20/ 01: Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν

20/ 01: Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν
Η κάρτα Λένορμαν της Παρασκευής 35. Άγκυρα...

Η κάρτα λένορμαν της Παρασκευής 35. Άγκυρα (09 Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:1) Σκέψεις για γάμο2) Προτάσεις για αλλαγές3) Επαγγελματικές εξελίξεις

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:Κριός: Είναι μια πολλή καλή εποχή, για εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και να κλείσετε οριστικά τις πόρτες στο παρελθόν σας.

Καρκίνος: Εσείς και η αυστηρότητα που εκπέμπετε μέσα στην σχέση σας μόνο προβλήματα μπορείτε να δημιουργήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να το τραβάτε τόσο πολύ.

Ζυγός: Μια σειρά από ειδήσεις, θα φτάσουν το επόμενο διάστημα, στα αυτιά σας και θα σας κάνουν να χαρείτε. Περιουσιακά – νομικά θέματα, λύνονται υπέρ σας.

Αιγόκερως: Η σχέση σας, όλο αυτό το τελευταίο διάστημα, πάσχει από κακή επικοινωνία. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει άμεσα, να το λύσετε με τον άνθρωπο σας.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:Ταύρος: Η αλήθεια σας, δεν έχει χώρο για αμφισβητήσεις. Υπάρχει πια μέσα στο κεφάλι σας, ένα σταθερό πλάνο, για το τι πρέπει να γίνει και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας.

Λέων: Υπάρχει μέσα σας αρκετή ενέργεια, για να φέρετε και πάλι εις πέρας, όλες αυτές τις ανοιχτές υποθέσεις, που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Σκορπιός: Οι σχέσεις και γενικότερα οι φιλικοί – κοινωνικοί δεσμοί, σας έχουν απογοητεύσει αυτήν την εποχή. Δεν πειράζει, σαν σκληρό ζώδιο που είσαστε αντέχετε.

Υδροχόος: Υπάρχουν αρκετά μυστικά που σας αποκρύπτονται. Αυτό είναι και το μόνιμο πρόβλημα μέσα στον δεσμό σας. Διορθώστε το.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:Δίδυμοι: Οι κοινωνικοί σας κύκλοι, έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυτό για τους ελεύθερους, είναι θετικό, καθώς θα ανακύψουν νέοι έρωτες που θα ενθαρρύνουν για μόνιμη σχέση.

Παρθένος: Δεν μπορείτε τις επιθετικές και άδικες συμπεριφορές. Αυτό όμως είναι μια πραγματικότητα, μέσα στον δεσμό σας. Κάντε τις δικές σας προτάσεις.

Τοξότης: Το χρήμα και τα υλικά αγαθά, είναι κάτι που μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα τα έχετε. Σε επόμενο στάδιο ισορροπήστε και την αισθηματική σας ζωή.

Ιχθύς: Οι δρόμοι της μοναξιάς που έχετε επιλέξει, έχουν φτάσει στο τέλος τους. Είναι θέμα, ελάχιστου χρόνου να βρείτε τον άνθρωπο που θα κατακτήσει το μυαλό σας.

www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play