Ρούνες: εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 – 23 Ιανουαρίου

Ρούνες: εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 – 23 Ιανουαρίου
Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και με το σύστημα των ρούνων των βορείων λαών, η κινητικότητα συνεχίζεται προωθώντας την αναζήτηση της ευημερίας και της αυτάρκειας.  Ακόμη κι αν τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε, καλό θα είναι να μη βιαστούμε να επενδύσουμε χρόνο, κόπο, συναίσθημα με παρορμητικές αποφάσεις. Κάθε απερίσκεπτο βήμα, είναι πιθανόν να μειώσει […]

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και με το σύστημα των ρούνων των βορείων λαών, η κινητικότητα συνεχίζεται προωθώντας την αναζήτηση της ευημερίας και της αυτάρκειας. 

Ακόμη κι αν τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε, καλό θα είναι να μη βιαστούμε να επενδύσουμε χρόνο, κόπο, συναίσθημα με παρορμητικές αποφάσεις.

Κάθε απερίσκεπτο βήμα, είναι πιθανόν να μειώσει την εύνοια που αναμένουμε και να μην εκμεταλλευτούμε σωστά τις ευκαιρίες.

Δεν υπάρχει στασιμότητα αυτές τις μέρες. Κατά συνέπεια, ο τροχός γυρίζει και νέες δυνατότητες θα παρουσιαστούν.

Οι ρούνες των ημερών συνδυαστικά μας μιλούν για αυτοπραγμάτωση και συνειδητοποίηση, μέσα από την ροή των γεγονότων.

Υπάρχει ενέργεια, υπάρχει «υπόσχεση» για μία καλύτερη ροή. Αρκεί να μην σπαταλήσουμε δυνάμεις σε άσκοπες περιπλανήσεις.

Κάποια στιγμή, θα χρειαστεί να φωτίσουμε σκιερά σημεία των άλλων, του έργου που μας ενδιαφέρει ή του βαθύτερου εαυτού μας. Στις δυσκολίες, χρειάζεται αποδοχή και κατανόηση του προβλήματος ή του λάθους.

Καθώς μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα μία νέα αυγή, με τον ίδιο τρόπο, θα έρθει και η λύση. Αρκεί να μην παραμείνουμε αδρανείς!

Στις προσωπικές σχέσεις, υπάρχουν επιτυχίες και μία αισιόδοξη θεώρηση.

Στα επαγγελματικά ζητήματα, ας προσέχουμε την υπερβολική προσπάθεια, τον ζήλο που εξαντλεί τις αντοχές μας. Ας επιλέξουμε με προγραμματισμό τις προτεραιότητές μας.

Στην φυσική ή νοητική κόπωση, έρχεται ισορροπία. Είναι σημαντικό να έχουμε ώρες ανάπαυσης και ανασυγκρότησης.

Άνθρωπος-κλειδί, που θα μας βοηθήσει, είναι ένας ικανός , αλλά με εμμονή για το έργο του.

 Η σοφία των βορείων λαών της Ευρώπης, μου ασκούσε πάντα μία ιδιαίτερη γοητεία. Αν και οι μυθοπλασία έχει αφήσει την αίσθηση ανθρώπων με άγρια ένστικτα, κάθε τι πρέπει να διερευνάται και να ανάγεται στην εποχή από όπου ξεκίνησε η ιστορία με μορφή μύθων. Μήπως οι δικές μας παραδόσεις δεν περιέχουν αλληγορικές εικόνες σκληρότητας;

Όλα ξεκίνησαν σε μία εποχή όπου ο άνθρωπος αισθανόταν αδύναμος και μικρός μπροστά στις κακουχίες και στα φυσικά φαινόμενα.

Η παράδοση των βορείων λαών μέσω των σοφών Δρυΐδων, αλλά και μέσω της ρουνικής μυστικής γλώσσας, περιέχει μία βαθιά γνώση με στόχο την ένταξη του ανθρώπου στο φυσικό περιβάλλον, την κατανόηση της Δημιουργίας και την εναρμόνισή μας με αυτή. Θεωρώ την παράδοση αυτή ιδιαίτερα σημαντική και μετά από χρόνια προσωπικής μελέτης, πιστεύω πως είναι ένας σημαντικός δρόμος αυτογνωσίας.

Είναι πολυεπίπεδη, αλλά πάντα υποστηρικτική για τον άνθρωπο. Εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω, είναι πως οι Ρούνες, ( ή Ρούνοι κατ’ άλλη απόδοση στα ελληνικά), ΔΕΝ συνδέονται με αρνητικά μηνύματα.

Πηγή: astrolife.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play