Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Ιανουαρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Ιανουαρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη
Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 23-29 Ιανουαρίου 2017! Δες το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σου!

Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Υδροχόο, βοηθά στην συνεννόηση μεταξύ αντιθέτων και διευκολύνει την προσέγγιση και επίλυση ζητημάτων αν επικρατεί καλή πρόθεση και πίστη.

Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει τώρα τις προσωπικές σου προβλέψεις!

ΚριόςΣυνεχίστε τις προσπάθειες στην εργασία και ακολουθήστε με συνέπεια την τακτική που φαίνεται να ευνοεί τις προσδοκίες σας. Είναι το διάστημα που πρέπει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να αγνοήσετε την μέχρι τώρα συνήθειά σας να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και να αλλάζετε συχνά πορεία. Αισθηματικά φροντίστε να κρατήσετε το ενδιαφέρον σας εκεί που πρέπει και να μην αφήσετε κάποιο πρόβλημα συνεννόησης να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας.Tip: Ελέγξτε καλύτερα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που έχετε, πριν αντιδράσετε!

ΤαύροςΕίστε εκείνοι που μπορούν να δώσουν λύσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, αν αποφασίσετε να εργαστείτε με συνέπεια και δημιουργικότητα. Αυτήν την εβδομάδα είστε ένα βήμα μπροστά από ανταγωνιστές και αντιπάλους και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας καθυστερούν και δείξτε την απαιτούμενη προσοχή σε διευθετήσεις και διακανονισμούς. Αισθηματικά είναι πιο εύκολο από άλλες φορές να διεκδικήσετε και να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. ΤΙΡ: Διακρίνετε τις ευκαιρίες και εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές συγκυρίες.

ΔίδυμοιΟυσιαστικό αλλά αρκετά πολύπλοκο το διάστημα της εβδομάδας που ξεκινά και θα πρέπει να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας, να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε υποχρεώσεις και ευθύνες και να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία σας εκεί που διακρίνετε ότι σας έχουν στριμώξει. Αισθηματικά αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στην συνεννόηση αλλά οι λύσεις της τελευταίας στιγμής σας ευνοούν. ΤΙΡ: Χρησιμοποιήστε την πειθώ και την εφευρετικότητά σας!

ΚαρκίνοςΛόγω των πρόσφατων γεγονότων είστε περισσότερο διστακτικοί από όσο πρέπει σε θέματα αισθηματικής φύσεως. Είναι λάθος σας να υπερβάλλετε σε θεωρίες συνωμοσίας και λάθος σας να εξαντλείτε τη δημιουργικότητά σας σε θέματα δευτερεύουσας σημασίας. Το διάστημα αυτής της εβδομάδας σας βοηθά να σκεφτείτε περισσότερο και να αποφασίσετε πιο ουσιαστικά σχετικά με ότι σας ευχαριστεί και ότι επιδιώκετε! ΤΙΡ: Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και σας ταλαιπωρούν.

ΛέωνΕλαττώστε ταχύτητα, χαλαρώστε από την ένταση και την πίεση των πρόσφατων γεγονότων σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα και σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες που σας έχουν εγκλωβίσει. Αφήστε το περιττό και ασχοληθείτε με το ουσιαστικό, όποιο κι αν θεωρείτε ότι σας αντιπροσωπεύει σήμερα. Το αύριο θα σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να πάτε, το σίγουρο όμως είναι ότι θα έχετε κερδίσει πολλή γνώση και συντροφικότητα στην πορεία. ΤΙΡ: Εμπιστευθείτε εκείνους που σας δείχνουν το δύσκολο δρόμο!

ΠαρθένοςΑντιστέκεστε υπερασπιζόμενοι τα ζωτικά σας συμφέροντα και προβλέπεται να τα καταφέρετε να παραμείνετε αλώβητοι. Φροντίστε όμως να ανανεώνετε τις δυνάμεις σας και να συνεχίζετε με τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο την καλή σας πορεία που ξεπερνάει τα εμπόδια. Αισθηματικά λειτουργήστε περισσότερο με συναίσθημα κα λιγότερο με λογική, έστω και αν δεν αισθάνεστε σίγουροι για τον τρόπο και τις επιδιώξεις σας. ΤΙΡ: Φροντίστε την καλή σας εικόνα και βελτιώστε την κοινωνική σας ζωή!

ΖυγόςΛειτουργείτε περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με στρατηγική. Φροντίστε να είστε περισσότερο υπεύθυνοι στις σχέσεις και στις ευθύνες που αναλαμβάνετε στο χώρο της εργασίας. Οικονομικά χρειάζεται να προσπαθήσετε λίγο ακόμη μέχρι να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα, αλλά προσέξτε να κρατήσετε ισορροπίες και όχι να αναβάλετε διαρκώς αποφάσεις με συνέπεια να επιμηκύνεται η περίοδος της ανασφάλειάς σας. ΤΙΡ Αποφύγετε αστοχίες στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή!

ΣκορπιόςΑν βιαστείτε, αν κάνετε σωστές συνεννοήσεις και αν κρατήσετε ευέλικτη στάση στα πρακτικά σας θέματα, τότε τα ζητήματα στην εργασία, στα οικονομικά σας και στην πρακτική σας καθημερινότητα δείχνουν να τακτοποιούνται και να ξεκινά ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων για εσάς, με πιο απτά αποτελέσματα και πιο αισιόδοξες προοπτικές. Η οικογένεια μπαίνει σε ευαίσθητη περίοδοΤΙΡ: Να είστε έτοιμοι για ευκαιρίες και συνεννοήσεις!

ΤοξότηςΕπικεντρωθείτε στα θέματα της εργασίας και φροντίστε να δώσετε ώθηση στα σχετικά σας συμφέροντα, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή όσοι κατέχετε θέσεις λήψεις αποφάσεων. Κάποια ξεκινήματα και κάποιες επαφές σχετικές με το αντικείμενό σας πρέπει να καλλιεργηθούν περισσότερο, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που θα σας επηρεάσουν από τα μέσα της εβδομάδας. Η τύχη σας θέλει πρακτική συμπαράσταση και βοήθεια εκ μέρους σας!ΤΙΡ:Επιμείνετε στη βελτίωση της θέσης και του τρόπου διαβίωσής σας!

ΑιγόκερωςΗ επικοινωνία, η διαίσθηση και η εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Αφεθείτε να σας παρασύρουν οι αισθηματικές σας ανησυχίες και εκμυστηρευτείτε το ενδιαφέρον σας στον άνθρωπο που απασχολεί τη σκέψη σας. Οτιδήποτε εμπεριέχει το συναισθηματικό γνώρισμα, φαίνεται να ευνοείται και να επηρεάζει θετικά τον ψυχισμό σας. ΤΙΡ :Δώστε διέξοδο στο συναίσθημά σας, ότι κι αν αφορά αυτό!

ΥδροχόοςΠολλά θα σας παραξενέψουν αυτήν την χρονική περίοδο και κυρίως ο τρόπος και η χρονική στιγμή κατά την οποία θα συμβούν. Το μυστικό είναι ότι βαδίζουμε προς Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στο τέλος της εβδομάδας και πρέπει να κλείσουν εκκρεμότητες, να αφήσετε πίσω ένα αβέβαιο παρελθόν και να επικεντρωθείτε σε νέους στόχους και νέες ασχολίες. Κάποιος προβλέπεται να σας υποστηρίξει και να σας κατευθύνει στις αναζητήσεις σας.TIP:Αφήστε το ένστικτο και τη διαίσθηση να σας κατευθύνουν! ΙχθύεςΕξακολουθούν να σας απασχολούν τα αισθηματικά σας αλλά και η αλλαγή καριέρας. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε αυτούς τους δύο τομείς για να δώσετε την πρέπουσα σημασία και στους δύο. Επηρεάζεστε από το παρελθόν, αμφιβάλλετε λίγο για τις επιλογές και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, χρειάζεται όμως να έχετε πίστη στον εαυτό σας και θάρρος απέναντι σε ό,τι φαίνεται να σας αναστατώνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Επιλέξτε έναν δρόμο και ακολουθήστε τον! TIP: Κολυμπήστε σε όσο βαθιά νερά θέλετε. Θα τα καταφέρετε!

www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play