υπολόγισες σωστά και έκανες περισσότερα ανοίγματα από ό,τι έπρεπε.

Σχέσεις και συνεργασίες κινούνται κι αυτές κάτω από καθεστώς ξεκαθαρίσματος, μα να θυμάσαι πως σε κάθε περίπτωση εσύ είσαι ο τελικός ρυθμιστής της κάθε κατάστασης. Τίποτα δε γίνεται αν δεν έχεις βάλει και εσύ τη δική σου ενέργεια, που κινεί τις εξελίξεις προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Γιατί εσύ γράφεις την ιστορία της ζωής σου, ακόμα και αν δεν το παραδέχεσαι…

Όλα γύρω μας τείνουν σε μια αλλαγή και είναι στο χέρι σου να την ορίσεις, ακόμα και όταν συναντάς δυσκολίες ή τα πράγματα μοιάζουν να κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς…

Και κυρίως για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός, είναι η έναρξη μιας νέας περιόδου, που όμως έρχεται μέσα από δυσκολίες και επιβαλλόμενα ξεκαθαρίσματα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα, που συνοδεύει και αυτή τον κύκλο της Νέας Σελήνης, μπορεί να φέρει και αποκαλύψεις που θα ξαφνιάσουν ή θα γίνουν η αφορμή για την ενεργοποίηση των γεγονότων. Ή θα συντελέσει στο να κατανοήσουμε πράγματα που μέχρι χτες έμοιαζαν σκοτεινά ή λειτουργούσαν παρασκηνιακά.

Πολύ σημαντική η θέση του Άρη, μια και είναι και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου της Νέας Σελήνης, ο οποίος βρίσκεται στην 29.49 μοίρα των Ιχθύων και πρόκειται την ημέρα του Σαββάτου να περάσει στο ζώδιο του Κριού, που είναι και το ”σπίτι” του, το ζώδιο δηλαδή που κυβερνά. Και αυτός με την σειρά του μιλά για το τέλος ενός κύκλου, που μέχρι τώρα λειτουργούσε είτε πιο υποτονικά, είτε ακόμα και με παρασκηνιακό τρόπο.

Όλα στο φως, είναι η έκφραση που ταιριάζει στην θέση του Άρη, και είναι αυτός που θα ενεργοποιήσει τις εξελίξεις, μέσα από δυναμισμό, πρωτοβουλίες και δράση, για να ορίσει εκ νέου τους νόμους και τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως αυτός θέλει!

Ναι, περνάμε σε μια νέα εποχή, αφήνοντας πίσω μας πράγματα που μας ταλαιπώρησαν ή μας δυσκόλεψαν… Και βέβαια, δεν είναι εύκολο αυτό, είναι όμως εξέλιξη και επιβάλλεται να την ακολουθήσουμε!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα καλούνται να ανοίξουν μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής τους, επαγγελματικά ή προσωπικά. Το σίγουρο είναι πως βρίσκονται στην αυγή μιας νέας περιόδου και χρειάζεται να δουλέψουν πολύ και σκληρά για ό,τι στοχεύουν και θέλουν να εξελίξουν!

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play