Μηνιαίες προβλέψεις από 20/1 έως 19/2 – Ο μήνας του Υδροχόου

Μηνιαίες προβλέψεις από 20/1 έως 19/2 – Ο μήνας του Υδροχόου
ΚΡΙΟΣ ♈ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου καλείσαι να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, ενώ παράλληλα μπορεί να σου αποκαλυφθεί και μια παρασκηνιακή διεργασία που θα σε στενοχωρήσει.Ωστόσο, από τις 28/1 που ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, οι «μηχανές» σου ανάβουν για τα καλά, με συνέπεια να αφήσεις πίσω σου […]

ΚΡΙΟΣ ♈ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου καλείσαι να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, ενώ παράλληλα μπορεί να σου αποκαλυφθεί και μια παρασκηνιακή διεργασία που θα σε στενοχωρήσει.Ωστόσο, από τις 28/1 που ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, οι «μηχανές» σου ανάβουν για τα καλά, με συνέπεια να αφήσεις πίσω σου πίκρες και φαρμάκια, δίνοντας προτεραιότητα στην άμεση εκπλήρωση των σχεδίων και των επιθυμιών σου.Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου θα συμβάλλει στην περαιτέρω εξωστρέφειά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες.ΟικονομικάΣε πρώτη φάση, ίσως χρειαστεί να διαθέσεις ένα μέρος του εισοδήματός σου για να καλύψεις αναγκαιότητες σχετικές με την υγεία σου ή μια νομική υπόθεση. Ωστόσο, οι πιο σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται για μετά τις 5/2, όταν δηλαδή η Δήμητρα θα περάσει στον Ταύρο, ενεργοποιώντας την δυνατότητα μιας συμφωνίας ή συνεργασίας που θα «σου λύσει τα χέρια». Να θυμάσαι βέβαια ότι στην συγκεκριμένη περίοδο ίσως χρειαστεί να δημοσιοποιήσεις κάποια από τα οικονομικά σου δεδομένα.ΕρωτικάΑρχικά πολλά γίνονται «εν κρυπτώ» αλλά δεν θα αργήσει η στιγμή που οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν και η προσωπική σου ζωή θα… λουστεί με άπλετο φως! Αν λοιπόν προτιμάς τις «καθαρές» καταστάσεις, χωρίς «αστερίσκους», δεν έχεις παρά να περιμένεις την είσοδο (και) της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, στις 4/2. Μέχρι τότε πάντως μπορεί να ταλαιπωρηθείς από «κολλήματα» ή ασαφείς καταστάσεις, ενώ σίγουρα δεν ευνοείται η δημιουργία μιας «κανονικής» σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ίσως στενοχωρηθείς ή προβληματιστείς από «ανεξήγητες» συμπεριφορές και «μπερδεμένες» καταστάσεις φίλων αλλά καλό θα ήταν να μην εμπλακείς στις υποθέσεις τους, παρά μόνον για να τους/τις εμψυχώσεις. Από εκεί και ύστερα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 28/1, αναμένεται να υπάρξει «βροχή» αποκαλύψεων σχετικά με τα όσα είχαν προηγηθεί! Παράλληλα βέβαια, είναι σκόπιμο να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου, αφού δεν θέλει και πολύ για να «ξεραθείς» από ένα προσωρινό μεν, αλλά οξύ πρόβλημα.Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου μπορεί να συμβάλλει σε μια γενική αναστάτωση, με την εισδοχή νέων δεδομένων στην ζωή σου, ας μην ανησυχείς όμως αφού τα καλύτερα για σένα ξεκινούν από τις 5/2, όταν δηλαδή η Δήμητρα θα περάσει στο ζώδιό σου, παρέχοντάς σου περισσότερες ευκαιρίες διάκρισης και υποστήριξης από τους άλλους. Έτσι, ακόμη και κάτι που κρίνεις ως «ενοχλητικό», μπορεί τελικά να σε ευνοήσει.ΟικονομικάΜέχρι να βγει ο Ιανουάριος καλό θα ήταν να περιορίζεις τις προσδοκίες σου και βέβαια να μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν πρόκειται να αποδώσουν ή ακόμα χειρότερα μπορεί να σε μπλέξουν άσχημα. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί βοήθεια από φίλο/η, κάνε πως… δεν άκουσες!Στην συνέχεια όμως μπορείς να επωφεληθείς οικονομικά, από μεταβολές στο εργασιακό καθεστώς σου αλλά και την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα προς το πρόσωπό σου.ΕρωτικάΣε πρώτη φάση καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις που είναι μεν ασαφείς, αλλά αφήνουν ελπίδες για την συνέχεια, με πιθανότερη κατάληξη ωστόσο το να μην συμβεί τίποτε εξ αιτίας του ελλείμματος εμπιστοσύνης ή κάποιων «κολλημάτων» του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Τον Φεβρουάριο βέβαια το κλίμα αλλάζει και μάλλον θα αρχίσεις να γεύεσαι τα καλά και τα… στραβά ενός «παράνομου» ερωτικού καθεστώτος, είτε πρόκειται για μια δική σου επιλογή, είτε για «παρασπονδίες» του/της συντρόφου σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα, οπότε ας μην ποντάρεις στην διατήρηση της ανωνυμίας σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δεν αναμένεται να είναι εύκολο για σένα κι ίσως να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε καταστάσεις που δεν ορίζεις και δεν ελέγχεις.Κι εδώ μια καλή συμβουλή είναι το να μην δίνεις βάση στις προτεραιότητες των άλλων αλλά κυρίως στις δικές σου, δεν αποκλείεται όμως να σου επιβληθούν και πράγματα που δεν θες.Η συνέχεια ωστόσο θα σε αποζημιώσει, ιδιαίτερα στο σκέλος που αφορά σε ταξίδια και επιμορφωτικές δράσεις.Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου θα σου δώσει την ώθηση ή την αφορμή για να τολμήσεις κάτι που μέχρι πρότινος σου φαινόταν αδύνατον.Επιπλέον, η είσοδος του Άρη στον Κριό (28/1) και λίγο αργότερα της Αφροδίτης (4/2) θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο και παρά τα ενδεχόμενα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σου, θα έχεις κάθε λόγο για να νιώθεις ικανοποίηση από τις εξελίξεις και τα νέα ενδιαφέροντά σου.ΟικονομικάΑπό την στιγμή που οι άλλοι δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό που θες, όπως το θες, δεν έχεις παρά να περιμένεις τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που δημιουργούνται για σένα τον Φεβρουάριο. Μέχρι τότε πάντως καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις, έχοντας μάλιστα τον νου σου σε έξωθεν διεκδικήσεις σε βάρος σου.ΕρωτικάΦαίνεται πως ήρθε η στιγμή να αποδείξεις το πόσο καλά μπορείς να διαχειρίζεσαι και να… εκμεταλλεύεσαι ένα «παρεΐστικο» κλίμα! Όχι βέβαια πως δεν θα υπάρξουν ανταγωνισμοί και «αψιμαχίες» αλλά με τον Δία στον Ζυγό έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις ότι θα εξέλθεις νικητής από κάθε διεκδίκηση.Μάλιστα, η Σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου είναι για σένα «όλα τα αισθήματα», αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Τον Ιανουάριο ωστόσο βάστα γερά, αφού δεν πρόκειται να βγει κάτι καλό από τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται κάπως στενόχωρο, αφού και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και κάποια πρόσωπα για τα οποία νοιάζεσαι, περνούν δύσκολα. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.Από τις 28/1 βέβαια που ο Άρης εισέρχεται στον Κριό όλη αυτή η «βουβή» αναμονή και το «σφίξιμο» θα παραχωρήσουν την θέση τους σε δραστικές όσο και «θορυβώδεις» εξελίξεις που άλλες φορές θα πηγαίνουν πρίμα με τα συμφέροντά σου κι άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως το βέβαιο είναι ότι θα βρεθείς στις «επάλξεις» παλεύοντας για το καλύτερο.Επιπλέον, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο στις 5/2 θα ανοίξει έναν κύκλο «υψηλών» επαφών ή γνωριμιών κι αν επιθυμείς να δικτυωθείς και να διαδώσεις τις ιδέες ή το έργο σου θα έχεις τις ευκαιρίες που σου αξίζουν.ΟικονομικάΗ στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου ή τους «δικούς σου» ανθρώπους μπορεί να επισφραγιστεί με ένα γενναίο «φιλοδώρημα», που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Ανάλογα θετικά μπορεί να είναι και τα αποτελέσματα μιας οικονομικής διεκδίκησης, αφού, ανεξάρτητα από τις όποιες «κόντρες» σου, σε κάθε βήμα σου θα έχεις δίπλα σου πρόσωπα που θα σου συμπαρασταθούν. Όλα αυτά όμως τον Φεβρουάριο, αφού νωρίτερα φαίνεται να υπάρχει μια σχετική «ξηρασία», ενώ ίσως σου ζητηθεί και μια «εθελοντική» μείωση των αποδοχών σου.ΕρωτικάΚι εδώ το «άστρο» σου θα λάμψει τον Φεβρουάριο, αφού με την συνδρομή της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό θα είναι δύσκολο να σου αντισταθούν ακόμη και οι πιο δύσκολοι «στόχοι». Ωστόσο, παρά την ερωτική ένταση, τίθεται σαφώς ένα θέμα διάρκειας κι αν είσαι μόνος/η και δεν έχεις όρεξη για εφήμερες περιπέτειες, καλό είναι να αρκεστείς στις φιλικές παρέες σου και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν.Όσο για τον Ιανουάριο, πρόσεξε μήπως εμπλακείς σε μια αδιέξοδη κατάσταση, είτε με ένα πρόσωπο στην δουλειά σου είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΛΕΩΝ ♌ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου φαίνεται να σου επιφυλάσσει ταλαιπωρίες και στενοχώριες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Σταδιακά, ωστόσο, θα νιώσεις κι εσύ την «άνοιξη» να έρχεται πρόωρα στην ζωή σου κι ο Φεβρουάριος αναμένεται ζωηρός, ανανεωτικός κι ενδιαφέρων σε πολλά επίπεδα.Μάλιστα, η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 28/1 θα απελευθερώσει μια ιδιαίτερη δυναμική σε σχέση με πράγματα που πάντα ήθελες να μάθεις και τώρα ήρθε η ώρα να το πράξεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν να μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης, αλλά και να κάνεις ένα ταξίδι που θα εμπλουτίσει την κουλτούρα σου.Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου θα σου δώσει «φτερά» για να «πετάξεις» σε μια νέα πραγματικότητα και το μόνο που χρειάζεσαι για να το πετύχεις είναι ανοικτό και δημιουργικό πνεύμα.ΟικονομικάΤον Ιανουάριο καλό είναι να κρατήσεις μια αμυντική στάση, αφού δεν θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα, ίσως μάλιστα χρειαστεί να συνδράμεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.Από εκεί και ύστερα, τα πράγματα ισορροπούν και περισσότερα καλά θα δεις μετά τις 5/2, όταν πια η Δήμητρα στον Ταύρο θα συμβάλλει στην αναγνώριση του έργου σου και την αποτίμηση των προσπαθειών σου σε χρήμα ή σε είδος.Γενικότερα, σε όσο δύσκολη θέση κι αν είσαι, φαίνεται να υπάρχουν διαθέσιμες συνεργασίες ή συμφωνίες που θα σε ξεμπλοκάρουν.ΕρωτικάΗ κρίση που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, μπορεί να λάβει πιο συγκεκριμένη μορφή τον Ιανουάριο, θα ήταν όμως λάθος να «κολλήσεις» σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν πια να σου προσφέρουν κάτι δημιουργικό, αντίθετα σε «συνθλίβουν» και σε εγκλωβίζουν. Επειδή όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού», αν «κάνεις την καρδιά σου πέτρα» και προχωρήσεις μπροστά, τότε ο Φεβρουάριος σου επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες για να «ξεδώσεις». Ειδικά η Σεληνιακή έκλειψη δείχνει ικανή να σε «απογειώσει» συναισθηματικά, να θυμάσαι ωστόσο ότι πάντα είναι δύσκολο να λειτουργήσει μια νέα σχέση όταν βρίσκεται στην «σκιά» μιας πρότερης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου μπορεί να βρεθείς εγκλωβισμένος/η σε καταστάσεις που δεν πάνε ούτε μπρος ούτε πίσω και σε μια τέτοια περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις, μέχρι να υπάρξουν ευνοϊκότερες συγκυρίες, κάτι που δεν θα αργήσει. Αυτό αναφέρεται κυρίως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στις συνεργασίες σου.Ο Φεβρουάριος βέβαια αναμένεται κατά πολύ καλύτερος, αφού οι εντάσεις και τα διλήμματα θα υποχωρήσουν, αφήνοντας περισσότερο χώρο και χρόνο για εκείνα που σε συγκινούν και σε συναρπάζουν.Μάλιστα, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο στις 5/2 θα αρχίσει να διαμορφώνει σταδιακά ένα πιο επικοινωνιακό κλίμα στην ζωή σου, προαλείφοντας την «έξοδό» σου προς τα έξω, είτε αυτή αφορά σε ταξίδια, είτε σε επιμορφωτικές δράσεις.ΟικονομικάΕδώ είναι που μπορεί να αλλάξουν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, αφού από τις 28/1 και μετά ο φυσικός 8ος οίκος σου εκτός από τον Ουρανό, θα φιλοξενεί και τον Άρη. Κι επειδή σύμφωνα με τον ποιητή «θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία», αν πραγματικά θες να πετύχεις μια θεαματική ανάκαμψη, θα πρέπει να υιοθετήσεις νέες πρακτικές, ενίοτε ριψοκίνδυνες. Υπάρχει βέβαια και η Αφροδίτη που περνά στον Κριό στις 4/2 και δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει ανέσεις χωρίς να κοπιάσεις πολύ, με τους… άλλους δύο όμως στις «επάλξεις», ο «λόγος» της έρχεται δεύτερος!Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου μπορεί να συνεισφέρει και σε αλλαγές στα εργασιακά ή την μισθοδοσία σου, προς το καλύτερο εννοείται. Απλά, όπως κάθε έκλειψη αναφέρεται σε ευκαιρίες που παρουσιάζονται «μια στο τόσο» και δεν φέρουν χαρακτηριστικά διάρκειας.ΕρωτικάΜέχρι να βγει ο Ιανουάριος θα πρέπει να ξεμπερδέψεις με ό,τι σε βασανίζει και να μην το αφήσεις να «αιωρείται». Σε αυτό βέβαια δεν θα σε βοηθήσουν οι καταστάσεις αλλά εδώ είναι που πρέπει να «στύψεις» το μυαλό σου για να βρεις λύσεις.Από εκεί και ύστερα, οι πιέσεις υποχωρούν, χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται μια αντιστροφή του κλίματος. Ίσως μάλιστα «επιβάλλεται» να μείνεις μακριά από «κλειστές» σχέσεις, δοκιμάζοντας το ταλέντο σου ως… κυνηγός! Παρ’ όλα αυτά αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου προκύψει μια «κανονική» σχέση που σίγουρα θα έχει και επαγγελματικό ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ ♎ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να κυλήσει με πιέσεις και προβλήματα, όχι όμως «πρώτης γραμμής», αφού τον κεντρικό ρόλο φαίνεται να παίζουν συγγενικά σου πρόσωπα. Από τις 28/1 και μετά όμως «παίρνουν φωτιά τα τόπια», αφού η είσοδος του Άρη στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου όπου δύσκολα θα βρεις την ησυχία σου! Και κρατώντας τα θετικά αυτής της υπόθεσης αναμένεται να γνωρίσεις κόσμο και κοσμάκη, εμπλουτίζοντας κατά πολύ τις διαθέσιμες επιλογές και τα ενδιαφέροντά σου, έστω και στα… χαρτιά!Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου μπορεί να σε αναδείξει σε «σούπερ σταρ» του μήνα, με μόνη προϋπόθεση να αφήσεις σπίτι σου τον όποιο συντηρητισμό σου.ΟικονομικάΗ είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο στις 5/2 θα σου ανοίξει δρόμους και «πόρτες», ώστε ακόμη κι αν οι δικές σου οικονομικές δυνάμεις δεν αρκούν, να σου «λυθούν τα χέρια» μέσω μιας συνεργασίας ή συμφωνίας.Ωστόσο, μέχρι τις 28/1 καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις κι ίσως χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε περικοπές στην μισθοδοσία σου ή να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας βλάβης.ΕρωτικάΕδώ γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος! Και βέβαια όσο πιο ελεύθερος/η είσαι να διαλέξεις, τόσο το καλύτερο για σένα, ανεξάρτητα με την εξέλιξη που μπορεί να έχουν οι περιπέτειές σου. Και αναφέρομαι σε «περιπέτειες» γιατί δείχνει μάλλον απίθανο το να «κάτσει η μπίλια» κάπου συγκεκριμένα. Ίσως βέβαια να βοηθούσε σε αυτό η Αφροδίτη που θα βρεθεί κι αυτή στον Κριό από τις 4/2 αλλά μάλλον δεν μπορεί από μόνη της…Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δείχνει εξ ίσου απίθανο να διατηρηθεί ως έχει. Αν τώρα περνώντας «διά πυρός και σιδήρου» επανακάμψει ή διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, αυτό εξαρτάται κυρίως από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της.Πάντως η Σεληνιακή έκλειψη ένα «πατιρντί» θα το φέρει, οπότε μην δίνεις όρκο για τίποτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου είναι δύσκολο και τόσο οι καταστάσεις όσο και η διάθεσή σου δεν προσφέρονται για πολλά-πολλά. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να «σκύψεις» επάνω στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που δείχνει να δοκιμάζεται είτε προσωπικά, είτε οικονομικά.Τον Φεβρουάριο ωστόσο οι πιέσεις υποχωρούν, αφήνοντάς σου περισσότερο χώρο και χρόνο για να ασχοληθείς με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις οι εξελίξεις σε πιάσουν «εξ απήνης».Ειδικά η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου δεν είναι διόλου συμβατή με το γούστο ή την νοοτροπία σου κι ίσως τελικά ταλαιπωρηθείς ή δυσανασχετήσεις από επιλογές και συμπεριφορές άλλων. Την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να σου δίνεται μια ευκαιρία για να ανέβεις γρήγορα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας, εκμεταλλευόμενος/η μια συνεργασία ή την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου.Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 28/1 θα σημάνει την έναρξη μιας περιόδου με περισσότερα «τρεξίματα» αλλά και έντονα προβλήματα υγείας που όμως ευτυχώς δεν θα κρατήσουν πολύ.ΟικονομικάΜέχρι να βγει ο Ιανουάριος καλύτερα να «κάτσεις στα αβγά σου», αποφεύγοντας ακόμη και δράσεις που δείχνουν σίγουρες ως προς το αποτέλεσμά τους. Βλέπεις αν δεν «σε πάει» η τύχη και οι πιο απλές υποθέσεις μπορεί να εξελιχθούν σε «Γολγοθά».Τον Φεβρουάριο βέβαια η αποτελεσματικότητά σου διευρύνεται και ανάμεσα σε κάποιες «ήττες» θα έχεις σίγουρα και τις «νίκες» σου, ιδιαίτερα σε σχέση με τα όσα αποκομίζεις από την επαγγελματική δραστηριότητά σου.Από εκεί και ύστερα τα περισσότερα οφέλη για σένα μπορεί να έρθουν μέσα από μια συνεργασία, γι’ αυτό μην πεις όχι!ΕρωτικάΜέχρι να βγει ο Ιανουάριος το πιθανότερο είναι να κλείσει ένας κύκλος στην προσωπική σου ζωή, αν βέβαια δεν έχει συμβεί ήδη. Και κουβαλώντας τις εμπειρίες ή τα διδάγματα των παθών σου, μπορείς σίγουρα να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο. Αν πάλι δεν επιθυμείς να βγεις από το «τούνελ», τότε θα πρέπει να μάθεις να ζεις με τις «πληγές» σου.Το «καλό» πάντως ενδέχεται να έρθει σύντομα, χωρίς ωστόσο να χαρακτηρίζεται τόσο από την ένταση των συναισθημάτων, όσο από την αμοιβαία εξυπηρέτηση μεταξύ ίσων.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να «στριμωχτείς» από ποικίλες υποθέσεις για τις οποίες μάλιστα δεν διαφαίνεται κάποια λύση. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις να εμπλακείς σε οικογενειακές υποθέσεις, αφού εύκολα μπορεί να ανάψει μια «φωτιά» που, έχοντας τις αφετηρίες της σε απωθημένα και παλιές καταστάσεις, δεν σβήνει εύκολα.Τον Φεβρουάριο ωστόσο το κλίμα αλλάζει και περνάς σε μια πιο δημιουργική και εξωστρεφή φάση.Κατ’ αρχάς, η είσοδος του Άρη στον Κριό θα εξάψει το ενδιαφέρον σου για «φρέσκα» πράγματα, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις γρήγορα κάποιες «αποπνικτικές» καταστάσεις.Ύστερα είναι και η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου, η οποία πολλαπλασιάζει τις επιλογές σου και σε φέρνει πιο κοντά σε δράσεις που σου αρέσουν, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια και το κυνήγι της γνώσης. Επιπλέον, αναμένεται να γνωρίσεις πολύ κόσμο αλλά σε κάθε περίπτωση το τι.. ακριβώς θα κάνεις με αυτόν επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια!ΟικονομικάΕδώ δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, με εξαίρεση ίσως τα περιουσιακά ζητήματα, όπου στην καλύτερη εκδοχή θα «παγώσουν». Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο στις 5/2 θα συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου κι αν περιμένεις κάτι καλό από εκεί, αργά ή γρήγορα θα το λάβεις.ΕρωτικάΌσο αδυνατίζουν οι προοπτικές μιας μόνιμης και σταθερής σχέσης, τόσο αυξάνονται οι… ορέξεις σου για κάτι συναρπαστικό που θα σε κάνει να νιώσεις πιο «ζωντανός/η». Και με δεδομένη την παρουσία του Άρη αλλά και της Αφροδίτης στον Κριό (από τις 28/1 και 4/2 αντίστοιχα), ποιος σε… πιάνει!Εννοείται βέβαια ότι όσες λιγότερες δεσμεύσεις έχεις τόσο πιο κοντά στην (ευχάριστη) περιπέτεια θα βρεθείς, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ζήλειες και αντεγκλήσεις που σε ξεπερνούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου καλείσαι να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε δυσαρμονία στην υγεία σου, περικόπτοντας αν χρειαστεί κάποιες συνήθειες που σε βλάπτουν. Μπορεί ωστόσο όλα αυτά να αφορούν σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο και σε μια τέτοια περίπτωση μάλλον θα εκτελέσεις χρέη «νοσοκόμας».Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ζημιές ή αβαρίες στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού δεν φαίνεται να είναι και τόσο… καλή ιδέα!Βέβαια, από τις 28/1 και μετά, η είσοδος του Άρη στον Κριό αλλάζει τις προτεραιότητές σου κι είναι πιθανό να αγωνιστείς για να διατηρήσεις, είτε την τάξη είτε τα κεκτημένα σου στο σπίτι και την οικογένειά σου.ΟικονομικάΗ Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας σημαντικής επιτυχίας, είτε με κάποιο άμεσο κέρδος είτε μέσω μιας δουλειάς που θα σου προσφερθεί.Ανάλογα θετική είναι και η επιρροή του Ερμή στον Υδροχόο (από τις 7/2), αφού ο πλανήτης «ειδικεύεται» στις επικερδείς εμπορικές δραστηριότητες.Ωστόσο, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ίσως «καταληφθείς» από έναν δημιουργικό… οίστρο και να ξοδέψεις πολλά, προκειμένου να κάνεις κάτι με «τέλειο» τρόπο, κάτι που κρίνεται ως υπερβολικό.ΕρωτικάΑν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται «κλυδωνισμοί» ή μεταβολές στον χαρακτήρα της, ίσως μάλιστα δημοσιοποιηθούν και πράγματα που δεν θα έπρεπε. Αν όμως είσαι μόνος/η, η παρουσία της Δήμητρας στον Ταύρο (μετά τις 5/2) θα σου δώσει την δυνατότητα να προσεγγίσεις άτομα κύρους, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις μιας συμφέρουσας από όλες τις απόψεις σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου εμπεριέχει δύσκολες καταστάσεις που σε έναν μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν με φίλους/ες σου κι επειδή είσαι παραδοσιακά ευαίσθητος/η σε τέτοια θέματα, δεν αποκλείεται τελικά να πράξεις περισσότερα από όσα σου ζητηθούν, βάζοντας τον εαυτό σου σε μια μάλλον εσωστρεφή και «πνιγηρή» διαδικασία.Τα πολύ πιο ενδιαφέροντα όμως έρχονται από τις 28/1 και μετά, αφού η είσοδος του Άρη στον Κριό ενεργοποιεί την εφευρετικότητά σου και το πρωτοποριακό πνεύμα σου. Κι όχι πως θα τους βρεις όλους σύμφωνους απέναντί σου, αλλά από την στιγμή που κάτι σε «εξιτάρει», μάλλον δεν τους πέφτει λόγος.Επιπλέον, αναμένεται να εντείνεις δράσεις που σχετίζονται με σεμινάρια ή γραπτά.Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο στις 5/2 σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου πιο «ανοικτής» για το σπίτι σου, κάτι που θα έχει έμμεσες και θετικές συνέπειες στην συνολική κοινωνική σου παρουσία.ΟικονομικάΜέχρι να βγει ο Ιανουάριος καλό είναι να προσέχεις και να υπολογίζεις ακόμη και την χειρότερη εκδοχή. Από εκεί και ύστερα βέβαια, η… φύσις ησυχάζει και τα όσα σε ταλαιπώρησαν θα ξεχαστούν γρήγορα.Παράλληλα, αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους μετά τις 5/2.ΕρωτικάΗ Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου δεν εγγυάται βέβαια κάποιου είδους σταθερότητα, το αντίθετο μάλιστα, παραπέμπει σε παρορμητικές κινήσεις, που ούτε το… μυαλό σου μπορεί να προλάβει ή να ελέγξει! Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως διαταραχθεί από τις «πρωτοβουλίες» σου.Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε είναι βέβαιο ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια «μοναδική» σχέση, που ανεξάρτητα από την διάρκειά της έχει να σου προσφέρει πολλά σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ΓενικάΤο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου είναι η… ουρά του γαϊδάρου και καλό είναι να κάνεις υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί μια διαδικασία που σε αγχώνει και σε στενοχωρεί. Βέβαια ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «δραπετεύσεις» με κάθε τρόπο από τα προβλήματα, ωστόσο οι συγκυρίες δεν σε βοηθούν κι από τον ένα «τοίχο» πέφτεις στον… άλλο!Τον Φεβρουάριο βέβαια όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν και δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις παρά τα «απόνερα» μιας κρίσης, ίσως και κάποιες ψυχοσωματικές ενοχλήσεις που είναι το βασικό τους σύμπτωμα.Το επίσης καλό είναι ότι η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο (5/2) θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς ή να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου.ΟικονομικάΜέχρι να βγει ο Ιανουάριος, πορεύσου… αργά και μετά μεγίστης προσοχής!Ωστόσο, η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 28/1, εγκαινιάζει μια περίοδο δραστικών εξελίξεων στα οικονομικά σου, με πολλά «σκαμπανεβάσματα» και διαδοχή επιτυχιών και αποτυχιών. Εδώ το κλειδί της ερμηνείας για όλα εκείνα που πρόκειται να σου συμβούν είναι η λέξη «διεκδίκηση», είτε από είτε προς άλλους. Επιπλέον, από πλευράς σου καλό θα ήταν να ελέγξεις κάποιες καταναλωτικές τάσεις, αφού εύκολα μπορεί να σε φέρουν «πανί με πανί», ενώ στην περίπτωση που αποκομίσεις κάποιο σημαντικό ποσό, φρόντισε να μην το ξοδέψεις αμέσως.ΕρωτικάΚαλό το «δυνατό» συναίσθημα, δεν λέω αλλά αν μέχρι να φύγουν ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου καταφέρεις να μην μπλεχτείς σε μια υπόθεση που πρακτικά σε εγκλωβίζει, τότε σίγουρα έχεις γλιτώσει τα χειρότερα και στην συνέχεια θα σου δοθεί ο χρόνος για να κάνεις τις κινήσεις σου με μεγαλύτερη άνεση.Αν πάλι «την πάτησες», τότε καλείσαι να υπομείνεις τις συνέπειες της επιλογής σου, βλέποντας το όλο θέμα… ανθρωπιστικά!

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play