Άστρα Weekend! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 28 – 29/ 1/ 2017

Άστρα Weekend! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 28 – 29/ 1/ 2017
Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση;

Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση; Astraweekend love για τα 12 ζώδια του διήμερου αυτού.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣΣου έχω πολύ ευχάριστα νέα! Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και αυτό θα πρέπει να ηχεί στα αυτιά σου σαν χαρμόσυνες καμπάνες. Ρισκάρεις στον έρωτα, στα θέλω και στις επιθυμίες σου, δεν αφήνεις τίποτε στη τύχη του. Δικαιωματικά είναι ένα από τα καλύτερα διήμερα της ζωής σου και το ακόμη καλύτερο είναι πως ό,τι σχεδιάζεις, δεν έχεις σκοπό να το ανακοινώσεις (Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα) και πολύ καλά κάνεις! Τι θες τώρα, να μας ματιάσουν για τα καλά που έρχονται; Η διάθεση, η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου χτυπάνε κόκκινο, δεν υπάρχει ερωτικός στόχος που να βάλεις στο μυαλό σου και να μην πραγματοποιηθεί. Είναι από εκείνα τα διήμερα που αν είσαι μόνος-η, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις μια θέση στην καρδιά ενός ατόμου.

ΤΑΥΡΟΣΑγαπημένε μου Ταύρε, αν ψυχανεμίζεσαι ότι έφτασε η ώρα να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, αν νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ερωτευθείς δυνατά, αν αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή βάλτωσε και χρειάζεσαι ανανέωση, δε χρειάζεται να κουνήσεις ούτε καν το μικρό σου δαχτυλάκι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει όλα εκείνα που ονειρεύεσαι. Για όλες τις κατηγορίες (χωρισμένος Ταύρος, μόνος Ταύρος, δεσμευμένος Ταύρος) έχει κάτι καλό να φέρει αυτή η Νέα Σελήνη. Υπόσχεται δυναμικό ξεκίνημα και αλλαγή πλεύσης, είναι ένα διήμερο που μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό στόχο είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, σε κάνει να χαμογελάς και να καρδιοχτυπάς και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙΠεριμένεις το διήμερο αυτό για να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αυτό σημαίνει πως δε σκοπεύεις να διαπραγματευτείς με κανέναν το πού θα πας και τι θα κάνεις. Εδώ λοιπόν, θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή από μεριάς σου, γιατί μπορεί να χρειαστεί με την ένταση στο λόγο σου να απορρίψεις μια πρόταση για έξοδο. Να πεις ένα εκκωφαντικό “Όχι” ή ακόμη και να γίνεις λίγο απότομος-η στον άνθρωπο που σε αγαπά. Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα, κρύο έρχεται το σαββατοκύριακο αυτό και θες την κουβερτούλα και τον καναπέ σου, αλλά υπάρχουν και οι ανάγκες των άλλων, είσαι ένα ευέλικτο άτομο και χρειάζεται να επιστρατεύσεις το… διπλωματικό λόγο σου, προκειμένου να επιτύχεις και την ηρεμία, αλλά και την φροντίδα του-της συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΟ Άρης περνά στον Κριό (χμ) και σε συνδυασμό με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σαφώς αυτό το διήμερο θα είναι ιδιαίτερα περίεργο. Κρατάς όλες σου τις σκέψεις στο μυαλό σου, φυλάς τα δικά σου μυστικά και το κακό ξέρεις ποιο είναι; Πως μπορεί να είναι απλά αρνητικές ιδέες ή καχυποψία για ένα άτομο. Σκοπεύεις να βασανίσεις το μυαλό σου άδικα και αυτός ο Άρης δεν πρόκειται να σε βοηθήσει και πολύ από αυτή του τη νέα θέση. Δεν είναι ένα αρνητικό διήμερο, αλλά σίγουρα θα νιώσεις πως αν ανοίξεις το στόμα σου ίσως να έρθεις σε σύγκρουση, ενώ αν σιωπήσεις, μπορεί να καταπιεστείς πιο πολύ. Πώς να σε βοηθήσω τώρα; Το βρήκα! Κάνε λίγη υπομονή, κράτα μια απόσταση και θα περάσει αυτή η θολή ομίχλη, που δεν αφήνει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝΣε περιμένει ένα εκπληκτικό και αναπάντεχο σαββατοκύριακο! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και ο Άρης που περνά στον Κριό υπόσχονται θεαματικές αλλαγές. Είσαι μόνος/η χωρίς κανένα ερωτικό ενδιαφέρον; Οι παραπάνω αστρολογικές όψεις σε ευνοούν να κάνεις ένα νέο δυναμικό ερωτικό ξεκίνημα, με απαράμιλλο πάθος. Έχει ένταση και ξεκάθαρο ερωτικό φλερτ, αυτό το διήμερο σου χαρίζει το απαιτούμενο θάρρος για να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Είσαι σε σχέση, αλλά είναι “έτσι κι έτσι” το τελευταίο διάστημα; Ο Άρης σε ωθεί να εκφράσεις είτε λεκτικά είτε πρακτικά το πάθος και τον έρωτά σου για τον/τη σύντροφό σου. Είναι από εκείνα τα διήμερα που θα θυμάσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μείνει για πολλούς και ευχάριστους λόγους χαραγμένο ανεξίτηλα στη μνήμη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΕίναι ένα καθοριστικό διήμερο για εσένα, η ερωτική σου ζωή πρέπει να τακτοποιηθεί και αυτό πρέπει να γίνει πάση θυσία μέσα στο σαββατοκύριακο. Η υπομονή σου θα εξαντληθεί αν δεν βάλεις σε τάξη τα αισθήματα και την καρδιά σου. Το να γνωρίζεις πού ανήκεις ερωτικά και να αισθάνεσαι οικεία και ζεστά, είναι για εσένα κανόνας στον έρωτα. Κάπου λοιπόν, το τελευταίο διάστημα χάθηκαν οι ισορροπίες, νιώθεις άβολα στο δεσμό σου ή αν βίωνες έναν αβέβαιο έρωτα το τελευταίο διάστημα, κι όλα αυτά θα πασχίσεις με κάθε τρόπο να τα αφήσεις στο παρελθόν. Ετοιμάζεις λοιπόν να κάνεις μια ξεκάθαρη και ανοιχτή κουβέντα με το άτομο που αγαπάς. Από αυτή την ανοιχτή και από καρδιάς συζήτηση θα βγείτε και οι δυο κερδισμένοι, γιατί σκοπεύεις να πεις τις αλήθειες σου.

ΖΥΓΟΣΟ Άρης περνά στον Κριό και δεν μπορώ να πω ότι σε βοηθά και πολύ αυτό το αστρολογικό γεγονός. Απαιτεί την προσοχή σου, γιατί μπορεί να φέρει μια μικρή σύγκρουση ή ένταση στο δεσμό σου, ίσως ακόμη να θες να προβάλεις λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό όριο τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου. Το «παν μέτρον άριστον» είναι σίγουρα η λύση για αυτό το σαββατοκύριακο και… όχι μόνο. Δε σε φοβάμαι, και αυτό όχι γιατί κρίνω από το χαρακτήρα σου, αλλά γιατί ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε κάνει να μη θες να μοιραστείς τις σκέψεις σου, να κρατήσεις για εσένα τις όποιες ιδέες ή απόψεις έχεις σχηματίσει για την ερωτική σου ζωή. Είναι ένα διήμερο που αποστασιοποιείσαι από το συναίσθημα και δεν επιτρέπεις να σε παρασύρει, γεγονός που αυτό το διήμερο είναι ωφέλιμο για τη συναισθηματική σου ζωή.ΣΚΟΡΠΙΟΣΑυτή η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο, έρχεται να υποσχεθεί πολλά, αφού πρόκειται για ένα πολύ όμορφο διήμερο και ιδιαίτερα αισιόδοξο. Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, μια αναπάντεχη αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο είναι πολύ μα πάρα πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στο σαββατοκύριακο. Επίσης, αυτό το αστρολογικό γεγονός ωφελεί και εσένα που διαθέτεις μια σχέση, αλλά έψαχνες τρόπους να την ανανεώσεις, με την Νέα Σελήνη βρίσκεις το απαιτούμενο πάθος να φέρεις ξανά τον ερωτισμό, να προτείνεις αλλαγές και νέες ιδέες, που γίνονται η αφορμή για να ερωτευθείτε ο ένας τον άλλον ξανά από την αρχή, μια πιο δυνατά αυτή τη φορά. Σου ανήκει αυτό το διήμερο και πρέπει να το απολαύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣΤι πιο ευνοϊκό από τον Άρη που περνά στον Κριό; Ένα θα σου πω: καλύτερα δε θα μπορούσε να είναι τα πράγματα για την ερωτική σου ζωή, μιλάμε για ένα άκρως θετικό αστρολογικό γεγονός, που σε γεμίζει με δυναμισμό. Είναι ένα σαββατοκύριακο που πρέπει να βγεις, να κυνηγήσεις τις ερωτικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, με θάρρος να πλησιάσεις ή να εκφράσεις τον έρωτα και τα αισθήματά σου για ένα άτομο. Έχεις εκείνο τον “τσαμπουκά” που χρειάζεται για να μη σε σταματήσει τίποτε και να αποδείξεις με πράξεις την έλξη που νιώθεις για ένα άτομο. Αν είσαι σε δεσμό, σου προτείνω να μείνετε σπίτι και να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, σε σημείο να πάρει η ερωτική σας ζωή φωτιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟ Άρης περνά στον Κριό και το διήμερο αυτό σε οδηγεί να αποζητάς την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου. Θέλει λίγη προσοχή αν έχεις μια σχέση, γιατί υπάρχει αυξημένο το ενδεχόμενο να προκύψουν λεκτικές κοντρίτσες. Η όψη αυτή προσδίδει στο χαρακτήρα σου την ανάγκη για επιβολή και κυριαρχία, έχεις περισσότερο δυναμισμό από όσο χρειάζεται μέσα στο δεσμό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η μετακίνηση του Άρη σε κάνει να θες να προβληθείς και να ξεχωρίσεις σε μια ομάδα ή παρέα ανθρώπων. Αυτό μπορεί να είναι μια θετική εξέλιξη, διότι δίνεις την ευκαιρία να σε ερωτευθεί ένα άτομο, βλέποντας τα χαρίσματα και τα προτερήματά σου. Αρκεί να μην το παρακάνεις βέβαια, θέλει την κατάλληλη δόση αυτοπροβολής και διαφήμισης του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΕυχάριστα είναι για εσένα τα νέα, Υδροχόε, μιας και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, ενώ ο Άρης περνά στον Κριό και η ερωτική σου ζωή αποκτά τρελό νόημα, γεμίζει με πάθος και δυναμισμό. Είναι να μη βάλεις στο μάτι κάτι αυτό το διήμερο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου ανήκει μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό που σε ξεχωρίζει και σε κάνει να εντάσσεσαι στα ευνοημένα ζώδια του διημέρου, είναι αυξημένη αισιοδοξία και η μεγάλη σου αυτοπεποίθηση, γίνεσαι ανίκητος/η, μεταμορφώνεσαι στο πιο διεκδικητικό και αποφασιστικό άτομο, οπότε τα καλύτερα σου τάζω και σου εύχομαι να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο.

ΙΧΘΕΙΣΗ Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μιλάμε για ένα ιδιαίτερο σαββατοκύριακο και απόλυτα συναισθηματικό. Είναι ένα διήμερο που αισθάνεσαι την αμοιβαιότητα σε όλο της το μεγαλείο, η προσφορά και τα αισθήματά σου βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση, αποσπάς το ερωτικό ενδιαφέρον με μεγαλύτερη ευκολία. Αν το τελευταίο διάστημα σου άρεσε πάρα πολύ ένα πρόσωπο, αλλά δεν ήξερες πώς να το προσεγγίσεις και να το κατακτήσεις, είναι μια μοναδική ευκαιρία κάνοντας ένα μικρό βήμα προς τα εκείνο, να το πείσεις πως υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να σε ερωτευθεί και να σε αγαπήσει. Εκμεταλλεύσου τη χρονική αυτή στιγμή, για να νιώσεις οικεία και ζεστά με τον άνθρωπο που θες και, αν διστάζεις γιατί δε γνωρίζεις την αντίδρασή του, θα σου εγγυηθώ εγώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην εισπράξεις τα αισθήματα που αποζητάς!

www.e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play