29 Ιανουαρίου: Σύνοδος Ερμή Πλούτωνα

29 Ιανουαρίου: Σύνοδος Ερμή Πλούτωνα
Θα επικεντρώνεστε εύκολα στους στόχους σας, θα έχετε αυτοπεποίθηση, πείσμα και δεν θα εγκαταλείπετε την προσπάθεια αν δεν δικαιωθείτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), οι Ταύροι και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Τα σχόλιά σας θα είναι αυστηρά ή ειρωνικά, δεν θα λαμβάνετε υπόψη τις αντιρρήσεις […]

Θα επικεντρώνεστε εύκολα στους στόχους σας, θα έχετε αυτοπεποίθηση, πείσμα και δεν θα εγκαταλείπετε την προσπάθεια αν δεν δικαιωθείτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), οι Ταύροι και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Τα σχόλιά σας θα είναι αυστηρά ή ειρωνικά, δεν θα λαμβάνετε υπόψη τις αντιρρήσεις των συνομιλητών σας και θα εκνευρίζεστε εύκολα όταν σας πάνε κόντρα. Θα μαζεύετε πολλές πληροφορίες για ό,τι σας ενδιαφέρει και θα τις επεξεργάζεστε λεπτομερώς πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

Για να έχετε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας θα πρέπει να περιορίσετε την εγωιστική συμπεριφορά και να δράτε ομαδικά. Για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας μην είστε κτητικοί ή επίμονοι, δείξτε κατανόηση στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκθέσει τη γνώμη του χωρίς να τον διακόπτετε ή να τον αγνοείτε.

Πηγή: zwdiakos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play