Ζώδια σαββατοκύριακο 28–29/01

Ζώδια σαββατοκύριακο 28–29/01
Προβλέψεις για όλους.

ζωδια ΚριόςΤραγουδάτε, χορεύετε, γοητεύετε τα πλήθη… υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε (ή δεν θέλετε) να κάνετε; Το Σάββατο η ενέργειά σας είναι στα ύψη, χάρη στον σέξι, αναζωογονητικό Άρη – τον κυβερνήτη σας – που μπαίνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ο κόκκινος πλανήτης περνούσε από τους Ιχθύες και τον ομιχλώδη δωδέκατο Οίκο σας από τις 19 Δεκεμβρίου, κάνοντάς το για εσάς δύσκολο να επικεντρωθείτε και να παραμείνετε ενεργοί.Οπότε ρίξτε νερό στο πρόσωπό σας μετά τον ύπνο, Κριοί, επειδή είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά! Χρησιμοποιήστε αυτή τη μαγική επανεκκίνηση για να φέρετε τα σχέδιά σας και πάλι στο προσκήνιο. Προωθείστε τον εαυτό σας και φυσήξτε το κέρας σας περισσότερο.

Μια συμβουλή: επειδή ο Άρης μπορεί να γίνει επιθετικός, μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε την ανυπομονησία σας. Μπορεί να αγνοείτε την τάση σας να φέρεστε πολύ δυναμικά. Αν δείτε κάποιον να απομακρύνεται μακριά σας θα είναι το σύνθημά σας για να ρίξετε λίγο τους τόνους. Ένας άλλος λόγος για να το χειριστείτε απαλά; Η Σελήνη θα μπει στους Ιχθύες την Κυριακή κάνοντας τις επόμενες ημέρες λίγο κοιμισμένες. Μπείτε σε ρυθμό, Κριάρια: αυτός ο κύκλος διαρκεί έξι εβδομάδες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε.

ζωδια Ταύρος«Επιβεβαιώστε την παρουσία σας», ίσως, στους εορτασμούς για την κινεζική Πρωτοχρονιά. Το Σάββατο ένας βραχνός κύκλος έξι εβδομάδων έρχεται στο τέλος του, καθώς ο ενεργητικός Άρης αναχωρεί από τον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας και μπαίνει στον Κριό και στο δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, μέχρι τις 9 Μαρτίου. Μπορεί ξαφνικά να κλατάρετε ή να δείτε ότι η ενέργειά σας πέφτει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.

Ακόμα και στα όνειρά σας επεξεργάζεστε πολλά συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος. Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βρείτε τη θεραπεία σας μέσω του φαγητού, του ποτού ή κάποιας άλλης απόδρασης, θα είστε καλύτερα αν αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας. Αντιμετωπίζοντας τους χειρότερους φόβους σας, τις ενστάσεις σας και τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας με θάρρος, μπορείτε να τις θεραπεύσετε πραγματικά.

Η επίγνωση, αν και επώδυνη κάποιες φορές, θα σας βοηθήσει να ζήσετε την καλύτερη ζωή που μπορείτε σε μακροπρόθεσμη βάση. Οπότε, όσο δελεαστικό κι αν είναι, μην κάνετε οργανώσετε βραδιές ενοχής ακόμα. Αντ’ αυτού βρείτε την κάθαρση: γράψτε, χορέψτε, τεντωθείτε, ουρλιάξτε… ό,τι χρειάζεται για να βρείτε την απελευθέρωση. Και δεν χρειάζεται να απομονώσετε τον εαυτό σας. Την Κυριακή η Σελήνη επισκέπτεται τους Ιχθύες και σας βάζει σε διάθεση για τονωτική παρέα. Τι θα λέγατε για έναν χαμηλών τόνων καφέ με μερικούς από τους πιο υποστηρικτικούς σας φίλους;

ζωδια ΔίδυμοιΤο Σάββατο οι χυμοί της συνεργασίας αρχίζουν να ρέουν, χάρη στον ενεργητικό Άρη που περιπλανάται μέσα στον ενδέκατο Οίκο σας, τον προσανατολισμένο στην ομαδικότητα, μέχρι τις 9 Μαρτίου. Οι πιθανότητες δείχνουν πως είστε έτοιμοι για την προοπτική της συνεργασίας με αδελφές ψυχές. Εξάλλου, η δημιουργικότητα είναι υπερβολικά μεγάλη για να μπει σε ένα μόνο έργο (που αφορά πιθανώς την καλυτέρευση του κόσμου). Αλλά μην μπαίνετε σε κάθε επιχείρηση που βρίσκετε με τέτοιο κέφι, ή και καθόλου. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να μην είναι παράλληλος με την κοινή λογική. Γυρίστε στη γη, ακόμα και κυριολεκτικά βάζοντας τα πόδια σας στο πάτωμα και αναπνέοντας.

Προσέξτε τι δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο φλογερός Άρης στη ζώνη της τεχνολογίας σας μπορεί να προκαλέσει κάποιους απρόσμενους πολέμους στο Twitter. Ο Άρης ήταν στους Ιχθύες και στη ζώνη καριέρα σας από τις 19 Δεκεμβρίου και η δουλειά σας είχε γίνει επιπλέον απαιτητική. Με τον Άρη τώρα στον ζωηρό Οίκο της δικτύωσής σας ήρθε η ώρα να συνδυάσετε την εργασία με το παιχνίδι. Αλλά η μετάβαση δεν θα είναι άμεση. Με τη Σελήνη να γλιστρά στους Ιχθύες την Κυριακή, οι επόμενες ημέρες μπορεί να σας βρουν να ξεμπερδεύετε με τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός σημαντικού έργου πριν βγείτε για να γιορτάσετε.

ζωδια ΚαρκίνοςΑς αρχίσει το χτίσιμο της αυτοκρατορίας! Το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης μπαίνει στον Κριό και στον δέκατο Οίκο σας – που είναι προσανατολισμένος στην επίτευξη – ως τις 9 Μαρτίου και σας βοηθά να επικεντρωθείτε στα μεγαλύτερα όνειρα της σταδιοδρομίας σας. Αλλά αυτά δεν είναι ρομαντικές φαντασιώσεις, Καρκίνοι. Αυτό το γραφείο που κοιτάτε με ενθουσιασμό μπορεί να γίνει δικό σας, από τη στιγμή που θα στρωθείτε στη δουλειά, θα ανοίγετε το δρόμο σας προς τα πάνω στρατηγικά και θα ακολουθήσετε ένα αυστηρό σχέδιο.

Όταν σπάσετε τους στόχους σας σε διαχειρίσιμα βήματα, όλα είναι δυνατά.Κάντε μεγάλα όνειρα, αλλά μείνετε επιμελείς! Πριν πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, απολαύστε μια τελευταία περιπέτεια του «grand finale». Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες και τον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας την Κυριακή, προτρέποντάς σας να επιδοθείτε σε κάποιες δημιουργικές σκέψεις ή να κάνετε μια αυθόρμητη ημερήσια εκδρομή. Δεν έχετε κάνει σχέδια για χειμωνιάτικες διακοπές ακόμα; Εξερευνήστε τις επιλογές σας και αρπάξτε μια καλή προσφορά της τελευταίας στιγμής.

ζωδια ΛέωνΗ νέα χρονιά ξεκίνησε έντονα, χάρη στον Άρη που έκανε επίσκεψη στους Ιχθύες και στον προσωπικό, επικεντρωμένο με εστίαση λέιζερ όγδοο Οίκο σας. Η μονόπλευρη όραση ή ακόμα και η εμμονή μπορεί να είχαν κυριαρχήσει. Το Σάββατο θα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε, καθώς ο ενεργητικός Άρης μπαίνει στον Κριό και στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών, της περιπέτειας και της επέκτασης. Ας ηχήσει η ελευθερία! Από τώρα και μέχρι τις 9 Μαρτίου μπορεί να είστε πιο ανυπόμονοι από όσο συνήθως, να έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς.

Στην αγάπη και στη δουλειά σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις όταν νιώθετε περιφραγμένοι. Χρησιμοποιήστε τη γνωστή σας ευθύτητα για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια αυτού του ειλικρινούς κύκλου (π.χ. «πετάω φλύκταινες όταν μιλάς για γάμο στο τρίτο μας ραντεβού»). Κάντε το ελεύθερο πνεύμα σας να δουλέψει καλά παίρνοντας παραγωγικά ρίσκα. Είναι ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου; Αυτή είναι η εποχή για να διερευνήσετε τις επιλογές σας.

ζωδια ΠαρθένοςΉρθε η ώρα να το κάνετε πραγματικά επίσημο… ή να τελειώσετε το θέμα; Το Σάββατο ο κινητήριος Άρης μπαίνει στον Κριό έως τις 9 Μαρτίου, ζεσταίνοντας τον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας, των συγχωνεύσεων και των κοινοπραξιών. Ένας μόνιμος δεσμός μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα, είτε στην αγάπη είτε στη δουλειά. Ή μια σοβαρή ρήξη μπορεί να σας βρει να χωρίζετε δρόμους και κατά πάσα πιθανότητα όχι ως φίλοι. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν άσχημα με τον Άρη σε αυτή την κτητική και ζηλιάρικη ζώνη, γι’ αυτό προσέχετε να μην γίνετε εκδικητικοί. Διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε μερικές υγιείς επιδιώξεις σας, αν μπορείτε.

Με τον κόκκινο πλανήτη στον αχνιστό όγδοο Οίκο σας, η λίμπιντό σας έχει πάρει φωτιά. Το να δώσετε στον εαυτό σας τον χώρο για να εξερευνήσει την ερωτική του πλευρά (ακόμη και πριν καλέσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον στην κρεβατοκάμαρα) μπορεί να γίνει πραγματικά θεραπευτικό. Κατεβάστε ταχύτητα, Παρθένοι… και κρεμάστε την πινακίδα που λέει “Μην ενοχλείτε”.

ζωδια ΖυγόςΉσασταν σε αποστολή όλο τον χρόνο με τον κινητήριο Άρη να διαπερνά τον έκτο Οίκο της φυσικής σας κατάστασης, των καθηκόντων και της οργάνωσης από τις 19 του Δεκέμβρη. Αλλά κάθε καλός Ζυγός ξέρει ότι οι άνθρωποι και όχι τα επιτεύγματα, κάνουν τον κόσμο να γυρίζει.

Το Σάββατο τα αστέρια αυξάνουν την ένταση σε μια σημαντική σχέση, καθώς ο δυναμικός Άρης μπαίνει στον Κριό και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 9 Μαρτίου. Εάν βρισκόσασταν στο κενό με έναν τύπο που δεν είναι της δέσμευσης, μπορεί να φτάσετε στο τέλος των ορίων σας και να απαιτήσετε μια απάντηση: είναι μέσα ή όχι; Οι Ζυγοί που βρίσκονται σε σχέση, μπορεί να έχουν διαφωνίες πάνω σε μικρά πράγματα που σιγά σιγά να κλιμακώνονται.Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι πρέπει να απελευθερώσετε την ένταση. Το να διευθετήσετε το θέμα θα είναι αποσαφηνιστικό – και αν κάποιος δεν μπορεί να δεχτεί τον αληθινό σας εαυτό, μπορεί να καταλήξετε να ξανασκέφτεστε αυτή τη σχέση. Το να το ξεπεράσετε μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική με τον θερμό Άρη σε ισχύ. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μπορεί να αποφασίσουν να βρουν στα σοβαρά έναν σύντροφο. Ευτυχώς ο Άρης σας εμποτίζει με αυτοπεποίθηση και θάρρος, κάνοντάς σας επιπλέον ελκυστικούς σε προοπτικές με μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

ζωδια ΣκορπιόςΦορέστε τα αθλητικά σας και κάντε το αίμα σας να κυκλοφορήσει, Σκορπιοί. Το Σάββατο ο καπάτσος Άρης μπαίνει στον Κριό και στον έκτο Οίκο σας της υγείας, μέχρι τις 9 Μαρτίου. Για τις επόμενες 6 εβδομάδες μπορεί να έχετε περισσότερη ενέργεια για τις προπονήσεις σας και για να κάνετε το επιπλέον χιλιόμετρο. Τσεκάρετε την πλησιέστερη αγορά για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα εν λόγω βιολογικά γεύματα. Προσέξτε όμως: στην αναζήτησή σας να μπείτε σε ένα νέο κεφάλαιο ευεξίας, μπορεί να γίνετε υπερβολικά αισιόδοξοι.

Μην βάζετε υπερβολικό φόρτο εργασίας στον εαυτό σας, καθώς ο επιρρεπής στα ατυχήματα Άρης μπορεί να σας οδηγήσει σε τραυματισμούς κατά την ώρα της γυμναστικής, όπως τραβηγμένοι μύες. Το μόνο άτομο που ανταγωνίζεστε, είναι ο εαυτός σας. Κάντε τη σημερινή στάση του περιστεριού (ή το σήκωμα βαρών) λίγο καλύτερα από τη χθεσινή… και θα κάνετε μια καλή αρχή. Και πριν μπείτε με τα μούτρα, απολαύστε μια τελευταία πολυτέλεια. Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στους Ιχθύες και στον πέμπτο Οίκο σας της πολυτέλειας για μερικές ημέρες. Βγείτε και κάψτε το, πριν ξεκινήσετε την αποτοξίνωση από τη γλουτένη ή το αλκοόλ.

ζωδια ΤοξότηςΗ χειμερία νάρκη τελειώνει νωρίς, Τοξότες. Από τις 19 Δεκεμβρίου ο ενεργητικός πλανήτης Άρης ήταν σε κατάσταση «νάρκης» για το δικό σας ζώδιο, πλανιόταν στους Ιχθύες και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Μπορεί να νιώθατε εσωστρεφείς, κυκλοθυμικοί ή να είχατε μια ασυνήθιστα έντονη επιθυμία να φωλιάσετε. Το σπίτι και οι οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σας προκαλούσαν άγχος επίσης. Από την ανατροφή των παιδιών, μέχρι τη φιλοξενία επισκεπτών, μέχρι την εύρεση αρκετού προσωπικού χώρου και χρόνου για να τον εαυτό σας, όλα ήταν μια επική πρόκληση!

Όλα αυτά τελειώνουν το Σάββατο, καθώς ο Άρης μπαίνει στον παθιασμένο και παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 9 Μαρτίου. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να προχωρήσετε ένα δημιουργικό έργο ή μια ρομαντική σχέση. Κάντε φιγούρα με μια τολμηρή νέα εμφάνιση και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε περισσότερο γκλάμουρ, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να σας πετύχουν τα φώτα της δημοσιότητας. Εκφραστείτε με τόλμη, αλλά προσέχετε το δράμα. Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στους Ιχθύες και στον άνετο τέταρτο Οίκο σας, κάνοντάς το δύσκολο για εσάς να αντισταθείτε στην πρόκληση του κρεβατιού σας και στο να βγείτε από τις πιτζάμες σας.

ζωδια ΑιγόκερωςΗ κοινωνική σας ζωή είχε πάρει φωτιά από τις 19 Δεκεμβρίου, όταν ο Άρης μπήκε στους Ιχθύες και στον επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας και ζωντάνεψε τον κύκλο σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να φέρει μια προσγείωση στην ενέργειά σας, καθώς ο έντονος Άρης μπαίνει στον Κριό και στον ευαίσθητο τέταρτο Οίκο σας μέχρι τις 9 Μαρτίου. Τώρα το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η δράση, οπότε σχεδιάστε μια ζωηρή συνάντηση ή ξεκινήστε ένα διακοσμητικό πρότζεκτ.

Προειδοποίηση: η φιλοξενία του Άρη σε αυτό τον Οίκο μπορεί να δημιουργήσει εγχώρια διχόνοια. Ένα έργο ανακαίνισης μπορεί να πάει στραβά: το προσωπικό κατασκευής να εμφανιστεί νωρίς ή το να κρεμάσετε μια ταπετσαρία να αποδειχθεί δυσκολότερο από ό,τι φαινόταν στις οδηγίες. Εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με την οικογένεια, ειδικά μια γυναίκα συγγενή σας. Διασκορπίστε αυτή την αγχωτική ενέργεια βρίσκοντας παραγωγικές, σωματικές διεξόδους, όπως η δημιουργία ενός γυμναστηρίου στο σπίτι ή όπως, απλά, το να βγαίνετε από το σπίτι περισσότερο (μπόνους πόντοι αν το κάνετε για να γυμναστείτε!). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κλείστε περισσότερα μασάζ και κάντε πιο πολλά μπάνια με άλατα απ’ ότι συνηθίζετε. Το μαγνήσιο – και οτιδήποτε άλλο απελευθερώνει την ένταση των μυών – μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο.

ζωδια ΥδροχόοςΈτοιμοι για λίγη διασκέδαση; Από τις 19 Δεκεμβρίου ο κινητήριος Άρης ήταν στους Ιχθύες, ανάβοντας τον δεύτερο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Ήσασταν υπέρ – παραγωγικοί κατά τη διάρκεια των διακοπών και στην αρχή του νέου έτους. Μπορεί να είχατε κάποιο επιπλέον αγχωτικό βάρος και να έπρεπε να δουλέψετε κάποιες επιπλέον ώρες για να το καλύψετε. Αυτό το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης μπαίνει στον Κριό και ζωντανεύει τον τρίτο Οίκο σας της ομαδικής δράσης μέχρι τις 9 Μαρτίου. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο των 6 εβδομάδων για να ξεμουδιάσετε τους επικοινωνιακούς σας μυς.

Έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που κάνατε κάποιες στρατηγικές σκέψεις για την επέκταση του δικτύου σας; Σκεφτείτε τον τύπο των επαφών που θα θέλατε να κάνετε και έπειτα ανοιχτείτε. Με το ανοιχτό σας μυαλό θα κάνετε πολλούς συμμάχους. Αφήστε όμως τα σχέδια που εξυπηρετούν μόνο τον εαυτό σας, οι άλλοι μπορούν να μυρίσουν ότι δεν είναι γνήσιο από μίλια μακριά. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, φέρνοντας μια τελευταία έκρηξη παραγωγικότητας. Πληρώστε μερικούς λογαριασμούς, χειριστείτε ένα σημαντικό έργο, οργανώστε το πρόγραμμά σας και φροντίστε να αφήσετε αρκετό ελεύθερο χώρο στην ατζέντα σας για χόμπι και για ποιοτικό χρόνο με φίλους.

ζωδια ΙχθύεςΕίχατε αρκετή περιπέτεια για να σας φτάσει για όλο το 2017; Από το Σάββατο κινείστε σε έναν πιο πρακτικό χώρο. Ο ενεργητικός Άρης αναχωρεί από το ζώδιό σας (όπου ήταν ήδη από τις 19 Δεκεμβρίου) και μπαίνει στον Κριό μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ενώ όλη αυτή η δράση ήταν συναρπαστική, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα. Ο κόκκινος πλανήτης είναι τώρα στον τομέα της δουλειάς και των χρημάτων σας, οπότε εστιάστε σε πρακτικά πράγματα, όπως στο εισόδημα και στους στόχους της καριέρας σας.

Βρείτε δημιουργικές λύσεις σε οικονομικά θέματα, όπως το να βρείτε μια δεύτερη δουλειά ή να αυξήσετε την πληρωμή σας. Ακολουθήστε το οικονομικό σας σχέδιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να απογοητεύσετε κάποιον ή να μην πιάσετε εσείς τον λογαριασμό. Η αυτοεκτίμησή σας προέρχεται από τη συνειδητοποίηση ότι μπορείτε πραγματικά να φροντίσετε τον εαυτό σας. Τεντώστε αυτούς τους αυτάρκεις μύες σας. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας για μια-δυο μέρες και σας φέρνει μια έκρηξη έμπνευσης για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play